Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün yeni bir güüüün, musmutlu geçsin. Kilolar gitsinnnn. İyi ki varsın Aus =)

Kalktım sirkeli suyumu içtim. Canım hiçbirşey yemek istemiyor. Acıkıncaya kadar beklicem. Sonra peynir ağırlıklı besleneyim diyorum bugün =)

Ausencia Kaptanım dün ki menümü vereyim İlginç şekilde bu sabah +200 çıktım ama göbeğim şişmişti üzerimde bir şişkinlik var neyden oldu anlamadım sanki akşam yediklerimi öylece tutmuş

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay + 1 ad.eti burçak
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon sade ciğer + 2-3 ad.mini sarı biber
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:00 - 1 ad.sade maden suyu
Akşam; 19:00 - 5 ad.sunta(eti form kepekli) + 60 gr çeçil peyniri
Ara; 20:00 - 1 ad.yeşil elma

2,5 lt su

25 dakika tempolu yürüyüş

Günaydın

Banu spora kaçar,

Günaydınnnnn

Dünyanın en azimli ... güzel ... kafasına koyduğunu yapan hatunları 7.takımda toplanmış dediler de ... gelip bi bakayım dedim

Doğru geldim di miii

Günaaaaydın güzelliklerle dolu bir gününüz olsunnn yaaaağlar coss diye yansın Cuma'ya kaldı 2 gün bugün elimizden sular düşmesin :)

Günaydın çıtırlar son 2 gün herşey iyi olacak hissediyorum

İns bugün türlü var ,cacik ve türkü yerim

Yarın tavuk köfte ayran , çorbada vardır kesin ama ne bilmiyorummm

4 içli köfte fazla geldi gözüme kuzu ama sanırım başka da bir şey yememişsin bu arada sabah sabah güllacı nasıl çekti canın bana benziyor sen vallahi
Canım üzüldüm kötü olaylar yaşanmasına Rabbim bir daha böyle kötü şeyler yaşatmasın inşallahİnersin daha cumaya günler var
Amin canım bazen insanlar sinirleniyor işte yoksa eşlerimiz hayat arkadaşlarımız Menün kötü değil öğle hariç onuda erken yediğini var sayarak bugün için unutabilirsin
inşallah canım benim.resimler koymaya çalışıcam

Harika olmuş canım ya ellerine emeğine sağlık pastana ayrıca bayıldım Nice sağlıklı huzurlu güzel yılları olsun

Gunaydin canım. Evet doğru yere takıldın bacim 4 tane fazla ydi . Kafamda hep yemem lazım sinyali deli miyim ney . Dikkat etmeliyim. Gerçi bi de erken ve başka bişi yemicem die düşünerek de yedim di. .

Gunaydin canım. Evet doğru yere takıldın bacim 4 tane fazla ydi . Kafamda hep yemem lazım sinyali deli miyim ney . Dikkat etmeliyim. Gerçi bi de erken ve başka bişi yemicem die düşünerek de yedim di. .
Bende de o var Dolapta canımın çektiği şeyi yemeden uyuyamam illa sinyal veriyo ye Nil ye diye

Bende de o var Dolapta canımın çektiği şeyi yemeden uyuyamam illa sinyal veriyo ye Nil ye diye
Sorma az önce ikı y ksigı güllaç vardı yedim. benzioz hakketen. Ama bak napdim aslında onu gece dolapta gördüm söz verdim gece yemim die sabah à kalsin şükür bitti . Ben de kurtuldum. Evdeyse kurtuluşu yok bizden

Evet bu psikolojik midir ben artık dayanamadığım şeyleri eve koymamaya karar verdim yoksa beynim sinyal veriyor ve onu bitirmeden rahat edemiyorum marketten alayım da 1 hafta dursun evde olayı yok bende Güllacı çok severim bu arada ama bizden kimse sevmediğinden yapamıyorum almıyorum da iyi oluyor

En iyisi alma yapma . O daha kötü millet yemez hep sana kalir . Hele ben marketten dedgn gibi bişi aliyim. O kadar kaptan sopasınà rağmen .ucundan illa yicem. .en iyisi almioz. Eşimi tembihledimzaten . Simdi gidioz sebze dolduruyz yemek salata için oh mis

Evet evet en iyisi göz görmeyince gönül katlanıyor Ben yoksa obur biri değilim aç durabilirim de buradaki menülerden az çok belli oluyordur hep kafamda yemek ye sinyali yoktur ama iradem kendi isteğimle aşılıyor bilerek yapıyorum şaka gibi

Günaydın Begüşüm neden olabilir ki bu sabah bende artı geldim dün akşam resmen açtım yani peynirin tuzu şişirdi diye düşündüm ama Bu akşam spor yapayım bakalım aynı mı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…