Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzu ben acayip dik ve güçlüyümdür yani elim falan serttir 2 tane adamı bir oraya bir buraya ittim nasıl avazım çıktığı kadar bağırdım görsen benden korktular sustular

Amaaaa deliiii , eksileri görünce niye değiştirdin kuzum ?
Ne güzel heveslenmiştik .. Yüzden çok iyi olacaktı ..

Süper canım .... tartıldın mı hiç ? ilk gün dediğim gibi bu 4 gün çok işe yarayacak sende ..

Güzel olmuş pamuk ... bugünde azami dikkat edersen ... durgunluğu ve pastalı günü iyi bir yüzde ile telafi edeceksin gibi hissediyorum .

Boool galetalı gün olmuş dilek ... diyet listende değil bu değil mi ?
Aman yorgunluğa bıkkınlığa gelme...Her şey çok iyi gidiyor çünkü .

Müdürün masasında varmış gün kurusu kayısı aldım 4 tane peki 500 ml olan suya kaç tane atmalıyım
Ahahha bende tabi acayip betim benzim attı sesim kısıldı elimi de yaralamışım bunların hesabını ayrıca verecekler burası bir iş yeri ve burada tek kadınım koca insanlara ne yapabilirim yandan birilerini çağırana kadar ne olurdu yani Allah korusun

bir an da bunu görünce korktum bugün cuma mı diye Sanki pazartesi sabah işe geldim ve öyle yoğun geçti hafta ... Dedim ben şaşırdım artık günleri, bugün cuma galiba

Kuzummm fenalardayım dün yaptırdıgım dolgum düştüü .Mecburi değişiklik şimdide acıalrdayım agzım yamuk zonkluyor salıya kadar nasıl dayancamm bilmemm

aaa zaten minancıksın,iyi arada sende güme gitmemişsin,onları ayırmayı başarmışsın tebrik ederim işte minnakta olsa kadının gücü

nill 500 ml suya 1 tane doğra tadını beğenirsen 2 yi de doğra,en son çıkışa kadar aynı bardağa su ekle kayısıları çıkışta ye

Günaydınlar kızlar...çoook rüzgarlı Bakü sabahından herkese selamlar...bugun günlerdem perşenbeeee...hadi bakalım yarın bi haftalık emekleri toplama zamanı...bende güne yumurta lor ve 2dilim kızarmış ekmekle başçıyacaktım ama aus kaptanımın mesajını görünce vazzz geçtim kıtır ekmeklerimden...bugun saf protein günüüüüüüü....

Gayeeeet güzeeeel adacım ... akşam için zeytinyağlı sebze de bence en ideal tercih . wc içinde iyi hem ...

Canım bugün koruma için toparlamış menü ..
Bende şu an sıkı yiyorum ama spora tam gaz devam ediyorum . Cız coz yok ama karbon ölçülü alıyorum , ölçülü derken 3-4 dlm kepek ekmek oluyor gün içinde ... fazlası zaten mümkün değil almıyor mide.
Ama spora başla ... kilolar verildi ve kasa ihtiyacımız var , sıkılaşmaya .

Güzel aynuracıım ..iki öğün yediğin için sabah çok gelmedi bana normalde öğle yemeği ve arası olanlar için hele de kilosu 60 larda ise 2 dlm ekmek 2 yumurtayı çok buluyorum .

Gayeeeeeet güzel fatmacım . gayet . tartın güzel göz kırpmıştır bence.

Tamam aynuram sende 3.ol , bundan sonrakiler 4,5,6 diye kendileri girsin sıraya

Bir karışıklık olmuşş .
Düzelteyim hemen akıllar karışmasın .
2.lunya
3.fatma
4.aynura......5.6.7.....devam eder ...

He 1. kim mi ? aaaaa o da soru mu ?

Aynen ya ..çok heyecan verici ...

Ausencia onlar tescilli minnak sen sonradan olma

Offff ... offff ... tatlım hadi ama bak takım binbir takla atıyor , her arkadaşın bi mücadele içinde .
Böyle kilo vermesi güzel olup , 2-3 kaçamağa her şeyi dibe vurdurmayın lütfen .
Yani hedefler var ... daha gelmedim diyorsun ama yine de krizlere yeniliyorsun .
Lütfen bugün çok dikkat .
59.8 dedik ... gelmeli sekercim ... bi günlük işin var . lütfen . siz bu kaçamakları yapınca tüm hesap kitap bozuluyor ve tüm hafta takım başarı için boşuna uğraştığımı hissediyorum .

Hoş geldin tekrar vampir :)

Ben aus ..dilim döndüğünce , gönlüm yettiğince yoldaşlık yapıyorum burda size .. biraz eli sopalı olduğum söylenir ..Kuralcıyım .. kaçamağa pek tahammülüm yok .
Hem takım kaptanı hem diyet bölümü editörüyüm .. Spor ve diyetle bu iki vazife sebebiyle de her gün haşır neşirim yani.
58 kilolardayım... geçtiğimiz yazdan beri verdiğim 30 kilo ... 20 kilosu da takımda gitti.
yaş 38.. evliyim ve mutluyum .. şu an çalışıyorum ..
Daha da tanışırız

Geliyoooooooooooooooooooooooooooor
Oleeeeeeeeeeeey
oleeeeeeeeeeeeeeey
Lunya geliyooooooooooooooooooooooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…