Ben hiç hitmedimkiiii kk nın diyet topiklerinde rekor benim. Zannımcaaeben ablam da burdaymış ablaaaa nasılsınnn? :)
Ausencia tatlım bu arada biz 4 güncülerin en birincisi verilen kiloya göre mi seçilecek yoksa yüzdemize göre mi? diye sormak geçti içimden
ablacımm hoşbuldum sopa kaldı mı bana biraz lazım daVampirellam hoşgeldin kuzum
Bilmem mi yıllarını verdin ablaBen hiç hitmedimkiiii kk nın diyet topiklerinde rekor benim. Zannımca
Bi gelip bi kaybolan mimu :) spora gaz verince böyle oldu sanırımmm
Sabah 6:30 da uyandım hava hala aydınlanmamıştı sabah da yürüyüş ekleyecektim sporuma
@Ahu060812 canım 1 saat crunch dersi (hoca çok iyiydi canım çıktı sırf karın hareketleri)
25 dk koşu 2.5 km yaptım
Menüm:
Kahvaltı: kinoalı İncirli yoğurt
Ara: beyaz leblebi kuru kayısı
Öğlen: kabak yemeği
Ara: ananaslı yoğurt
Akşam: ton balıklı mercimekli salata
Bol bol su. Spordan gelince de bi parça ananas attım ağzıma.
Kız mimu yii yii aç kalma sakınnn sen çalışıyosun aç kalırsan başın felan döner mazallah...Şöyle güzel bir hamburger menüüü yiiiiii...Kimseye söylemem söz..
Ben hiç hitmedimkiiii kk nın diyet topiklerinde rekor benim. Zannımca
Canım börek yaptığımız yufka var ya onun iyice pişirilmiş hali ama 3 lokma ancak yiyorum küçücuk bi parça buzlukta vardı da çıkardımCanım bu hafta kilonu çok merak ediyorum . Tartıldın mı hiç ?
Bana korumadan çok 300-500 gidecek gibi geliyor ... ama dün cızlı idi , belki yarında olursa
İnşallah hülyacım ..bir iyileşte
Aynura bugün gelen reglnin cumaya şişi kalmaz ... bence doğru zamanda gelmiş .
Ben yapacağına ve cızsız çıkacağına bu 3 günden emindim zaten
Bu arada fotoları gördüm harika br parti olmuş ..tekrar nice yaşları olsun .
Ve diğer konuya gelince ... onlara göre hep annesini tutmak zorunda demişsin .
Evet bu bir kültür olabilir .
Ama eşine şunu tavsiye et.
Seni anlıyorum, annene gösterdiğin saygının farkındayım . Ama bana başbaşa iken haklı olduğumu söyle en azından . Benimle annem haklı diye tartışma . Sen susmamı istiyorsun ben susamıyorum eyvallah ama konunun çıkışında kim haksız bunu de yeter ... en azından karın olarak bana hak verdiğini bileyim .... de.
İnsan bir tilya kürü yapmaya üşenir de , ataletten dem vurur mu bilemedim de şeriimmmmolsa olsa yeni ve zor bir tür spordur bu dedim
Gayet sağlıklı menü lunyam ... her şeyden var .
Sadece akşam mercimek çorbası eşliğinde ekmek olmayabilirdi . Malum minnaksın artık , çorba=ekmek dersek sana o çorba yeterdi bence
Ekmek ?
Puuuf olup uçtu mu yazmayı mı unuttun canım ? sabahta gözüm aradı da .
Gayet güzel menü.
Yürüyüşte çok iyi
Hadi bakalım kazasız belasız bir gün daha geçmiş ... yanıtlayan oldu mu görmedim de...
3 ve 4 . günlerde ...
Sabah 1 kase yoğurt ve 1 meyve
Öğle 4 köfte kadar et ya da köfte / salata
Akşam tavuk but 2 adet / salata idi canım
Aminnnnn...Rabbim huzurunuzu daim etsin .
Menü eh işte ... sana verdirir 100 gr :)
Neden böyle oldun üzümüm ? stres yapma yahu yabancı değil işte ece :)
Görürsün diye tahmin ediyorum ... bir kaç hafta daha ... sonra zaten artılar gelir.
Cuma karabuğday şov yapacaksın galiba ... şu yufka ekmeğini merak ettim ama sabahlarının baş tacı oldu .
Woooow sert spor
Hadi hadiii ... tükenme mükenmeeee yok ...haftaya yaparım 4 günlük yok ... daha 2 koca gün var ada ... azıcık haraket ... şimdiden teslim olursan yarışmanın anlamı ne ? son ana kadar gaaaz motive ... son gün tartı ne der o ayrı ... ama hadiii ... 48 saatte ada istesin 500 gr yollar .
Tatlım sporla dengeleneceğini düşünüyorum ben ...büyük kaçamaklar yok ... tartılmadın mı hiç ?
Umutsuz değilim ben cuma tartına
Mimummmm yine efsane olarak geldin ... crunch hımmmm ...karın heeee hımmmm ...
Menü güzel spor güzel .... yarın bile gelir 69.9 ayıppp yani gelmezse
Sağolasın Aebenim bu kez harfiyen uyuyorumSaydın bacım maşallah harfiyen uyyoyorsun 4 günlüğe
Canım börek yaptığımız yufka var ya onun iyice pişirilmiş hali ama 3 lokma ancak yiyorum küçücuk bi parça buzlukta vardı da çıkardım
Yok yarın gelecek gibi değil az önce tartıldım :) deli olucam kaptanım
Bu arada kaptanım crunch denemelisin bugün ultimatom yedim kardeşimden artık cardio değil karın kol bölgesel çalışmalısın dedi :) 100 dk koşarak bi yere varamazsın dedi bana
Bu hafta pek gitmiyor gibi. Belki reglnin yaklaşıyor bilemiyorum bu sabah -200 gr.İşte tatlı dille ...ben zaten o an sinirliyim bir de sen üzerime haksızsın diye gelince daha sinirlenip üzülüyorum de..
En azından bana o an haklısın ama .... dye başlayan cümleler kur razıyım de :)
Cuma yine şov var diyorsun saraycade h le kaç pon pon istersin
Yarını bilemem ama perşembe sabahı görürsün ufak ufak ... Cumaaaaa
Evet canım o an sormak geldi içimdenYüzde hesabı canım benim ... en adili
Heeee delyi okuyunca bir sorayım dedin di mien şanslıları sensin bence ..kilon az
Bende merakla bekliyorum sonucu. Geçen hafta aynı kiloda idik. Bakalim bu hafta neler olacak.Evet canım o an sormak geldi içimdenbakalım bakalım cuma neler olacak, ay merak içindeyim
Bakalım Saraycam neler olacakBende merakla bekliyorum sonucu. Geçen hafta aynı kiloda idik. Bakalim bu hafta neler olacak.
Bu hafta pek gitmiyor gibi. Belki reglnin yaklaşıyor bilemiyorum bu sabah -200 gr.
Nare83 a haksızlık yapmayayım değil mi kaptanım. Nasılsa haftaya ortak olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?