Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şok diyetlere karşıyım ama yauv şu şok diyetleremi başlasam sporla beraber holywodu yapayım diyorum oda yemiyor

azeri allah seni neylemesin kız bi çocuğa aşık oldun diye adetmi olamadın kara sevdayamı tutulmuştun

tamam ceycem rtam sakinleşince yollarımm
ayy haziran sonuna 1.5 ay var vermen gereken 8 kilo haftada 1.250 verirsen bu iş olur ama hiç durmadan spor yapıcaksın proteini ihmal etmiceksinn hadi ceycem bu işi basarıcaksın tatile yağlarından kurtulmus gidiceksin
şok diyetlere karşıyım ama yauv şu şok diyetleremi başlasam sporla beraber holywodu yapayım diyorum oda yemiyor

yok şok diyet falan sporu arttır yapabildiğin kadar spor yap aksamları haifi seyler yee ama ac kalma yoksa dengen bozulur motivasyonun düşerr

tamam şekerim veririm ben o kiloları neki 8 kg be şekerim sadece sıkmam lazım d.tümü Sizin desteğinizle gider o kilolar. Ya adet söktürücü bişeyler varmı varsa söyleyin

kızlar ben de dün spora gittim, 15 dakika bisiklet yaptım sonra 3,5 km yürüdüm hızlı tempoda.. spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum.. ancak işten erken çıkabildiğim zamanlarda spora gidiyorum ki normal işten dönüş saatimde yani 7 gibi evde olabileyim.. aksi takdirde benim oğlum kıyametleri koparıyo.. dün biraz spor çıkışı çağırdığım taksinin gelmesini bekledim, eve vardığımda 7.05'ti baktım dedesi ile oğlum apartmandan iniyo.. yıkmış ortalığı saat 7 olup da ben gelmeyince, nasıl anlıyor bilmiyorum ama anlıyor işte.. :26::26:

aaaaaa Masallah ogluna.nasil anliyorki acaba?oglan cocuklari zaten anne delisidir.benim oglumda öyle.kocaman oldu halada beni öper öper öper.,doymaz.agzinda hep annecim annecim.insallah büyüyüncede böyle kalir

günaydın güzeller ya ben bişey dicem benim iştahım kapandı normalde kahvaltıda 2 ince dilim ekmek yerdim 2-3 gündür yarım dilimi zor yiyorum dometesi salatalığı bitiremiyorum ne oluyor bana yaaaa...

günaydın güzeller ya ben bişey dicem benim iştahım kapandı normalde kahvaltıda 2 ince dilim ekmek yerdim 2-3 gündür yarım dilimi zor yiyorum dometesi salatalığı bitiremiyorum ne oluyor bana yaaaa...

ay ne güzel minaver.ben meyve ve frangiyede tam tersi oldu.biz bugünlerde doymuyoruz.hep aciz
e sevin iste, ne güzel kiz:87:

canım benim yaaa benimde yeğenim var ablam çalışıyor annem ona bakıyor o da öyle saati biraz geceksin anneme ditcem men ya annme ditcem diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…