İyigeceler hanımlar bugün çok kötüydüm akşam yine gazoz modu sabah da üstüne öküz oturması modundaydım çocuklara bile kalkamadım sabah sonrada bi kahvaltı yapıp geri yattım 4 te zorla kalktım okuldan mesaj geldi oğlum sınavda 3.olmuş yüzde elli burs vermişler detaylar için okula gittim Sonra yemek bulaşık çay göçüp giden mutfağı anca topladım hastalık döşüme indi ciğerlerim çok feci öksürmeye korkuyodum şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
Sporlarınızda etiketlerden baktım yarın yazarım eksiği olan bildirsin
@Lunya canım bu hafta saraycayla masumm iyi kilo verirse bizim avantajı mız çok bu hafta gr verirlerse ozaman işimiz biraz zor amaaa imkansız değil
Kesinliklee katiliyorumm güzelim hahahah isimm.süper hemen afiş bastiralim
Enişte beye geçmiş olsun Aebenim. Rabbim şifa versin inşallahGünaydın , sabahınız hayr olsun
Dün gelemedim . Önceki gece eşim çok kötü oldu zangır zangır titredi adam . Sonrada yataga bi kova su dökmüşçesine dedalarca terledi . Sabah dr götürdüm tahmin ettiğimiz gibi bademcikler.
Dün evdeydi , bende bi akşam üstü sohbete uğradım geldim . Daha önce bu durum olmadıgından iptal edememiştim , mecbur gittim yani ..
Bu gece düne göre iyiydi , ama iki gecedir bebek varmış gibi dakka başı kalktım eski günler yadolduçamaşır değişmeye ,
Bugun de gün var para götürmem lazım öğleden sonra birde kızılayda işim var. Bakalım eşim toparlanırsa bunlar sırada.
4 günlükcüler basküller nasıl merak edip hiç çıkmadınızmı ??
Vuuuu ilkkez böyle bir nanik menüsü gördüm ekmeksizzzzzzMenü
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 1.5 dlm süzme peynir, 3 ceviz, salatalık roka ve yeşil çay.
Ara; 1 bardak ayran.
Öğlen; tavuklu salata, yoğurt.
Ara; 1 bardak süt, 7 badem.
Akşam; 1 tavuk but, yeşil salata, yoğurt.
Ara; 1 bardak ayran.
Su; 2 lt.
Spor; 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.Ahu060812
Antepia27
Mimummm naber güzellik♡♡♡
Ahhh Kesinlikleee bide yağsız dümdüz bi karnınama o bende hayal tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?