Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Crunch ne demek

begum75 canım artılar spordandır sen sakın bırakma, benim gibi yapma.
bi bıraktın mı başlaması ne zor o merete
1 haftadır yapmayınca ilk gün araba çarpmışa döndüydüm resmen ama bugün daha iyiyim
kesinlikle 2 günden fazla ara vermemek lazım

ne zor hayatlar var,allah yardımcıları olsun böyle insanlara daha çok yardımcı olsun hatta

yok kaptanım 59 u görmedim de ama yinede ben çok umutluydum eksilerde olduğumu zannediyodum o yüzden tartıyı görünce rakam beni şok etti

Sabah gelir dedim ama yine kalktım husran

kelebekolacam güzel daktırım ... şimdi senin 5-6 yıl evvel :) girişin bu ..

kelebekolacam(88.4/87.9/0.5/0.57%).....hedef 60......)yeni üye

Bunu bu hafta listede revize talebi yapayım , yukarı hedef çekilmiyor normalde ama bu ekstrem bir durum ...aradan kaç sene geçmiş ..
68 mi yapalım ?

sen yememiş miydin ya ?

Dur daha 2 gün varrrr .... neler neler olur ... sabır.
Sabah gelir dedim ama yine kalktım husran

Aaaaa ama agelmesi lazım benim hesaplarıma göre

Cızı cozu karbonu iyice kaldır şu iki gün şekercim ... pro takıl ... yumurta haşla sabah peynirle yeşillikle .. Yufkayı bırak:)

59.8 gelmeli bence ....

Yok kuzu ya Ben crax yemiştim onuda dün değil evelsigün sonra tartıldım sabahına vermiştim

wayyy canına ne gözüm karaymış.milattan önce mi bu.ben 65 di diye hatırlıyorum demek 60 demişim.
65 desem 68le mezun olabilirimiyim.

wayyy canına ne gözüm karaymış.milattan önce mi bu.ben 65 di diye hatırlıyorum demek 60 demişim.
65 desem 68le mezun olabilirimiyim.

88.4 olan giriş kilon galiba .. oradan hesapladım .. evet canım 68 de olursun .

Ben yine de emin olmak için Bahara soracağım ... onda ki arşivde bakayım ne olarak geçiyor hedef ve başlangıç.

Harbiden iyi demişsin 60 heeee ...değiştirmesek mi

Bende dolunaydan diye düşünüyorum bir de kilo aldığımda yani gramdır bu ama bu bildiğin göbek şişmesi resmen uyandığımda farkettim

Hmmmmm gider kuzum o şiş gideeer.... hatta öğleden sonraya kalmaz .. kaldı ki Cumaya ..oo ooo ooooooo

Hahhaa pzrts halimi görsen koltuga tersten girdim dr hanım diyokii güzelim ordan gçeemezsin burdan gel ötesini sen düşünn güzelimmmm

Allahım iyiliğini versin e miii

İnşallah Kaptanım tek ümidim

Güzel menü olmuş betül ...
keşke hep öyle olsa.. Ama olmuyor, bir yerde deliriyorum Aslında sadece ayran aşı içecektim akşam. Çok sevdiğim yaşlı bir hocam ve eşi, her ikiside kanserden ameliyat olmuş, onlara ziyarete gittim bir arkadaşla.. planımız bir saat oturup kalkmaktı, trafikte kalıp akşam yemeğine anca onlara ulaşınca, dedim iyisi mi ikramlardan bana uygun olanları tırtıklayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…