tamam canim, kolay gelsin sana..aksam karsilasirsak gorusuruz:80:
sen yinede kacirmamaya dikkat et canim...daha iki gun var sonucta..artida cikma yeterki
neydi ben kaçırdım galiba
hee vallah.zamane gencleride hepten nazli zaten.
bende nazliyimmm ama azericimm....nazimi cekecek bir usak bulsam hemen nikahima alirim
bende nazliyimmm ama azericimm....nazimi cekecek bir usak bulsam hemen nikahima alirim
ühühhüühhühühühüüüüüüüüü
ama cok artilardayim.hic böyle olmamistiiii
düsün bugün mevlüte gidicem.orada ne yemekler yapicaklar simdi ama ben isim var diyip cikicam yemek vakti.gelip lapami yiycem.
ayyy meyveeemmmm bende hic doymuyorum bugünlerde.ne olacak benim bu halim yaaaaa:84:
doymuyorum,doymuyorum,doymuyorum
acim,acim,acim:84:
kiz dogaaaaa.lapa diyetinde öyle tost falan yemiyceksin kiz naptin sen.ana ögünlerde sadece lapa olacak.yaninda salata veya yogurt.aralardada meyve
moralini duz tut bakim once...en onemlisi o ....simdiden boyle dusunursen zaten birsey degismez....bak nev'dende bir karisim aldindaha ne olsun sende kesinnnnn eksiden bu hafta baska yolu yokk
her bi yerimi ortaya koydum kilo vermek içinn bakalım ne kadar ericemm
yaa ben de doymuyorum bu hafta hiç.. portakal suyu tok tutuyo beni acaba gün içinde acıkınca portakal suyu mu içsem?? çok kilo aldırır mı kızlar yaa??
ne nazlısı kız senin herbi tarafın iğne dolu
meyveeee Allah seni ne etmesin.kiz öldüm gülmekten,demek ah oh uf üf yapiyorlar kizlar nisanlilarina
ay hic gulecegim yoktu...haklisin doga ablacim....sirf kulakta 6 igne var..3aya birde kan veriyorum...igneye alisigiz yani ama bende tadini cikartim demi..gidim meyvenin calistigi yere..gecim karsisina..ay uy iyy oww. diyim
Hanımlar bu dediğim karışım,en az en az 500 gr farkettirir,bende 1 kilo fark etmişti.Perşembe akşamı yapın bence,memnun kalacaksınız.
meyve nasıl oluyor o şekerim? biz de yapalım söyle de
ayy kızlar kimisi sahicidir belki.. ben damardan kan verince şekerim düşüyor, hele aç karnına gitmişsem bayılıyorum.. :26::26:
hamilelik için kan verdiğimde mecbur yalnız gittim, eşimin işi vardı.. bir an önce sonucu almak için de bekleyemedim.. bir baktım kan verdikten sonra yerde yatıyorum, hemşireler tepemde.. sanırım psikolojik.. küçükken çok hastalanıyordum, bir kere hemşire damarımı bulmak için çok canımı yaktı hatırlıyorum sanırım onun etkisi.. hatta geçen oğlumu tahlile götürdük, onun damarını ararlarken bile fena oldum, eşim hemen meyve suyu istedi bembeyaz olmuşum..
firengicim diyeti hypatia adında bi arkadas yazmıstı bize adı öyle kaldı gitti hypatia diyeti sabah menüyü paylasmıstım ilk mesajımda..
geldim kızlar sonunda işleri tuparladım..
ayy nişanlılar düğün arifesindekiler öyle işteee
firengicim diyeti hypatia adında bi arkadas yazmıstı bize adı öyle kaldı gitti hypatia diyeti sabah menüyü paylasmıstım ilk mesajımda..
nev in verdiği karısımı bende kacırdım yaa..gecmişe döenücem şimdi..
nys kızlar cumaya inş ekside oluruz zaten ben yarın sabah 58 i göremezsem yarın lapa yapıcam cuma yine bu diyeti yapcam...
artıdayım çünkü offf yemediğim halde şişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?