Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nevcim ben ayvayı nerden bulayım ki sekercim cuma günü aldın aldın yoksa burda ac kalırsın bu gün markete gidicem orda en fazla domates biber salatalık oluyr oda salı gecesi geliyor carsamba bitiyor..
nys artık bu gün böyle gecicek yarın sabah sütüme tarcın katıcam bu sabah unuttum katmayı..

ayyy meyveeemmmm bende hic doymuyorum bugünlerde.ne olacak benim bu halim yaaaaa:84:

doymuyorum,doymuyorum,doymuyorum

acim,acim,acim:84:

kiz dogaaaaa.lapa diyetinde öyle tost falan yemiyceksin kiz naptin sen.ana ögünlerde sadece lapa olacak.yaninda salata veya yogurt.aralardada meyve

günaydın kızlaaar... sabah sabah topiğimiz epey kalabalık yaniii ne güzel..

ben şimdi kahvaltımı yaparken biraz geçmişe bakıcam..

kahvaltım; 1 dilim tam buğday ekmek, domates, salatalık, peynir..

gülüm takım sana saferana doğaya emanet biz kuru gürültüyüz bu aralarr
su damlaya damlaya gol olurmus meyvecim....herkes kilo verirse bizde guzel sonuc aliriz insallah..umarim kimse veremedim diye gelmezzzz
umarım bende ekside olurum

ekside olmak icin neyin var neyin yok ortaya koy julicim..derece almamizzz sartttttt....baska takimlar..arkadasliklarimiz icin iyiler ama kilo vermede iyi degiller diyormussss ona gore yani...gosterin kendinizi kaldirin popolari

[kızlar ben arazıye gıdıyorum aksama gelırım yanınıza kendınıze ııyı bakın canlarım sakın dıyetlerı bozmayın emıı mucuck mucuckkk grs

ya kirmizim ben gecen hafta süper kilo verdim biliyorsun 1,3.ama bu hafta anlamadigim bir sekilde fazlaca artilardayim.dün ben ne yedimki 400 gram daha artida ciktim,anlamadim ben.benden bu hafta umut yok

sabah vaktim yokdu aldım çıktım bende tostu yalancı tostdu zaten

ay sinirrrrr olurum oyle tiplereeeeeeeeee...bir igne batacakkk sanki etini kesecekler...ama uzulme meyvem o tipler tek seni bulmuyor...bende cogunu cekiyorum..seytan tugumu var nedir bizde
günaydın kızlaaar... sabah sabah topiğimiz epey kalabalık yaniii ne güzel..

ben şimdi kahvaltımı yaparken biraz geçmişe bakıcam..

kahvaltım; 1 dilim tam buğday ekmek, domates, salatalık, peynir..

gunaydin frangicim..afiyet olsun sana.....sen gecmisi okurken biz daha cok gecmi yaratiriz bu gidisle

hypatia diyeti ne ki? bunu ilk kez duydum ben..

[kızlar ben arazıye gıdıyorum aksama gelırım yanınıza kendınıze ııyı bakın canlarım sakın dıyetlerı bozmayın emıı mucuck mucuckkk grs
tamam canim, kolay gelsin sana..aksam karsilasirsak gorusuruz:80:
ya kirmizim ben gecen hafta süper kilo verdim biliyorsun 1,3.ama bu hafta anlamadigim bir sekilde fazlaca artilardayim.dün ben ne yedimki 400 gram daha artida ciktim,anlamadim ben.benden bu hafta umut yok

sen yinede kacirmamaya dikkat et canim...daha iki gun var sonucta..artida cikma yeterki

Hanımlar bu dediğim karışım,en az en az 500 gr farkettirir,bende 1 kilo fark etmişti.Perşembe akşamı yapın bence,memnun kalacaksınız.

peki sicakmi icicez,ilikmi.ay merak ettim.insallah ise yarar yaaa.aynen persembe yapicam.cünkü bugün aksam gidicem almaya.
sagol tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…