Tamam aynuram sende 3.ol , bundan sonrakiler 4,5,6 diye kendileri girsin sırayaOhoooo iddiaya bak seeen...bi de ben varım nanişkoooo...
sondan mi sıraya giriyorsunuz, malum ilk sırada biz olacaz daTamam aynuram sende 3.ol , bundan sonrakiler 4,5,6 diye kendileri girsin sıraya
Teşekkür canım. Çok yorgunum bu günoew yuzmeeee harıkasın
sondan mi sıraya giriyorsunuz, malum ilk sırada biz olacaz da
Gayet güzel menü. Parkta yürümek iyi olmuş. Açık hava insanı rahatlatiyorBugun menu
Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
1dilim beyaz peynir
2 yeşil zeytin
Marul dereotu
1 adet kizarmis form ekmek.
Ara
3 yk yogurt yesil elma ve tarçın
Aksam 16.30
1 tabak z.yagli yesil fasulye
1 kase yoğurt
8 findik ve 2 hurma
2.5 lt su ve @Ausencia ve @Ahu060812 40 dakika parkta tempolu yürüyüş...
Sarayca
Göreceğiz bakalım. Sen masumla beni çok hafife alıyorsun. Son gülen iyi güler
Teşekkür ederim canım.Menunde guzel sporun bi harika canim
Asla ama asla hafife almam rakibi mıGöreceğiz bakalım. Sen masumla beni çok hafife alıyorsun. Son gülen iyi güler
Yok saraycam sakın merak etme sondan değil yoksa sizi dediğin gibi ilk sıraya koyardımsondan mi sıraya giriyorsunuz, malum ilk sırada biz olacaz da
Aynen masumum.bende gec yiyince gitmediyine inanıyorum.amaaa ben akşamımdan asla vaz geçmem çünki tek zevkli öyünümya ilk günler nasıl acıkıyordum.şimdi çok şükür iyiyim...alıştım artık.bi de yürüyüşü falan eklersem düzenime super olur
ohooo bu hafta iddialar yüksek
Tabi ki veremediginiz kilonuzu döver komalık edersinizonları kilomuzla dövecez saraycammmm
Vay seni cadıAsla ama asla hafife almam rakibi mı
Sen 200 masumda 100 Gr verse 300 gr olur oda birseydir
Yok saraycam sakın merak etme sondan değil yoksa sizi dediğin gibi ilk sıraya koyardım
Görüşürüz tabi saraycam, size moral olsun diye vereceğimiz maskeli partide mutlaka görüşürüzVay seni cadıhaftaya görüşürüz sabırsızlıkla bekliyorum
Tabi ki yenileceğiniz icin partiyi sizin yapmanız lazım. Biz assolist gibi geliriz masumum laGörüşürüz tabi saraycam, size moral olsun diye vereceğimiz maskeli partide mutlaka görüşürüz
Tabi ki veremediginiz kilonuzu döver komalık edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?