- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Crunch ne demekBir aus atasözü ne der ?
Şeriiiiii cumaya eksi 800 olur oooo ....sen tut .
Hmmm crunch mı yaptı acep
Günaydınnnnnnnnnnnnn .... iyi iyi morallisinbende morallendim .
Akşamdan sabaha wc yok ise 200-300 normal ... kilo çok değil artık .
İyi kilo.ben 90 ile hamile kaldım Yusufa ...
Begümmmm begümmmmm 59 mu geldi yoksa ??? iki günü sımsıkı tut.moral bozma ...
Hmmm ilginççç ... masum gaza gelmesin diye sağ gösterip sol mu vuracaksın sarayca
Bendeeee bendeeeee .... genelde küçük enişte modunda pek bir şey çıkmaz daktırımdan ... ama ne zaman sesszi ve derinden gelir kiiiii
Çok kalorili şeri ... nesir ye
Hadi bakalım ...tartın mübarek ola aynura ... meraktayım bende.
Rabbim hayatının bundan sonrası , güzel yaşamasını nasip etsin eşi ile ...çokta gençmiş ...
Bence gelecek o şook
1 haftadır yapmayınca ilk gün araba çarpmışa döndüydüm resmen ama bugün daha iyiyimbegum75 canım artılar spordandır sen sakın bırakma, benim gibi yapma.
bi bıraktın mı başlaması ne zor o merete
ne zor hayatlar var,allah yardımcıları olsun böyle insanlara daha çok yardımcı olsun hattaayy dün bi personel aldık işe şoförlük için
çocuk 22 yaşında evli lise okuamadım maddi imkansızlıktan filand edi
bend eo çocuk olsun diye ugraştım
neyse bu işe alındı
sabah geldii , abla ben annem i 7 yaşında kaybettim yengeleirm baktı bana
erkendende eşimi bulunca evlendim dedii ayy ben dagıldımm resmenn
gözyaşları şelaleee sabah sabahh
Bir aus atasözü ne der ?
Şeriiiiii cumaya eksi 800 olur oooo ....sen tut .
Hmmm crunch mı yaptı acep
Günaydınnnnnnnnnnnnn .... iyi iyi morallisinbende morallendim .
Akşamdan sabaha wc yok ise 200-300 normal ... kilo çok değil artık .
İyi kilo.ben 90 ile hamile kaldım Yusufa ...
Begümmmm begümmmmm 59 mu geldi yoksa ??? iki günü sımsıkı tut.moral bozma ...
Hmmm ilginççç ... masum gaza gelmesin diye sağ gösterip sol mu vuracaksın sarayca
Bendeeee bendeeeee .... genelde küçük enişte modunda pek bir şey çıkmaz daktırımdan ... ama ne zaman sesszi ve derinden gelir kiiiii
Çok kalorili şeri ... nesir ye
Hadi bakalım ...tartın mübarek ola aynura ... meraktayım bende.
Rabbim hayatının bundan sonrası , güzel yaşamasını nasip etsin eşi ile ...çokta gençmiş ...
Bence gelecek o şook
Sabah gelir dedim ama yine kalktım husranTelden giriş :)
Menüler birikmesin diye ...
Ayağında gümüşşşş hal halll
Adacım ay bu ne hal ?
Erimişsin iyice
68 gelmiş bu gece :))
Hadi bakalımmmm kaldı en güzel iki gün bence ...
Klasik vero menüsüne devam
...
Gelmedi mi dahaaaaaa ?
Canımmm tekrar geçmiş olsunn . Ama dinlenseydin keşke bugün .
Sahalarada belli olmaz belki yolladığım umayla dönersin :)
sen yememiş miydin ya ?Crunch ne demek
1 haftadır yapmayınca ilk gün araba çarpmışa döndüydüm resmen ama bugün daha iyiyim
kesinlikle 2 günden fazla ara vermemek lazım
ne zor hayatlar var,allah yardımcıları olsun böyle insanlara daha çok yardımcı olsun hatta
yok kaptanım 59 u görmedim de ama yinede ben çok umutluydum eksilerde olduğumu zannediyodum o yüzden tartıyı görünce rakam beni şok etti
Sabah gelir dedim ama yine kalktım husran
Offf off dişçii sancısı başladıı yaaaa
Yok kuzu yasen yememiş miydin ya ?
Dur daha 2 gün varrrr .... neler neler olur ... sabır.
Aaaaa ama agelmesi lazım benim hesaplarıma göre
Cızı cozu karbonu iyice kaldır şu iki gün şekercim ... pro takıl ... yumurta haşla sabah peynirle yeşillikle .. Yufkayı bırak:)
59.8 gelmeli bence ....
Yok kuzu yaBen crax yemiştim onuda dün değil evelsigün sonra tartıldım sabahına vermiştim
wayyy canına ne gözüm karaymış.milattan önce mi bu.ben 65 di diye hatırlıyorum demek 60 demişim.kelebekolacam güzel daktırım ... şimdi senin 5-6 yıl evvel :) girişin bu ..
kelebekolacam(88.4/87.9/0.5/0.57%).....hedef 60......)yeni üye
Bunu bu hafta listede revize talebi yapayım , yukarı hedef çekilmiyor normalde ama bu ekstrem bir durum ...aradan kaç sene geçmiş ..
68 mi yapalım ?
Bende dolunaydan diye düşünüyorum bir de kilo aldığımda yani gramdır bu ama bu bildiğin göbek şişmesi resmen uyandığımda farkettimAklımda çik kalmış :) canım mı istedi neverirsin sen ..dolunay şişidir o ...
şu profilindeki kızdan ne farkın var senin datlu şey.Offf off dişçii sancısı başladıı yaaaa
Hahhaa pzrts halimi görsen koltuga tersten girdim dr hanım diyokii güzelim ordan gçeemezsin burdan gel
Amaaaaan hangi dişçi koltuğu benim delimi korkutacakmışşş şaşarımmm
Güzelimmm cansın daktırımmm benimmmşu profilindeki kızdan ne farkın var senin datlu şey.
wayyy canına ne gözüm karaymış.milattan önce mi bu.ben 65 di diye hatırlıyorum demek 60 demişim.
65 desem 68le mezun olabilirimiyim.
Bende dolunaydan diye düşünüyorum bir de kilo aldığımda yani gramdır bu ama bu bildiğin göbek şişmesi resmen uyandığımda farkettim
Hahhaa pzrts halimi görsen koltuga tersten girdim dr hanım diyokii güzelim ordan gçeemezsin burdan gelötesini sen düşünn güzelimmmm
Ausencia
SALI MENÜM
SABAH
ayran aşı
ÖĞLEN
ayran Aşı
tavuk
az salata
AKŞAM
tavuk + taze fasulye
maydanozlu havuç rendesi
2,5 lt su
İnşallah Kaptanım tek ümidim88.4 olan giriş kilon galiba .. oradan hesapladım .. evet canım 68 de olursun .
Ben yine de emin olmak için Bahara soracağım ... onda ki arşivde bakayım ne olarak geçiyor hedef ve başlangıç.
Harbiden iyi demişsin 60 heeee ...değiştirmesek mi
Hmmmmm gider kuzum o şiş gideeer.... hatta öğleden sonraya kalmaz .. kaldı ki Cumaya ..oo ooo ooooooo
Allahım iyiliğini versin e miii
keşke hep öyle olsa.. Ama olmuyor, bir yerde deliriyorumGüzel menü olmuş betül ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?