Ayyy kim gelms kizzz geçen aklıma geldin he. BI De @psikohayris Mi Neydi Yanlış yazdim Galiba O Geldi Aklıma. Sen napan nasilsin. Kilo durumun nedir . Ben mezun oldum Bile kız . Yeniden bebek bekliom
Ara YoK mı doktorum ne güzel.menu sadecikMenü
Sabah 2yumurta
Öğle
Tonbalıklı salata
Akşam
Brokoli corbasiyogurt
4 günlük bi liste var canım onu yapıyoruz burda 4 kişiyiz.standart yaniAra YoK mı doktorum ne güzel.menu sadecik
Ooo kimler gelmiş. Hoşgeldin tatlım. Ne var ne yok.
Ayyy kim gelms kizzz geçen aklıma geldin he. BI De @psikohayris Mi Neydi Yanlış yazdim Galiba O Geldi Aklıma. Sen napan nasilsin. Kilo durumun nedir . Ben mezun oldum Bile kız . Yeniden bebek bekliom
Servis, otobüs herşey geliyor ki ama uzak olmasına uzak. 6-7 km merkezeAgustos ayinda belki degistiririz canim ama orasi cook uzak esimin dairesi merkezde... evet ya super olurdu beraber yürürdük :))
Allah razı olsun canım, yani sevgi dolu ise anlaşılır herkesle ama sevgi büyükten küçüğe geçen birşey
Ay aynen. Bıraktın mu bir daha dönemicem psikolojisi daha da kötü hale getiriyorTesekür ederim canim bu diyette ev isi gibi cok nankör ipin ucunu bir kacirdin mi tutana ask olsun :)
2 kilo mu verecek waouwww ne diyeyim versin de, beni geçse de olur
Tabiii yaaa ... gelmeden toparlanma mı olur ?
Biraz ses etmeyeyim 3 gün geçsin dedim ama baktım geleceğin yok :)
Sen başla menülere .. liste dışı şanlı şöhretli mezuniyet yaparım ben sana yine
Helallll be delimmmmm ... 4 günü ilk kez kaçamaksız tamamlıyorsun sanki
Süpersinnnn .
Çoook iyi dilek .
Kaçamak yok şükür .
Sporda oldu mu tamamdır .
Ece tam gaaaaz4 gün diyeti yapıyor ... şu 4 günde 2 kilo verdiren
Ahhhhh şeriiii ahhhhh .. gel beraber yapalım .. ben 21 30 gibi yapacağımmm
Hadiiii
Kendim veriyor gibi sevindim delim maşallah maşallahHahahaha vallahh guzelim bu hizla giderse cumaya 80 deerimmm yakinimmm yanii o kadar diyimmm
He kız ne dertlenmişiz. Ama ağlama ya. Bak ne güzel geçmiş doğum günü. Damlaya maşallah hayırlı ömürler versin Rabbim
Allah razı olsun canım, Allah aramıza muhabbet versin. Ama nasıl başlarsa öyle gider derler ya. Yine de kimsenin hakkını yemeyi nasip etmesin inşallah. Kızım geçen günlere göre daha iyi elhamdülillah. Bugün yaniYeni evin hayırlı olsun kuzum . Bebeğine bir an önce iyileşir inşallah.
Kv gelince, ALLAH yardımcın olsun
Geçmiş olsun canımSağolun kızlar..Aynuram Damlacığında doğumgünün kutlu olsun..nice uzun ve güzel yaşları olsun..
Adacım 4 günlükte ara yok nedeni öğün aralarında 4 saat mutlaka geçmeli . Bu sindirimle ilgili birşey .
O konunun uzmanıaeben :)
Ama bence olur ... ilk kez yapacağın için etkisi de güzel olur .
Ama lahana değil de ... sabah kayısı ile ...
Canımmm iyiyiz çok şükür...bende yeni geldim takıma zaten...mücadele ediyoz işte kilolarlasen ne yapıyon?
Bende ev iş çocuklar koşuşturmaca. Kilo aldım 1 ay olacak yeniden başladım diyete. İyi gidiyor simdilik bakalım .Valla ne olsun abla okul ev ikilisi arasında gidip geliyorum yoğun bi dönem yine bi yandan çalışma yazmaya çalışıyorum ve her zamanki gibi diyet çabaları
Sen napıyosun abla senin nasıl gidiyor :)
Amin canım Allah muhabbetinizi artırsın.Servis, otobüs herşey geliyor ki ama uzak olmasına uzak. 6-7 km merkeze
Allah razı olsun canım, yani sevgi dolu ise anlaşılır herkesle ama sevgi büyükten küçüğe geçen birşey
Ay aynen. Bıraktın mu bir daha dönemicem psikolojisi daha da kötü hale getiriyor
2 kilo mu verecek waouwww ne diyeyim versin de, beni geçse de olurecemavi ablam, çok seviyorum seni. Sincan vs bahsetmiştin geçen de. Annem de orda oturuyor. Belki tanışırız yüz yüze
Kendim veriyor gibi sevindim delim maşallah maşallah
He kız ne dertlenmişiz. Ama ağlama ya. Bak ne güzel geçmiş doğum günü. Damlaya maşallah hayırlı ömürler versin Rabbim
Allah razı olsun canım, Allah aramıza muhabbet versin. Ama nasıl başlarsa öyle gider derler ya. Yine de kimsenin hakkını yemeyi nasip etmesin inşallah. Kızım geçen günlere göre daha iyi elhamdülillah. Bugün yani
Geçmiş olsun canım
Çok mu aldın de hele yanlış mı hatirliom senin boy vardi 65 iyi kiloOyy maşallah ya ben verdiğim kiloların birazını aldım yine verme çabası içindeyim 65 tim en son :/
Gayet güzel canım. Şimdiden yenilgiyi kabullenme daha koca 2 gün varİyi geceler
Ay gelemedim bi türlü herüf hala hasta anladınız siz
Menümde oek olmadı bugun yine aylık hipo krizim tuttu kurufasulyeyle durdurdum ama oda kilomu iyce durduracak besbelli. Yani bu hafta yarışta_AYNURA_ şimdiden tebrik ederim seni bu arada damlanın dogum günü oldugunu görmedim hayırlı yaşlar dilerim 4 mu oldu cadı .
Menüye gelelim
Sabah : mantarlı omlet , az kaymak .
Ara : yr. Elma
Öğlen : madımak , çoban salata .
Ara: 5 çilek . 1avuç kuru yemiş .
Burda fena açlık ve kriz tuttu halbuki kuruyemiş tok tutardı beni .
İkindi : 1,5 tb .etli kurufasulye
Sonradında hala açıkmadım sanırım karbon krızı tuttu vucudu .
Spor: 45 dk lastikle pilates . 30 dk yürüyüş .
Su 1,5 .
İşte öyle
Sabah eşim evden çıkarsa kursa gidicem , öğleden sonrada sohbet var . Gelemezsem bilinki koşturuyorum
Çok güzel olmuş canım yeni yası kutlu mutlu huzurlu sağlıklı olsun insallah yavrununinşallah canım benim.resimler koymaya çalışıcam
Maşallah tatlim allah bozmasın aranızdaki muhabbeti böylesi her kula nasip olmazAyyy allah nazardan korusun benim k.valide çok uyu kadin. . Annem den bile.!!!! K.baba da evine gitti işleri varmış köyde . Şimdi k.valde arkadaş oldu bana . Yavruma çok iyi bakio olması yetio tabi. Sanrimmm burdaki en şanslı kişiyim. Benim de anam deli eder benı . Bugün arams sen o gün bişi soyledin ben anlamadim hamilemisin yoksa. Bilmem ne. Burun kivirmalar.. aman sezeryan lisın 3 sene bekleseydin bilmem ne. Sanki o bakacak bana. Doğum da gene k.valde isterim. Onu da hiç bulastirmam gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?