Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bide işin bu tarafı var tabi
okumakta çare etmiyo bazen

allah yardımcın olsun
büyüdükçe düzelirde o zamana kadar yaşattıkları sıkıntı işte
Ins canim yasarken hic düzelmiycek gibi geliyor önünü görememek cok zor insan bilse 1 2 sene disini sıkar sabreder.Neyse ya hayat bir sinav iste yasiyoruz bi sekilde Rabbim sabredenlerden eylesin.

anladım cnm üzme kendini her iş olacagına varıyor

Hastaneden şimdi döndüm şekerler. Kan verdim diyetimi bozmadım şükür :) sabah dünle aynı kiloda idim neden böyle oldu anlamadım gitti

ayy bizim baslangıclarda mı aynııı, bende 88,2 ile gelmiştim topikee ve şimdii aynıyız betüşş dimii 74,9 gibi bişiydin sende
evet aynı başladık, aynı gidiyoruz diye sanıyorum ben de... Ama sen bu azımle beni geçersin canım

şimdi bir konuda fikir almak istiyorumm
ben akşam 5-6 arası en son bişiyler yiyip başka yemiyorum biliyosnuz
sabahta limonlu su içip yürümeye gidiyorum

yaklaşık 13-14 saatlik bi açlık üzerine sadece limonlu içip yürümek yetermi
meyve filan yiyim diye düşünüyorum çıkmadan ? sizceeee

Merhabalarrrrr...bi gelemiyom ki rahat rahat...market gezmesi alış veriş bide kızımı gezdirmece derken şimdi oturdum.ha o da bulaşıkları yıkıycam daha...artık çok şükür aralar daha kolay geçiyo...akşamı da bitirdim.05.30dan itibaren...500ml suyum kaldı 3olması için...iyi gidiyor çok şükür.zor günler geride kaldı...

Ausencia benim hedef yox dimi 23nisan için?

kolay gelsin cnm ilk günler geçince bitiriyorrr zorlukk

Masumcum benim bildiğim okuduğum şu:mideyi tamamen doldurmadan dediğin az birşey yiyerek spor yapmak..çünkü vücut mideye gireni yakmak için daha çok kalori harcıyormuş..

Geçen ben bu konuyu araştırdım bir az...her kes farklı bir şey yazmış bi karar sağlayamadım...ama kendi nacizane düşüncem aç karnına direk o açlığı meyveyle bozmak iyi olmaz...kuru yemişlerde badem yiyip süt içe bilirsin ve ya peynir yiye bilirsin.ama vücudunu en iyi sen tanıyorsundur...eyer şimdiki üsülle iyi kilo veriyorsan böyle devam et.öyle deyilse de farklı yollar dene hangisinde rahat edeceksen

Masumcum benim bildiğim okuduğum şu:mideyi tamamen doldurmadan dediğin az birşey yiyerek spor yapmak..çünkü vücut mideye gireni yakmak için daha çok kalori harcıyormuş..

hani o açlıkla yürümek zararlı mı bilemedimm limonlu suda içip çıkınca idare ediyor alsında

evet ya her yerde ayrı bir şey yazıyor bu knu ile ilgili
monti diyeti yaparken aç karnına yerdik meyveyi
bilemedim şimdi insanın kafası dönem dönem karışıyorr böyle yaa

Afiyet olsun canım elma üstüne tarçın yakışıyor mu bende denemek isterim
İşyerinde zaman boyle geçiyor ama evde boyle çabuk çabuk geçiyor

Bende çıkacağım birazdan kuzum bugün yine 15-20 dakika tempolu yürüyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…