Abla gi ekmek yemion mu yazmion mu. Harikasin yav. Bu cumayi çooook merak ediommmmHayırlı akşamlar sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sahur
2 hş yumurta
Yoğurt
İFTAR
çorba
2hurma ceviz
Ayran
Tonbalıklı salata
ARA
5 fındık 2kayısı
5badem
ARA
tarcınlı süt
Yeşil çay 2.5 lt süt 3mil lesli yapıcam inşallah
Ara y.çay su ve sporumu yatana kadat tamamlarım inşaallah
Gecms olsun Day ablam .. bu hafta henüz bitmedi.kelebekolacam doktorcum sevgili ortim bu hafta hastaliktan seni yalniz biraktim üzgünüm..haftaya birbirimize eslik edelim mi ne dersin??
Yeni evin hayırlı olsun kuzum . Bebeğine bir an önce iyileşir inşallah.Ay benim de içim şişti, psikolojim bozuldu 2-3 gündür. Tabi daha öncesi de var da
Biz geçen sene ev almıştık elhamdülillah. Şimdi oturduğumuz sitenin yan sitesinde. Ve 3 çocukla zor olsa da taşınmaya karar verdik artık. Hem bu evden daha büyük hem de boş duruyor. Satmaya ya da kiraya karar verememiştik Buraya da kira ödüyoruz diye taşınalım dedik. Mutfak dolabı vs bakıyoruz. Olunca taşıncaz
Amma velakin yıllardır ya aynı apartmanda ya da en fazla yan apartmanıma taşınan kayınvalidem de oraya taşınacakmış. Önce görümcemin olduğu bizim yeni evin yan apartmanıydı taşınacağı yer. Orası olmamış. Bizim yeni evin olduğu apartmanda benim evin alt katında boş daire var. Orayla görüşülüyor şimdi. Ve olacak gibi..
Yani benim gibi biri olsa, kime kim gelmiş kim gitmiş haberi olmayan bi tip olsa takmıcam da. Asansör sesinden biz nereye gidiyoruz, nerden geliyoruz. Kime gitmişim anlar muhtemelen. Eşim de bi kere dedi ki annemler taşınmasa mı. Direkt istemiyorum diyemedim ama burda arkadaşları var. Orası da 1 km bile yol değil. Yan site sonuçta, yürüyüş olur o gelir biz gideriz iyi olur dedim. Kızıyla her gün görüşüyor zaten. Uzak değil ki. Benimle ben şimdi yan apartmanda olduğum halde. Ne uğrar, ne sorar ne yapıyorsun diye
Eşime diyormuş ki, çocukları bırakırken kolay olur size aynı apartmanda olursam. Haftasonları eşim varken bırakıyoruz sadece. O da her hafta sonu değil. Hafta içi bana komşunun kızı geliyor. Ben hastane vs gideceksem onun geldiği saate göre ayarlıyorum öyle gidiyorum. Zaten Kayınvalideme söylesem de falan gelmeyecek mi bugün diye o kızı soruyor hemen
Bu haftasonu da ben 7 aydan sonra regl oldum acayip ağrım var, bebek hiç uyumuyor su çiçeğinden onunla ilgileniyorum. Eve geldi, istisnasız bütün evi gezdi ve dedi ki, Fatma olunca bütün 2vi topluyor dimi??? Yani haftasonu yok ya, ev o yüzden bu haldeymiş. Mübarek insan, ben oğluna demişim. Çocuklara bak da evi toplayım. O dinlememiş gitmiş. Sabah da uyumuş. Ben de fırsat bulunca bi iki dolap çizimi yaptım. Yapmam gerekiyordu çünkü. Sen desene kızım ben bakayım bebeğe de sen bi topla burayı
Oy oy yoruldum ya. Hayırlısı ile o alt katı biri tutsa da kurtulsam
Sağol canım benim. Bir güzel kalpli dahaa.Yok canim kendi istegimle listeden ayrildim :) 7.takim dururken baska takim ne hacet :)
Bu arada Allah bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin
Ah sorma canım ya resmen yarım saatimi aldı temizlemek sözde kahve keyfi yapicaktimTatlım tüm iştesin ... bence spora ayırabieceğin mak. zamanı ayırıyorsun .
Oyyyy çilek reçeli bende taşırdım bir kez ..fena ...kolay gelsin
Baba bizde dedeye denir bala da yani yavru demek...hani dede ve yavrusu gibi
Owww erken uyuyup meta calsitiran ödem olmak istemeyen bi saraycam gordum sankiİyi geceler hanımlar.
Tabiii yaaa ... gelmeden toparlanma mı olur ?
Biraz ses etmeyeyim 3 gün geçsin dedim ama baktım geleceğin yok :)
Sen başla menülere .. liste dışı şanlı şöhretli mezuniyet yaparım ben sana yine
Helallll be delimmmmm ... 4 günü ilk kez kaçamaksız tamamlıyorsun sanki
Süpersinnnn .
Çoook iyi dilek .
Kaçamak yok şükür .
Sporda oldu mu tamamdır .
Ece tam gaaaaz4 gün diyeti yapıyor ... şu 4 günde 2 kilo verdiren
Ahhhhh şeriiii ahhhhh .. gel beraber yapalım .. ben 21 30 gibi yapacağımmm
Hadiiii
Sağolasın cnm baslayim o zamanKullanabilirsin canım iyileşmesine de faydası olur
Yok kız konuşmak kimse yoktu, bende çıkayım bari dedim. Daha kahve keyfi yapmamOwww erken uyuyup meta calsitiran ödem olmak istemeyen bi saraycam gordum sanki
Çok geçmiş olsun ablacım rabbim acil şifalar versin insallahIyi aksamlar bacilarim..
Hastaliktan gelemiyorum ayakta geciriyorum ama halsizim. Bugun ise gitmedim o halsizlikle yazlik isine giristim. Canimin hic kiymeti yok. Artiyim bu arada..bu hafta boyle gecsin tamamen bi toparlanip asilirim tekrar. Diyet yapacak gücüm yok.
He afiyet olsun o vakitYok kız konuşmak kimse yoktu, bende çıkayım bari dedim. Daha kahve keyfi yapmam
Daydream- geçmiş olsun cnmmmm
Geçmiş olsun hemencecik toparla inşallah canım
Geçmiş olsun hülyam hastaymışsın...tez zamanda iyileş inşallah
Gecms olsun Day ablam .. bu hafta henüz bitmedi.
Sağolun kızlar..Aynuram Damlacığında doğumgünün kutlu olsun..nice uzun ve güzel yaşları olsun..
Sağol şekercimmmm.Çok geçmiş olsun ablacım rabbim acil şifalar versin insallah
Tamam canım. Bende çok gezerdimHe afiyet olsun o vakitben de az komşu hamis topiklerini gezem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?