Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sarayca _AYNURA_ vorones
Uzun zamandır foumda değilim bi girdim sizi gördüm takım sanki hep eskilerle devam ediyor. Nasılsınızz? Özledim takımı çok ..
Ayyy kim gelms kizzz geçen aklıma geldin he. BI De @psikohayris Mi Neydi Yanlış yazdim Galiba O Geldi Aklıma. Sen napan nasilsin. Kilo durumun nedir . Ben mezun oldum Bile kız . Yeniden bebek bekliom

Aklıma gelmsken koza16 nerelerdesin yavriimmm. .sınava girdin mi nettin . Sen birkere ben hamisken uzakken takımdan beni cagirmstın. Duygulanmistim. Gel bak ömerciké kardes gelioui sen daha bilmion.

Su 4 gunluk diyeti yapanlarin sonucuna bi bakayim cuma gunu bende baslarim...bu haftadan umutlu degilim bana bi hal oldu tukenmislik sendromu gibi bisey yasiyorum....diyet iyi gidiyor ama spor yok bu hafta....

Ooo kimler gelmiş. Hoşgeldin tatlım. Ne var ne yok.

Valla ne olsun abla okul ev ikilisi arasında gidip geliyorum yoğun bi dönem yine bi yandan çalışma yazmaya çalışıyorum ve her zamanki gibi diyet çabaları
Sen napıyosun abla senin nasıl gidiyor :)

Ayyy kim gelms kizzz geçen aklıma geldin he. BI De @psikohayris Mi Neydi Yanlış yazdim Galiba O Geldi Aklıma. Sen napan nasilsin. Kilo durumun nedir . Ben mezun oldum Bile kız . Yeniden bebek bekliom

Oyy maşallah ya ben verdiğim kiloların birazını aldım yine verme çabası içindeyim 65 tim en son :/

Agustos ayinda belki degistiririz canim ama orasi cook uzak esimin dairesi merkezde... evet ya super olurdu beraber yürürdük :))
Servis, otobüs herşey geliyor ki ama uzak olmasına uzak. 6-7 km merkeze
N Neshve ay kv ile aynı bina bi ara bende istemiştim çalıştığım için şuan iyiki olmamış diyorum ama anlayış olduktan sonra neden olmasın aslında ama hayırlısı olsun senin içinde
Allah razı olsun canım, yani sevgi dolu ise anlaşılır herkesle ama sevgi büyükten küçüğe geçen birşey
Tesekür ederim canim bu diyette ev isi gibi cok nankör ipin ucunu bir kacirdin mi tutana ask olsun :)
Ay aynen. Bıraktın mu bir daha dönemicem psikolojisi daha da kötü hale getiriyor
2 kilo mu verecek waouwww ne diyeyim versin de, beni geçse de olur ecemavi ablam, çok seviyorum seni. Sincan vs bahsetmiştin geçen de. Annem de orda oturuyor. Belki tanışırız yüz yüze
Hahahaha vallahh guzelim bu hizla giderse cumaya 80 deerimmm yakinimmm yanii o kadar diyimmm
Kendim veriyor gibi sevindim delim maşallah maşallah
Bu gün N Neshve ile benim günümmüş
He kız ne dertlenmişiz. Ama ağlama ya. Bak ne güzel geçmiş doğum günü. Damlaya maşallah hayırlı ömürler versin Rabbim
Yeni evin hayırlı olsun kuzum . Bebeğine bir an önce iyileşir inşallah.
Kv gelince, ALLAH yardımcın olsun
Allah razı olsun canım, Allah aramıza muhabbet versin. Ama nasıl başlarsa öyle gider derler ya. Yine de kimsenin hakkını yemeyi nasip etmesin inşallah. Kızım geçen günlere göre daha iyi elhamdülillah. Bugün yani
Sağolun kızlar..Aynuram Damlacığında doğumgünün kutlu olsun..nice uzun ve güzel yaşları olsun..
Geçmiş olsun canım

İyi geceler
Ay gelemedim bi türlü herüf hala hasta anladınız siz

Menümde oek olmadı bugun yine aylık hipo krizim tuttu kurufasulyeyle durdurdum ama oda kilomu iyce durduracak besbelli. Yani bu hafta yarışta _AYNURA_ şimdiden tebrik ederim seni bu arada damlanın dogum günü oldugunu görmedim hayırlı yaşlar dilerim 4 mu oldu cadı .

Menüye gelelim

Sabah : mantarlı omlet , az kaymak .

Ara : yr. Elma

Öğlen : madımak , çoban salata .

Ara: 5 çilek . 1avuç kuru yemiş .

Burda fena açlık ve kriz tuttu halbuki kuruyemiş tok tutardı beni .

İkindi : 1,5 tb .etli kurufasulye

Sonradında hala açıkmadım sanırım karbon krızı tuttu vucudu .

Spor: 45 dk lastikle pilates . 30 dk yürüyüş .
Su 1,5 .

İşte öyle

Sabah eşim evden çıkarsa kursa gidicem , öğleden sonrada sohbet var . Gelemezsem bilinki koşturuyorum

O konunun uzmanı aeben :)

Ama bence olur ... ilk kez yapacağın için etkisi de güzel olur .
Ama lahana değil de ... sabah kayısı ile ...
Adacım 4 günlükte ara yok nedeni öğün aralarında 4 saat mutlaka geçmeli . Bu sindirimle ilgili birşey .

Şöyle deneye bilirsin: kuru kayısını sabah yumurta öncesi ye .
Lahananı ise akşam ögünüyle birlikte yiyebilirsin

Canımmm iyiyiz çok şükür...bende yeni geldim takıma zaten...mücadele ediyoz işte kilolarlasen ne yapıyon?

Öyle mi ben de mi gelsem yeni yeni dikkat etmeye başladım
Abla çok yoruldum ya 23 değil 53 yaşındayım sanki. Bi yandan staja gidiyorum bi yandan okul aynı zamanda bi çalışma yürütmeye çalışıyorum hepsi bi anda bi de diyet var her zamanki gibi

Mor Vampirella kaç kilo aldım bakı
Valla ne olsun abla okul ev ikilisi arasında gidip geliyorum yoğun bi dönem yine bi yandan çalışma yazmaya çalışıyorum ve her zamanki gibi diyet çabaları
Sen napıyosun abla senin nasıl gidiyor :)
Bende ev iş çocuklar koşuşturmaca. Kilo aldım 1 ay olacak yeniden başladım diyete. İyi gidiyor simdilik bakalım .

Amin canım Allah muhabbetinizi artırsın.

Oyy maşallah ya ben verdiğim kiloların birazını aldım yine verme çabası içindeyim 65 tim en son :/
Çok mu aldın de hele yanlış mı hatirliom senin boy vardi 65 iyi kilo
Gerçi simdı kaçsin ona bakmak lazım. . Sen de azimli kararli bi.kızz sin. Ver ver kurtul fazlaliklarindan gel katil vs. Yaz gelio . aeben ablam da var. Sopalar hazır !!

Gayet güzel canım. Şimdiden yenilgiyi kabullenme daha koca 2 gün var

Maşallah tatlim allah bozmasın aranızdaki muhabbeti böylesi her kula nasip olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…