Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de regl oldum abla ya.benden de hayır gelmez bi hafta galiba sanırsam

Meşhur sopalar
156 boyum işte o yok ondan hep burdan 58 le izne ayrılmıştım en son 65tim yarın tartılacağım bakalım ne oldm diye katılsam güzel motivasyon olur burası aslında geleyim ben yine. Kaptan kim şimdii ?

Al ver al ver yapıyoruz hep abla ya çok özeniyorum millete yiye yiye kilo almadan geziyorlar
E bizim hayatımız diyet vampirim...bi miktara dikkat etmeyi bilsek aslında iyi olacak ama ben mesela yedim mi yerim.akşam 4tane gözleme yerdim bi de uyurken yerdim...ne var ya...nefisse 1 2sin ye...gece gece niye? Kilo veriyorum.sonra diyorum ki bitti artık çok yemek...ama yedim mi geliyor gerisi.yalnız olmadı ben de kendimi buraya attım iyi de ettim...

Canım bu hafta kilonu çok merak ediyorum . Tartıldın mı hiç ?
Bana korumadan çok 300-500 gidecek gibi geliyor ... ama dün cızlı idi , belki yarında olursa

Insallah pazartesi bismillah demeyi düşünüyorum ona.insallah..

İnşallah hülyacım ..bir iyileşte

Aynura bugün gelen reglnin cumaya şişi kalmaz ... bence doğru zamanda gelmiş .
Ben yapacağına ve cızsız çıkacağına bu 3 günden emindim zaten

Bu arada fotoları gördüm harika br parti olmuş ..tekrar nice yaşları olsun .
Ve diğer konuya gelince ... onlara göre hep annesini tutmak zorunda demişsin .
Evet bu bir kültür olabilir .
Ama eşine şunu tavsiye et.
Seni anlıyorum, annene gösterdiğin saygının farkındayım . Ama bana başbaşa iken haklı olduğumu söyle en azından . Benimle annem haklı diye tartışma . Sen susmamı istiyorsun ben susamıyorum eyvallah ama konunun çıkışında kim haksız bunu de yeter ... en azından karın olarak bana hak verdiğini bileyim .... de.

tilya dedim kız
bir tür spor mu sandın

İnsan bir tilya kürü yapmaya üşenir de , ataletten dem vurur mu bilemedim de şeriimmmm olsa olsa yeni ve zor bir tür spordur bu dedim

Gayet sağlıklı menü lunyam ... her şeyden var .
Sadece akşam mercimek çorbası eşliğinde ekmek olmayabilirdi . Malum minnaksın artık , çorba=ekmek dersek sana o çorba yeterdi bence

Ekmek ?
Puuuf olup uçtu mu yazmayı mı unuttun canım ? sabahta gözüm aradı da .
Gayet güzel menü.
Yürüyüşte çok iyi

Menü
Sabah 2yumurta
Öğle
Tonbalıklı salata
Akşam
Brokoli corbasiyogurt

Hadi bakalım kazasız belasız bir gün daha geçmiş ... yanıtlayan oldu mu görmedim de...
3 ve 4 . günlerde ...

Sabah 1 kase yoğurt ve 1 meyve
Öğle 4 köfte kadar et ya da köfte / salata
Akşam tavuk but 2 adet / salata idi canım

Aminnnnn...Rabbim huzurunuzu daim etsin .

Menü eh işte ... sana verdirir 100 gr :)

Neden böyle oldun üzümüm ? stres yapma yahu yabancı değil işte ece :)

Dimi ablamm ya klasik oldü artık benim menüler .. arada minnak cıslarm var yazmiom inşallah bi hafta eksi görmek istiom amaa ben yaaaa

Görürsün diye tahmin ediyorum ... bir kaç hafta daha ... sonra zaten artılar gelir.

Yok canim kendi istegimle listeden ayrildim :) 7.takim dururken baska takim ne hacet :)

Bu arada Allah bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin

Cuma karabuğday şov yapacaksın galiba ... şu yufka ekmeğini merak ettim ama sabahlarının baş tacı oldu .
Woooow sert spor

Su 4 gunluk diyeti yapanlarin sonucuna bi bakayim cuma gunu bende baslarim...bu haftadan umutlu degilim bana bi hal oldu tukenmislik sendromu gibi bisey yasiyorum....diyet iyi gidiyor ama spor yok bu hafta....

Hadi hadiii ... tükenme mükenmeeee yok ...haftaya yaparım 4 günlük yok ... daha 2 koca gün var ada ... azıcık haraket ... şimdiden teslim olursan yarışmanın anlamı ne ? son ana kadar gaaaz motive ... son gün tartı ne der o ayrı ... ama hadiii ... 48 saatte ada istesin 500 gr yollar .

Tatlım sporla dengeleneceğini düşünüyorum ben ...büyük kaçamaklar yok ... tartılmadın mı hiç ?
Umutsuz değilim ben cuma tartına

Hesap verme psikolojisi oluyor ya burda insan yemesine dikkat ediyor abla en iyisi. Bende öyle başlayınca durmakta zorlanıyorum en iyisi hiç yememek nasıl olacak bilmiyorum ama

Tamam aus...söyliycem bunu kesin ama bunu kavga anında deyil de öyle konuştuğumuzda söylüyo bazen biliyorum zor insan ama işte idare et diye.ama bazen idare edemiyorum ben de insanım kukla deyilim ki

Ekmek yemedim bu gün kaptanım.

Regl olmadan önce hayır gelmez .... şimdi önümüzdeki günler en verimli günler olacak ... hele Cuma sabahı ... bence reglinin zamanlaması cuk oturmuş ...
Öyle mi diyosun kaptanım.hadi inşallah ya...kaç günün ödülünü alayım ya güzel bi yüzdeyle.aslında ben regl oldugum gün artı çıkarım genelde...oy heycan yaptım.bi yarın olsa da...

Tamam aus...söyliycem bunu kesin ama bunu kavga anında deyil de öyle konuştuğumuzda söylüyo bazen biliyorum zor insan ama işte idare et diye.ama bazen idare edemiyorum ben de insanım kukla deyilim ki

İşte tatlı dille ...ben zaten o an sinirliyim bir de sen üzerime haksızsın diye gelince daha sinirlenip üzülüyorum de..
En azından bana o an haklısın ama .... dye başlayan cümleler kur razıyım de :)

Ekmek yemedim bu gün kaptanım.

Cuma yine şov var diyorsun sarayca de hle kaç pon pon istersin

Öyle mi diyosun kaptanım.hadi inşallah ya...kaç günün ödülünü alayım ya güzel bi yüzdeyle.aslında ben regl oldugum gün artı çıkarım genelde...oy heycan yaptım.bi yarın olsa da...

Yarını bilemem ama perşembe sabahı görürsün ufak ufak ... Cumaaaaa

Bi gelip bi kaybolan mimu :) spora gaz verince böyle oldu sanırımmm

Sabah 6:30 da uyandım hava hala aydınlanmamıştı sabah da yürüyüş ekleyecektim sporuma

Ahu060812 canım 1 saat crunch dersi (hoca çok iyiydi canım çıktı sırf karın hareketleri)
25 dk koşu 2.5 km yaptım

Menüm:

Kahvaltı: kinoalı İncirli yoğurt
Ara: beyaz leblebi kuru kayısı
Öğlen: kabak yemeği
Ara: ananaslı yoğurt
Akşam: ton balıklı mercimekli salata

Bol bol su. Spordan gelince de bi parça ananas attım ağzıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…