Iyiyim tatlım daha iyiyim şükür ♡♡♡ alıştım kuzum :) 4 gün diyetiyle yarın neler olacak bakalım:) tam gaz devam inşallahGünaaaaaydın mis gibiiii şahane bi perşembe olsun yansın yağlar yansınnnn
İyiyim kuzum sen napıyorsunnn alıştın mı diyete tekrar
Hayal diye birşey Yok gerçekten kendimden örnek verebilirim göbek yağlarımın arşa değdiği bi yerden düzlüğe doğru yol aldım ki imkansız diyordum
Kaptanım dün plandığım gibi yedim hatta elmayı yemedim ıspanak ve yoğurt ve çok erken uyudum ders çalışıp direk halsizlikten uyumuşumGeçmişe kahvaltı sonrası döneceğimmm .
Ama şuraya klasik Perşembe Ulusa Sesleniş konuşmamı bırakayım
Bu tartılıp iyi eksi görenler , perşembe bu eksiyi şova dönüştüreniz için müthiş fırsat ...
Bu hafta tartılıp ucundan eksi görenler , perşembe bunu en az 500 gr. yapmanız için bulunmaz fırsat
Bu hafta tartılıp sabit ya da artı çıkanlar , yukardakilerden daha şanslısınız perşembenin hasadı içinbi günde istersenizzzz ki istemelisiniz tüm okları lehinize çevirebilirsiniz
Yani kimsenin kaçarı yokperşembe uygulanan doğru beslenme ...
Ayyy bu vardı bunu yedimlerin iptali ....
Yarın herkesin yüzünü güldürür .
Yarın gülmek için bugün kendnze özel bir şeyler hazırlayın . Siz bu değeri hakkediyorsunuz
Hadi bakalım ... tabiki de size güveniyorummmm
@Betulina (74.9///%)
DelyDoly (83.6///%)
Ahu060812 (77.2///%)
@Sekercikiz (60.5///%)
@ada81 (69.4///%)
@mimu88 (70.7///%)
@Dersaadet_ (69.5///%)
Kedibochi (74.9///%)
@pamukskr (60.1///%)
Nare83 (67.9///%)
@Lunya (63.6///%)
@kelebekolacam (72.1///%)
saydin78 64.8/
@Daydream- 72.7/
begum75 58.2/
@ecemavi 74.6/
@Dilekiyi 75/
nehirnil111 53.4/
@aeben 68.9/
@_SARAYCA_ 64.8/
Ausencia 58.8/
@arselka 67.2/
@_AYNURA_ 69.5/
@Antepia27 107.7/
@Neshve 99.6/
@mirjam 74/
@cydnz_1 74.2/
Tablodaki duruma bakın... ve yanına en güzel rakamların geleceğini hayal edin
Gece yatmadan kayısılı form çayı iç canımKaptanım dün plandığım gibi yedim hatta elmayı yemedim ıspanak ve yoğurt ve çok erken uyudum ders çalışıp direk halsizlikten uyumuşumBu sabah tartıldım dün ki 200 farktı bu sabah üstüne +400 daha fark gelmiş anlamadım bu işten yediklerim birikiyor zaten toplasan 800 kalori aldım yani bütün gün 400 mü yaktım kafamda deli sorular spor yapmaya vaktim de yok bu akşam ve yarın akşam misafirlikteyim gece de spor yapılmaz ki 2 gündür lavaboya da çıkamıyorum onun mu etkisi acaba daha regl dönemine de 10 gün rahat var kafayı yiyeceğim
Gece yatmadan kayısılı form çayı iç canım
Kaptanım dün plandığım gibi yedim hatta elmayı yemedim ıspanak ve yoğurt ve çok erken uyudum ders çalışıp direk halsizlikten uyumuşumBu sabah tartıldım dün ki 200 farktı bu sabah üstüne +400 daha fark gelmiş anlamadım bu işten yediklerim birikiyor zaten toplasan 800 kalori aldım yani bütün gün 400 mü yaktım kafamda deli sorular spor yapmaya vaktim de yok bu akşam ve yarın akşam misafirlikteyim gece de spor yapılmaz ki 2 gündür lavaboya da çıkamıyorum onun mu etkisi acaba daha regl dönemine de 10 gün rahat var kafayı yiyeceğim
sallama çayı sallaNereden alırım canım sallama mı olsun yoksa kayısı alıp suya mı atıp içsem vallahi kafayı kıracağım sporda yapmasam hareketsiz değilim ki dün akşam yine tempolu 20 dakika yürüdüm
aaa kötü olmuş delly hemen git bugün doktora ama iyi tarafından bak benim gibi yapıp dolgunu yememişsinGünaydınn kızlar mutsuz acılar içinde 1 dely çizelim şuraya dün 1 kanal 1 dolgu yaptırdım acılardayım kötü tarafı dolgu akşam düştü
Hazır poşet çay canım. Doğadan Form KayısılıNereden alırım canım sallama mı olsun yoksa kayısı alıp suya mı atıp içsem vallahi kafayı kıracağım sporda yapmasam hareketsiz değilim ki dün akşam yine tempolu 20 dakika yürüdüm
sormaaa güzelimmm komedii salı gidecegimaaa kötü olmuş delly hemen git bugün doktora ama iyi tarafından bak benim gibi yapıp dolgunu yememişsin
Haklısın ablam evet artmaktaysa gram gram eksilmek tercih edilir de işte sanki bunca yıl şişman gezmemiş gibi bir an önce eksilere inmek istiyo kör olası nefsim.Ahum hep derdin ya bu süreçte alacağımız kilolarıda eklersek verdiğimiz gr çok önemli bu sözünü gerçekten çok destekliyorum onun için ablam yavaşladığındaki verişlerimizde ciddi kaxançlarımız
Bende bugün aklımdan geçirdimasfarovski canım kaç gündür aklımdasın bebiş doğudumu nasılsın
Ayy kuzum Kıyamam geçmiş olsunsormaaa güzelimmm komedii salı gidecegim
sormaaa güzelimmm komedii salı gidecegim
Bizde seni.ahucumGünaydıııınnn
Ses gidik burun dolu ciğerler dolu başım ağrıyo ama iyiyim yinede bugün iyiyim iyi
Özledim canlar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?