Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia
Çarşamba MENÜSÜ

SABAH
bir portakal
dil peyniri
badem

ÖĞLEN
kereviz çorbası

ARA
1hurma, 1kayısı
ayran

AKŞAM
Tavuk
Ayran

Uyumadan chialı limonlu soda içtim, wc ye yardımcı oluyor.
2lt su

Korkumdan daha önce tartılmamıştım. İlk defa bu sabah tartıldım, -200 geldim.. İnşallah yarına daha da eksilir

Gitmedim öyle beni dövecek tipler değiller daha yumruğa geçmemişlerdi itişip birbirlerine üstlerini çıkarmışlardı yani ilerisi tehlikeliydi

Begüş kaç dakika bekletmem gerek peki bu suyu

Leptine güveniyorum ausum onları revize saklıyorum hatta sporu bilebakkkk ekmeksiz bi kahvaltı yaptım sırf senin için inan.listede olmasam bile her üyenin verdiyi kilonun kaptanı nasıl mutlu ettiyini çok çok iyi bilirim.emekler boşa gidemez gitmemeli...hele listede olan arkadaşlarsa baya dikkat etmeli etmek zorundalar diyer arkadaşlarının da emeyini çöpe atmamak için...herkes elini taşın altına koymalı....
Çalışıyorum dedin,hergün işe mi gidiyorsun sen bence hayır bide editör sen mi oldun?yani seabahar deyil mi artık?

Teşekkürler Ahu hasta hasta uğraşmışsın
Laf aramızda bende baya spor yapmışım

Nihayet bu sabaha varabildimmmmmm bu kadar birinkince anı yakalamadan öğlen oldu .

Spor şahane .
Keki götürmüş müdür bilemem tabi ?
Şu da var .... ilk zamanlar yeni arkadaşlara hep derim ... yorum yapmak için sizi ve metanızı tanımam lazım .Ezbere değil kişiye özel yorum yapmayı seviyorum yani
Açıkcası kek yiyerek iyi kilo verebilen biri isen gr lara takılmdan , o kek gözüme batmaz . Ne mutlu sana derim az kısarak küçük dokunuşlarla kilo verebileceksin .
Amaaaaa bu kekler tartıyı oynatmazsaaa.... neyse onları tartı sonuçlarını görünce konuşuruz canım .

Poğaça yemediğin için tebrikler ... akşam ki bulgur hariç güzel menü .
Öğle dolma da pirinç , akşam bulgur ııı ıhhh yani :)
Temponu arttırıp azaltılırsan , yani interval yaparsan ... 40 dk yağ yakmak için gayet güzel .

Haaaaay ağzın bal yesin .

Bugünde beyninin şu sesine kulak ver... bunu diyetisyen değil aus diyor .. yarın o 59.8 gelecek ... ona göre hareket etmeliyim .... ve daha da güzeli bundan zevkte alacaksın .

Psikolojik bir istek olmasın kuzucum o :) bizi o minik kurabiyelerden daha mutlu edecek birşey varsa o da tartıdır:) 59 olmanın keyfi paha biçilemez bence :)

Bi daha yesin

Kaptanım geçrn hafta perşembe iftar öncesi ndeki kilomu bildirdim yarında yine o saateki kilomumu yoksa cuma kiloöumu billditeyim 1hsfta yarın akşam doluyor haksızlıl olmasın

Tamam fatmacım , o zaman geç saatlere bırakma ..sabahtan bildir ...sizin yarış heyecanlı .

Gel yavrum gel ..gel kuzum .
Özet geçmişsin tanıtımı ama şu ilk sayfadaki formu da doldur hele.
Sonrasına bakarız ... Bizde liste dışı listeden daha kalabalık zaten

Güzel olmuş aebenim . Sabah ki karbon ve ekmek iyidir iyi .
İkindi de ki fazla olmuş .

Tekrar geçmiş olsun çok eşine .

Kızlar iki hafta internette bir diyet buldum. 2+1 yani üç haftalık ve yapan kişi en az 3,5 kilosu yağdan olmak üzere iyi kilo vermiş.

Direk aşağıya alıntıyorum. Cumartesi sabah başlamayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Yaklaşık 7 gündür diyetteyim! :)
Ve tam 2.5 kilo gitti! :)
Hem de yağdan...
E sizinle paylaşmadan giden kilonun bile tadı çıkmıyor...

Hadi ne dersiniz? Sizinle bir yazı dizisi yapalım beraber zayıflayalım, gülelim, kendimizle dalga geçelim...

BİRİNCİ HAFTA

1.Liste:

Sabah:
1 Greyfurt+1 Portakal suyu+1 kibrit kutusu peynir

Ara:
10 Çiğ Badem

Öğlen:
120-150 gr Et
Domates (Pul Biber+Kekik+Nar Ekşisi)

Ara:
Ayva (Tarçınlı)

Akşam:
120-150 gr Et
Yoğurt (İçine dereotu+salatalık+pul biber)

Ara: 2-3 Adet Havuç

2. Liste:
Sabah:
1 Greyfurt+1 Portakal suyu+1 kibrit kutusu peynir

Ara:
10 Badem

Öğlen:
120-150 gr Et
1 Kase Çorba

Ara:
Ayva (Tarçınlı)

Akşam:
1 Kase Yoğurt İçine 3-4 kaşık yulaf ezmesi
1 muz
Tarçın
3-4 Ceviz İçi

Ara:
2-3 adet Havuç

Yağ Yakan Bitkisel Çay:
1 lt suya;
1 adet elma
3-4 adet karanfil
1 adet tarçın
kaynatıp
1 tutam kiraz sapı
1 tutam at kuyruğu
1 tutam yasemin çayı
1 poşet form çayı
3-4 dilim limon ile demleyin!

Not: Gün içerisinde istediğiniz kadar ayva serbest! (üzerine tarçın koyun kan şekerimizi düzenlesin diye)
Günde 3-4 bardak bitkisel çay içelim...
Günde 4 Hurma hakkınız var ve bitkisel çay ile çok iyi gidiyor!
Yukarıdaki diyetleri 1 gün arayla yapalım...

2. haftamda azimle diyetime devam ettim!
Ve bugün diyetisyenim Serap Tolaz'ın kapısını çaldım, çıktım tartıya! Yine 1 kg yağdan gittiğini görünce hafif danslar eşliğinde oturdum karşısına! =)
Bu diyetin en önemli kısmı hafta boyunca gün aşırı yapmamız gereken direnç kırma diyeti...

İşte yağ yaktıran direnç kırma diyeti:

Sabah: 1 Portakal+ 1 Greyfurt (suyu)
Ara: 10 badem
Öğlen: 1 Çorba+ 1 dilim dil peyniri
Ara: Ayva
Akşam: 1 Çorba+ 1 dilim peyniri
Gece: 2 havuç

Acıktığınız zaman hedefinize odaklanın... Y'esem de yemesem de 1 hafta geçecek' diyerek, 1 haftanın sonunda kilo verdiğinizde kendinizi ne kadar iyi hissedeceğinizi düşünün!
Eğer bu sizi etkilemediyse, 'amaan dünyaya bir kere geliyorum!' diyorsanız şu hemen kendinizi çimdikleyin! Kendinize gelin! :)
Gidin mağazalarda dolaşın, en beğendiğiniz pantolonlara bakın, gerekirse deneyin ve onun içine girmeyi hedef koyun...
Unutmayın, 1 Mart itibariyle herkes tutuşup mucize diyetler ararken siz etrafta incecik dolanıyor olacaksınız!

Sağol canim

Kuzumm medyum keto gibi yumuk küçük emrah gibi acılar içinde bergen gibi kanadı kırık hallerdeyim dünkü yaptıgı kanal saglam diğer dişin dolgusu düştü 6 iğne deliğinin hepicigiii sızlıyorr canımm hiç bir şey yapmak istemiyor.Kafam da 1 milyon Güzelim sanada geçmiş olsun bir daha ne zaman gideceksin.
@aaben canım eşine geçmiş olsun inşallah tez vakitte toparlanır.

Sağol nehirimmmmmm kızz beni böyle hatirlama yeemeyegn zaman hatırla. Sıcak ve citirsa çok bişi olmaz bi lokma dan ama tabi kilon buna musait

Ahu060812

benim sporum çok eksik listede hep etiketlemiştim atladın sanırım cnm ekrar yazıyorum

cumartesi : 45 dk invertal yürüme .15 dk bölgesel
pazar :45 dk invertal yürüme .15 dk bölgesel

pazartesi :45 dk invertal yürüme ,10 dk bölgesel
salı: 1 saat yürüme,30 dk invertal koşu, 15 dk bölgesel
çarşamba:1 saat yürüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…