Sen iste herşey çok güzel olur stop..
Sen iste elbet bir yol bulunur stop ..
Yeter ki iste hiçte zor olmaz stop.
Sen iste akan sular durur stop ..
yok kizzzz muayene ettiktan sonra öyle dedi düsün yani sen gerisini
su an lapami yiyorum,mutluyum.karnim doysa daha mutlu olucam
meyvecim stop..
tamam canim stop..
hallet canim stop..
bende isterim banane stop....
annem beni ac günde doğurmus sanırım kardeşim 85 kilo benim yediklerimin yarısını yiyor dana gibi yiyorum doymuyorum . benim tüm gün yediklerimle 5 cocuk 1 gün gecirir düşünün halimii
ayy burdan kunusmak istemiyorum bunu ama byle birsey mümkün azericim.. muayene etsede tahlil sonucunu görmesi gereke bilir acık acığa anlatamıyorm kamuya acık alan
kacırdığın en büyük sey benim paylastığım diyet listesi ve nevin içecek karısımı bi ara yollarm ben senin özel mesajınayaa ben bu sabah sizin hızınıza yetişemedim gitti geçmişi okumaya cesaret bile edemiyorumkaçırdğım bişey varsa bana özet geçin kızlar hayatta okadar sayfayı okuyamam
sağolasınız kızlar meyvem takip et beni şekerim 7lerden kurtulcam kararlıyım aah birde adet olsam rahatlayacam ama bu ay oda sapıttı. haziran sonunda tatile gidiyoruz ozamana kadar bayağı bir fark atmam lazım kg olarak
banada deyinnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:
aynen canim bende tam acamiyorum.birakalim kalsin.ben biliyorum gercegi niye o zaman 3 ay gelmedigini.söylimmiiiiiiii
Kamuran diye birine kara sevdaya tutulmustumisme bak yaaaa.Kamuuuraaaan,Kamuuuuraaaannnn
cocuk okulun en gözdelerindendi.bende platonik asik olmustum.coook sessiz bir cocuktum ben eskiden.kendi kendime icimde cok büyütmüstüm onun askini.bu yüzden olmustu.
ay esim bunlari okusa ne yapar acaba
aksama :80:aksama :80:banada deyinnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:
alemsin
ben şimdi bi geçmişe gidip nevin müsli diyetini bulmaya çalışacağım fzl konuşmayın yetişemiyorum size
ben seviyorum ya k biber yoğurt falansu an lapami yiyorum,mutluyum.karnim doysa daha mutlu olucam
senelerdir seni naapmasın kız senin yaşın başın kaçcanım senelerdir ben bu işi yapıyorum korkanla sımaranı cok ii belli oluyor..
korkan kişi benimle dialoa geciyor naz yapan sımaran yanındakilere sırnasıyor. valla en cevemediğim hasta modeli.
heeeee demezsenizde sizi tenhada kıstırırım ona göreeenoldu Dogaaaaa.kiz catladinmi merakindan
ay cok güldüm bugün yaaaaaaaaaa
Kamuuuuurraaaaaan Kamuuuuuraaaaannnn.:90:
tamam buldum,bir daha oglum olursa Kamuran koyucam ismini
kacırdığın en büyük sey benim paylastığım diyet listesi ve nevin içecek karısımı bi ara yollarm ben senin özel mesajına
amanın haziran geldi sen hala 78 desinn
ceyce dövcem seni yağlı yağlımı hitcen tatilee
acil eylem planına geciyorsun kendini spora veriyorsun tatile 6 lı rakamda gitmen sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?