senelerdir seni naapmasın kız senin yaşın başın kaç
ben seviyorum ya k biber yoğurt falan
senelerdir seni naapmasın kız senin yaşın başın kaç
heeeee demezsenizde sizi tenhada kıstırırım ona göreee
at meyvem ya geçmişe dönemiyorum işlerim yoğun biraz.
döv beni sen döv beni meyvem spora başladım şekerim akşam yürüyüşleri ve koşularına başladım dün akşamhırslıyım şekerim böyle yağlı yağıl bıngıl bıngıl gitmek yok tatile kilo veremezsem tatile flda gitmeyeceğim zaten birde kocişle iddiam var oda haziranın 12siydi onuda haziran sonuna çektik
şok diyetlere karşıyım ama yauv şu şok diyetleremi başlasam sporla beraber holywodu yapayım diyorum oda yemiyor
azeri allah seni neylemesin kız bi çocuğa aşık oldun diye adetmi olamadınkara sevdayamı tutulmuştun
kocana gizli telfrag atarım
cocuğun geleceğine yazıkk
gülüm gülüm gülümmmmm gülümmmmmmmm
hahaah esim bilgisayrdan pek anlamiyorki.helei mail nereden aciliyor onu hayatta bilmiyor
hem ceeeekkk bikerem.ben 13 senedir ona asigim zaten.
assiiiiiin
assiksiiiin
sen assiiiikksin arkadas
la noliiyyy la nooliyyyy:44::44::44:
tamam ceycem rtam sakinleşince yollarımm
Ayy haziran sonuna 1.5 ay var vermen gereken 8 kilo haftada 1.250 verirsen bu iş olur ama hiç durmadan spor yapıcaksın proteini ihmal etmiceksinn hadi ceycem bu işi basarıcaksın tatile yağlarından kurtulmus gidiceksin
yok şok diyet falan sporu arttır yapabildiğin kadar spor yap aksamları haifi seyler yee ama ac kalma yoksa dengen bozulur motivasyonun düşerr
la noliiyyy la nooliyyyy:44::44::44:
adamı teknolojiden uzak tutuyorsun demek uyanık senniii
kızlar ben de dün spora gittim, 15 dakika bisiklet yaptım sonra 3,5 km yürüdüm hızlı tempoda.. spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum.. ancak işten erken çıkabildiğim zamanlarda spora gidiyorum ki normal işten dönüş saatimde yani 7 gibi evde olabileyim.. aksi takdirde benim oğlum kıyametleri koparıyo.. dün biraz spor çıkışı çağırdığım taksinin gelmesini bekledim, eve vardığımda 7.05'ti baktım dedesi ile oğlum apartmandan iniyo.. yıkmış ortalığı saat 7 olup da ben gelmeyince, nasıl anlıyor bilmiyorum ama anlıyor işte.. :26::26:
günaydın güzeller ya ben bişey dicem benim iştahım kapandı normalde kahvaltıda 2 ince dilim ekmek yerdim 2-3 gündür yarım dilimi zor yiyorum dometesi salatalığı bitiremiyorum ne oluyor bana yaaaa...
kızlar ben de dün spora gittim, 15 dakika bisiklet yaptım sonra 3,5 km yürüdüm hızlı tempoda.. spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum.. ancak işten erken çıkabildiğim zamanlarda spora gidiyorum ki normal işten dönüş saatimde yani 7 gibi evde olabileyim.. aksi takdirde benim oğlum kıyametleri koparıyo.. dün biraz spor çıkışı çağırdığım taksinin gelmesini bekledim, eve vardığımda 7.05'ti baktım dedesi ile oğlum apartmandan iniyo.. yıkmış ortalığı saat 7 olup da ben gelmeyince, nasıl anlıyor bilmiyorum ama anlıyor işte.. :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?