Cıkssss bak daktırımım dediği şey devrede sende .
Beyin hala bir şeyler cızlar cozlar yemek istiyor , aklı kalıyor orda .. yemiyor ama kafa orda ...
Onları sil kafandan .....
Hep bi şu kilo olursam şunu yerim , şuraya inersem şunu gömerim hayali ...
Yok yahu ... bizim dünyamız yemekten mi ibaret ?
Ya supernatural izlemedim ben ? onların babaları şimdi twd de kötü adam ... ama millet deli hayran naturelden kalma :)
sen daha çok s.n hariç durum komedisi , sit tarzı falan da seviyorsun onlar beni kasar .
Babamın taktik
şuan hunharca salata yiyorummmm
Teşekkür ederim şekerimmmmGeçmiş olsun.sekerim
Teşekkür ederim şekerimmmmGeçmiş olsun.sekerim
Özür dilerim canım ya dondurma çekti canınız dimiAyy eminim eminim.bu.mesajı beğeniyorum emiiiniimmmmm
İndirilmeden izlenmiyomu bu diziler yahu bende bakayım
Amin pamuğum teşekkür edrimrabbim acil şifalar versin canım .
İndirilmeden izlenmiyomu bu diziler yahu bende bakayım
Oh misss afiyet olsun ...şuan hunharca salata yiyorummmm
İzleniyor online sitelerden ama.indirmek daha.garanti.İndirilmeden izlenmiyomu bu diziler yahu bende bakayım
Özür dileme kuzum.Özür dilerim canım ya dondurma çekti canınız dimi
Ayyy ben şimdi dahada çok merak ettim ilk fırsatta bakayım biiiindirmeden de izleniyor aslında black mirror diziden çok tek konuluk bölümler her bölüm farklı bi kafa yakıyor... teknolojinin ve sosyal medyanın ileride hayatımız da yaşayacağımız olaylarla ilgisi ne hale getireceği gibi... mesela ilk bölümü az çok yaşadık biz. Çağlayan adliyesinde savcımızın öldürülmesi ve youtube dan ilk görüntülerin gelmesi gibi... şiddetle tavsiye ederim.
afiyet şifa olsun canım.bende birazdan hunharca yemeyi düşünüyorum.
Canım çok teşekkür edrim senin dediğin ilacı aldım ama onu hastayken başayabilir miyim yoksa düzelmesini mi bekleyim zaten şu an beş tane ilaç veriyorum hastalığından dolayı onu sorucaktımSekercikiz canım cok geçmiş olsun oğluşuna
Bende bakayım bi çok merak ettimİzleniyor online sitelerden ama.indirmek daha.garanti.
Izleyip siliyorum ben
Ahaha ama can çektirdik böyle de o kadar reklamını yaptık kiÖzür dileme kuzum.
bim.dolabina dondurma koydu.diyeozur.diledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?