Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gitmedim öyle beni dövecek tipler değiller daha yumruğa geçmemişlerdi itişip birbirlerine üstlerini çıkarmışlardı yani ilerisi tehlikeliydi

Begüş kaç dakika bekletmem gerek peki bu suyu

sen kayısı doğra içine at, o kayısılar akşama kadar içinde kalsın,su bittikçe üzerine ekle, sen içmek istedikçe içersin,en son çıkarkende kayısıları lüplet
4 kayısı tatlı olur gibi geldi banada o yüzden 1 dedim tadı çok değişmezse duruma göre 2.yi doğra hatta şöyle yap şişen 500 ml lik ya,1 kayısı doğra suyunu koy,su bitince 2. kayısıyı doğra suyunu koy,sonra o bitince 3.yü doğra,en sonda da 4. kayısıyı doğra ama kayısıların hiçbirini yeme son 2 litren bitince hepsini ye

ayy çok fenaymış delyy,sen şimdi bişeyde yiyemezsin bugün
çorba içip bi ağrı kesici al bari,öyle çekimez salıya kadar

bana 25 nisanda gün verdiler

Aynen kuzucum bende öyle yapıyorum şuanda tadı da fena değil herşey sağlık için

Anaaa senin bayagı geçmişş kuzmm ben salı sol taraf için gidecektim dolgu düşünce sabah aradım salı gelince yaparız çok ağrısı varsa gel dedii valla her yer acıyor o mu değil mi bilmiyom ki dedim

Tabii ki de biz buna kısaca wc etkisi diyoruz yarın sabah bir bakıyoruz -600

Günaydıııınnn
Ses gidik burun dolu ciğerler dolu başım ağrıyo ama iyiyim yinede bugün iyiyim iyi

Özledim canlar sizi

sormaaa güzelimmm komedii salı gidecegim

Geçmiş olsun dely ... dolgu düşmesi tehlikeli ..sonuçta dişini iyice oydu temizledi ... o boşluk acı verir. salıyı bekleme bence..devlet hast. sinde bile diş acil var .

Heee işte orhun kitabesi yapıp tüm geçmişi alıntılamayı en çok bu yüzden seviyorum . Parça parça okuyup alıntılayınca ... bir önce ki sitemim havada kaldı şimdi

Olsun bana ne ... yine de çok yemişsin

BU arada sana yakala dedim , nerdeee hani dedin ... tutmuşsunda haberin yokmuş şeri.

Yarın sabah 67 ...
Kaçarı yook .

Anaaam geçmiş olsun Banu sizde kapılmayın bu rüzgara sakın.bi girdimi herkese ellemeden geçmiyo fortçu virüs

Allahın delisi yaaaaaa

günaydın kızlar, bundan sonra her gün tartılmıycam bu ne ya, dün +100 gr dım bu gün -1 kg

@koza16 fıstık hoşgeldin

@aeben ve Ahu060812 geçmiş olsun

Evet işte buuuu !!!!

Bu yüzden tartılıp moral bozmayın diyorum ... artı mı var yarına şok bir eksi gelecek inanın diyorummm

Eline emeğine sağlık güzelim ....

mimu88
sığdık sığdık bi koltuğaaaa

Süpersinnnn

Yaaaa aşk olsun ahu sırdı bu

O elbise de sünnete giyip salına salıına dolanacağım elbise

Güzel menü olmuş ... bugün de güzel ve az atlatırsan 500-600 gelir , gelmeli yani ... yarım kilo altı ciddi sorun .

Yok canıım şu an çalışmıyorum ... daha önce de kendi işimdi ... sabah 1-2 saat gider toparlar dönerdim ... bir de 3-4 gibi ...
Cuma zayıflama grup editörü Bahar . Benim ediyörlüğüm tüm Diyet Bölümü , yarışmada dahil ..ama tabii ki yarışma geçmişinde Baharın emeği bile bilgisi , arşivi yanında ben sadece diğer bölümlerle ilgileniyorum .

BU arada sözlerine aynen katılıyorum .
Nasıl ki bir öğretmen sınıfının genel başarısızlığından , bir müdür personelin düşük motivesiden sorumlu ise ... bende burda başarısız sonuçlarda kendime büyük pay çıkarırp üzülüyorum ve o yüzden kimsenin sen elinden geleni yapıyorsun , ben dayanamayıp yedim demesi içimdeki o duyguyu bastırmıyor

Ohh geldimmm 45 dk postacı yürüyüşüüü yaptım spor kaptanım Ahu060812 veee kaptanım Ausencia

Gerçek postacı yürüşü yapıyor musun mimum ?

Ben sadece tempo arttırıp , adımları sıklaştırıyorum .. yoksa o el kol ile herkes deli der bana karamürselde

Hadi inşallah kaptanım yoksa bu yediklerimi tutuyor vücut kafa atacağım kendisine

Ausencia evet yedim dün bu haftada aslında hiç başarılı geçmemiştir diyet açısında ama yine de eksi, şaşkınım yani.
her halde bana d günü hediyesi verdi metacıgım
benim meta cidden güvenilmez ama eksiler güzel yaaa.
herkes regl dönemi şişer bana pek etkisi olmuyor, geçen haftada regl öncesi zamandı normalde şişmem lazım benden 500 gr gitmişti.
kabus dönem, davul gibi şiştiğim ovulasyon yaklaşıyor, hazırlıklı olmalı

Bugün idare eder Aynura senin de evdeki durumları okudum.yok öyle gelenek melenek kendini savun kocan da istediği tarafı seçsin sen kendini savunmaktan vazgeçme sen kendi değerini kendine ver Sonra gerisi gelir Rabbim yokuna koydun en kısa zamanda
Teşekkürler Ahu hasta hasta uğraşmışsın
Laf aramızda bende baya spor yapmışım
Evet hep böyle ve artarak devam etsin inşallah sen otobüse binmeden yürümek için yürümüşsün ya 20 dk verdim onada 5 point.maksat coşalım demi ama

ilk üç gene kaçırdım, az spor yapın da dereceye gireyim daa

Önlem paketini açıklayayım mı ovulasyon için

ilk üç gene kaçırdım, az spor yapın da dereceye gireyim daa

Biz azaltamayız bacım , sen arttır haftaya mecbur artıracaksın gerçi ..... büyük kapışmaaaa

Ayyy sahalara döndüm seni yalnız bırakır mıyım

Gerçek postacı yürüşü yapıyor musun mimum ?

Ben sadece tempo arttırıp , adımları sıklaştırıyorum .. yoksa o el kol ile herkes deli der bana karamürselde

Yapıyorum ablacım koşu parkurunda koşuyorum çünkü yani elimde geldiğince karın içerde popo sıkı kollar dik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…