Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemek yedi 2 sunta 1 kase ton balıklı salata Hunharcan bu mu

ben yemedim kim yedi ?

ama evet bizim huharcamızda bu
bende bol salata yiyecegim birde kıymanın sosundan yiyecegim azcıkkk

çorbada içeyim dedim ama patates ve havuç var fazla miktarda bride yeşil mercimek

ben yemedim kim yedi ?

ama evet bizim huharcamızda bu
bende bol salata yiyecegim birde kıymanın sosundan yiyecegim azcıkkk

çorbada içeyim dedim ama patates ve havuç var fazla miktarda bride yeşil mercimek
Evet genel yeme şeklimizi söylüyorum kuzuAfiyet olsun canım çorba iyidir bence iyi yapmışsın bende domates çorbasıyla sade ciğer yedim

Selam

Eşim üşütmüş biraz sabah geç Gitti . O gidince bende hemen lokale spora .
Yeni geldim .
Naptınız bakalım ?
Ausum bu hafta bünyede tık yok geçen perşembeki 68 bile gelmiycek sanırım . Hafif hafif kilo artıyor çok yogun spor yapıyorum bu günlerde kaslara yönelik sanırım sizindediğiniz gibi kas ve su artışından kilo verimi olmayacak bu hafta .
Birde benim bünyenin huyudur bililirim iyi giderken cıslı 2 gün tüm gidişatı durdurur bende . Geçen haftaki perşembe akşam cumada günde yediklerimden kilom durdu .
Neyse sağlık olsun devamm elbet gidecek

Benim beyde daha gitmedi herkesler hasta ama ben şimdi onu bırakıp güne gidecem.bu arada dünkü yazımı okudunmu bir kilo kas 4 kilo su tutabilirmiş

ayyyy gelemedim bi türlü iş güç kızımla markete gittik... haniii eskiden tek ayağa bilekten takılıp ucundaaa top vardı yaaa ayyyy adını unuttum böyle tarif ettim işte ondan bi kızıma bi kendime aldım eve geldim yarım saat çevirdim zıpladım durdum hahahahah ) kızım pek becermiyorda ben iyi çeviriyorum spor için güzel alternatif bayağı terledim ....

prison break başlamıştık eşimle yarıda kaldı ama bitirmeyi istiyoruz biz bi ara lost hastasıydık bitti üzüldük ((sonunu bağlayamadılar (

Koca 46 sayfa, oku okuyabilirsen

Dünkü Menü

Kahvaltı; 2 dlm tb ekmeği ile peynirli tost, 4 çeridomates ve yeşil çay.
Ara; 3 çilek.
Öğlen; pırasa yemeği, 1 kase yoğurt, havuç salatası, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 fincan sade Türk kahvesi, 7 badem.
Akşam; hamsi (15-20 tane) , yeşil salata.
Ara; 1 bardak süt, 1 elma.

Su; 2.5 lt
Spor; 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor. Ahu060812

Benim beyde daha gitmedi herkesler hasta ama ben şimdi onu bırakıp güne gidecem.bu arada dünkü yazımı okudunmu bir kilo kas 4 kilo su tutabilirmiş
Okudum ahum ondan dedim işte .

Benüm herüf herdem hasta yahu kuş cücü derker bizde adama sam yeli değse hasta olur . İstanbulda fuarda terledi üşüttü zar . Bide diyo nerde üşüttüm millet akşam davete bogaz turuna gitti ben otele . Dedim bende "bide gideydin"huyunu bilmiyormuş gibi

Geçmiş olsun canım Bende iş yerinde uğraşıyorum

Sporu az hafifletsen bence sende şişkinlik yapıyor en azından çarşamba perşembe günü yapmayabilirsin vücudunda dinlenmiş olur Bende durmaz pek sıkı şekilde sarıldım mı geri gider hemen herkesin farklı işte
Afiyet olsun canım çok çok güzel
yedim geldim bende
1 tabak salata yedim üzerine kaşar serptim
ve kıyma kavurma yedimm çok açıkmıştım

Afiyet olsun kuzum aç kalmış gibisin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…