Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hal hal

aynısından bende de var.
ay hiç unutmam sıcak bi ramazan akşamı vapurda iftar davetine gittik yedik içtik millet üst kata çıktı orda eğlence varmış.
adamı cıkaramadım.sadece ve sadece biz kapalı mekanda kaldık.çocuklar ve o üşür hasta olurmuş.yahu 7/24 doktor var evde.

Birde geçmişte kv . Muhabbetleri okudum hele laydim senin kv dedikleri hiç hoş degil ama kuzum eşinden çocugundan vede en önemlisi kendinden çıkarma sinirini .

Kızları tavsiyelerine bende katılıyorum , usulunce verilen tepki her bakımdan iyidir . Biriktirmek daha büyük patlamalara yol açar . Ayrıca karşındaki kişi bu nasıl olsa kaldırıyor der devam eder .
Allah kolaylik ve muhabbet versin tüm yakınların arasına , sılayı rahim önemlidir .

Benimki birazda evhamdan daktırım . Beyne komutu gönderiyor hemen ben hasta olacam kesin diyo . Ve oluyo
Sonrada benle ilğilen hatun .
Ay bu 3 gün yojtuya ben bunla gelince istediği gibi ilgilenmemişim bi trip bi tirip bu erkek milleti 45 şindede olsa çoçuk ayol .

bilmem mi.az uykusuz olsun biraz üşüsün 2 yol yürüsün ayyy cok yoruldum ayy bende bi kırgınlık var.
ee ya ben sen dayanıklısın der bende sinir olurum.sonrada bana sen ne kadar nazlısın demiyor mu uleynnn nazımı ceken mi var.bol bol naz yapan var.

Son sahne tak taka tak tak ..tak tak ...

öyle değil bi kerem o kaçırmışsın tam dinleyememişsin
tak tak taka tak

ay onuda bilirim.hacdayken medinede olmustum rukuya eğilince yere damlıyordu

ahaaa banada olur işyerinde bile peçeteden tıpa yapıyorum bende

spor kaptanım dün 1 saat eliptik,10 dakika egzersiz yaptım

Orijinal nar eksisi ve zeytinyağı bulunur begum75

nerde nerde nerde

Ayyyy her birimizinkini koy çuvala vur duvara ..aynı ses çıkar ... ne mi o ? tınnnnnnnnnnn :)))

Boş konuşuyor hepsi boşşş .

Alllah bize dolu konuşan kv lerden olmayı nasip etsin ...
Hep derim Allah'tan erkek kardeşim yok diye anam arada bana laf sokuyor el kızına ne yapar diye

Günaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem

Çok geçmiş olsun canım.

@Sherrysherrylady Allah sabır versin kv olayında altın 2 kuralı bekar olarak ben bile biliyorum;
  1. Mesafe candır.
  2. Uzak ol , iyi ol

aeben ablam gecmis olsun

İyigünler arkadaşlar...işlerimi bitirdim nihayet.akşamüzeri komşum gelecek.çocugu kızımla arkadaş...o deyil de tam 2saate kadar kv ile kavga ettik...eteyimdeki taşları dökdüm azıcık...akşam kocam işten gelince ona da yansıtır kesin.neyse ya hiş umrumda deyil.ama işte o kadar kasılmışım ki bide üstüne 3günlük yorgunluk her yerim ağriyor.sizleri de çok özledim...akşam geç saatte yememe ragmen eksiydim sabah

Dün DelyDoly ve saydin78 in 4 lt su mesajını gördüm, ilerleyen sayfalarda bununla ilgili mesaj okurum diye beklerken kimse değinmemiş çok şaşırdım doğrusu
4 lt su çok fazla.
Kiloyla su doğru orantılı olmalı. 4 lt suyu anca 120 kilo üzeri olanlar için uygundur. Bobreginizin suyu atamama ihtimalini düşünmek lazım.
Su takip programı var "water drink reminder" programını indirip kilonuzu göre şu miktarını öğrenip takip edebilirsiniz.

Gecmis olsun canim...bi evde erkek hasta oldumu vayyy nazlari bitmezzz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…