Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaa ben bu sabah sizin hızınıza yetişemedim gitti geçmişi okumaya cesaret bile edemiyorum kaçırdğım bişey varsa bana özet geçin kızlar hayatta okadar sayfayı okuyamam

sağolasınız kızlar meyvem takip et beni şekerim 7lerden kurtulcam kararlıyım aah birde adet olsam rahatlayacam ama bu ay oda sapıttı. haziran sonunda tatile gidiyoruz ozamana kadar bayağı bir fark atmam lazım kg olarak

ben şimdi bi geçmişe gidip nevin müsli diyetini bulmaya çalışacağım fzl konuşmayın yetişemiyorum size

ayy burdan kunusmak istemiyorum bunu ama byle birsey mümkün azericim.. muayene etsede tahlil sonucunu görmesi gereke bilir acık acığa anlatamıyorm kamuya acık alan

aynen canim bende tam acamiyorum.birakalim kalsin.ben biliyorum gercegi niye o zaman 3 ay gelmedigini.söylimmiiiiiiii

Kamuran diye birine kara sevdaya tutulmustumisme bak yaaaa.Kamuuuraaaan,Kamuuuuraaaannnn

cocuk okulun en gözdelerindendi.bende platonik asik olmustum.coook sessiz bir cocuktum ben eskiden.kendi kendime icimde cok büyütmüstüm onun askini.bu yüzden olmustu.
ay esim bunlari okusa ne yapar acaba

yaa ben bu sabah sizin hızınıza yetişemedim gitti geçmişi okumaya cesaret bile edemiyorum kaçırdğım bişey varsa bana özet geçin kızlar hayatta okadar sayfayı okuyamam
kacırdığın en büyük sey benim paylastığım diyet listesi ve nevin içecek karısımı bi ara yollarm ben senin özel mesajına
amanın haziran geldi sen hala 78 desinn
ceyce dövcem seni yağlı yağlımı hitcen tatilee
acil eylem planına geciyorsun kendini spora veriyorsun tatile 6 lı rakamda gitmen sart

bu takımın yarısı nerdee

minaver..
julia..
ganfed..
cemre..
minnos..

unuttuğum varmıydı ki :44:

kızlar gecmişi okurken cok yorulucaksınızz

su an lapami yiyorum,mutluyum.karnim doysa daha mutlu olucam
ben seviyorum ya k biber yoğurt falan
canım senelerdir ben bu işi yapıyorum korkanla sımaranı cok ii belli oluyor..
korkan kişi benimle dialoa geciyor naz yapan sımaran yanındakilere sırnasıyor. valla en cevemediğim hasta modeli.
senelerdir seni naapmasın kız senin yaşın başın kaç
noldu Dogaaaaa.kiz catladinmi merakindan
ay cok güldüm bugün yaaaaaaaaaa
heeeee demezsenizde sizi tenhada kıstırırım ona göreee

at meyvem ya geçmişe dönemiyorum işlerim yoğun biraz.

döv beni sen döv beni meyvem spora başladım şekerim akşam yürüyüşleri ve koşularına başladım dün akşam hırslıyım şekerim böyle yağlı yağıl bıngıl bıngıl gitmek yok tatile kilo veremezsem tatile flda gitmeyeceğim zaten birde kocişle iddiam var oda haziranın 12siydi onuda haziran sonuna çektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…