Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia tatlım bu arada biz 4 güncülerin en birincisi verilen kiloya göre mi seçilecek yoksa yüzdemize göre mi? diye sormak geçti içimden

Yüzde hesabı canım benim ... en adili

Heeee delyi okuyunca bir sorayım dedin di mi en şanslıları sensin bence ..kilon az

Mimummmm yine efsane olarak geldin ... crunch hımmmm ...karın heeee hımmmm ...

Menü güzel spor güzel .... yarın bile gelir 69.9 ayıppp yani gelmezse

Kız mimu yii yii aç kalma sakınnn sen çalışıyosun aç kalırsan başın felan döner mazallah...Şöyle güzel bir hamburger menüüü yiiiiii...Kimseye söylemem söz..

Ben yer miyim bu numaralarıııı ooo hamburgerleri :) ayyy çok severim ama o fast foodcuların ki değil bi kaç sevdiğim yer var homemade yapan tam buğday ekmeği ile yapıyorlar. SOS da sevmediğim için bayılıyorum onlara :)

Ben hiç hitmedimkiiii kk nın diyet topiklerinde rekor benim. Zannımca

Ay evet abla :) başımızın tacısın :)

Canım börek yaptığımız yufka var ya onun iyice pişirilmiş hali ama 3 lokma ancak yiyorum küçücuk bi parça buzlukta vardı da çıkardım

Mimummmm yine efsane olarak geldin ... crunch hımmmm ...karın heeee hımmmm ...

Menü güzel spor güzel .... yarın bile gelir 69.9 ayıppp yani gelmezse

Yok yarın gelecek gibi değil az önce tartıldım :) deli olucam kaptanım

Bu arada kaptanım crunch denemelisin bugün ultimatom yedim kardeşimden artık cardio değil karın kol bölgesel çalışmalısın dedi :) 100 dk koşarak bi yere varamazsın dedi bana

Saydın bacım maşallah harfiyen uyyoyorsun 4 günlüğe
Sağolasın Aebenim bu kez harfiyen uyuyorum
Yarın a hastane var sabah erkenden gidicem. Kan vericem, sütümü meyvemi sabahki beslenmemi hazırladım köfte salata da sıkıntı değil onları da orada yerim akşama da dönünce tavugumu yapar yerim ohh mis

Canım börek yaptığımız yufka var ya onun iyice pişirilmiş hali ama 3 lokma ancak yiyorum küçücuk bi parça buzlukta vardı da çıkardım

He minnak yanii .bi lokmalık ...

Tamam ben senden 2 hafta falan geriden geliyorum :) ben bi 10 daha koşayımmmm hızımı alamadım daha

Gelir bu arada

Canlar ben çıktım .... akşam spor duş ... hem dinç hissediyorum .... ben böyle uyuyasım var ...

Gelecek menü de 2-3 tane kaldı ... gelirse :)

Hadi bakalım aus kaçar

Lütfen ama lütfen amaaaaaaaaan bu hafta da geçti gitti umutsuz vakayım demeyin .

Umutsuz tartı olacaksa bunu siz davet etmeyin en azından .

Çarşamba perşembe kıymetli güzide iki harika gün

Kıymetini bilene inanın neler sunmaaaaaz

Haydi iyi geceler

Bu da öpücüğü

Bu hafta pek gitmiyor gibi. Belki reglnin yaklaşıyor bilemiyorum bu sabah -200 gr.
Nare83 a haksızlık yapmayayım değil mi kaptanım. Nasılsa haftaya ortak olacağız

Bu hafta pek gitmiyor gibi. Belki reglnin yaklaşıyor bilemiyorum bu sabah -200 gr.
Nare83 a haksızlık yapmayayım değil mi kaptanım. Nasılsa haftaya ortak olacağız

Haftaya ortağızaman ama, henüz rakibizz unutmayalım, unutturmayalım. ...haHahaaa cumadan itibaren can cana, kankana ölümüne kankayık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…