Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sırlarını bizimle paylaş bilelim bu göbek nasıl toplanır

Geçen hafta 3 numara rahatsızdı bu hafta
4 numara

Günaydıııınnn
Ses gidik burun dolu ciğerler dolu başım ağrıyo ama iyiyim yinede bugün iyiyim iyi

Özledim canlar sizi

Dr gitmedin mı iyiol canım iyi inş
benim kızın bu gün 3. Günü hala ateşi var ilaç kullanıyoruz bakalım inş biraz duzelir

wc den dolayı öyledir nil yarına kadar bağırsak çalıştırıcı şeyler iç sabah wc ye çıkarsan eksileri görürsün

sallama çayı salla
normal kayısı al gün içinde içtiğin suya doğra öyle iç,bide akşam evdede öyle iç,hatta geceden suya koy sabah kalkıp iç kayısılarıda ye

Hazır poşet çay canım. Doğadan Form Kayısılı

Bugün bunları alıp denemeliyim acilen ya marketten gidip alayım bari Burada da 2 tane arkadaş birbirine girdi itiştiler kimse de yok onları ayırdım sinirlerim zıpladı 2 adam ben tek var ya elim ayağım boşaldı acayip bağırdım sesim kısıldı

Bizde seni.ahucum
Yoklugun çok belli

Gitmedim doktora kendi geçsin diye bekledim artık kendi geçsin şifa yı kaptık şifa olsun hastalıklar aslında insanlara şifa getirir beden yenilenir burun aktıkça sinüsler temizlenir bu sene ilk kez böyle hastalandım ara ara bünyeye gerekli demekli

sallama çayı salla
normal kayısı al gün içinde içtiğin suya doğra öyle iç,bide akşam evdede öyle iç,hatta geceden suya koy sabah kalkıp iç kayısılarıda ye
Aslında senin dediğin daha saglikli ama benim meret bunyemde pek işe yaramiyor.
Birde ben karb. Sayiyorum ya 1.kuru kayisi 6 puan, karbdan yemek istemiom sanirim pek

Bende içmek istiyorum ama süt meselesinden icemiyorum sende süt veriyordun etkilemiyorsa bende içeyim aktardan mı aldın
Kaç gündür uykusuzluktan şişim

Ahu060812 geçmiş olsun cnmmm , özeledik bizde seni
Kedibochi süper cnms evindim senin adına benim tartı inatla kımıldamıyor malesef
sallama çay mı senin dedigin ?

benimde deniz hasta yaa kusuyor
sabah iki ayagım bi papuça girdi vallahii
yumurta bile yapmayı untutum kendimeee
sabah gidip yürüdüm bir saat ama tarı no
hiç kımıldamıyorum

akşam 67,8
sabah 67,8

kaçamak yok, wc var

Kayısı alayım diyorum içtiğim suyun içine dilimleyeyim belki işe yarar vücudum bildiğin hareket etmiyor ya resmen 2-3 gündür çok dikkat ediyorum abur cubur da yok bugün 4.gün Sağol canım

Oyy geçmiş olsun en sevmediğim şey arada kalmak hele bide adamların arasında.o sinirle ellerinin tersiyle itseler camdan uçarsın Nil

Bende içmek istiyorum ama süt meselesinden icemiyorum sende süt veriyordun etkilemiyorsa bende içeyim aktardan mı aldın
Kaç gündür uykusuzluktan şişim
evet canım ablama eminönü aktardan aldirmistim.
Çok sık icmiyorum.ececim, dolaysiyla etkisini görmedim.
Birde bol dereotu yemeye.çalışıyorum sair günlerde.
Ece.zaten 11 aylik olacak yakinda.,

Anaaam geçmiş olsun Banu sizde kapılmayın bu rüzgara sakın.bi girdimi herkese ellemeden geçmiyo fortçu virüs

Kayısı alayım diyorum içtiğim suyun içine dilimleyeyim belki işe yarar vücudum bildiğin hareket etmiyor ya resmen 2-3 gündür çok dikkat ediyorum abur cubur da yok bugün 4.gün Sağol canım
Kesinlikle önce kayısı dene.canım, daha sağlıklısı

Ausencia kaptanım spor listesi için çok teşekkürler yaparım inşallah şimdi sadece eksiği olanlar olursa uyarsın çünkü sadece etiketlere bakabildim geçmiş okumadım

geçmiş olsun canım

Valla banu şaşkınlık icindeyim. Senin.tartii.bozukmudur nedir.
Sabah aksam nasıl ayni olur ki, sabah kalkınca küçük bile olsa wc olur.oda.fark eder.
Benim içtiğim kiraz sapı mısır puskulu aktar dan.
Kiraz sapı ni kaynar suda 5 dk pişiriyom malum sert seyler sonra puskulu 1 dk.kaynatip altını kapiyip demlemeye.bırakıyorum.
Soğuyor süzüp içiyorum,
Tadida.hicfena değil.
Denizcik e de.geçmiş olsun.
Oglanlarin.isimleri pek hoş, digeri.de.kayra değil mi

ödemi çok attırıyor ikisi birlikt diye biliyorumm
yok nm mümkündegil tartımı yeni aldım ben
erken tartılmama baglıyorum cnm

ctesi 9-10 gibi tartılma imkanım var bakalım ne diycek ozman
ama müthiş incelme var

Aman dikkat ahuya katılıyorum sana birşey olmasın 50 kiloluk minnakım

evet canım ablama eminönü aktardan aldirmistim.
Çok sık icmiyorum.ececim, dolaysiyla etkisini görmedim.
Birde bol dereotu yemeye.çalışıyorum sair günlerde.
Ece.zaten 11 aylik olacak yakinda.,
.

Benimki 24 aylık yakinda bırakacağız inş ne zaman bırakmayı düşünsem hasta oluyor bende alayım o çaydan sallaması aktar işimi şişim şiş

Afiyet olsun canım bende seni hatırladım dün azıcık ucundan sıcak ekmek aldım
Oyy geçmiş olsun en sevmediğim şey arada kalmak hele bide adamların arasında.o sinirle ellerinin tersiyle itseler camdan uçarsın Nil
Aynen bende güçlüyüm ama betim benzim attı masaya kaç kere vurdum elim yara almış
Kesinlikle önce kayısı dene.canım, daha sağlıklısı

Aynen canım markete gidiyorum şimdi

Oyyy alıntılarım birikti ... muhabbetleri okuyup menüleri alıntılamaya başlayayım sadece

Hmmmm , fena gelmiş açlık fırtınası .. Ben william walles gibi konuşsam da , iş sizde bitiyor tabii şeri.
Kurabiye ile sabah ... o öğle öncesi ara ... akşam çekirdek ...

Bugün lütfen bizim için kendine bir söz ver ve sıkı tut . 24 saat takım için , bence yapılır .

Afiyet olsunnn ...

Çorbamsı ve kayısılı kuskus dur bakalım daha neler duyacağız :)))

Epey bir beğendim sarayca. sabah ki havuç hariç.
Yüzmenin olduğu spor günlerin zaten harika ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…