Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aklıma gelmsken koza16 nerelerdesin yavriimmm. .sınava girdin mi nettin . Sen birkere ben hamisken uzakken takımdan beni cagirmstın. Duygulanmistim. Gel bak ömerciké kardes gelioui sen daha bilmion.
Ayyy ayyyyy ablacııım çoook sevindiiim ya hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebiş Bu arada beni hatırladın çok mutlu ettin, canımsın Ben de artık buraya dönmeyi düşünüyodum hissettim sanırım bir gireyim dedim etiketini gördüm

Ahum hep derdin ya bu süreçte alacağımız kilolarıda eklersek verdiğimiz gr çok önemli bu sözünü gerçekten çok destekliyorum onun için ablam yavaşladığındaki verişlerimizde ciddi kaxançlarımız

Hay maşallah memüye bak karbon yememişsin ay men nerelere gidem rakibem gümbür gümbür geliyor

Vay takımın minik prenses i gelmiş hoşgeldin canım görmeyeli dr oldunmı

Sağol canım benim. Dön dön muthıs motivasyon var burda . Ablan mezun oldu kız verdim kiloları yer acıldi listede bekleyen çook amma sen buralara takıl. kilo durumun nedir . Fastfood pattis kizartma yemion dimi

Hay maşallah memüye bak karbon yememişsin ay men nerelere gidem rakibem gümbür gümbür geliyor

N Nana hele nana gece kimse yokken kulağıma de çok kilo verdin mi
Yok ablacim ne vermesi aldım ben aldım uğraşma sen şimdi yiiiiii yiiii yimek yiiii

asfarovski canım kaç gündür aklımdasın bebiş doğudumu nasılsın
Ablacim daha asfarovski ablamın 13-14 haftası var

Merhabalar Ben Koza yanii ismim Bilge Eskiden olan arkadaşlarım, ablalarım varsa hatırlarlar beniii
Ausencia Merhaba kaptanım :) Bir ara gelip yazmıştım ama sonra yoğunluktan yazamadım 11.sınıfım ve okulum, dershanem çok yoğun bir tempodayım :/ Tabii kilo da aldım hem de baya Tekrat buraya yazsam olur muu Amacım liste falan değil sadece sizlerin de yardımıyla yaz geliyor azıcık kilo vermek

Kizzz desene çok akıllı bi kızım fen lisesi okuom. Müthiş azim ve kararlı yim

Sağol canım benim. Dön dön muthıs motivasyon var burda . Ablan mezun oldu kız verdim kiloları yer acıldi listede bekleyen çook amma sen buralara takıl. kilo durumun nedir . Fastfood pattis kizartma yemion dimi
Vayy vayy sana da bu yakışırdıı hatırlıyorum bir ara bisikletle falan çok güzel veriyodun Abla valla yiyorum ya yalan yok haftada 3 akşam dışardayım dershane için fastfood kaçıyor

Ne keki. .. ne aksm aksam.2 dilom. Ekmek. 1 neyine yetmio kizzzz

Vayy vayy sana da bu yakışırdıı hatırlıyorum bir ara bisikletle falan çok güzel veriyodun Abla valla yiyorum ya yalan yok haftada 3 akşam dışardayım dershane için fastfood kaçıyor
Kola da iciosan kuserim senle ona göre. He he gene dagittim listeleri . Bireysel de birincilik bilem aldim gerçi sen beni örnek alma adım çıkmis yiyerek veren vero die her hafta gitti şükür . Darısı başına . Kontrolü elden birakma. Çok gencsin. Ben bu sene full 12 ler é giriorum. Yahu o kadar kilolu öğrenciler var ki bakınca hayret edio yorum yani daha Üniv var evlilik var doğum var 300 kilo olur bence onlar . Hala da ellerinde cikiltalar çekirdekler.. dağa bugün yani !!! Ne bilim sen dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…