- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Pati aus ablamdan; sizin yenilgiden sonra moralinizi düzeltmek içinTabi ki yenileceğiniz icin partiyi sizin yapmanız lazım. Biz assolist gibi geliriz masumum la
Canım niye heyecan yapayım, zaten sonuç belli birinci bizizAllah allah heyecandan anlayışında kitlamış canimmm mm,
İyigeceler hanımlar bugün çok kötüydüm akşam yine gazoz modu sabah da üstüne öküz oturması modundaydım çocuklara bile kalkamadım sabah sonrada bi kahvaltı yapıp geri yattım 4 te zorla kalktım okuldan mesaj geldi oğlum sınavda 3.olmuş yüzde elli burs vermişler detaylar için okula gittim Sonra yemek bulaşık çay göçüp giden mutfağı anca topladım hastalık döşüme indi ciğerlerim çok feci öksürmeye korkuyodum şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
Sporlarınızda etiketlerden baktım yarın yazarım eksiği olan bildirsin
Ahum geçmiş olsun canım yokluğun hissediliyor biran evvel iyileşte aramıza dönİyigeceler hanımlar bugün çok kötüydüm akşam yine gazoz modu sabah da üstüne öküz oturması modundaydım çocuklara bile kalkamadım sabah sonrada bi kahvaltı yapıp geri yattım 4 te zorla kalktım okuldan mesaj geldi oğlum sınavda 3.olmuş yüzde elli burs vermişler detaylar için okula gittim Sonra yemek bulaşık çay göçüp giden mutfağı anca topladım hastalık döşüme indi ciğerlerim çok feci öksürmeye korkuyodum şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
Sporlarınızda etiketlerden baktım yarın yazarım eksiği olan bildirsin
Sana çok geçmiş olsun kuzummm
Oğlunu da canı gönülden tebrik ederimmm
Bende sizi özledim ablam inşallah dönerim artık Pazar'dan beri hastayım yaa bu hafta hiç istediğim gibi olmadı ama inşallah sahalara dönecem şurda 3 kilo daha verdimmi 20 kilo vermiş olacam ilk hedefe 10 kalacak heyecanlıyım ama yavaşlıklar hesabı bozdu evdeki hesap çarşıya uymadıAhum geçmiş olsun canım yokluğun hissediliyor biran evvel iyileşte aramıza dön
Oğluşunuda Kutlarım maşallah kuzuya
Merhabalar ...
Evet benim . Yazıyor aslında ilk mesajda katılım formu kısmında .
Gece okudum mesajlarını eski izinlilerdensin ve sanırım 5-6 kiloda alarak izin dönemini geçirmişsin .
5-6 kilo dediğin puuuf diye gider.
Istersen formu doldurup (ki seni tanıyalım)
burda arkadaşlarına başla tekrar.
Liste sözü vermiyorum ama ...
Zaten deneme süreci vs... derken geçen 3 haftada hedef kilonada çok bir şey kalmaz ... ve 7.takımın izinli üyesi benden öncede çok olduğu için ... açıkcası özellikle artılı :) dönenler liste dışı devam ediyor bizimle...
Nasıl gidiyor doktorum
Tekrar hoş geldin bitanem...hadi hayırlı zamanlar sana da...Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Mor vampir (isim vermiyorum forumda :))
YAŞINIZ:23
BOYUNUZ:156 cm
KİLONUZ:65 kg
HEDEF KİLONUZ:55 kg
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kilo verdikten sonra sporu bıraktım ve koruyamadım dikkat etmedim asla yapmam dediğim yanlış bu oldu yaşam düzenimi eski halinde devam ettiremedim.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:İlk başta sağlık için yaşım genç ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmek istiyorum. İkinci sebep ise bir yıl sonraya hazırlık yapmak istiyorum. İşler ciddiye binmeye gidiyor
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: İzmir de yaşıyorum hemşireyim ama şimdi ebelik okuyorum. Şu an çalışmıyorum yoğun okul temposu içinde olduğum için uıykusuzluğu göze alamıyorum. Bi kedim var. Yürüyüş yapmayı, gezmeyi seviyorum. Genelde akşam 7 den önce eve zor geliyorum ve yorgun bir vampir haline dönüşüyorum
Yazıştıkça hepinizi tanıyacağımı düşünüyorum zamanla zaten bi çok eskiden tanıdıklarım var mutlu oldum onları görünce :) Tanışalım, kaynaşalım, zayıflayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?