Eksss kaptan nana benHoşbuldumm ama isim değişmiş sanki ben tanıyorum ama isim değişik gece gece bak şimdiii
Ayyy ayyyyy ablacııım çoook sevindiiim ya hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebişAklıma gelmskenkoza16 nerelerdesin yavriimmm. .sınava girdin mi nettin . Sen birkere ben hamisken uzakken takımdan beni cagirmstın. Duygulanmistim. Gel bak ömerciké kardes gelioui sen daha bilmion.
Bende sizi özledim ablam inşallah dönerim artık Pazar'dan beri hastayım yaa bu hafta hiç istediğim gibi olmadı ama inşallah sahalara dönecem şurda 3 kilo daha verdimmi 20 kilo vermiş olacam ilk hedefe 10 kalacak heyecanlıyım ama yavaşlıklar hesabı bozdu evdeki hesap çarşıya uymadı
Menü
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 1.5 dlm süzme peynir, 3 ceviz, salatalık roka ve yeşil çay.
Ara; 1 bardak ayran.
Öğlen; tavuklu salata, yoğurt.
Ara; 1 bardak süt, 7 badem.
Akşam; 1 tavuk but, yeşil salata, yoğurt.
Ara; 1 bardak ayran.
Su; 2 lt.
Spor; 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.Ahu060812
Antepia27
Ayyy ayyyyy ablacııım çoook sevindiiim ya hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebişBu arada beni hatırladın çok mutlu ettin, canımsın Ben de artık buraya dönmeyi düşünüyodum hissettim sanırım bir gireyim dedim etiketini gördüm
Vay takımın minik prenses i gelmiş hoşgeldin canım görmeyeli dr oldunmı
Sağol canım benim. Dön dön muthıs motivasyon var burda . Ablan mezun oldu kız verdim kiloları yer acıldiAyyy ayyyyy ablacııım çoook sevindiiim ya hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebişBu arada beni hatırladın çok mutlu ettin, canımsın Ben de artık buraya dönmeyi düşünüyodum hissettim sanırım bir gireyim dedim etiketini gördüm
Hay maşallah memüye bak karbon yememişsin ay men nerelere gidem rakibem gümbür gümbür geliyor
Yok ablacim ne vermesi aldım ben aldım
Ablacim dahaasfarovski canım kaç gündür aklımdasın bebiş doğudumu nasılsın
He Hee ben de aklıma geldiydi netti acepasfarovski canım kaç gündür aklımdasın bebiş doğudumu nasılsın
Kizzz desene çok akıllı bi kızım fen lisesi okuom.MerhabalarBen Koza yanii ismim Bilge Eskiden olan arkadaşlarım, ablalarım varsa hatırlarlar beniii
Ausencia Merhaba kaptanım :) Bir ara gelip yazmıştım ama sonra yoğunluktan yazamadım 11.sınıfım ve okulum, dershanem çok yoğun bir tempodayım :/ Tabii kilo da aldım hem de baya Tekrat buraya yazsam olur muu Amacım liste falan değil sadece sizlerin de yardımıyla yaz geliyor azıcık kilo vermek
Hoşbuldum ablam seni de çok özlemişimVay takımın minik prenses i gelmiş hoşgeldin canım görmeyeli dr oldunmı
Vayy vayy sana da bu yakışırdıı hatırlıyorum bir ara bisikletle falan çok güzel veriyodunSağol canım benim. Dön dön muthıs motivasyon var burda . Ablan mezun oldu kız verdim kiloları yer acıldilistede bekleyen çook amma sen buralara takıl. kilo durumun nedir . Fastfood pattis kizartma yemion dimi
Yaa çook tatlısın ablacımKizzz desene çok akıllı bi kızım fen lisesi okuom.Müthiş azim ve kararlı yim
Ne keki. .. ne aksm aksam.2 dilom. Ekmek. 1 neyine yetmio kizzzzSabah: yumurta, 1 kk peynir, 1 dl ekmek, yeşillik
Ara: 1 küçük elma
Öğle: 1 dl kek , 1 sb süt (suçluluk psikolojisi başka bi şey yemedim)
Ara: 1 küçük elma
Akşam: Pırasa yemeği ( 1 tatlı tabağı kadar) , 2 dl ekmek
Su: 1,5 lt
Spor: 5 km yürüyüş + 6 plie squat + 6 leg swings + 6 side lunges + 20 sn plank
Kola da iciosan kuserim senle ona göre. He he gene dagittim listeleri . Bireysel de birincilik bilem aldimVayy vayy sana da bu yakışırdıı hatırlıyorum bir ara bisikletle falan çok güzel veriyodunAbla valla yiyorum ya yalan yok haftada 3 akşam dışardayım dershane için fastfood kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?