Kız popo banyosuda ne?ne yapıyon,Gecmis olsun canim...bi evde erkek hasta oldumu vayyy nazlari bitmezzz ...
Canim benim anal fissür rahatsizligim var yanii makat catlakligi kabiz olunca wc sorunu yasayinca tekrarliyor en iyi gelen buhar oturma banyosu onu yapiyorum ....Kız popo banyosuda ne?ne yapıyon,
Niye yapıyon ki öyle?
Bu arada kızımın dogum gününü kutlayan ince düşünen arkadaşlarım.çok teşekkür ederim dikkatiniz içinvorones Ahu060812 Sarayca ada81
Ahum o kadar telaştan yemek yerken fotoraf çektiremedim.kiziminkilar vardı.onları vp dan paylaşmıştım zaten. Ben severim ama öyle telaşları hazırlıkları.ev küçük oldugu için zorlandım biraz ama
Hmmm.Allah yardımcın olsun canım.1ay kadar önce benim de kızımın kanaması vardı.ilk ondan şüphelendiler.ama bağırsak polipi çıktı.endoskopi ile aldılar polipi çok şükür.çok korkmuştum amaCanim benim anal fissür rahatsizligim var yanii makat catlakligi kabiz olunca wc sorunu yasayinca tekrarliyor en iyi gelen buhar oturma banyosu onu yapiyorum ....
Ne dedimki bitanem?bu kadar mesajın içinde kaynaması çok normal
ay cnmmm nice yaşları olsun
vallaaa atladık haklısınnn
Tesekkurler canim sizede cok gecmis olsun..Hmmm.Allah yardımcın olsun canım.1ay kadar önce benim de kızımın kanaması vardı.ilk ondan şüphelendiler.ama bağırsak polipi çıktı.endoskopi ile aldılar polipi çok şükür.çok korkmuştum ama
Mimum sen hala umayın listelerimini yapıyorsun ?
Yok yapmıyorsan sonuç ne oldu ,aldıgın ,verdiğin, şu Anki durum ?
Nare83 yarın karnıyarık var öğlen yesem mi yemesem mi karar veremedim, yağda kızartılmıştır kesin
seni mi kıracam rakibem yerim o zaman, bizde de cacık var ikisini yerim salatamı evde hazırlarım inşallah.ben yiyorum cnm
bizimkiler akşamdan kızartıp , peçeteye bırakıyorlar
birde sebze sonuçta kızartmada olsa kıymada protein yenilebilesi var cnm yiyebilirisn
bizdee türlü var , birde cacık benim yiyebilecegm
seni mi kıracam rakibem yerim o zaman, bizde de cacık var ikisini yerim salatamı evde hazırlarım inşallah.
Benim hafta da 1 kilo üstü veren tarafım kayboldu.
Bulanların insalik namina .....
Çok güzel 59 yaziyla elli dokuzHadi inşallah gelsinnn ve hiiççç gitmesinnnbende 59 istiyom artıkkkk
akşama avuç içi kadar kıyma haşlayıp yiyecem yanında salata birazda pro olsun
Bim de dondirmalerr hep vardi kiDün bime gittim baktim domdurmis 'ler gelmis .
Başka zaman olsa asla boş cikmam ama dedim ki cumaya bisikalmadi
Birde katkı maddeleri çok onlarda
Haa.birde daktirimin kakalak aroması tehditi
Harika gidiosun aynuram. Bir geldin pir geldin . Onca şeyi elinin tersi ile ittin. Masalah eksi de gelmiş . Cuma bireysel de 1. Ol gii .alkış tutek saadaaaİyigünler arkadaşlar...işlerimi bitirdim nihayet.akşamüzeri komşum gelecek.çocugu kızımla arkadaş...o deyil de tam 2saate kadar kv ile kavga ettik...eteyimdeki taşları dökdüm azıcık...akşam kocam işten gelince ona da yansıtır kesin.neyse ya hiş umrumda deyil.ama işte o kadar kasılmışım ki bide üstüne 3günlük yorgunluk her yerim ağriyor.sizleri de çok özledim...akşam geç saatte yememe ragmen eksiydim sabah
Owww 4lt su mu icmisler. Çok ya. Herşeyin çoğu gibi suyun da fazlasi zararjs ben dé okumuştumDün @DelyDoly ve @saydin78 in 4 lt su mesajını gördüm, ilerleyen sayfalarda bununla ilgili mesaj okurum diye beklerken kimse değinmemiş çok şaşırdım doğrusu
4 lt su çok fazla.
Kiloyla su doğru orantılı olmalı. 4 lt suyu anca 120 kilo üzeri olanlar için uygundur. Bobreginizin suyu atamama ihtimalini düşünmek lazım.
Su takip programı var "water drink reminder" programını indirip kilonuzu göre şu miktarını öğrenip takip edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?