Hal halayyyy gelemedim bi türlü iş güç kızımla markete gittik... haniii eskiden tek ayağa bilekten takılıp ucundaaa top vardı yaaa ayyyy adını unuttum böyle tarif ettim işte ondan bi kızıma bi kendime aldım eve geldim yarım saat çevirdim zıpladım durdum hahahahah) kızım pek becermiyorda ben iyi çeviriyorum spor için güzel alternatif bayağı terledim ....
aynısından bende de var.Okudum ahum ondan dedim işte.
Benüm herüf herdem hasta yahu kuş cücü derker bizdeadama sam yeli değse hasta olur . İstanbulda fuarda terledi üşüttü zar . Bide diyo nerde üşüttüm millet akşam davete bogaz turuna gitti ben otele . Dedim bende "bide gideydin"huyunu bilmiyormuş gibi
aynısından bende de var.
ay hiç unutmam sıcak bi ramazan akşamı vapurda iftar davetine gittik yedik içtik millet üst kata çıktı orda eğlence varmış.
adamı cıkaramadım.sadece ve sadece biz kapalı mekanda kaldık.çocuklar ve o üşür hasta olurmuş.yahu 7/24 doktor var evde.
Mimum sen hala umayın listelerimini yapıyorsun ?ay öğle yemeği yine tatmin etmedi:) akşam ton balıklı salatamı bekliyorum :)
bilmem mi.az uykusuz olsun biraz üşüsün 2 yol yürüsün ayyy cok yoruldum ayy bende bi kırgınlık var.
Benimki birazda evhamdan daktırım . Beyne komutu gönderiyor hemen ben hasta olacam kesin diyo. Ve oluyo
Sonrada benle ilğilen hatun .
Ay bu 3 gün yojtuya ben bunla gelince istediği gibi ilgilenmemişim bi trip bi tiripbu erkek milleti 45 şindede olsa çoçuk ayol .
Son sahnetak taka tak tak ..tak tak ...
ay onuda bilirim.hacdayken medinede olmustum rukuya eğilince yere damlıyordu
SPOR ÇETELESİ 18.HAFTA
Ausencia 15+20+25+20
@Ahu0608120+20+0+20
kelebekolacam 0+20+10
DelyDoly 20+15+15+15
ada81 15+0+0+0
begum75 0+0+0
@Dilekiyi25+15+10
@Bebetomm0+10+15
@ecemavi5+5++10+15
@Neshve 0+0+0
Sarayca 0+20+0+15
Nare83 0+0+15
N Nana 15+20+20
aeben 20+15+20+25
@Sekercikiz 0+15+0
mimu88 15+25+15+25
@Antepia27 0+15+20+15
geçer inşallah canımcanım iyi gibiyim çok şükür ama popom aynı yine oturma banyosu yapacam moralim bozuluyor ....
Hep derim Allah'tan erkek kardeşim yok diyeAyyyy her birimizinkini koy çuvala vur duvara ..aynı ses çıkar ... ne mi o ? tınnnnnnnnnnn :)))
Boş konuşuyor hepsi boşşş .
Alllah bize dolu konuşan kv lerden olmayı nasip etsin ...
Günaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem
Insallah canim suan oturma banyosundan bildiriyoreeeeeegeçer inşallah canım
oooo onu geçen hafta öldürdülerAma handan ölmüş
kolay gelsinInsallah canim suan oturma banyosundan bildiriyoreeeeeeohhh popoyaa buhar verip popoyu guzellestiriyom
Gecmis olsun canim...bi evde erkek hasta oldumu vayyy nazlari bitmezzz ...Okudum ahum ondan dedim işte.
Benüm herüf herdem hasta yahu kuş cücü derker bizdeadama sam yeli değse hasta olur . İstanbulda fuarda terledi üşüttü zar . Bide diyo nerde üşüttüm millet akşam davete bogaz turuna gitti ben otele . Dedim bende "bide gideydin"huyunu bilmiyormuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?