- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sen gönder bence buraya dertleşelimminnaklar kendini nasıl biliyor hemen msjı begenmişler.
hahahahahada tek çocuk hiç çocuk ben okadar diyim sana
benim aynı yaşta oldukalrı için belkide bilmeiyorum , burada benden çok çocugu olan arkadaşalr var ama inan tek çok kolay , ayyyyy benimki 10 çocugga bedl hikayesi vardır birde ama olmaz , olamaz
bziim sabah bi kavga , akşam bi kavga
kalem, silgi, yer herşey b i kavga sebebi
inanki ben bazen yanıa yogurt, elma alıp çıkabiliyorsam ne mutlu bana diyorumm
ilerde çook iyi arkadaş olacaklarrrr ama ne güzellll ...sen hiç tek çocuklu olmadıgından bilmezsin şimdi ben hepsini yaşadım .tek cocukta zor.senin zor olmasının en büyük sebebi aynı yaş olması.benim 2 varken cok rahattım.3. olncada zor değildi.ne zaanki ufaklık hızla büyüdü abisini yakaladı gören ikiz sanıryor şimdi onlar sürekli hırgürde.ayyyy bu aralar bezdırdiler.gecen haftasonu deli ettiler beni sürekli anneeeeeeee bana şunu dedi bana bunu dedi saçıma dokunda elimdekini aldı.ablayla rahatızda aynı yaş yakın yaş 2 lisi cok zor .
msj attım bakalım.Sen gönder bence buraya dertleşelim
sen hiç tek çocuklu olmadıgından bilmezsin şimdi ben hepsini yaşadım .tek cocukta zor.senin zor olmasının en büyük sebebi aynı yaş olması.benim 2 varken cok rahattım.3. olncada zor değildi.ne zaanki ufaklık hızla büyüdü abisini yakaladı gören ikiz sanıryor şimdi onlar sürekli hırgürde.ayyyy bu aralar bezdırdiler.gecen haftasonu deli ettiler beni sürekli anneeeeeeee bana şunu dedi bana bunu dedi saçıma dokunda elimdekini aldı.ablayla rahatızda aynı yaş yakın yaş 2 lisi cok zor .
Ins olmaz canim ,lwptop da var ama onu acip girmek mesele cocuklarla :)Günaydın canım nedeni reglidir benim 1 kilo bile artı çıkar
Hayırlı sabahlar canım inşallah bir şey olmaz sanırım onunla girebiliyorsun sadece buraya
Ahahahha bende istiyorum şiir bende
Ayy ne zorlu hayatlar var ya Rabbim yardımcısı olsun
Kuru kayısı iyi gelecektir canım bünyeden bünyeye bu iş değişiyor işte
Çocuk olunca zorGecmisi okuyayim dedim ama pes ettim gidip bi matcha cayi iceyim.Bu cayi sagolsun umay ablamdan ögrendim bi fincani 10 fincan yesil caya bedelmis qma pahali malesef
Ins olmaz canim ,lwptop da var ama onu acip girmek mesele cocuklarla :)
Gecmisi okuyayim dedim ama pes ettim gidip bi matcha cayi iceyim.Bu cayi sagolsun umay ablamdan ögrendim bi fincani 10 fincan yesil caya bedelmis qma pahali malesef
Ins olmaz canim ,lwptop da var ama onu acip girmek mesele cocuklarla :)
Bende sizdenim benim 2.sipa malesef hic söz dinlemiyor ne dersem tersini yapiyor okulda sorun girla ,1 ders erken aliyoz okuldan genclik dairesiyle basim dertte ögretmen sikayet etmis Allah yardimcimiz olsun.biz terapiye basliycaz sira bekliyoz bi is bilmez memurun yüzünden 3 ayimiz cöpe gittibelkide ondan kelebek bilmiyorum
aslında ben bu konuda çok dertliydim burayada yazmayı düşündüm ama sizleri sıkmayım diye yazmadım , az betül ile konuştk ciddi anlamda sıkıntım var evde
srekli bir hır gür halindeyiz çocukalrı sürekli uyran anne baba olduk biz habire uyarı, kızma
nasıl yol izliycme bilmiyorm
evet çocuk diyorum ama olmuyor, hafta sonu sinir krizi geçirip agladım kavgaları yüzünden
odaya bi girdim sarılmış yerde yatıyorlar , buyur burdan yakk
ay çok zor yaaaa , aglıycam az daha yazsam o derece doluyum
Bugünümüze sükür canim iyi olmaya calisiyoz istemumu hoşgeldin nasılsınnnnnnnnn
annne olmak cok büyük sorumluluk biz bunu bide çalışan olarak yapmaya çalışıyoruz.yeteri kadar vakit olmuyor.yorgun argın cocuklarla bişey yapılsada enerji kendini eleveriyor.belkide ondan kelebek bilmiyorum
aslında ben bu konuda çok dertliydim burayada yazmayı düşündüm ama sizleri sıkmayım diye yazmadım , az betül ile konuştk ciddi anlamda sıkıntım var evde
srekli bir hır gür halindeyiz çocukalrı sürekli uyran anne baba olduk biz habire uyarı, kızma
nasıl yol izliycme bilmiyorm
evet çocuk diyorum ama olmuyor, hafta sonu sinir krizi geçirip agladım kavgaları yüzünden
odaya bi girdim sarılmış yerde yatıyorlar , buyur burdan yakk
ay çok zor yaaaa , aglıycam az daha yazsam o derece doluyum
yawww eskiden bizi bu kadar dinlemezdi analarımız babalarımız dedemin bahçesinde sabahtannn akşama kadar oynardık yemek hazır olunca bağırırlardı yemek hazır diyeeee gider yerdik halam haydi örtüyee derdi yani yatağa uyurdukannne olmak cok büyük sorumluluk biz bunu bide çalışan olarak yapmaya çalışıyoruz.yeteri kadar vakit olmuyor.yorgun argın cocuklarla bişey yapılsada enerji kendini eleveriyor.
bu konuda uzmanlarda çelişiyor bi söyledikleri bi söylediklerini tutmuyor.zor bi durum.Allah hepimize kolaylık versin.
hep çocukların iyi gelişmesine yönelik konuşuyolarannne olmak cok büyük sorumluluk biz bunu bide çalışan olarak yapmaya çalışıyoruz.yeteri kadar vakit olmuyor.yorgun argın cocuklarla bişey yapılsada enerji kendini eleveriyor.
bu konuda uzmanlarda çelişiyor bi söyledikleri bi söylediklerini tutmuyor.zor bi durum.Allah hepimize kolaylık versin.
Bende sizdenim benim 2.sipa malesef hic söz dinlemiyor ne dersem tersini yapiyor okulda sorun girla ,1 ders erken aliyoz okuldan genclik dairesiyle basim dertte ögretmen sikayet etmis Allah yardimcimiz olsun.biz terapiye basliycaz sira bekliyoz bi is bilmez memurun yüzünden 3 ayimiz cöpe gitti
annne olmak cok büyük sorumluluk biz bunu bide çalışan olarak yapmaya çalışıyoruz.yeteri kadar vakit olmuyor.yorgun argın cocuklarla bişey yapılsada enerji kendini eleveriyor.
Okudumda ne oldu ki? Kütüphanemin yarisi cocuk egitimi ama her cocuk bir degil malesef keske hersey kitaplarda xazanlar kadar kolay olsahep çocukların iyi gelişmesine yönelik konuşuyolar
sanki bizim psikolojiler çok 4*4 lük
bizi kim sakinleştirsin moralimizi yükseltsin
bide hepimiz pedegoji görmüş eğitimli insanlar değilizki yanlışlar yapabiliyoruz,hee okuyun araştırın diyolar,evde işte sürekli harıl harıl çalışmaktan vakit kaldığınca yapıyoruz bişeyler ama yetersiz tabi
çalışan anneler olarak bu yük çok daha ağır
1. Ve2. Günü de öğreneyim ya belki yazın uygularim
Söz dinlemiyor arkadaslarina vuruyor diye.Arkadaslarina vurunca sanmislar heralde evde 24 saat sopa yiyo diye,sornuslar annen baban vuruyonu diyo buda evet demis.,burda isler farkli isliyor malesef Sıkıntilarimin büyük sebebi bu Rabbim hayirlisiyla sonlandirir insaaa neden şikayet etmiş ?
aynen öyle kelebekk , valla kendime ayırdıgı aşam 30 dk sporuda gel sen bana sor
ne diyelimm bugünlerde geçecek elbette , yorgunluk oluyor eve gidiyorsun
kızmayımd iyorum kızıyorum
kızınca arsızlaşıyorlar
Ay hedefim için ne kadan da çok uçmuşuuuuumm23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...
@Betulina 69
@tuba52 78
Nare83 63
@DelyDoly 79
@Ahu060812 72
kelebekolacam 68
@Sekercikiz 56
@Antepia27 98
ada81 66
@mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
@cydnz_1 71
@arselka 63
@Daydream15 69
MuMu85 74
@ecemavi 71
@Dilekiyi 69
@aeben 66
@Neshve 94
@pamukskr 58
begum75 56
nehirnil111 52
saydin78 61
@_SARAYCA_ 63
Okudumda ne oldu ki? Kütüphanemin yarisi cocuk egitimi ama her cocuk bir degil malesef keske hersey kitaplarda xazanlar kadar kolay olsa
Söz dinlemiyor arkadaslarina vuruyor diye.Arkadaslarina vurunca sanmislar heralde evde 24 saat sopa yiyo diye,sornuslar annen baban vuruyonu diyo buda evet demis.,burda isler farkli isliyor malesef Sıkıntilarimin büyük sebebi bu Rabbim hayirlisiyla sonlandirir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?