Merhabalar ...
Evet benim . Yazıyor aslında ilk mesajda katılım formu kısmında .
Gece okudum mesajlarını eski izinlilerdensin ve sanırım 5-6 kiloda alarak izin dönemini geçirmişsin .
5-6 kilo dediğin puuuf diye gider.
Istersen formu doldurup (ki seni tanıyalım)
burda arkadaşlarına başla tekrar.
Liste sözü vermiyorum ama ...
Zaten deneme süreci vs... derken geçen 3 haftada hedef kilonada çok bir şey kalmaz ... ve 7.takımın izinli üyesi benden öncede çok olduğu için ... açıkcası özellikle artılı :) dönenler liste dışı devam ediyor bizimle...
Günlük 200 Mü beğenmiyoruzwooow diyeceğim de :)
Bende merak içindeyimmmm ...
O değilde hepinizden iyi kötü ışık var ne olacağına dairde ....kelebekolacam pek sessiz ...bomba mı gelecek dersin
Hadi bakalım fatmam ... bu hafta çook güzel olacak senin için .....
Canım benim dua ederiz tabi ki .
Rabbim şafi sıfatıyla şifalar versin kuzucuğa .
Aynen tatlım ...
Can da çok istemiyor açıkcası ..
El de gitmiyor ..
Gelirken gram gram gelmiyor çünkü.
Bi yedik mi hoop 60 lardayız .
100-200 eksi oturtana kadar normal zaten de ilk haftalar .
Fazla fazla giderse napcaz bakalım:)
Oooo ben o zaman devretmiş olayım takımı ... yeter da :)
Zayıf olsan tabii ki de her şey düzelmeyecek :)
Ama kilo verdiğinde kendini çoook daha mutlu hissedeceksin .
Kafanda diyet gibi bir stres kalmayacak.
Kendini aynalardan kaçırmayacaksın ..
O özgüven denen nane var ya :) heh işte o çook şeyin anahtarı ve sen o anahtarı eline alacaksın ... daha ne olsun ?
Bu arada daha öncede yazmıştım şimdilik düşür ağzından şu 60 lı sayıları ..
Hedefi yüksek tutmak motive etmez.
Senin 1. Hedefin 99 ları görmekti ... başardın
Şimdi 2. Hedefin 85 .... onu da başaracaksın inşallah.
Günaydınnnnnn
Şu iki günü çok verimli geçireeğine eminim ben .
Ben çıktım ... yazıyı yazarken rötar oldu azıcık :)
21:20 21:40 kitap ...
21:45 22:30 spor ....
Geleceğimmmmmmmmm .
Günaydın
Banu spora kaçar,
Günaydınnnnn
Dünyanın en azimli ... güzel ... kafasına koyduğunu yapan hatunları 7.takımda toplanmış dediler de ... gelip bi bakayım dedim
Doğru geldim di miii
Günaydın
Günaaaaydın güzelliklerle dolu bir gününüz olsunnn yaaaağlar coss diye yansın Cuma'ya kaldı 2 gün bugün elimizden sular düşmesin :)
Merhabalar ...
Evet benim . Yazıyor aslında ilk mesajda katılım formu kısmında .
Gece okudum mesajlarını eski izinlilerdensin ve sanırım 5-6 kiloda alarak izin dönemini geçirmişsin .
5-6 kilo dediğin puuuf diye gider.
Istersen formu doldurup (ki seni tanıyalım)
burda arkadaşlarına başla tekrar.
Liste sözü vermiyorum ama ...
Zaten deneme süreci vs... derken geçen 3 haftada hedef kilonada çok bir şey kalmaz ... ve 7.takımın izinli üyesi benden öncede çok olduğu için ... açıkcası özellikle artılı :) dönenler liste dışı devam ediyor bizimle...
Bende merak içindeyimmmm ...
O değilde hepinizden iyi kötü ışık var ne olacağına dairde ....kelebekolacam pek sessiz ...bomba mı gelecek dersin
Hadi bakalım fatmam ... bu hafta çook güzel olacak senin için .....
Canım benim dua ederiz tabi ki .
Rabbim şafi sıfatıyla şifalar versin kuzucuğa .
Aynen tatlım ...
Can da çok istemiyor açıkcası ..
El de gitmiyor ..
Gelirken gram gram gelmiyor çünkü.
Bi yedik mi hoop 60 lardayız .
100-200 eksi oturtana kadar normal zaten de ilk haftalar .
Fazla fazla giderse napcaz bakalım:)
Oooo ben o zaman devretmiş olayım takımı ... yeter da :)
Zayıf olsan tabii ki de her şey düzelmeyecek :)
Ama kilo verdiğinde kendini çoook daha mutlu hissedeceksin .
Kafanda diyet gibi bir stres kalmayacak.
Kendini aynalardan kaçırmayacaksın ..
O özgüven denen nane var ya :) heh işte o çook şeyin anahtarı ve sen o anahtarı eline alacaksın ... daha ne olsun ?
Bu arada daha öncede yazmıştım şimdilik düşür ağzından şu 60 lı sayıları ..
Hedefi yüksek tutmak motive etmez.
Senin 1. Hedefin 99 ları görmekti ... başardın
Şimdi 2. Hedefin 85 .... onu da başaracaksın inşallah.
Günaydınnnnnn
Şu iki günü çok verimli geçireeğine eminim ben .
Bu arada uzuuun bir aradan sonra çarşambadan eksi gördüm yaaa şükürler olsun.
~200
Umarım tutar birakmam vee devami gelir
4 içli köfte fazla geldi gözüme kuzu ama sanırım başka da bir şey yememişsin bu arada sabah sabah güllacı nasıl çekti canın bana benziyor sen vallahiSabah 1 dilim güllaç
Öğle
2 haşlama yumurta
1 köz biber
Bol salata
2 yk.lor
4 dilim süzme peynir
4 zeytin
Akşam 17.00
4 içli köfte
1 kase yoğurt
Salata
Çay henüz içmedim incir hurma dut yerim 2 parça da cikilata olur belki
Canım üzüldüm kötü olaylar yaşanmasınaOffff ya bugün çok kötü bi gün geçirdim.kv yüzünden kocamla da kavga ettik akşam üzeri...kafam çatlıyor.bugun çok az ve düzensiz yedim.ama 5de bitti...regl de oldum stresten.8gün erken geldi.ve neyseki yoğunluğum doğum günü heycanı gün itibariyle sona erdi.burnumdan getirilse bile yine mutluyum tınlamıyom.sadece çok ağladığım için gözlerim çıkıyo resmen...Rabbim herkese çocuğunun doğum günü sevincini yaşamayı huzurla kutlamayı nasip etsin...
Yarından itibaren normal hayata dönüyorum.gerçekten kendimle qurur duyuyorum...hiç bi yasak yemedim şu ahlanıp sızlandığım 4günde...sırf buraya yazıcam diye...Ausencia kaptanima hesap vericem diye.pastanın,pilavın,salataların tadına bile bakmadım.bugünleri alnımın akıyla atlattım ya artık bana engel yokkk
vorones canım o kadar ahım şahım bi eksi yok ki.ama ne yalan diyim o günlerden sonra buna bile şükr ediyorum...regl gelmese çok daha iyi olurdu ama cumaya 3gün var.iner belkim şişkinliyim...
Amin canım bazen insanlar sinirleniyor işte yoksa eşlerimiz hayat arkadaşlarımızMenümü vereyim
Sabah 1 yumurta, tam buğday unu ve yulaf kepeğiyle krep, peynir zeytin
Hurma, 1 incir, 1 avuç leblebi
Öğle krep peynir, 1 kurabiye
1 elma, süt, 10 kadar dut kurusu
Akşam
Bamya, 1 kase çorba, 2 dl ekmek, tavuk ızgara
Bu regl de, yarış da bana iyi gelmedi. Tartı yüzüme gülmüyor. Sıkıya gelemiyorum psikolojik olarak heralde. Bi de evde malzeme yok sağlıklı sebze vs. Eşim sağolsun haftasonu alışveriş yapacaktı araba yıkamaya gitti. Spor da olmadı vs vs bahane çok ama inşallah cumaya çok kötü olmaz diye umut ediyorum
Bu arada eşimi çok seviyorum. Hep şikayet modu oldu bugün ama Allah başımdan eksik etmesin. Sevgimizi daim etsin. Bazı şeyleri görmezden gelmek lazım. Hepimizin hatası var çünkü
inşallah canım benim.resimler koymaya çalışıcam
Gunaydin canım. Evet doğru yere takıldın bacim 4 tane fazla ydi . Kafamda hep yemem lazım sinyali deli miyim ney . Dikkat etmeliyim. Gerçi bi de erken ve başka bişi yemicem die düşünerek de yedim di. .4 içli köfte fazla geldi gözüme kuzu ama sanırım başka da bir şey yememişsin bu arada sabah sabah güllacı nasıl çekti canın bana benziyor sen vallahi
Canım üzüldüm kötü olaylar yaşanmasınaRabbim bir daha böyle kötü şeyler yaşatmasın inşallah İnersin daha cumaya günler var
Amin canım bazen insanlar sinirleniyor işte yoksa eşlerimiz hayat arkadaşlarımızMenün kötü değil öğle hariç onuda erken yediğini var sayarak bugün için unutabilirsin
Harika olmuş canım ya ellerine emeğine sağlık pastana ayrıca bayıldımNice sağlıklı huzurlu güzel yılları olsun
Bende de o varGunaydin canım. Evet doğru yere takıldın bacim 4 tane fazla ydi . Kafamda hep yemem lazım sinyali deli miyim ney . Dikkat etmeliyim. Gerçi bi de erken ve başka bişi yemicem die düşünerek de yedim di. .
Sorma az önce ikı y ksigı güllaç vardı yedim.Bende de o varDolapta canımın çektiği şeyi yemeden uyuyamam illa sinyal veriyo ye Nil ye diye
Evet bu psikolojik midir ben artık dayanamadığım şeyleri eve koymamaya karar verdim yoksa beynim sinyal veriyor ve onu bitirmeden rahat edemiyorum marketten alayım da 1 hafta dursun evde olayı yok bendeSorma az önce ikı y ksigı güllaç vardı yedim.benzioz hakketen. Ama bak napdim aslında onu gece dolapta gördüm söz verdim gece yemim die sabah à kalsin şükür bitti . Ben de kurtuldum. Evdeyse kurtuluşu yok bizden
En iyisi alma yapma . O daha kötü millet yemez hep sana kalirEvet bu psikolojik midir ben artık dayanamadığım şeyleri eve koymamaya karar verdim yoksa beynim sinyal veriyor ve onu bitirmeden rahat edemiyorum marketten alayım da 1 hafta dursun evde olayı yok bendeGüllacı çok severim bu arada ama bizden kimse sevmediğim yapamıyorum almıyorum da iyi oluyor
Evet evet en iyisi göz görmeyince gönül katlanıyorEn iyisi alma yapma . O daha kötü millet yemez hep sana kalir. Hele ben marketten dedgn gibi bişi aliyim. O kadar kaptan sopasınà rağmen .ucundan illa yicem. .en iyisi almioz. Eşimi tembihledimzaten . Simdi gidioz sebze dolduruyz yemek salata için oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?