Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam canim, kolay gelsin sana..aksam karsilasirsak gorusuruz:80:

sen yinede kacirmamaya dikkat et canim...daha iki gun var sonucta..artida cikma yeterki

ühühhüühhühühühüüüüüüüüü
ama cok artilardayim.hic böyle olmamistiiii

düsün bugün mevlüte gidicem.orada ne yemekler yapicaklar simdi ama ben isim var diyip cikicam yemek vakti.gelip lapami yiycem.

bende nazliyimmm ama azericimm....nazimi cekecek bir usak bulsam hemen nikahima alirim

Allah en yakin zamanda kismet etsin sanada.benim Tr deki kizkardesim agustosta 30 oluyor ama hala bekar.ortalarda da hic bisey yok.valla bir onun birde senin evlenmen bana dert oldu valla:26:
sizi bir evlendirsek halayin basini ben cekicem valla.kimseye birakmam:87:

moralini duz tut bakim once...en onemlisi o ....simdiden boyle dusunursen zaten birsey degismez....bak nev'dende bir karisim aldin daha ne olsun sende kesinnnnn eksiden bu hafta baska yolu yokk

yaa ben de doymuyorum bu hafta hiç.. portakal suyu tok tutuyo beni acaba gün içinde acıkınca portakal suyu mu içsem?? çok kilo aldırır mı kızlar yaa??

moralini duz tut bakim once...en onemlisi o ....simdiden boyle dusunursen zaten birsey degismez....bak nev'dende bir karisim aldin daha ne olsun sende kesinnnnn eksiden bu hafta baska yolu yokk

ekside cikmamda ama ayni kalsam bari.neyse dur bakalim.bugün ve yarin lapa beni kurtarir insallah.birde nevin icecegi

meyveeee Allah seni ne etmesin.kiz öldüm gülmekten,demek ah oh uf üf yapiyorlar kizlar nisanlilarina

ayy kızlar kimisi sahicidir belki.. ben damardan kan verince şekerim düşüyor, hele aç karnına gitmişsem bayılıyorum.. :26::26:

hamilelik için kan verdiğimde mecbur yalnız gittim, eşimin işi vardı.. bir an önce sonucu almak için de bekleyemedim.. bir baktım kan verdikten sonra yerde yatıyorum, hemşireler tepemde.. sanırım psikolojik.. küçükken çok hastalanıyordum, bir kere hemşire damarımı bulmak için çok canımı yaktı hatırlıyorum sanırım onun etkisi.. hatta geçen oğlumu tahlile götürdük, onun damarını ararlarken bile fena oldum, eşim hemen meyve suyu istedi bembeyaz olmuşum..

ay hic gulecegim yoktu...haklisin doga ablacim....sirf kulakta 6 igne var..3aya birde kan veriyorum...igneye alisigiz yani ama bende tadini cikartim demi..gidim meyvenin calistigi yere..gecim karsisina..ay uy iyy oww. diyim

tek gitmeeeee.Cagatay'ida götür.Cagataya naz yapki meyve zivanadan ciksin

geldim kızlar sonunda işleri tuparladım..
ayy nişanlılar düğün arifesindekiler öyle işteee
firengicim diyeti hypatia adında bi arkadas yazmıstı bize adı öyle kaldı gitti hypatia diyeti sabah menüyü paylasmıstım ilk mesajımda..
nev in verdiği karısımı bende kacırdım yaa..gecmişe döenücem şimdi..
nys kızlar cumaya inş ekside oluruz zaten ben yarın sabah 58 i göremezsem yarın lapa yapıcam cuma yine bu diyeti yapcam...
artıdayım çünkü offf yemediğim halde şişiyorum

Hanımlar bu dediğim karışım,en az en az 500 gr farkettirir,bende 1 kilo fark etmişti.Perşembe akşamı yapın bence,memnun kalacaksınız.

canım peki 2 litreye yaptığımız çayı o gün bitiricez mi yoksa birkaç günde mi içiliyor? ya da şöyle sorayım günde kaç bardak içmeli?

ay canim yaaaaa.hassas frangiii.bende hayatimda hic bayilmadim.cok merak ediyorum nasil bir duygu

aynen bende yemedigim halde sisiyorum.regl oluyorum ikinci günüm,bence onun etkisi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…