Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım senelerdir ben bu işi yapıyorum korkanla sımaranı cok ii belli oluyor..
korkan kişi benimle dialoa geciyor naz yapan sımaran yanındakilere sırnasıyor. valla en cevemediğim hasta modeli.

slm kızlar nasıl gidiyor diyet benim güzel gidiyor yaa boğazımı tutuyorum hemde felaket tutuyorum. tutmazsam eğer acayip kacamaklar yapmaya meğilliyim.

sonradan gördüm canım.. geçen hafta haftasonu yapalım mı diye sorduğun diyet sanırım.. menüyü görünce hatırladım..

evet o diyet ama hafta sonu yapamamıstım..
moralim bozulmustuya..nys imi bu kes sonuna kadar yaparımm
aynen bende yemedigim halde sisiyorum.regl oluyorum ikinci günüm,bence onun etkisi yaa

azerim benim günümün gectiği cok oldu pcos olduğumdan düzensiz şimdide olmak için hazırlanıyor vücut ama işte olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum

slm kızlar nasıl gidiyor diyet benim güzel gidiyor yaa boğazımı tutuyorum hemde felaket tutuyorum. tutmazsam eğer acayip kacamaklar yapmaya meğilliyim.

ceyce senden bunu duymak cok sevindirdi beni ya.hep senin mesajlarin negatifti biliyorsun.woooww süpersin.iste böyle devam

ay canim yaaaaa.hassas frangiii.bende hayatimda hic bayilmadim.cok merak ediyorum nasil bir duygu

kesin psikolojik canım yaa.. çünkü öyle çıtkırıldım bir tip değilim normalde, öyle olanları da hiç anlamam.. alışverişe gideriz, yüklenirim bütün torbaları, koca su damacanalarını kaldırırım.. hamileyken bile bana eğilme, yapma dediler alışkanlık işte haldur huldur girişirim işe ama bir tek bu kan verme olayı mahvediyo beni yaa..

süper gidiyor diyetler ama tartılar hiç öyle değil
senin zaten yememen lazım yakın takibindeyimm en ufak kacamadında basında dikilcem
bak haziran bası artık 7 lerden kurtulmus olman gerek ona göre spor yap ona göre yemek yee

ben adet düzensizligi hic yasamadim.sadece 1 kere 14 yasinda 3 ay gelmedi.teyzem doktora götürdü.alman adam hamile olabilir dedi yaaa.gerizekali.daha bekarim kizim yani düsün.ya bu alman doktorlar bosuna okuyor.ben kendimi bildim bileli bunu söylerim.bosuna okuyorlar iste.

canım peki 2 litreye yaptığımız çayı o gün bitiricez mi yoksa birkaç günde mi içiliyor? ya da şöyle sorayım günde kaç bardak içmeli?

peki sicakmi icicez,ilikmi.ay merak ettim.insallah ise yarar yaaa.aynen persembe yapicam.cünkü bugün aksam gidicem almaya.
sagol tatlim.

neydi ben kaçırdım galiba

Hanımlar 2.5 litre suya:
*3 yeşil alma(çekirdekleri alınmış kabuklu halde rastgele doğranmış)
*1 çay kaşığı karabiber
*5-6 tane kuru karanfil
*1 yemek kaşığı tarçın
*1 yemek kaşığı bal
düdüklüde tam 7 dakika kaynatıp,2 günde tüketiyoruz.Yani güne 4 fincan düşüyor ortalama.Ben sıcak içtim,kızlar kokusu ve tadı aynı aşure,eminim çok seveceksiniz.

azericim stop .. mesajın bana ulastı stop.. iş yerinden olmuyor stop.. aksam halledicem stop büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öptüm stop.. görüşürüz aksam stop ..

ay hic gulecegim yoktu...haklisin doga ablacim....sirf kulakta 6 igne var..3aya birde kan veriyorum...igneye alisigiz yani ama bende tadini cikartim demi..gidim meyvenin calistigi yere..gecim karsisina..ay uy iyy oww. diyim
git kız sana kurban olsun çağatayın sürüsümeyvemide bayıltmadan gelme heeee
bulursan bende görüymmmmm
ben herbiryerimi ortaya koysam size yer kalmaz kesin

benim hacimim seninkini döver 1 kilo fazlayım nede olsa

ama canim oyle deme..sonucta gavurlar bizim gibi degil..akli eren giriyor yataga gavurlarda..doktorun oyle demesi normal..bende adet duzensizligi yasadigimda ilk o soruyu sormustu..malesef o yasta ilskiye giren kizlar cok...bize tuhaf geliyor okadar.

ben bunu daha önce yapmıstım ama bal koymadan tabi ihmal ettim içmedim evde 1 tane yeşil elmam var bu aksam 1 litre suyla yapayım inş işe yarar canımm..

ay hic gulecegim yoktu...haklisin doga ablacim....sirf kulakta 6 igne var..3aya birde kan veriyorum...igneye alisigiz yani ama bende tadini cikartim demi..gidim meyvenin calistigi yere..gecim karsisina..ay uy iyy oww. diyim

ayy tanıdıklara kızmıyorum gülüm sen bendensinn eniştemize istediğin kadar naz yapabilirsin oyununa ortak olabilirimmm ..

benim kızdığım tanımadıkları insanların içinde yaptıkları ciddiyetsizlik..

ama canim oyle deme..sonucta gavurlar bizim gibi degil..akli eren giriyor yataga gavurlarda..doktorun oyle demesi normal..bende adet duzensizligi yasadigimda ilk o soruyu sormustu..malesef o yasta ilskiye giren kizlar cok...bize tuhaf geliyor okadar.

yok kizzzz muayene ettiktan sonra öyle dedi düsün yani sen gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…