evet kızım bu sabah bütün enerjimi aldııı ....ikigündür farklı tepkiler veriyor şaşırıyorummm bana sen sus diyor hiç böyle demezdi beni rahat bırak diyor ben şokkköyle konuşulmaz anne ile diyorum tamam diyor 2 dakika sonra yemeğe gelmeyecem yemiyecem uyumayacam daha bir sürü şey....izlediği çizgi filmler belli onlardan öğrendi desem ama hiç öyle şeyler duymadım onlardan....geçececk inşallah temiz hava şart ikimizide
Allahh alalhh kuzumm hayırdır bir sıkıntın mı varr anlatmak istersen dinlerizz belki derman olamayızz ama senle bir destek olabilirizçook anlatıp buranın modunu düşürmek istemiyorummmm ama anlatacak kimsemde yoook bu hafta hiç iyi değilim yorgun bitkin halsiz ve sinirli hissediyorum kendimi tahamülüm kalmamış gibi ..böyle ağır çekimde iş yapıyorum gibi bi tuhafımmm sanki geçen haftada deli spor yapan ada yok ortalıkta bu durumumu kelimlerle bile anlatamıyorum.... sürekli kendime iyiyim diyorum ama bi durgunluk var.... banyo yapıyorum üzerimdeki negeatiflik gitsin diye birazdan bi papatya çayı içeçem ....
Bak ablam bu kk de forumlar var ya ordan bilgilenirdi. Sen de bi karıştır istersen.Evet ama işte nereden bulacağımı bilmiyorum
evet bu gün ablamla konuştum eskiden üst katımda bir komşum vardı dershanede çalışıyordum o zamanlar sadece pazartesi günleri tatildi bize ... sabahları komuşumun sesiyle uyanırdımm oğlu vardı 3 yaşında ayyy kalbim atardı sonra kahveye çağırırdım ayyy ebru bağırma kız o kadar aşağıda ben korkuyorum valla derdim şimdi ben bugün bağırınca kendimi komşuma benzettim bi an üzüldümmm .... ablamında onunda iki çocuk varrr çalışıyor koştur koştur bi yaşantısı var.... abla diyorum istemeden ses tonumu yükseltiyorum sonra üzülüyorum niye sesimi yükselttim diye... ablam diyorrrr ooooo sen bunamı üzülüyorsun diyor hahahahada büyüdükçe zorlaşıyorlar cnm
bende sabah dedim , bi görsen benim hallerimi sabah ayrı akşam ayrı
evden bi çıkışım varrr görmen lazımm
akşam desen ayrı terane büyükçe zorlaşıyor
bunlar cok normal ada.illaki bi sebebi de olmaz.varsa bile anlamak güç olabiliyor.biraz sakinlesince konusmak yerine sarılmayı dene.evet kızım bu sabah bütün enerjimi aldııı ....ikigündür farklı tepkiler veriyor şaşırıyorummm bana sen sus diyor hiç böyle demezdi beni rahat bırak diyor ben şokkköyle konuşulmaz anne ile diyorum tamam diyor 2 dakika sonra yemeğe gelmeyecem yemiyecem uyumayacam daha bir sürü şey....izlediği çizgi filmler belli onlardan öğrendi desem ama hiç öyle şeyler duymadım onlardan....geçececk inşallah temiz hava şart ikimizide
ya aslında bazen hüzünde iyidir.şuan dursun ali erzincanlı dinliyordum birdennn ceylana geçeyimmm hahahahah
bu hafta enerji eksikliğim var canım halszilik geçecek inşallah.... çook sağol canımmmAllahh alalhh kuzumm hayırdır bir sıkıntın mı varr anlatmak istersen dinlerizz belki derman olamayızz ama senle bir destek olabiliriz
ay bu knuda varya ablam efsane.yahu bi kadın bu kadar mı sabırlı olur cocuklarına.ben cok zorluyorum ama eve bi giriyoruz ben başlıyorum abini rahat bırak ablann eşyasına dokunma bu arada mutfakta oluyorum.yemek yaparken .ya benim zamanım cok dar cocuklarla maalesef.evet bu gün ablamla konuştum eskiden üst katımda bir komşum vardı dershanede çalışıyordum o zamanlar sadece pazartesi günleri tatildi bize ... sabahları komuşumun sesiyle uyanırdımm oğlu vardı 3 yaşında ayyy kalbim atardı sonra kahveye çağırırdım ayyy ebru bağırma kız o kadar aşağıda ben korkuyorum valla derdim şimdi ben bugün bağırınca kendimi komşuma benzettim bi an üzüldümmm .... ablamında onunda iki çocuk varrr çalışıyor koştur koştur bi yaşantısı var.... abla diyorum istemeden ses tonumu yükseltiyorum sonra üzülüyorum niye sesimi yükselttim diye... ablam diyorrrr ooooo sen bunamı üzülüyorsun diyor hahahahiki çocuğun olsun bak görrr nasıl bir yerden sonra bağırmak zorunda kalıyorsun diyor....
çook sarılırız kelebeğim kızım çook sever sarılmayı yapışırız birbirimizeeee.... hatta o en çook bizim yatağımızda sarılıp oynamayı sever bazen mutfakta soğan doğruyor oluyorum anne gel gidip sarılıp yatalım der .. inan soğanı bırakırım gider yatar sarılırız oynaşırız sonra yine gelir devam ederim işime sanırım dün baba yoktu onu bi günde olsa çook özledi sanırım tepkisi değişti.....ya büyüyor ben kabul etmeliyim...bunlar cok normal ada.illaki bi sebebi de olmaz.varsa bile anlamak güç olabiliyor.biraz sakinlesince konusmak yerine sarılmayı dene.
Korkmaaaaaaaaaaaaa acımayacaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk
Bende 68 diyordum , 58 oldummm ..verdikçe veresi geliyor insanın da ... sen 48 olmaaaa
Senin boyun uzun bence en fazla 63-65 arasında kalsan yeridir gibibende mesela boyuma bakarsam 47-48 olmam gerek ama boyum olmadığından minnak kalıyorum tipim değişiyor havam kalmıyor Havam batsın
evet bu gün ablamla konuştum eskiden üst katımda bir komşum vardı dershanede çalışıyordum o zamanlar sadece pazartesi günleri tatildi bize ... sabahları komuşumun sesiyle uyanırdımm oğlu vardı 3 yaşında ayyy kalbim atardı sonra kahveye çağırırdım ayyy ebru bağırma kız o kadar aşağıda ben korkuyorum valla derdim şimdi ben bugün bağırınca kendimi komşuma benzettim bi an üzüldümmm .... ablamında onunda iki çocuk varrr çalışıyor koştur koştur bi yaşantısı var.... abla diyorum istemeden ses tonumu yükseltiyorum sonra üzülüyorum niye sesimi yükselttim diye... ablam diyorrrr ooooo sen bunamı üzülüyorsun diyor hahahahiki çocuğun olsun bak görrr nasıl bir yerden sonra bağırmak zorunda kalıyorsun diyor....
Bir bakayım canım sağolBak ablam bu kk de forumlar var ya ordan bilgilenirdi. Sen de bi karıştır istersen.
acımadıki acımadıki
çünkü teeeeeee 25 nisana gün verdiler
havalı şey
Dişçiye geldim
Sıra bekliyorum
Delyy o eski rahatım kalmadı
pırasa severim ben rakibemmm
afiyet olsun yarın ne var menüde ?
benim domates çorbası, tavuk köftesi, ayran
haftaya biraz dgeiştirmek istiyorum diyetimii
@Ausencia ablam sen bana 10 gün için 55 yaz, haftaya yarımı bırakırım saraycam ve masumumla yarışırken
Kendini göremeyince canın çekti hedef sandım
Harbiden haftaya ne olacak ?
Fatmada sende çook dişlisiniz ... saraycam regl ödemlerini haftaya atacak ... Allahını seven şu banuya da bir el atsın da .. haftaya direkt 65 i görsün
Neyin dibi
çook anlatıp buranın modunu düşürmek istemiyorummmm ama anlatacak kimsemde yoook bu hafta hiç iyi değilim yorgun bitkin halsiz ve sinirli hissediyorum kendimi tahamülüm kalmamış gibi ..böyle ağır çekimde iş yapıyorum gibi bi tuhafımmm sanki geçen haftada deli spor yapan ada yok ortalıkta bu durumumu kelimlerle bile anlatamıyorum.... sürekli kendime iyiyim diyorum ama bi durgunluk var.... banyo yapıyorum üzerimdeki negeatiflik gitsin diye birazdan bi papatya çayı içeçem ....
hadi hadi çalıştırın klavyeyi dgeişik ne yapsam haftaya diyetimde ?
@Ausencia fikirlere açıgım ama yormayanındann
ne güzel bende mesala kırmış dökmüş tek kelime demem asla kırılabilir meleğim sen çocuksun derim şimdi alışmış bişey dökse anne olabilir ben çocuğum derrr hahahahay bu knuda varya ablam efsane.yahu bi kadın bu kadar mı sabırlı olur cocuklarına.ben cok zorluyorum ama eve bi giriyoruz ben başlıyorum abini rahat bırak ablann eşyasına dokunma bu arada mutfakta oluyorum.yemek yaparken .ya benim zamanım cok dar cocuklarla maalesef.
minnaklar kendini nasıl biliyor hemen msjı begenmişler.
sen hiç tek çocuklu olmadıgından bilmezsin şimdi ben hepsini yaşadım .tek cocukta zor.senin zor olmasının en büyük sebebi aynı yaş olması.benim 2 varken cok rahattım.3. olncada zor değildi.ne zaanki ufaklık hızla büyüdü abisini yakaladı gören ikiz sanıryor şimdi onlar sürekli hırgürde.ayyyy bu aralar bezdırdiler.gecen haftasonu deli ettiler beni sürekli anneeeeeeee bana şunu dedi bana bunu dedi saçıma dokunda elimdekini aldı.ablayla rahatızda aynı yaş yakın yaş 2 lisi cok zor .ada tek çocuk hiç çocuk ben okadar diyim sana
benim aynı yaşta oldukalrı için belkide bilmeiyorum , burada benden çok çocugu olan arkadaşalr var ama inan tek çok kolay , ayyyyy benimki 10 çocugga bedl hikayesi vardır birde ama olmaz , olamaz
bziim sabah bi kavga , akşam bi kavga
kalem, silgi, yer herşey b i kavga sebebi
inanki ben bazen yanıa yogurt, elma alıp çıkabiliyorsam ne mutlu bana diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?