- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yemek yedi 2 sunta 1 kase ton balıklı salataay çok acıktım ben de
mutfaga indim azcık mor lahana tırtıkladım
çagırsınlar hunharca inip yemek yiyecegim
hangisiydi aldıgın.Canım çok teşekkür edrim senin dediğin ilacı aldım ama onu hastayken başayabilir miyim yoksa düzelmesini mi bekleyim zaten şu an beş tane ilaç veriyorum hastalığından dolayı onu sorucaktım
Yemek yedi 2 sunta 1 kase ton balıklı salataHunharcan bu mu
Canım geçmiş olsun şifa versin Rabbim yavrucuğuna ♡♡Aminnnn...teşekkür ederim canım bu defaki salgın pek fena yahu bir aydır geçmedi bütün çocuklar dökülüyoo..
Evet genel yeme şeklimizi söylüyorum kuzuben yemedim kim yedi ?
ama evet bizim huharcamızda bu
bende bol salata yiyecegim birde kıymanın sosundan yiyecegim azcıkkk
çorbada içeyim dedim ama patates ve havuç var fazla miktarda bride yeşil mercimek
Benim beyde daha gitmedi herkesler hasta ama ben şimdi onu bırakıp güne gidecem.bu arada dünkü yazımı okudunmu bir kilo kas 4 kilo su tutabilirmişSelam
Eşim üşütmüş biraz sabah geç Gitti . O gidince bende hemen lokale spora .
Yeni geldim .
Naptınız bakalım ?
Ausum bu hafta bünyede tık yok geçen perşembeki 68 bile gelmiycek sanırım . Hafif hafif kilo artıyorçok yogun spor yapıyorum bu günlerde kaslara yönelik sanırım sizindediğiniz gibi kas ve su artışından kilo verimi olmayacak bu hafta .
Birde benim bünyenin huyudur bililirim iyi giderken cıslı 2 gün tüm gidişatı durdurur bende . Geçen haftaki perşembe akşam cumada günde yediklerimden kilom durdu.
Neyse sağlık olsun devamm elbet gidecek
ayyyy gelemedim bi türlü iş güç kızımla markete gittik... haniii eskiden tek ayağa bilekten takılıp ucundaaa top vardı yaaa ayyyy adını unuttum böyle tarif ettim işte ondan bi kızıma bi kendime aldım eve geldim yarım saat çevirdim zıpladım durdum hahahahahBen çıktım güzeller ...
ada81 nerelerdesin kuzum ?
İşleri bitireyim ... öğle yemeği faslı ... yemeğim var şükür :)
Market ve bir iki dış iş ...
Öğleden sonra damlarım inşallah
canım iyi gibiyim çok şükür ama popom aynı yine oturma banyosu yapacam moralim bozuluyor ....
geldimmm geldim ben bu hafta dağıldım gittim böyle ağır çekimle evde iş yapıyorum hahahah
prison break başlamıştık eşimle yarıda kaldı ama bitirmeyi istiyoruz biz bi ara lost hastasıydık bitti üzüldükŞuan bayıla bayıla izlediğim (6 yıl önce) dizinin 5. sezonu başladı . Bitmişti ama aynı kadro ve süpriz bir başlangıç ile . Efsanedir ...prison break . Hapishane kaçış ama yok böyle bir zeka ... İzleyin derim ama baştan izleyin .
Hannibal ... psikolojik gerilim ... tüm filmlerini izlemiştim . Anthony amcanın eksikliği hissedilse de favori dizilerimdendi . bitti zaten .
Walking dead ... klasik zombi dizisi sanmayın .. hala devam ediyor ..şimdi sezon arası 7.sezon ..çok iyi dizi.
fringe ..bu da 100 bölümde bitti ... bir solukta izlemiştim .
bad breaking , tru detective,.... müge anlı
@begum75 hanımefendi. şuan aklımdakiler .
çoook geçmiş olsun canım rabbim şifa versinGünaydııın çok hastayım
çook geçmiş olsun tatlım ...Günaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem
geçmiş olsun canımmm..Oyy bebekte su çiçeği çok zor geçiyor
Aynıı fikirdeyim daktırım güzelimm bende hlettim vallah sağlamm yarasn kg olmasınnya rabbim bi salatayla yogurt bu kadar mı lezzetliolur
Afiyett olsunn güzelimmmyedim geldim bende
1 tabak salata yedim üzerine kaşar serptim
ve kıyma kavurma yedimmçok açıkmıştım
Okudum ahum ondan dedim işteBenim beyde daha gitmedi herkesler hasta ama ben şimdi onu bırakıp güne gidecem.bu arada dünkü yazımı okudunmu bir kilo kas 4 kilo su tutabilirmiş
Geçmiş olsun canımSelam
Eşim üşütmüş biraz sabah geç Gitti . O gidince bende hemen lokale spora .
Yeni geldim .
Naptınız bakalım ?
Ausum bu hafta bünyede tık yok geçen perşembeki 68 bile gelmiycek sanırım . Hafif hafif kilo artıyorçok yogun spor yapıyorum bu günlerde kaslara yönelik sanırım sizindediğiniz gibi kas ve su artışından kilo verimi olmayacak bu hafta .
Birde benim bünyenin huyudur bililirim iyi giderken cıslı 2 gün tüm gidişatı durdurur bende . Geçen haftaki perşembe akşam cumada günde yediklerimden kilom durdu.
Neyse sağlık olsun devamm elbet gidecek
Afiyet olsun canım çok çok güzelKoca 46 sayfa, oku okuyabilirsen
Dünkü Menü
Kahvaltı; 2 dlm tb ekmeği ile peynirli tost, 4 çeridomates ve yeşil çay.
Ara; 3 çilek.
Öğlen; pırasa yemeği, 1 kase yoğurt, havuç salatası, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 fincan sade Türk kahvesi, 7 badem.
Akşam; hamsi (15-20 tane) , yeşil salata.
Ara; 1 bardak süt, 1 elma.
Su; 2.5 lt
Spor; 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.Ahu060812
yedim geldim bende
1 tabak salata yedim üzerine kaşar serptim
ve kıyma kavurma yedimmçok açıkmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?