Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnş görüşmekte nasip olur

Kutlarım canım başarılı bir gün gecirmilsin

Aynuram süper bi doğum günü olmuş tekrar Kutlarım canım
Sen güçlü kadınsın eminim bu sürecide atlatacaksın eşinde anlayacaktır veyada ankadıklarını itiraf edicektir

Abla gi ekmek yemion mu yazmion mu. Harikasin yav. Bu cumayi çooook merak ediommmm
Yemedim ablacım bu haftaya has bakalum haftaya ne yaparız

@_SARAYCA_ @_AYNURA_ vorones
Uzun zamandır foumda değilim bi girdim sizi gördüm takım sanki hep eskilerle devam ediyor. Nasılsınızz? Özledim takımı çok ..

Canım hosgeldin mende fatna ablan tekrar döndüm kilo alarak ama çok şükür uğraşıyoruz vermeye

Haydi dizim bitti uyku zamanı...iyi geceler her kese...yarın güzel bi güne uyanalım inşallah...

İyi geceler canım

Bilmiyorum ki ablacım tartışmadım hiç ben de cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum kilomu ne alemde. Ama seni anladım gerçekten insan emeğine kıyamıyor eli gitmiyor arttırmaya korkuyorum tabi dünü saymazsak

Carsmbadan belli olur bakam. Yarın bildiriyim tartılıp. Gelsin gelsin artılar korkmuom artık ablam. İsteyince verebilme potansiyelim var sükur. Gene gelirim yamacına 7.takım yamacina diyim aralıktan Sonra 2018 nisanda en gec başlarım diyeté

Dimi dimi Bebetomm. Ekmek yiyim bari koruma olsun dedim ama insan kiyamio seni ben de merak ediorum. Cuma ya az kaldı ben de bi 57 aşkı var ucundan görsem di iyidi

Niye böyle oldu bilmiyorum. Bende umut var. 65 68 olacağım umudu. Ama bazen tamamen karamsarlık. Hiçbir zaman inemeyecem hep böyle şişko kalacam diye bir his.. Çok istiyorum zayıf olmayı. Allah nasip etsin inşallah. Eşimle tartıştım. Şimdi belki o yüzden de moralim bozuk ama. Aslında zayıf olsam herşey düzelecekmiş gibi de bir his
Allah şifa versin
@Ahu060812 canım size de Allah şifa versin, özellikle sana. Bu arada ben bu hafta spor listesinde yokum. Hiç yapmadım yani, yapamadım

Gecmis olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah

Ausencia Merhaba kaptan kim şu an bilmiyorum ama sanki herkes bi şeyler sorunca sanırım kaptanı buldum kendimce ilk sayfada da yazmıyor ama doğru mu tespitim ?

Merhabalar ...
Evet benim . Yazıyor aslında ilk mesajda katılım formu kısmında .
Gece okudum mesajlarını eski izinlilerdensin ve sanırım 5-6 kiloda alarak izin dönemini geçirmişsin .
5-6 kilo dediğin puuuf diye gider.
Istersen formu doldurup (ki seni tanıyalım)
burda arkadaşlarına başla tekrar.
Liste sözü vermiyorum ama ...
Zaten deneme süreci vs... derken geçen 3 haftada hedef kilonada çok bir şey kalmaz ... ve 7.takımın izinli üyesi benden öncede çok olduğu için ... açıkcası özellikle artılı :) dönenler liste dışı devam ediyor bizimle...

Bu hafta pek gitmiyor gibi. Belki reglnin yaklaşıyor bilemiyorum bu sabah -200 gr.
Nare83 a haksızlık yapmayayım değil mi kaptanım. Nasılsa haftaya ortak olacağız

Günlük 200 Mü beğenmiyoruz wooow diyeceğim de :)

Evet canım o an sormak geldi içimden bakalım bakalım cuma neler olacak, ay merak içindeyim

Bende merak içindeyimmmm ...

O değilde hepinizden iyi kötü ışık var ne olacağına dairde .... kelebekolacam pek sessiz ...bomba mı gelecek dersin

Kaptanım çorbayı dolu bi kase salatayıda bi kase yiyince çok şükür doydum bu hafta ya özel belki cumadan sonea Tekrar eklerim inşallah

Hadi bakalım fatmam ... bu hafta çook güzel olacak senin için .....

Canım benim dua ederiz tabi ki .
Rabbim şafi sıfatıyla şifalar versin kuzucuğa .

Aynen tatlım ...
Can da çok istemiyor açıkcası ..
El de gitmiyor ..
Gelirken gram gram gelmiyor çünkü.
Bi yedik mi hoop 60 lardayız .
100-200 eksi oturtana kadar normal zaten de ilk haftalar .
Fazla fazla giderse napcaz bakalım:)

Oooo ben o zaman devretmiş olayım takımı ... yeter da :)

Zayıf olsan tabii ki de her şey düzelmeyecek :)
Ama kilo verdiğinde kendini çoook daha mutlu hissedeceksin .
Kafanda diyet gibi bir stres kalmayacak.
Kendini aynalardan kaçırmayacaksın ..
O özgüven denen nane var ya :) heh işte o çook şeyin anahtarı ve sen o anahtarı eline alacaksın ... daha ne olsun ?
Bu arada daha öncede yazmıştım şimdilik düşür ağzından şu 60 lı sayıları ..
Hedefi yüksek tutmak motive etmez.

Senin 1. Hedefin 99 ları görmekti ... başardın

Şimdi 2. Hedefin 85 .... onu da başaracaksın inşallah.

Günaydın

Banu spora kaçar,

Günaydınnnnnn

Şu iki günü çok verimli geçireeğine eminim ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…