- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Al ver al ver yapıyoruz hep abla ya çok özeniyorum millete yiye yiye kilo almadan geziyorlarMor Vampirella kaç kilo aldım bakı
Bende ev iş çocuklar koşuşturmaca. Kilo aldım 1 ay olacak yeniden başladım diyete. İyi gidiyor simdilik bakalım .
Ben de regl oldum abla ya.benden de hayır gelmez bi hafta galiba sanırsamİyi geceler
Ay gelemedim bi türlü herüf hala hasta anladınız siz
Menümde oek olmadı bugun yine aylık hipo krizim tuttu kurufasulyeyle durdurdum ama oda kilomu iyce durduracak besbelli. Yani bu hafta yarışta_AYNURA_ şimdiden tebrik ederim seni bu arada damlanın dogum günü oldugunu görmedim hayırlı yaşlar dilerim 4 mu oldu cadı .
Menüye gelelim
Sabah : mantarlı omlet , az kaymak .
Ara : yr. Elma
Öğlen : madımak , çoban salata .
Ara: 5 çilek . 1avuç kuru yemiş .
Burda fena açlık ve kriz tuttu halbuki kuruyemiş tok tutardı beni .
İkindi : 1,5 tb .etli kurufasulye
Sonradında hala açıkmadım sanırım karbon krızı tuttu vucudu .
Spor: 45 dk lastikle pilates . 30 dk yürüyüş .
Su 1,5 .
İşte öyle
Sabah eşim evden çıkarsa kursa gidicem , öğleden sonrada sohbet var . Gelemezsem bilinki koşturuyorum
Teşekkür ederim tatlim ama bugün kimin menüyü okuduysam ton balıklı salata yemiş demekki artık okuduklarimiz virüs gibi yayılıyor biz levil atladik telapati gücünü keşfettik kakimcanakSuper bi menü...
Meşhur sopalarÇok mu aldın de hele yanlış mı hatirliom senin boy vardi 65 iyi kilo
Gerçi simdı kaçsin ona bakmak lazım. . Sen de azimli kararli bi.kızz sin. Ver ver kurtul fazlaliklarindan gel katil vs. Yaz gelio .aeben ablam da var. Sopalar hazır !!
E bizim hayatımız diyet vampirim...bi miktara dikkat etmeyi bilsek aslında iyi olacak ama ben mesela yedim mi yerim.akşam 4tane gözleme yerdim bi de uyurken yerdim...ne var ya...nefisse 1 2sin ye...gece gece niye? Kilo veriyorum.sonra diyorum ki bitti artık çok yemek...ama yedim mi geliyor gerisi.yalnız olmadı ben de kendimi buraya attım iyi de ettim...Al ver al ver yapıyoruz hep abla ya çok özeniyorum millete yiye yiye kilo almadan geziyorlar
İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su 2 kayısı
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet peynir zeytin roka domates salatalık ceviz bal
Ara form çayı yârım elma
Öğlen salata çorba 1 dilim ekmek
ARA kahve yanında 2 kayısı 6 fındık
Akşam kıymalı ıspanak yoğurt
ARA limonlu sodalı Yeşilçay yanında 3 çilek
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüşAhu060812
Insallah pazartesi bismillah demeyi düşünüyorum ona.insallah..
Offff ya bugün çok kötü bi gün geçirdim.kv yüzünden kocamla da kavga ettik akşam üzeri...kafam çatlıyor.bugun çok az ve düzensiz yedim.ama 5de bitti...regl de oldum stresten.8gün erken geldi.ve neyseki yoğunluğum doğum günü heycanı gün itibariyle sona erdi.burnumdan getirilse bile yine mutluyum tınlamıyom.sadece çok ağladığım için gözlerim çıkıyo resmen...Rabbim herkese çocuğunun doğum günü sevincini yaşamayı huzurla kutlamayı nasip etsin...
Yarından itibaren normal hayata dönüyorum.gerçekten kendimle qurur duyuyorum...hiç bi yasak yemedim şu ahlanıp sızlandığım 4günde...sırf buraya yazıcam diye...Ausencia kaptanima hesap vericem diye.pastanın,pilavın,salataların tadına bile bakmadım.bugünleri alnımın akıyla atlattım ya artık bana engel yokkk
@vorones canım o kadar ahım şahım bi eksi yok ki.ama ne yalan diyim o günlerden sonra buna bile şükr ediyorum...regl gelmese çok daha iyi olurdu ama cumaya 3gün var.iner belkim şişkinliyim...
tilya dedim kız
bir tür spor mu sandın
Menüm
Kahvaltı; 2 dlm kızarmış tb ekmeği, 1.5 dlm süzme peynir, 5 zeytin domates, roka ve yeşil çay.
Ara; 3 hurma.
Öğlen; kıymalı Brüksel lahanası, 1 kase yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 fincan sade kahve, 7 badem.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, ton balıklı salata, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; elma.
Su; 2.5 lt.
Spor; 45 dk yürüyüş, 1 saat plates.Ahu060812
Menü
Sabah 2yumurta
Öğle
Tonbalıklı salata
Akşam
Brokoli corbasiyogurt
Menümü vereyim
Sabah 1 yumurta, tam buğday unu ve yulaf kepeğiyle krep, peynir zeytin
Hurma, 1 incir, 1 avuç leblebi
Öğle krep peynir, 1 kurabiye
1 elma, süt, 10 kadar dut kurusu
Akşam
Bamya, 1 kase çorba, 2 dl ekmek, tavuk ızgara
Bu regl de, yarış da bana iyi gelmedi. Tartı yüzüme gülmüyor. Sıkıya gelemiyorum psikolojik olarak heralde. Bi de evde malzeme yok sağlıklı sebze vs. Eşim sağolsun haftasonu alışveriş yapacaktı araba yıkamaya gitti. Spor da olmadı vs vs bahane çok ama inşallah cumaya çok kötü olmaz diye umut ediyorum
Bu arada eşimi çok seviyorum. Hep şikayet modu oldu bugün ama Allah başımdan eksik etmesin. Sevgimizi daim etsin. Bazı şeyleri görmezden gelmek lazım. Hepimizin hatası var çünkü
Dimi ablamm ya klasik oldü artık benim menüler ..arada minnak cıslarm var yazmiom inşallah bi hafta eksi görmek istiom amaa ben yaaaa
Yok canim kendi istegimle listeden ayrildim :) 7.takim dururken baska takim ne hacet :)
Bu arada Allah bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin
Menümu vereyim
Sabah
Salatalık
Domates
Maydanoz
Peynir
Küçük bir parça yufka ekmeği
Ara
Yeşil çay
Öğle
Karabugday
Yogurt
Salatalık bunların hepsini karıştırıp yiyorum
Ara
Sade kahve
Akşam
Ton balıklı salata
Ayran
2 litre su
3 mil leslie 15 dk plates artık nasıl plates yapıyorsam lastiği kopardim yahu
Su 4 gunluk diyeti yapanlarin sonucuna bi bakayim cuma gunu bende baslarim...bu haftadan umutlu degilim bana bi hal oldu tukenmislik sendromu gibi bisey yasiyorum....diyet iyi gidiyor ama spor yok bu hafta....
İyi geceler
Ay gelemedim bi türlü herüf hala hasta anladınız siz
Menümde oek olmadı bugun yine aylık hipo krizim tuttu kurufasulyeyle durdurdum ama oda kilomu iyce durduracak besbelli. Yani bu hafta yarışta_AYNURA_ şimdiden tebrik ederim seni bu arada damlanın dogum günü oldugunu görmedim hayırlı yaşlar dilerim 4 mu oldu cadı .
Menüye gelelim
Sabah : mantarlı omlet , az kaymak .
Ara : yr. Elma
Öğlen : madımak , çoban salata .
Ara: 5 çilek . 1avuç kuru yemiş .
Burda fena açlık ve kriz tuttu halbuki kuruyemiş tok tutardı beni .
İkindi : 1,5 tb .etli kurufasulye
Sonradında hala açıkmadım sanırım karbon krızı tuttu vucudu .
Spor: 45 dk lastikle pilates . 30 dk yürüyüş .
Su 1,5 .
İşte öyle
Sabah eşim evden çıkarsa kursa gidicem , öğleden sonrada sohbet var . Gelemezsem bilinki koşturuyorum
E bizim hayatımız diyet vampirim...bi miktara dikkat etmeyi bilsek aslında iyi olacak ama ben mesela yedim mi yerim.akşam 4tane gözleme yerdim bi de uyurken yerdim...ne var ya...nefisse 1 2sin ye...gece gece niye? Kilo veriyorum.sonra diyorum ki bitti artık çok yemek...ama yedim mi geliyor gerisi.yalnız olmadı ben de kendimi buraya attım iyi de ettim...
Ben de regl oldum abla ya.benden de hayır gelmez bi hafta galiba sanırsam
Tamam aus...söyliycem bunu kesin ama bunu kavga anında deyil de öyle konuştuğumuzda söylüyo bazen biliyorum zor insan ama işte idare et diye.ama bazen idare edemiyorum ben de insanım kukla deyilim kiCanım bu hafta kilonu çok merak ediyorum . Tartıldın mı hiç ?
Bana korumadan çok 300-500 gidecek gibi geliyor ... ama dün cızlı idi , belki yarında olursa
İnşallah hülyacım ..bir iyileşte
Aynura bugün gelen reglnin cumaya şişi kalmaz ... bence doğru zamanda gelmiş .
Ben yapacağına ve cızsız çıkacağına bu 3 günden emindim zaten
Bu arada fotoları gördüm harika br parti olmuş ..tekrar nice yaşları olsun .
Ve diğer konuya gelince ... onlara göre hep annesini tutmak zorunda demişsin .
Evet bu bir kültür olabilir .
Ama eşine şunu tavsiye et.
Seni anlıyorum, annene gösterdiğin saygının farkındayım . Ama bana başbaşa iken haklı olduğumu söyle en azından . Benimle annem haklı diye tartışma . Sen susmamı istiyorsun ben susamıyorum eyvallah ama konunun çıkışında kim haksız bunu de yeter ... en azından karın olarak bana hak verdiğini bileyim .... de.
İnsan bir tilya kürü yapmaya üşenir de , ataletten dem vurur mu bilemedim de şeriimmmmolsa olsa yeni ve zor bir tür spordur bu dedim
Gayet sağlıklı menü lunyam ... her şeyden var .
Sadece akşam mercimek çorbası eşliğinde ekmek olmayabilirdi . Malum minnaksın artık , çorba=ekmek dersek sana o çorba yeterdi bence
Ekmek ?
Puuuf olup uçtu mu yazmayı mı unuttun canım ? sabahta gözüm aradı da .
Gayet güzel menü.
Yürüyüşte çok iyi
Hadi bakalım kazasız belasız bir gün daha geçmiş ... yanıtlayan oldu mu görmedim de...
3 ve 4 . günlerde ...
Sabah 1 kase yoğurt ve 1 meyve
Öğle 4 köfte kadar et ya da köfte / salata
Akşam tavuk but 2 adet / salata idi canım
Aminnnnn...Rabbim huzurunuzu daim etsin .
Menü eh işte ... sana verdirir 100 gr :)
Neden böyle oldun üzümüm ? stres yapma yahu yabancı değil işte ece :)
Görürsün diye tahmin ediyorum ... bir kaç hafta daha ... sonra zaten artılar gelir.
Cuma karabuğday şov yapacaksın galiba ... şu yufka ekmeğini merak ettim ama sabahlarının baş tacı oldu .
Woooow sert spor
Hadi hadiii ... tükenme mükenmeeee yok ...haftaya yaparım 4 günlük yok ... daha 2 koca gün var ada ... azıcık haraket ... şimdiden teslim olursan yarışmanın anlamı ne ? son ana kadar gaaaz motive ... son gün tartı ne der o ayrı ... ama hadiii ... 48 saatte ada istesin 500 gr yollar .
Tatlım sporla dengeleneceğini düşünüyorum ben ...büyük kaçamaklar yok ... tartılmadın mı hiç ?
Umutsuz değilim ben cuma tartına
Ekmek yemedim bu gün kaptanım.Canım bu hafta kilonu çok merak ediyorum . Tartıldın mı hiç ?
Bana korumadan çok 300-500 gidecek gibi geliyor ... ama dün cızlı idi , belki yarında olursa
İnşallah hülyacım ..bir iyileşte
Aynura bugün gelen reglnin cumaya şişi kalmaz ... bence doğru zamanda gelmiş .
Ben yapacağına ve cızsız çıkacağına bu 3 günden emindim zaten
Bu arada fotoları gördüm harika br parti olmuş ..tekrar nice yaşları olsun .
Ve diğer konuya gelince ... onlara göre hep annesini tutmak zorunda demişsin .
Evet bu bir kültür olabilir .
Ama eşine şunu tavsiye et.
Seni anlıyorum, annene gösterdiğin saygının farkındayım . Ama bana başbaşa iken haklı olduğumu söyle en azından . Benimle annem haklı diye tartışma . Sen susmamı istiyorsun ben susamıyorum eyvallah ama konunun çıkışında kim haksız bunu de yeter ... en azından karın olarak bana hak verdiğini bileyim .... de.
İnsan bir tilya kürü yapmaya üşenir de , ataletten dem vurur mu bilemedim de şeriimmmmolsa olsa yeni ve zor bir tür spordur bu dedim
Gayet sağlıklı menü lunyam ... her şeyden var .
Sadece akşam mercimek çorbası eşliğinde ekmek olmayabilirdi . Malum minnaksın artık , çorba=ekmek dersek sana o çorba yeterdi bence
Ekmek ?
Puuuf olup uçtu mu yazmayı mı unuttun canım ? sabahta gözüm aradı da .
Gayet güzel menü.
Yürüyüşte çok iyi
Hadi bakalım kazasız belasız bir gün daha geçmiş ... yanıtlayan oldu mu görmedim de...
3 ve 4 . günlerde ...
Sabah 1 kase yoğurt ve 1 meyve
Öğle 4 köfte kadar et ya da köfte / salata
Akşam tavuk but 2 adet / salata idi canım
Aminnnnn...Rabbim huzurunuzu daim etsin .
Menü eh işte ... sana verdirir 100 gr :)
Neden böyle oldun üzümüm ? stres yapma yahu yabancı değil işte ece :)
Görürsün diye tahmin ediyorum ... bir kaç hafta daha ... sonra zaten artılar gelir.
Cuma karabuğday şov yapacaksın galiba ... şu yufka ekmeğini merak ettim ama sabahlarının baş tacı oldu .
Woooow sert spor
Hadi hadiii ... tükenme mükenmeeee yok ...haftaya yaparım 4 günlük yok ... daha 2 koca gün var ada ... azıcık haraket ... şimdiden teslim olursan yarışmanın anlamı ne ? son ana kadar gaaaz motive ... son gün tartı ne der o ayrı ... ama hadiii ... 48 saatte ada istesin 500 gr yollar .
Tatlım sporla dengeleneceğini düşünüyorum ben ...büyük kaçamaklar yok ... tartılmadın mı hiç ?
Umutsuz değilim ben cuma tartına
Öyle mi diyosun kaptanım.hadi inşallah ya...kaç günün ödülünü alayım ya güzel bi yüzdeyle.aslında ben regl oldugum gün artı çıkarım genelde...oy heycan yaptım.bi yarın olsa da...Regl olmadan önce hayır gelmez .... şimdi önümüzdeki günler en verimli günler olacak ... hele Cuma sabahı ... bence reglinin zamanlaması cuk oturmuş ...
Evet saraycam iki gün var ama ikisindede evde değilim dılardayım misafirlikte . Ayrıca reglde uzadıda uzadı bu ay onunda etkisi sanıyorum .Gayet güzel canım. Şimdiden yenilgiyi kabullenme daha koca 2 gün var
Vampirellam hoşgeldin kuzumBiraz takımı stalklayım kimler var kaç kiloda bi gezeyim çok uzak kaldım yabancı olmuş gibiyim
Saydın bacım maşallah harfiyen uyyoyorsun 4 günlüğeAusencia tatlım bu arada biz 4 güncülerin en birincisi verilen kiloya göre mi seçilecek yoksa yüzdemize göre mi? diye sormak geçti içimden
Tamam aus...söyliycem bunu kesin ama bunu kavga anında deyil de öyle konuştuğumuzda söylüyo bazen biliyorum zor insan ama işte idare et diye.ama bazen idare edemiyorum ben de insanım kukla deyilim ki
Ekmek yemedim bu gün kaptanım.
Öyle mi diyosun kaptanım.hadi inşallah ya...kaç günün ödülünü alayım ya güzel bi yüzdeyle.aslında ben regl oldugum gün artı çıkarım genelde...oy heycan yaptım.bi yarın olsa da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?