Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saraycam , açlık diyetine görsen Antepia27 ablamla ikimizi geçemezsin , yormayin kendinizi

Aksam disci mevzu belki hayroldu amma gecmis olsunn zorunlu degil de kendi isteğimizle yemesek iyi

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su kayısı
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 tane ev poğaçası roka marul bal ceviz

ARA sade kahve

Öğlen çorba 1 tane biber dolması salata yoğurt

ARA form çayı yarım paket diyet bisküvi

Akşam çorba salata 3 sunta

ARA limon soda Yeşilçay

Su 3 litre

Spor yok @Ahu060812

Sporu çok aksattım baya ARA verdim bi an önce başlamam lazım hiç olmazsa günde yarım saat yürüyüş yapsam vicdanım rahatlayacak

İyi geceler hanımlar...menümü yazayım...

11.00 2yumurta
yeşillik
domates
lor
2dilim ekmek

17.30 fırında tavuk içlik yapıyorum ben.bizim bi yörenin yemeyi ceviz ve soğanla.ondan tırtıklama.ceviz oldugu için ekmek yemedim
Yeşillik

3litre su
2yeşil çay

_AYNURA_

Cnm bende leptinçizim ara öğün yiyemiyorum, yedin mi daha çok acıkıyorum sanki çok erken güne başladığım için 3 öğün yiyorum evde olsam iki öğün yerim, buraya ilk geldiğimde akşam yemeği ile kavgam vardı resmen şimdide akşam yemek yesem kilo gitmiycek gibi hissediyorum yada akşam 7 de yesem yine gitmez gibi geliyor

Haftaya bişeyler deniycem bakalım

Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sahur
2 hş yumurta
Yoğurt
İFTAR
çorba
3 hurma ceviz
Ayran
Tavuklu salata
Yarım bardak şalgam suyu
ARA
10 badem 2 kayısı
ARA
tarçınlı süt
2.5 lt civarında su
Yeşil çay
3 mil lesli
Ara spor su eksik yatana kadar tamamlarım inşallah
Hayırlı geceler hanımlar

Aynen masumum.bende gec yiyince gitmediyine inanıyorum.amaaa ben akşamımdan asla vaz geçmem çünki tek zevkli öyünümya ilk günler nasıl acıkıyordum.şimdi çok şükür iyiyim...alıştım artık.bi de yürüyüşü falan eklersem düzenime super olur

Bu diyette kahve içmeyim diyordum ama maalesef kızımın hastalığından dolayı uyuyamıyorum mecburen içiyorum inş çok etkilemez
Oy canım benim.Rabbim acil acil şifalar versim.tez zamanda iyileşsin yavrucak.şimdi nasıl da yıpranmışsındır sen...Allah sana da güç kuvvet versin

Ablan sen acıktığın için mi yiyosun bu kadar arayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…