Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada kızımın dogum gününü kutlayan ince düşünen arkadaşlarım.çok teşekkür ederim dikkatiniz için vorones Ahu060812 Sarayca ada81 Antepia27
Ahum o kadar telaştan yemek yerken fotoraf çektiremedim.kiziminkilar vardı.onları vp dan paylaşmıştım zaten. Ben severim ama öyle telaşları hazırlıkları.ev küçük oldugu için zorlandım biraz ama

Son düzenleme:

ay cnmmm nice yaşları olsun
vallaaa atladık haklısınnn

Canim benim anal fissür rahatsizligim var yanii makat catlakligi kabiz olunca wc sorunu yasayinca tekrarliyor en iyi gelen buhar oturma banyosu onu yapiyorum ....
Hmmm.Allah yardımcın olsun canım.1ay kadar önce benim de kızımın kanaması vardı.ilk ondan şüphelendiler.ama bağırsak polipi çıktı.endoskopi ile aldılar polipi çok şükür.çok korkmuştum ama

Mimum sen hala umayın listelerimini yapıyorsun ?
Yok yapmıyorsan sonuç ne oldu ,aldıgın ,verdiğin, şu Anki durum ?

ablacım hala umaycıyım :) 6. haftasındayım 5 kg dan fazla gitti tam 6 kg olmasa da :) ama bu hafta tam rakamı söyleyebilirim :) bakalım sevdim liste işini :)

Nare83 yarın karnıyarık var öğlen yesem mi yemesem mi karar veremedim, yağda kızartılmıştır kesin

ben yiyorum cnm
bizimkiler akşamdan kızartıp , peçeteye bırakıyorlar
birde sebze sonuçta kızartmada olsa kıymada protein yenilebilesi var cnm yiyebilirisn

bizdee türlü var , birde cacık benim yiyebilecegm

ben yiyorum cnm
bizimkiler akşamdan kızartıp , peçeteye bırakıyorlar
birde sebze sonuçta kızartmada olsa kıymada protein yenilebilesi var cnm yiyebilirisn

bizdee türlü var , birde cacık benim yiyebilecegm
seni mi kıracam rakibem yerim o zaman, bizde de cacık var ikisini yerim salatamı evde hazırlarım inşallah.

akşama avuç içi kadar kıyma haşlayıp yiyecem yanında salata birazda pro olsun

Dün bime gittim baktim domdurmis 'ler gelmis .
Başka zaman olsa asla boş cikmam ama dedim ki cumaya bisikalmadi
Birde katkı maddeleri çok onlarda
Haa.birde daktirimin kakalak aroması tehditi
Bim de dondirmalerr hep vardi ki almiodummmm ordan biliom

Harika gidiosun aynuram. Bir geldin pir geldin . Onca şeyi elinin tersi ile ittin. Masalah eksi de gelmiş . Cuma bireysel de 1. Ol gii .alkış tutek saadaaa

Owww 4lt su mu icmisler. Çok ya. Herşeyin çoğu gibi suyun da fazlasi zararjs ben dé okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…