Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyigeceler hanımlar bugün çok kötüydüm akşam yine gazoz modu sabah da üstüne öküz oturması modundaydım çocuklara bile kalkamadım sabah sonrada bi kahvaltı yapıp geri yattım 4 te zorla kalktım okuldan mesaj geldi oğlum sınavda 3.olmuş yüzde elli burs vermişler detaylar için okula gittim Sonra yemek bulaşık çay göçüp giden mutfağı anca topladım hastalık döşüme indi ciğerlerim çok feci öksürmeye korkuyodum şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
Sporlarınızda etiketlerden baktım yarın yazarım eksiği olan bildirsin

Sana çok geçmiş olsun kuzummm

Oğlunu da canı gönülden tebrik ederimmm

Sporum Ahu060812

25 dk koşu
20 dk eliptik
10 dk kürek
30 dk ağırlıklarla çalışma ve plank

Tüm karın kaslarım ağrıyor çok yoruldum

Ahum geçmiş olsun canım yokluğun hissediliyor biran evvel iyileşte aramıza dön
Oğluşunuda Kutlarım maşallah kuzuya

Sana çok geçmiş olsun kuzummm

Oğlunu da canı gönülden tebrik ederimmm

Ahum geçmiş olsun canım yokluğun hissediliyor biran evvel iyileşte aramıza dön
Oğluşunuda Kutlarım maşallah kuzuya
Bende sizi özledim ablam inşallah dönerim artık Pazar'dan beri hastayım yaa bu hafta hiç istediğim gibi olmadı ama inşallah sahalara dönecem şurda 3 kilo daha verdimmi 20 kilo vermiş olacam ilk hedefe 10 kalacak heyecanlıyım ama yavaşlıklar hesabı bozdu evdeki hesap çarşıya uymadı

O zaman merhaba kaptanım
58 küsürle ayrılmıştım izne şimdi 65 kiloyum inşallah gider yine :)
Formu doldurayım burda menü vermeye başlayım zamanla burdaki yenileri de tanırım. Hem zaten listeye girmem için ohoo 7 kilo vermem lazım
Hemen form doldurayım. Bugun eve geç geldiğim için şimdi girebildim yarın çok erken kalkcam diye yatıcam az sonra ama formu doldurup öyle gidicem :)

Nasıl gidiyor doktorum kilonu kontrol ediyor musun? aynen yaa. Çok merak ediyorum ne olacak :)
benim kilo vermem durdu sanki, neden anlamadım
Tsh değerim de düşük çıkmış 0,013 nerede ise çalışmıyor bu da kilo vermemi engelliyor. Protein değerim de biraz düşük çıkmış o neden olur? Eksikliğinde bir sıkıntı olur mu canım?

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar kayinvalide bugün bendeydi anca gelebildim
Sabah
Domates Salatalık maydanoz
Peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Yeşil çay
1 tane kurabiye
Öğle
Mercimek çorbası 1 kase
Yoğurtlu kırmızı biber
Ara
Sütlü kahve
1 avuç kuruyemis
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1.5 litre su
Spor yok
Çok fazla karbon olduğunun farkındayım ama durdurulamaz bir şekilde tatlı istiyo cnm çok fenayım çok regl haftası içindeyim ondan galiba

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: Mor vampir (isim vermiyorum forumda :))

YAŞINIZ:23

BOYUNUZ:156 cm

KİLONUZ:65 kg

HEDEF KİLONUZ:55 kg

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kilo verdikten sonra sporu bıraktım ve koruyamadım dikkat etmedim asla yapmam dediğim yanlış bu oldu yaşam düzenimi eski halinde devam ettiremedim.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:İlk başta sağlık için yaşım genç ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmek istiyorum. İkinci sebep ise bir yıl sonraya hazırlık yapmak istiyorum. İşler ciddiye binmeye gidiyor

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: İzmir de yaşıyorum hemşireyim ama şimdi ebelik okuyorum. Şu an çalışmıyorum yoğun okul temposu içinde olduğum için uıykusuzluğu göze alamıyorum. Bi kedim var. Yürüyüş yapmayı, gezmeyi seviyorum. Genelde akşam 7 den önce eve zor geliyorum ve yorgun bir vampir haline dönüşüyorum

Yazıştıkça hepinizi tanıyacağımı düşünüyorum zamanla zaten bi çok eskiden tanıdıklarım var mutlu oldum onları görünce :) Tanışalım, kaynaşalım, zayıflayalım

Menü
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 1.5 dlm süzme peynir, 3 ceviz, salatalık roka ve yeşil çay.

Ara; 1 bardak ayran.

Öğlen; tavuklu salata, yoğurt.

Ara; 1 bardak süt, 7 badem.

Akşam; 1 tavuk but, yeşil salata, yoğurt.

Ara; 1 bardak ayran.

Su; 2 lt.
Spor; 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor. Ahu060812
Antepia27

Sabah: yumurta, 1 kk peynir, 1 dl ekmek, yeşillik
Ara: 1 küçük elma
Öğle: 1 dl kek , 1 sb süt (suçluluk psikolojisi başka bi şey yemedim )
Ara: 1 küçük elma
Akşam: Pırasa yemeği ( 1 tatlı tabağı kadar) , 2 dl ekmek

Su: 1,5 lt
Spor: 5 km yürüyüş + 6 plie squat + 6 leg swings + 6 side lunges + 20 sn plank

Tekrar hoş geldin bitanem...hadi hayırlı zamanlar sana da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…