Gitmedimaaa zaten minancıksın,iyi arada sende güme gitmemişsin,onları ayırmayı başarmışsın tebrik ederim işte minnakta olsa kadının gücü
nill 500 ml suya 1 tane doğra tadını beğenirsen 2 yi de doğra,en son çıkışa kadar aynı bardağa su ekle kayısıları çıkışta ye
Leptine güveniyorum ausumGayeeeet güzeeeel adacım ... akşam için zeytinyağlı sebze de bence en ideal tercih . wc içinde iyi hem ...
Canım bugün koruma için toparlamış menü ..
Bende şu an sıkı yiyorum ama spora tam gaz devam ediyorum . Cız coz yok ama karbon ölçülü alıyorum , ölçülü derken 3-4 dlm kepek ekmek oluyor gün içinde ... fazlası zaten mümkün değil almıyor mide.
Ama spora başla ... kilolar verildi ve kasa ihtiyacımız var , sıkılaşmaya .
Güzel aynuracıım ..iki öğün yediğin için sabah çok gelmedi bana normalde öğle yemeği ve arası olanlar için hele de kilosu 60 larda ise 2 dlm ekmek 2 yumurtayı çok buluyorum .
Gayeeeeeet güzel fatmacım . gayet . tartın güzel göz kırpmıştır bence.
Bir karışıklık olmuşş .
Düzelteyim hemen akıllar karışmasın .
2.lunya
3.fatma
4.aynura......5.6.7.....devam eder ...
He 1. kim mi ? aaaaa o da soru mu ?
Aynen ya ..çok heyecan verici ...
Offff ... offff ... tatlım hadi ama bak takım binbir takla atıyor , her arkadaşın bi mücadele içinde .
Böyle kilo vermesi güzel olup , 2-3 kaçamağa her şeyi dibe vurdurmayın lütfen .
Yani hedefler var ... daha gelmedim diyorsun ama yine de krizlere yeniliyorsun .
Lütfen bugün çok dikkat .
59.8 dedik ... gelmeli sekercim ... bi günlük işin var . lütfen . siz bu kaçamakları yapınca tüm hesap kitap bozuluyor ve tüm hafta takım başarı için boşuna uğraştığımı hissediyorum .
Hoş geldin tekrar vampir :)
Ben aus ..dilim döndüğünce , gönlüm yettiğince yoldaşlık yapıyorum burda size .. biraz eli sopalı olduğum söylenir ..Kuralcıyım .. kaçamağa pek tahammülüm yok .
Hem takım kaptanı hem diyet bölümü editörüyüm .. Spor ve diyetle bu iki vazife sebebiyle de her gün haşır neşirim yani.
58 kilolardayım... geçtiğimiz yazdan beri verdiğim 30 kilo ... 20 kilosu da takımda gitti.
yaş 38.. evliyim ve mutluyum .. şu an çalışıyorum ..
Daha da tanışırız
Geliyoooooooooooooooooooooooooooor
Oleeeeeeeeeeeey
oleeeeeeeeeeeeeeey
Lunya geliyooooooooooooooooooooooor
2 lt su içeceğim ama 500 ml şişem su içtikçe ekle dedi Begüş sanki direk tatlı olmaması adına daha iyi gibiCanım hepsini atabilirsin bence :)
SPOR ÇETELESİ 18.HAFTA
Ausencia 15+20+25+20+20+20
Ahu060812 0+20+0+20+0000000
@kelebekolacam0+20+10+10+15
DelyDoly 20+15+15+15
@ada8115+0+0+0+10+10
begum75 0+0+0+15+15
@Dilekiyi25+15+10+10+15
@Bebetomm0+10+15+15+0
ecemavi 5+5+10+15+5+10
@Neshve 0+0+0
@_SARAYCA_0+20+0+15+15+20
Nare83 0+0+15+0+15
@Lunya15+20+20+15+20+15
@aeben20+15+20+25+15
@Sekercikiz 0+15+0+15+0
mimu88 15+25+15+25+20+20
@Antepia27 0+15+20+15+15+15
Sabah: yumurta, 1 kk peynir, 1 dl ekmek, yeşillik
Ara: 1 küçük elma
Öğle: 1 dl kek , 1 sb süt (suçluluk psikolojisi başka bi şey yemedim)
Ara: 1 küçük elma
Akşam: Pırasa yemeği ( 1 tatlı tabağı kadar) , 2 dl ekmek
Su: 1,5 lt
Spor: 5 km yürüyüş + 6 plie squat + 6 leg swings + 6 side lunges + 20 sn plank
hayirli geceler canlar anca gelebildim yorgunluktan bittim resmen
oglumun yarin okulda paskalya kahvaltisi var ve ben bu saatte oglusuma pogaca yaptimve tadina bile bakmadim
neyse ben sizmadanmenumu vereyim
sabah: 2 dilim kepek ekmegi
yumurta
2 domates
1 salata
bir kac zeytin
ara sekersiz kahve
4 tane sarma
1 tane ayran
ara 1 portakal
aksam 1 kase tavuk corbasi
bol salata
3 kasik bulgur pilavi
su yaklasik 3lt
spor 40 dk bisiklet baska bisey yapmaya zamanim olmadi
Rakibeecimmmm o kurabiyeyle mi bana kafa tutuyorsun hemde Çarşamba günüüüüü
Sıkmışım abdominalleri gelmişim şurda suyun da çok az olmuş
At bi yarım litre suyun içine çubuk tarçın şimdiden sabah onu iç ne tatlı isteği ne regl sancısı :)
Kız sorma rakibecim normalde regl de tatlı krizi tutmaz pek beni ama bu defa çok fena bi diyetisyenı dinlemiştim eğer vücut bişeyi sürekli istiyorsa orda ters giden bişey varmış ve onu yemek gerekiyormuş su gibi mesela tatlı istegide bastirilamiyosa şeker düştüğü içinmiş bende ona bağladım yedim valla ama hiçte zevk almadım ne yalan söyleyeyim
Psikolojik bir istek olmasın kuzucum o :) bizi o minik kurabiyelerden daha mutlu edecek birşey varsa o da tartıdır:) 59 olmanın keyfi paha biçilemez bence :)
Kaptanım geçrn hafta perşembe iftar öncesi ndeki kilomu bildirdim yarında yine o saateki kilomumu yoksa cuma kiloöumu billditeyim 1hsfta yarın akşam doluyor haksızlıl olmasın
MerhabalarBen Koza yanii ismim Bilge Eskiden olan arkadaşlarım, ablalarım varsa hatırlarlar beniii
Ausencia Merhaba kaptanım :) Bir ara gelip yazmıştım ama sonra yoğunluktan yazamadım 11.sınıfım ve okulum, dershanem çok yoğun bir tempodayım :/ Tabii kilo da aldım hem de baya Tekrat buraya yazsam olur muu Amacım liste falan değil sadece sizlerin de yardımıyla yaz geliyor azıcık kilo vermek
Dünki menümüde bırakayım
Dün sabah ekmek yedim çünki bünye karbon istiyor belli.
Sabah
2dl tb ekmek , az mantarlı omlet
Domates . Tere .çok az kaymak .
Öğlen:
Tavuklu salata , 5 badem
İkindi : sohbete
Bol yeşil salata , sebze kurusu yogurtlu
1 kş kısır , 1 dl ekmek kadar bazlama .
Spor yok
Su 2 lt .
Reglim hala bitmedi . Geçenki moral bozuklugundan bu ay degişik bişi oldu bu regl.
Canim 4 tanesini aldım dedin ya 4 ünü at demek istemiştim :)2 lt su içeceğim ama 500 ml şişem su içtikçe ekle dedi Begüş sanki direk tatlı olmaması adına daha iyi gibiMüdüründe kayısılarını bitirmeyeyim
Çok şekerli olmaz mı kuzu 500 ml sudaCanim 4 tanesini aldım dedin ya 4 ünü at demek istemiştim :)
Sağol canimOyyy alıntılarım birikti ... muhabbetleri okuyup menüleri alıntılamaya başlayayım sadece
Hmmmm , fena gelmiş açlık fırtınası .. Ben william walles gibi konuşsam da , iş sizde bitiyor tabii şeri.
Kurabiye ile sabah ... o öğle öncesi ara ... akşam çekirdek ...
Bugün lütfen bizim için kendine bir söz ver ve sıkı tut . 24 saat takım için , bence yapılır .
Afiyet olsunnn ...
Çorbamsı ve kayısılı kuskus dur bakalım daha neler duyacağız :)))
Epey bir beğendim sarayca. sabah ki havuç hariç.
Yüzmenin olduğu spor günlerin zaten harika ...
Sanmam canım ama içine sinecekse 2 tane katÇok şekerli olmaz mı kuzu 500 ml suda
Kuzumm medyum keto gibi yumuk küçük emrah gibi acılar içinde bergen gibi kanadı kırıkgünaydın kızlar
@aeben eşine geçmiş olsun,sanada kolay gelsin hasta eşle uğtaşmak bebeğe bakmaktan daha zor oluyo bazen
DelyDoly sanada geçmiş olsun,sen atlattın bitti ne güzel,bugün nasılsın? ağrı sızı yoktur inşallah.ben daha başlamadım bile,dolgum yerinden oynamış yeniden yapılacakmış
Ausencia misafirler yatıya kaldı demek,en sevdiğim misafir tipi
Sağol nehirimmmmmm kızz beni böyle hatirlama yeemeyegn zaman hatırla. Sıcak ve citirsa çok bişi olmaz bi lokma dan ama tabi kilon buna musaitAfiyet olsun canım bende seni hatırladım dün azıcık ucundan sıcak ekmek aldım
Aynen bende güçlüyüm ama betim benzim attı masaya kaç kere vurdum elim yara almış
Aynen canım markete gidiyorum şimdi
Sağol canım yardımın için tadına göre bakacağım artıkSanmam canım ama içine sinecekse 2 tane kat
Sağol nehirimmmmmm kızz beni böyle hatirlama yeemeyegn zaman hatırla. Sıcak ve citirsa çok bişi olmaz bi lokma dan ama tabi kilon buna musait
Iyiyim tatlım daha iyiyim şükür ♡♡♡ alıştım kuzum :) 4 gün diyetiyle yarın neler olacak bakalım:) tam gaz devam inşallah
Rica ederim tatlımSağol canım yardımın için tadına göre bakacağım artık
Begüşte geliyor aklıma ekmek görüncebegum75 sıcacık güzel hatırlıyorum sizi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?