ayyy meyveeemmmm bende hic doymuyorum bugünlerde.ne olacak benim bu halim yaaaaa:84:kızlar acım cok acım öyle bi acım ki tahmin edemezsini aclıkdan basım ağrıyor midem yanıyor su içiyorum ama aclığım gitmiyor bu gidişle aclıkdan gastirit olucam...
yiyorum yiyorum doymuyorum :84::84::84::84::84::84:
kahvaltı yapmadınmı fıstığım yaptıysan meyva ye üstüne süt için aç durmaaa
bende 2 dilim çavdarlı ekmekden (ikisi anca 1 dilim eder ya neyseeee)az kaşar koyup tost yaptım çabucak bitti öğlenede pirinç lapası siparişi verdim midem ağrıyoda dedim teyzemize
minnoşum nasılsın börekci güzeli
su damlaya damlaya gol olurmus meyvecim....herkes kilo verirse bizde guzel sonuc aliriz insallah..umarim kimse veremedim diye gelmezzzz
gülüm takım sana saferana doğaya emanet biz kuru gürültüyüz bu aralarr
umarım bende ekside olurum
su damlaya damlaya gol olurmus meyvecim....herkes kilo verirse bizde guzel sonuc aliriz insallah..umarim kimse veremedim diye gelmezzzz
ekside olmak icin neyin var neyin yok ortaya koy julicim..derece almamizzz sartttttt....baska takimlar..arkadasliklarimiz icin iyiler ama kilo vermede iyi degiller diyormussssona gore yani...gosterin kendinizi kaldirin popolari
sekerlerim bende bu sabah öyle bi yoğunum ki sürekli hasta geliyor..
bide evlenmeye basladı millet deli oluyorum evlilik tahliline gelenlere birbirlerine naz yapıyorlar gözümün önünde yok cok korkarım elini tutayımm mı ayy uff öfff titremeler cığlıklar sırf birbirlerine nez olsun die ne kadar gıcık varsa memlekette beni buluyor heraldee :95::95::95:
ayyy meyveeemmmm bende hic doymuyorum bugünlerde.ne olacak benim bu halim yaaaaa:84:
doymuyorum,doymuyorum,doymuyorum
acim,acim,acim:84:
kiz dogaaaaa.lapa diyetinde öyle tost falan yemiyceksin kiz naptin sen.ana ögünlerde sadece lapa olacak.yaninda salata veya yogurt.aralardada meyve
sekerlerim bende bu sabah öyle bi yoğunum ki sürekli hasta geliyor..
bide evlenmeye basladı millet deli oluyorum evlilik tahliline gelenlere birbirlerine naz yapıyorlar gözümün önünde yok cok korkarım elini tutayımm mı ayy uff öfff titremeler cığlıklar sırf birbirlerine nez olsun die ne kadar gıcık varsa memlekette beni buluyor heraldee :95::95::95:
günaydın kızlaaar... sabah sabah topiğimiz epey kalabalık yaniii ne güzel..
ben şimdi kahvaltımı yaparken biraz geçmişe bakıcam..
kahvaltım; 1 dilim tam buğday ekmek, domates, salatalık, peynir..
her bi yerimi ortaya koydum kilo vermek içinn bakalım ne kadar ericemm
meyveeee Allah seni ne etmesin.kiz öldüm gülmekten,demek ah oh uf üf yapiyorlar kizlar nisanlilarina
uşaklar naz yapıyor karışmasanızaayyyyyy
ayy fırın posetımde yokk kızım ben daha yenı evvlıyım ne bılırım oyle pratık seylerııayy gıdıpte sunu kaldırayım kuruycak meyvem mutfagıda toparlayıp yatayıım yarınkı hypatıa dıyetıne hazırlayayım psıkolojımı sabah elma sut ıcıcem sekercım haberın olsun
şafak 7
Hanımlar bu dediğim karışım,en az en az 500 gr farkettirir,bende 1 kilo fark etmişti.Perşembe akşamı yapın bence,memnun kalacaksınız.Nev'cim tamam bugün yesil elma alayim da yapayim bunu o zaman.tesekkürler
tamam canim, kolay gelsin sana..aksam karsilasirsak gorusuruz[kızlar ben arazıye gıdıyorum aksama gelırım yanınıza kendınıze ııyı bakın canlarım sakın dıyetlerı bozmayın emıı mucuck mucuckkk grs
ya kirmizim ben gecen hafta süper kilo verdim biliyorsun 1,3.ama bu hafta anlamadigim bir sekilde fazlaca artilardayim.dün ben ne yedimki 400 gram daha artida ciktim,anlamadim ben.benden bu hafta umut yok
Hanımlar bu dediğim karışım,en az en az 500 gr farkettirir,bende 1 kilo fark etmişti.Perşembe akşamı yapın bence,memnun kalacaksınız.
Hanımlar bu dediğim karışım,en az en az 500 gr farkettirir,bende 1 kilo fark etmişti.Perşembe akşamı yapın bence,memnun kalacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?