Günaaaaaydın mis gibiiii şahane bi perşembe olsun yansın yağlar yansınnnn
İyiyim kuzum sen napıyorsunnn alıştın mı diyete tekrar
Hayal diye birşey Yok gerçekten kendimden örnek verebilirim göbek yağlarımın arşa değdiği bi yerden düzlüğe doğru yol aldım ki imkansız diyordum
Günaydıııınnn
Ses gidik burun dolu ciğerler dolu başım ağrıyo ama iyiyim yinede bugün iyiyim iyi
Özledim canlar sizi
wc den dolayı öyledir nil yarına kadar bağırsak çalıştırıcı şeyler iç sabah wc ye çıkarsan eksileri görürsün
sallama çayı salla
normal kayısı al gün içinde içtiğin suya doğra öyle iç,bide akşam evdede öyle iç,hatta geceden suya koy sabah kalkıp iç kayısılarıda ye
Hazır poşet çay canım. Doğadan Form Kayısılı
Bizde seni.ahucum
Yoklugun çok belli
Gitmedim doktora kendi geçsin diye bekledim artık kendi geçsin şifa yı kaptık şifa olsun hastalıklar aslında insanlara şifa getirir beden yenilenir burun aktıkça sinüsler temizlenir bu sene ilk kez böyle hastalandım ara ara bünyeye gerekli demekliSırlarını bizimle paylaş bilelim bu göbek nasıl toplanır
Geçen hafta 3 numara rahatsızdı bu hafta
4 numara
Dr gitmedin mı iyiol canım iyi inş
benim kızın bu gün 3. Günü hala ateşi var ilaç kullanıyoruz bakalım inş biraz duzelir
Aslında senin dediğin daha saglikli ama benim meret bunyemde pek işe yaramiyor.sallama çayı salla
normal kayısı al gün içinde içtiğin suya doğra öyle iç,bide akşam evdede öyle iç,hatta geceden suya koy sabah kalkıp iç kayısılarıda ye
Ayy bu.kiraz sapi mısır puskulu çayı bir harika güzeller. Ne zaman icsem ertesi güne eksiyim. Süper ödem atıcı.
İnşallah yarina süper o lalalarima devam ederim
@Ausencia heyy kaptanim kaptanimmm uyanda gel sabah oolduuu hedefin tuttuu.geçtim bileee şimdiden.
23.nisan.hedefine 1.1 kilom.kaldi, kusuratli olur anca öyle yakalrim diyordum
Ama.sanirim düz 73 olabileceğim
Kayısı alayım diyorum içtiğim suyun içine dilimleyeyim belki işe yarar vücudum bildiğin hareket etmiyor ya resmen 2-3 gündür çok dikkat ediyorum abur cubur da yok bugün 4.günnehirnil111 cim bende.her persembe form çayı içiyorum sabahlari.
Hatta 2 poşet demleyip iciyorum 1 işe yaramiyor bende pek.
Aslında sinameki uzun vadede zararli.diyorlar. bunlarin.hepsinin.içinde sinameki.var.
Ama.haftada 1 sorun olmaz diye.dusunuyorum.
Deneyebilirsiniz bence de
Oyy geçmiş olsun en sevmediğim şey arada kalmak hele bide adamların arasında.o sinirle ellerinin tersiyle itseler camdan uçarsın NilBugün bunları alıp denemeliyim acilen ya marketten gidip alayım bariBurada da 2 tane arkadaş birbirine girdi itiştiler kimse de yok onları ayırdım sinirlerim zıpladı 2 adam ben tek var ya elim ayağım boşaldı acayip bağırdım sesim kısıldı
evet canım ablama eminönü aktardan aldirmistim.Bende içmek istiyorum ama süt meselesinden icemiyorum sende süt veriyordun etkilemiyorsa bende içeyim aktardan mı aldın
Kaç gündür uykusuzluktan şişim
Anaaam geçmiş olsun Banu sizde kapılmayın bu rüzgara sakın.bi girdimi herkese ellemeden geçmiyo fortçu virüsAhu060812 geçmiş olsun cnmmm , özeledik bizde seni
Kedibochi süper cnms evindim senin adına benim tartı inatla kımıldamıyor malesef
sallama çay mı senin dedigin ?
benimde deniz hasta yaa kusuyor
sabah iki ayagım bi papuça girdi vallahii
yumurta bile yapmayı untutum kendimeee
sabah gidip yürüdüm bir saat ama tarı no
hiç kımıldamıyorum
akşam 67,8
sabah 67,8
kaçamak yok, wc var
Kesinlikle önce kayısı dene.canım, daha sağlıklısıKayısı alayım diyorum içtiğim suyun içine dilimleyeyim belki işe yarar vücudum bildiğin hareket etmiyor ya resmen 2-3 gündür çok dikkat ediyorum abur cubur da yok bugün 4.günSağol canım
Manyak ahuAnaaam geçmiş olsun Banu sizde kapılmayın bu rüzgara sakın.bi girdimi herkese ellemeden geçmiyo fortçu virüs
geçmiş olsun canımAhu060812 geçmiş olsun cnmmm , özeledik bizde seni
Kedibochi süper cnms evindim senin adına benim tartı inatla kımıldamıyor malesef
hiç kımıldamıyorum
akşam 67,8
sabah 67,8
kaçamak yok, wc var
Valla banu şaşkınlık icindeyim. Senin.tartii.bozukmudur nedir.Ahu060812 geçmiş olsun cnmmm , özeledik bizde seni
hiç kımıldamıyorum
akşam 67,8
sabah 67,8
kaçamak yok, wc var
Valla banu şaşkınlık icindeyim. Senin.tartii.bozukmudur nedir.
Sabah aksam nasıl ayni olur ki, sabah kalkınca küçük bile olsa wc olur.oda.fark eder.
Benim içtiğim kiraz sapı mısır puskulu aktar dan.
Kiraz sapı ni kaynar suda 5 dk pişiriyom malum sert seyler sonra puskulu 1 dk.kaynatip altını kapiyip demlemeye.bırakıyorum.
Soğuyor süzüp içiyorum,
Tadida.hicfena değil
Bugün bunları alıp denemeliyim acilen ya marketten gidip alayım bariBurada da 2 tane arkadaş birbirine girdi itiştiler kimse de yok onları ayırdım sinirlerim zıpladı 2 adam ben tek var ya elim ayağım boşaldı acayip bağırdım sesim kısıldı
.evet canım ablama eminönü aktardan aldirmistim.
Çok sık icmiyorum.ececim, dolaysiyla etkisini görmedim.
Birde bol dereotu yemeye.çalışıyorum sair günlerde.
Ece.zaten 11 aylik olacak yakinda.,
Afiyet olsun canım bende seni hatırladım dün azıcık ucundan sıcak ekmek aldımMenu mü yazayım
Sabah
2 sunta ya sürülmüş labne peynir çay
Öğle tabak paylastim. Dolu dolu idi
Eki Görüntüle 1981426 ekmekten biraz kaldı
Aksm
Bi tabak dolusu patlıcan oturtma firinda . (Ama patlicanları kızarttim)
1 y kasigi pirinç Pilavı bol salata 1 lokmacik ekmek
Çay birazdan dut incir bi parça cikiilata ile olur
Su iyi
Aynen bende güçlüyüm ama betim benzim attı masaya kaç kere vurdum elim yara almışOyy geçmiş olsun en sevmediğim şey arada kalmak hele bide adamların arasında.o sinirle ellerinin tersiyle itseler camdan uçarsın Nil
Kesinlikle önce kayısı dene.canım, daha sağlıklısı
MENÜ 12.04.2017
KALKINCA SADE KAHVE
1 MİNİK TAM TAHILLI KURABİYE
KAHVALTI
OMLET
SÜMZE PEYNİR
AZ YEŞİLLİK
ARA
SÜTLÜKAHVE
1 HURMA
15 FINDIK
2 KRAKER
ÖGLE
KABAK YEMEĞİ
AKŞAM
2 KEPÇE SEBZE ÇORBASI
4 KÖFTE
AZ AYRAN
ARA
ÇAY
AZ ÇEKİRDEK
TOTAL KARB : 45-50 gr arası
su : 2000 ml
Bugün daha sıkı tutmayı planlıyordum ama olmadı maalesef, bir açlık fırtınasına yakalandım ama akşam telafi ettim ve gagayı tamamen kapadım
belki bir bardak süt içerim zaten acayip şişkinim
Menu mü yazayım
Sabah
2 sunta ya sürülmüş labne peynir çay
Öğle tabak paylastim. Dolu dolu idi
Eki Görüntüle 1981426 ekmekten biraz kaldı
Aksm
Bi tabak dolusu patlıcan oturtma firinda . (Ama patlicanları kızarttim)
1 y kasigi pirinç Pilavı bol salata 1 lokmacik ekmek
Çay birazdan dut incir bi parça cikiilata ile olur
Su iyi
Menümü yazayım dönünce de sporumu yazarım:
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı yulaf ananas süt
Ara: 10 kuru üzüm
Öğlen: domatesli salatalıklı soğuk çorbamsı
Ara: 2 havuç 1 salatalık
Akşam: kayısılı kuskus ay Ne çok geldiii o bana biraz porsiyon büyüktü sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?