Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın şekerler ♡♡♡ bugün perşembe sıkı tutun ipleri yarın birinci olalım inşallah yine
Kiloma bakayım bir değişiklik var mı? Dünkü tartı sabitti, moralimi bozmuştu umarım bugün eksi görürüm

Iyiyim tatlım daha iyiyim şükür ♡♡♡ alıştım kuzum :) 4 gün diyetiyle yarın neler olacak bakalım:) tam gaz devam inşallah

Kaptanım dün plandığım gibi yedim hatta elmayı yemedim ıspanak ve yoğurt ve çok erken uyudum ders çalışıp direk halsizlikten uyumuşumBu sabah tartıldım dün ki 200 farktı bu sabah üstüne +400 daha fark gelmiş anlamadım bu işten yediklerim birikiyor zaten toplasan 800 kalori aldım yani bütün gün 400 mü yaktımkafamda deli sorular spor yapmaya vaktim de yok bu akşam ve yarın akşam misafirlikteyim gece de spor yapılmaz ki 2 gündür lavaboya da çıkamıyorum onun mu etkisi acaba daha regl dönemine de 10 gün rahat var kafayı yiyeceğim

Gece yatmadan kayısılı form çayı iç canım

wc den dolayı öyledir nil yarına kadar bağırsak çalıştırıcı şeyler iç sabah wc ye çıkarsan eksileri görürsün

Nereden alırım canım sallama mı olsun yoksa kayısı alıp suya mı atıp içsem vallahi kafayı kıracağım sporda yapmasam hareketsiz değilim ki dün akşam yine tempolu 20 dakika yürüdüm
sallama çayı salla
normal kayısı al gün içinde içtiğin suya doğra öyle iç,bide akşam evdede öyle iç,hatta geceden suya koy sabah kalkıp iç kayısılarıda ye

Nereden alırım canım sallama mı olsun yoksa kayısı alıp suya mı atıp içsem vallahi kafayı kıracağım sporda yapmasam hareketsiz değilim ki dün akşam yine tempolu 20 dakika yürüdüm
Hazır poşet çay canım. Doğadan Form Kayısılı

Haklısın ablam evet artmaktaysa gram gram eksilmek tercih edilir de işte sanki bunca yıl şişman gezmemiş gibi bir an önce eksilere inmek istiyo kör olası nefsim.
asfarovski canım kaç gündür aklımdasın bebiş doğudumu nasılsın
Bende bugün aklımdan geçirdim asfarovski nirdesiiiin hiç ses etmiyon hatta özelde yazayım dedim unuttum

Ayy bu.kiraz sapi mısır puskulu çayı bir harika güzeller. Ne zaman icsem ertesi güne eksiyim. Süper ödem atıcı.
İnşallah yarina süper o lalalarima devam ederim
@Ausencia heyy kaptanim kaptanimmm uyanda gel sabah oolduuu hedefin tuttuu.geçtim bileee şimdiden.
23.nisan.hedefine 1.1 kilom.kaldi, kusuratli olur anca öyle yakalrim diyordum

Ama.sanirim düz 73 olabileceğim

nehirnil111 cim bende.her persembe form çayı içiyorum sabahlari.
Hatta 2 poşet demleyip iciyorum 1 işe yaramiyor bende pek.
Aslında sinameki uzun vadede zararli.diyorlar. bunlarin.hepsinin.içinde sinameki.var.
Ama.haftada 1 sorun olmaz diye.dusunuyorum.
Deneyebilirsiniz bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…