Ins canim yasarken hic düzelmiycek gibi geliyor önünü görememek cok zor insan bilse 1 2 sene disini sıkar sabreder.Neyse ya hayat bir sinav iste yasiyoruz bi sekilde Rabbim sabredenlerden eylesin.bide işin bu tarafı var tabi
okumakta çare etmiyo bazen
allah yardımcın olsun
büyüdükçe düzelirde o zamana kadar yaşattıkları sıkıntı işte
Söz dinlemiyor arkadaslarina vuruyor diye.Arkadaslarina vurunca sanmislar heralde evde 24 saat sopa yiyo diye,sornuslar annen baban vuruyonu diyo buda evet demis.,burda isler farkli isliyor malesef Sıkıntilarimin büyük sebebi bu Rabbim hayirlisiyla sonlandirir ins
evet aynı başladık, aynı gidiyoruz diye sanıyorum ben de... Ama sen bu azımle beni geçersin canımayy bizim baslangıclarda mı aynııı, bende 88,2 ile gelmiştim topikee ve şimdii aynıyız betüşş dimii 74,9 gibi bişiydin sende
Merhabalarrrrr...bi gelemiyom ki rahat rahat...market gezmesi alış veriş bide kızımı gezdirmece derken şimdi oturdum.ha o da bulaşıkları yıkıycam daha...artık çok şükür aralar daha kolay geçiyo...akşamı da bitirdim.05.30dan itibaren...500ml suyum kaldı 3olması için...iyi gidiyor çok şükür.zor günler geride kaldı...
Ausencia benim hedef yox dimi 23nisan için?
Masumcum benim bildiğim okuduğum şu:mideyi tamamen doldurmadan dediğin az birşey yiyerek spor yapmak..çünkü vücut mideye gireni yakmak için daha çok kalori harcıyormuş..şimdi bir konuda fikir almak istiyorumm
ben akşam 5-6 arası en son bişiyler yiyip başka yemiyorum biliyosnuz
sabahta limonlu su içip yürümeye gidiyorum
yaklaşık 13-14 saatlik bi açlık üzerine sadece limonlu içip yürümek yetermi
meyve filan yiyim diye düşünüyorum çıkmadan ? sizceeee
Geçen ben bu konuyu araştırdım bir az...her kes farklı bir şey yazmış bi karar sağlayamadım...ama kendi nacizane düşüncem aç karnına direk o açlığı meyveyle bozmak iyi olmaz...kuru yemişlerde badem yiyip süt içe bilirsin ve ya peynir yiye bilirsin.ama vücudunu en iyi sen tanıyorsundur...eyer şimdiki üsülle iyi kilo veriyorsan böyle devam et.öyle deyilse de farklı yollar dene hangisinde rahat edeceksenşimdi bir konuda fikir almak istiyorumm
ben akşam 5-6 arası en son bişiyler yiyip başka yemiyorum biliyosnuz
sabahta limonlu su içip yürümeye gidiyorum
yaklaşık 13-14 saatlik bi açlık üzerine sadece limonlu içip yürümek yetermi
meyve filan yiyim diye düşünüyorum çıkmadan ? sizceeee
Masumcum benim bildiğim okuduğum şu:mideyi tamamen doldurmadan dediğin az birşey yiyerek spor yapmak..çünkü vücut mideye gireni yakmak için daha çok kalori harcıyormuş..
Geçen ben bu konuyu araştırdım bir az...her kes farklı bir şey yazmış bi karar sağlayamadım...ama kendi nacizane düşüncem aç karnına direk o açlığı meyveyle bozmak iyi olmaz...kuru yemişlerde badem yiyip süt içe bilirsin ve ya peynir yiye bilirsin.ama vücudunu en iyi sen tanıyorsundur...eyer şimdiki üsülle iyi kilo veriyorsan böyle devam et.öyle deyilse de farklı yollar dene hangisinde rahat edeceksen
ecemavi
bende bende sana 4 cocuk cok yakısıyor walla cok nasipli onlar.sana cok dua edecekler.
ama istersen bi tane de ben dogurup 4 leyim bütünnnnn şimşekleri üzerime çekeyim sırf senin için ha.
İyi düşün
İnş çocuklarda senin gibi düşünür
Yok kız ne olucak Allah söyletti belkide birde kızım olur belkide
Hayırlısıyla olur ins
Valla ben de unutmadım. Çok sağlıklıyım bugün. Fikir olarak da öyleyim inşallah. Herşey olacağına varıyor ama istemediğin şeyi de söylemek lazım sanırım. Sen d emi yakınsın Kayınvalidene
Olamıyoruz ama ne kadar yaklaşsak kardır be kaptanımmm
benim de dolgum düştü sanırım ama gidemiyorum korkudan. İğne değil de o ses çok korkutuyor beni
Aslında yakın oturmuyorum
Buraya onlara yakın oturalım diye eşim tayin istemişti ama biz Arabistan'da geçici görevdeyken onlar evlerini satıp daha iyi bir yerden yeni ev alıp taşındılar ama inş seninki alt kata tasinmaz
çook anlatıp buranın modunu düşürmek istemiyorummmm ama anlatacak kimsemde yoook bu hafta hiç iyi değilim yorgun bitkin halsiz ve sinirli hissediyorum kendimi tahamülüm kalmamış gibi ..böyle ağır çekimde iş yapıyorum gibi bi tuhafımmm sanki geçen haftada deli spor yapan ada yok ortalıkta bu durumumu kelimlerle bile anlatamıyorum.... sürekli kendime iyiyim diyorum ama bi durgunluk var.... banyo yapıyorum üzerimdeki negeatiflik gitsin diye birazdan bi papatya çayı içeçem ....
İnan hepimizin başına geliyor bu durumlar
Öğlen yemeğini hastane işinden bide kızımın ateş durumundaki nazından dolayı 3:40 yemek durumunda kaldım
Kolay gelsinnnn.... biliyorummm pür dikkat olup bu haftayı güzel bir süprizle bana ve kendine veee takıma hediye edeceksin
Afiyet olsun canım elma üstüne tarçın yakışıyor mu bende denemek isterimsabah
limonlu büyük bardak su
kahvaltı
2 etimek
peynir 2 kk kadar
4 zeytin
domates-salatalık
öglen
1 tabak etli türlü
cacık
akşam
1 yeşil elma üzerine tarçın serptim
200 ml süt
1 keçiboynuzu
3 lt su
2 kahve
2 bitki çayı
İşyerinde zamanboyle geçiyor ama evde boyle çabuk çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?