Oyyyyy anammm anammmm....
Fatmaaaaaaa
Lunyayı devirecen mi neeee@Lunya
Ekmekte yokbi dlm yiyeydin ama ...
Servis, otobüs herşey geliyor ki ama uzak olmasına uzak. 6-7 km merkeze
Allah razı olsun canım, yani sevgi dolu ise anlaşılır herkesle ama sevgi büyükten küçüğe geçen birşey
Ay aynen. Bıraktın mu bir daha dönemicem psikolojisi daha da kötü hale getiriyor
2 kilo mu verecek waouwww ne diyeyim versin de, beni geçse de olurecemavi ablam, çok seviyorum seni. Sincan vs bahsetmiştin geçen de. Annem de orda oturuyor. Belki tanışırız yüz yüze
Kendim veriyor gibi sevindim delim maşallah maşallah
He kız ne dertlenmişiz. Ama ağlama ya. Bak ne güzel geçmiş doğum günü. Damlaya maşallah hayırlı ömürler versin Rabbim
Allah razı olsun canım, Allah aramıza muhabbet versin. Ama nasıl başlarsa öyle gider derler ya. Yine de kimsenin hakkını yemeyi nasip etmesin inşallah. Kızım geçen günlere göre daha iyi elhamdülillah. Bugün yani
Geçmiş olsun canım
Offff ya bugün çok kötü bi gün geçirdim.kv yüzünden kocamla da kavga ettik akşam üzeri...kafam çatlıyor.bugun çok az ve düzensiz yedim.ama 5de bitti...regl de oldum stresten.8gün erken geldi.ve neyseki yoğunluğum doğum günü heycanı gün itibariyle sona erdi.burnumdan getirilse bile yine mutluyum tınlamıyom.sadece çok ağladığım için gözlerim çıkıyo resmen...Rabbim herkese çocuğunun doğum günü sevincini yaşamayı huzurla kutlamayı nasip etsin...
Yarından itibaren normal hayata dönüyorum.gerçekten kendimle qurur duyuyorum...hiç bi yasak yemedim şu ahlanıp sızlandığım 4günde...sırf buraya yazıcam diye...Ausencia kaptanima hesap vericem diye.pastanın,pilavın,salataların tadına bile bakmadım.bugünleri alnımın akıyla atlattım ya artık bana engel yokkk
vorones canım o kadar ahım şahım bi eksi yok ki.ama ne yalan diyim o günlerden sonra buna bile şükr ediyorum...regl gelmese çok daha iyi olurdu ama cumaya 3gün var.iner belkim şişkinliyim...
Yemedim ablacım bu haftaya has bakalum haftaya ne yaparızAbla gi ekmek yemion mu yazmion mu. Harikasin yav. Bu cumayi çooook merak ediommmm
@_SARAYCA_ @_AYNURA_vorones
Uzun zamandır foumda değilim bi girdim sizi gördüm takım sanki hep eskilerle devam ediyor. Nasılsınızz? Özledim takımı çok ..
Haydi dizim bitti uyku zamanı...iyi geceler her kese...yarın güzel bi güne uyanalım inşallah...
Canım bu hafta kilonu çok merak ediyorum . Tartıldın mı hiç ?
Bana korumadan çok 300-500 gidecek gibi geliyor ... ama dün cızlı idi , belki yarında olursa
İnşallah hülyacım ..bir iyileşte
Aynura bugün gelen reglnin cumaya şişi kalmaz ... bence doğru zamanda gelmiş .
Ben yapacağına ve cızsız çıkacağına bu 3 günden emindim zaten
Bu arada fotoları gördüm harika br parti olmuş ..tekrar nice yaşları olsun .
Ve diğer konuya gelince ... onlara göre hep annesini tutmak zorunda demişsin .
Evet bu bir kültür olabilir .
Ama eşine şunu tavsiye et.
Seni anlıyorum, annene gösterdiğin saygının farkındayım . Ama bana başbaşa iken haklı olduğumu söyle en azından . Benimle annem haklı diye tartışma . Sen susmamı istiyorsun ben susamıyorum eyvallah ama konunun çıkışında kim haksız bunu de yeter ... en azından karın olarak bana hak verdiğini bileyim .... de.
İnsan bir tilya kürü yapmaya üşenir de , ataletten dem vurur mu bilemedim de şeriimmmmolsa olsa yeni ve zor bir tür spordur bu dedim
Gayet sağlıklı menü lunyam ... her şeyden var .
Sadece akşam mercimek çorbası eşliğinde ekmek olmayabilirdi . Malum minnaksın artık , çorba=ekmek dersek sana o çorba yeterdi bence
Ekmek ?
Puuuf olup uçtu mu yazmayı mı unuttun canım ? sabahta gözüm aradı da .
Gayet güzel menü.
Yürüyüşte çok iyi
Hadi bakalım kazasız belasız bir gün daha geçmiş ... yanıtlayan oldu mu görmedim de...
3 ve 4 . günlerde ...
Sabah 1 kase yoğurt ve 1 meyve
Öğle 4 köfte kadar et ya da köfte / salata
Akşam tavuk but 2 adet / salata idi canım
Aminnnnn...Rabbim huzurunuzu daim etsin .
Menü eh işte ... sana verdirir 100 gr :)
Neden böyle oldun üzümüm ? stres yapma yahu yabancı değil işte ece :)
Görürsün diye tahmin ediyorum ... bir kaç hafta daha ... sonra zaten artılar gelir.
Cuma karabuğday şov yapacaksın galiba ... şu yufka ekmeğini merak ettim ama sabahlarının baş tacı oldu .
Woooow sert spor
Hadi hadiii ... tükenme mükenmeeee yok ...haftaya yaparım 4 günlük yok ... daha 2 koca gün var ada ... azıcık haraket ... şimdiden teslim olursan yarışmanın anlamı ne ? son ana kadar gaaaz motive ... son gün tartı ne der o ayrı ... ama hadiii ... 48 saatte ada istesin 500 gr yollar .
Tatlım sporla dengeleneceğini düşünüyorum ben ...büyük kaçamaklar yok ... tartılmadın mı hiç ?
Umutsuz değilim ben cuma tartına
Carsmbadan belli olur bakam. Yarın bildiriyim tartılıp. Gelsin gelsin artılar korkmuom artık ablam. İsteyince verebilme potansiyelim var sükur. Gene gelirim yamacına 7.takım yamacina diyimCanım bu hafta kilonu çok merak ediyorum . Tartıldın mı hiç ?
Bana korumadan çok 300-500 gidecek gibi geliyor ... ama dün cızlı idi , belki yarında olursa
Seni anlıyorum, annene gösterdiğin saygının farkındayım . Ama bana başbaşa iken haklı olduğumu söyle en azından . Benimle annem haklı diye tartışma . Sen susmamı istiyorsun ben susamıyorum eyvallah ama konunun çıkışında kim haksız bunu de yeter ... en azından karın olarak bana hak verdiğini bileyim .... de.
İnsan bir tilya kürü yapmaya üşenir de , ataletten dem vurur mu bilemedim de şeriimmmmolsa olsa yeni ve zor bir tür spordur bu dedim
Sadece akşam mercimek çorbası eşliğinde ekmek olmayabilirdi . Malum minnaksın artık , çorba=ekmek dersek sana o çorba yeterdi bence
Ekmek ?
Gayet güzel menü.
Yürüyüşte çok iyi
Hadi bakalım kazasız belasız bir gün daha geçmiş ... yanıtlayan oldu mu görmedim de...
3 ve 4 . günlerde ...
Görürsün diye tahmin ediyorum ... bir kaç hafta daha ... sonra zaten artılar gelir.
Cuma karabuğday şov yapacaksın galiba ... şu yufka ekmeğini merak ettim ama sabahlarının baş tacı oldu .
Woooow sert spor
Hadi hadiii ... tükenme mükenmeeee yok ...haftaya yaparım 4 günlük yok ... daha 2 koca gün var ada ... azıcık haraket ... şimdiden teslim olursan yarışmanın anlamı ne ? son ana kadar gaaaz motive ... son gün tartı ne der o ayrı ... ama hadiii ... 48 saatte ada istesin 500 gr yollar .
Tatlım sporla dengeleneceğini düşünüyorum ben ...büyük kaçamaklar yok ... tartılmadın mı hiç ?
Dimi dimi Bebetomm. Ekmek yiyim bari koruma olsun dedim ama insan kiyamioBilmiyorum ki ablacım tartışmadım hiç ben de cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum kilomu ne alemde. Ama seni anladım gerçekten insan emeğine kıyamıyor eli gitmiyor arttırmaya korkuyorum tabi dünü saymazsak
Niye böyle oldu bilmiyorum. Bende umut var. 65 68 olacağım umudu. Ama bazen tamamen karamsarlık. Hiçbir zaman inemeyecem hep böyle şişko kalacam diye bir his.. Çok istiyorum zayıf olmayı. Allah nasip etsin inşallah. Eşimle tartıştım. Şimdi belki o yüzden de moralim bozuk ama. Aslında zayıf olsam herşey düzelecekmiş gibi de bir hisCanım bu hafta kilonu çok merak ediyorum . Tartıldın mı hiç ?
Ekmek ?
Gayet güzel menü.
Yürüyüşte çok iyi
3 ve 4 . günlerde ...
Woooow sert spor
Önce büyük şimdi küçük geziyor bakalım hayırlısı olsun atlatacagiz inş
Mesaj yazmıyorum diye beni bozdu sanmayin cuma sürprizlerimi bekleyin birde bebeğime çok dua edin perişan oldu yavrum hayırlı geceler kızlar
Mesaj yazmıyorum diye beni bozdu sanmayin cuma sürprizlerimi bekleyin birde bebeğime çok dua edin perişan oldu yavrum hayırlı geceler kızlar
Ausencia Merhaba kaptan kim şu an bilmiyorum ama sanki herkes bi şeyler sorunca sanırım kaptanı buldum kendimce ilk sayfada da yazmıyor ama doğru mu tespitim ?
Bu hafta pek gitmiyor gibi. Belki reglnin yaklaşıyor bilemiyorum bu sabah -200 gr.
Nare83 a haksızlık yapmayayım değil mi kaptanım. Nasılsa haftaya ortak olacağız
Evet canım o an sormak geldi içimdenbakalım bakalım cuma neler olacak, ay merak içindeyim
Kaptanım çorbayı dolu bi kase salatayıda bi kase yiyince çok şükür doydum bu hafta ya özel belki cumadan sonea Tekrar eklerim inşallah
Bilmiyorum ki ablacım tartışmadım hiç ben de cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum kilomu ne alemde. Ama seni anladım gerçekten insan emeğine kıyamıyor eli gitmiyor arttırmaya korkuyorum tabi dünü saymazsak
Carsmbadan belli olur bakam. Yarın bildiriyim tartılıp. Gelsin gelsin artılar korkmuom artık ablam. İsteyince verebilme potansiyelim var sükur. Gene gelirim yamacına 7.takım yamacina diyimaralıktan Sonra 2018 nisanda en gec başlarım diyeté
Niye böyle oldu bilmiyorum. Bende umut var. 65 68 olacağım umudu. Ama bazen tamamen karamsarlık. Hiçbir zaman inemeyecem hep böyle şişko kalacam diye bir his.. Çok istiyorum zayıf olmayı. Allah nasip etsin inşallah. Eşimle tartıştım. Şimdi belki o yüzden de moralim bozuk ama. Aslında zayıf olsam herşey düzelecekmiş gibi de bir his
Allah şifa versin
@Ahu060812 canım size de Allah şifa versin, özellikle sana. Bu arada ben bu hafta spor listesinde yokum. Hiç yapmadım yani, yapamadım
Günaydın
Banu spora kaçar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?