ayy kızlar kimisi sahicidir belki.. ben damardan kan verince şekerim düşüyor, hele aç karnına gitmişsem bayılıyorum.. :26::26:
hamilelik için kan verdiğimde mecbur yalnız gittim, eşimin işi vardı.. bir an önce sonucu almak için de bekleyemedim.. bir baktım kan verdikten sonra yerde yatıyorum, hemşireler tepemde.. sanırım psikolojik.. küçükken çok hastalanıyordum, bir kere hemşire damarımı bulmak için çok canımı yaktı hatırlıyorum sanırım onun etkisi.. hatta geçen oğlumu tahlile götürdük, onun damarını ararlarken bile fena oldum, eşim hemen meyve suyu istedi bembeyaz olmuşum..
sonradan gördüm canım.. geçen hafta haftasonu yapalım mı diye sorduğun diyet sanırım.. menüyü görünce hatırladım..
aynen bende yemedigim halde sisiyorum.regl oluyorum ikinci günüm,bence onun etkisi yaa
slm kızlar nasıl gidiyor diyet benim güzel gidiyor yaa boğazımı tutuyorum hemde felaket tutuyorum. tutmazsam eğer acayip kacamaklar yapmaya meğilliyim.
ay canim yaaaaa.hassas frangiii.bende hayatimda hic bayilmadim.cok merak ediyorum nasil bir duygu
tek gitmeeeee.Cagatay'ida götür.Cagataya naz yapki meyve zivanadan ciksin
slm kızlar nasıl gidiyor diyet benim güzel gidiyor yaa boğazımı tutuyorum hemde felaket tutuyorum. tutmazsam eğer acayip kacamaklar yapmaya meğilliyim.
evet o diyet ama hafta sonu yapamamıstım..
moralim bozulmustuya..nys imi bu kes sonuna kadar yaparımm
azerim benim günümün gectiği cok oldu pcos olduğumdan düzensiz şimdide olmak için hazırlanıyor vücut ama işte olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum
canım peki 2 litreye yaptığımız çayı o gün bitiricez mi yoksa birkaç günde mi içiliyor? ya da şöyle sorayım günde kaç bardak içmeli?
peki sicakmi icicez,ilikmi.ay merak ettim.insallah ise yarar yaaa.aynen persembe yapicam.cünkü bugün aksam gidicem almaya.
sagol tatlim.
neydi ben kaçırdım galiba
Hanımlar 2.5 litre suya:süper gidiyor diyetler ama tartılar hiç öyle değil
senin zaten yememen lazım yakın takibindeyimm en ufak kacamadında basında dikilcem
bak haziran bası artık 7 lerden kurtulmus olman gerek ona göre spor yap ona göre yemek yee
git kız sana kurban olsun çağatayın sürüsüay hic gulecegim yoktu...haklisin doga ablacim....sirf kulakta 6 igne var..3aya birde kan veriyorum...igneye alisigiz yani ama bende tadini cikartim demi..gidim meyvenin calistigi yere..gecim karsisina..ay uy iyy oww. diyim
bulursan bende görüymmmmmgeldim kızlar sonunda işleri tuparladım..
ayy nişanlılar düğün arifesindekiler öyle işteee
firengicim diyeti hypatia adında bi arkadas yazmıstı bize adı öyle kaldı gitti hypatia diyeti sabah menüyü paylasmıstım ilk mesajımda..
nev in verdiği karısımı bende kacırdım yaa..gecmişe döenücem şimdi..
nys kızlar cumaya inş ekside oluruz zaten ben yarın sabah 58 i göremezsem yarın lapa yapıcam cuma yine bu diyeti yapcam...
artıdayım çünkü offf yemediğim halde şişiyorum
ben herbiryerimi ortaya koysam size yer kalmaz kesin
ben adet düzensizligi hic yasamadim.sadece 1 kere 14 yasinda 3 ay gelmedi.teyzem doktora götürdü.alman adam hamile olabilir dedi yaaa.gerizekali.daha bekarim kizim yani düsün.ya bu alman doktorlar bosuna okuyor.ben kendimi bildim bileli bunu söylerim.bosuna okuyorlar iste.
ben adet düzensizligi hic yasamadim.sadece 1 kere 14 yasinda 3 ay gelmedi.teyzem doktora götürdü.alman adam hamile olabilir dedi yaaa.gerizekali.daha bekarim kizim yani düsün.ya bu alman doktorlar bosuna okuyor.ben kendimi bildim bileli bunu söylerim.bosuna okuyorlar iste.
Hanımlar 2.5 litre suya:
*3 yeşil alma(çekirdekleri alınmış kabuklu halde rastgele doğranmış)
*1 çay kaşığı karabiber
*5-6 tane kuru karanfil
*1 yemek kaşığı tarçın
*1 yemek kaşığı bal
düdüklüde tam 7 dakika kaynatıp,2 günde tüketiyoruz.Yani güne 4 fincan düşüyor ortalama.Ben sıcak içtim,kızlar kokusu ve tadı aynı aşure,eminim çok seveceksiniz.
azericim stop .. mesajın bana ulastı stop.. iş yerinden olmuyor stop.. aksam halledicem stop büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öptüm stop.. görüşürüz aksam stop ..
ay hic gulecegim yoktu...haklisin doga ablacim....sirf kulakta 6 igne var..3aya birde kan veriyorum...igneye alisigiz yani ama bende tadini cikartim demi..gidim meyvenin calistigi yere..gecim karsisina..ay uy iyy oww. diyim
meyvecim stop..
tamam canim stop..
hallet canim stop..
bende isterim banane stop....
ama canim oyle deme..sonucta gavurlar bizim gibi degil..akli eren giriyor yataga gavurlarda..doktorun oyle demesi normal..bende adet duzensizligi yasadigimda ilk o soruyu sormustu..malesef o yasta ilskiye giren kizlar cok...bize tuhaf geliyor okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?