Gitmedimöyle beni dövecek tipler değiller daha yumruğa geçmemişlerdi itişip birbirlerine üstlerini çıkarmışlardı yani ilerisi tehlikeliydi
Begüş kaç dakika bekletmem gerek peki bu suyu
Kuzumm medyum keto gibi yumuk küçük emrah gibi acılar içinde bergen gibi kanadı kırıkhallerdeyim dünkü yaptıgı kanal saglam diğer dişin dolgusu düştü 6 iğne deliğinin hepicigiii sızlıyorr canımm hiç bir şey yapmak istemiyor.Kafam da 1 milyon Güzelim sanada geçmiş olsun bir daha ne zaman gideceksin.
@aaben canım eşine geçmiş olsun inşallah tez vakitte toparlanır.
Sağol canım yardımın için tadına göre bakacağım artık
Begüşte geliyor aklıma ekmek görüncebegum75 sıcacık güzel hatırlıyorum sizi işte
Aynen kuzucum bende öyle yapıyorum şuanda tadı da fena değil herşey sağlık içinsen kayısı doğra içine at, o kayısılar akşama kadar içinde kalsın,su bittikçe üzerine ekle, sen içmek istedikçe içersin,en son çıkarkende kayısıları lüplet
4 kayısı tatlı olur gibi geldi banada o yüzden 1 dedim tadı çok değişmezse duruma göre 2.yi doğra hatta şöyle yap şişen 500 ml lik ya,1 kayısı doğra suyunu koy,su bitince 2. kayısıyı doğra suyunu koy,sonra o bitince 3.yü doğra,en sonda da 4. kayısıyı doğra ama kayısıların hiçbirini yeme son 2 litren bitince hepsini ye
ayy çok fenaymış delyy,sen şimdi bişeyde yiyemezsin bugün
çorba içip bi ağrı kesici al bari,öyle çekimez salıya kadar
bana 25 nisanda gün verdiler
Umarım sonuç iyi olur canım kilo dalgalaniyor. Vücutta şaşırdı ne yapsın. Bir alıyor bir veriyorum4 gün çok iyi bende yapmıştım bi kere süpersin canım
günaydınnnnnn
Anaaa senin bayagı geçmişş kuzmm ben salı sol taraf için gidecektim dolgu düşünce sabah aradım salı gelince yaparız çok ağrısı varsa gel dedii valla her yer acıyor o mu değil mi bilmiyom ki dedimsen kayısı doğra içine at, o kayısılar akşama kadar içinde kalsın,su bittikçe üzerine ekle, sen içmek istedikçe içersin,en son çıkarkende kayısıları lüplet
4 kayısı tatlı olur gibi geldi banada o yüzden 1 dedim tadı çok değişmezse duruma göre 2.yi doğra hatta şöyle yap şişen 500 ml lik ya,1 kayısı doğra suyunu koy,su bitince 2. kayısıyı doğra suyunu koy,sonra o bitince 3.yü doğra,en sonda da 4. kayısıyı doğra ama kayısıların hiçbirini yeme son 2 litren bitince hepsini ye
ayy çok fenaymış delyy,sen şimdi bişeyde yiyemezsin bugün
çorba içip bi ağrı kesici al bari,öyle çekimez salıya kadar
bana 25 nisanda gün verdiler
Kaptanım dün plandığım gibi yedim hatta elmayı yemedim ıspanak ve yoğurt ve çok erken uyudum ders çalışıp direk halsizlikten uyumuşumBu sabah tartıldım dün ki 200 farktı bu sabah üstüne +400 daha fark gelmiş anlamadım bu işten yediklerim birikiyor zaten toplasan 800 kalori aldım yani bütün gün 400 mü yaktım kafamda deli sorular spor yapmaya vaktim de yok bu akşam ve yarın akşam misafirlikteyim gece de spor yapılmaz ki 2 gündür lavaboya da çıkamıyorum onun mu etkisi acaba daha regl dönemine de 10 gün rahat var kafayı yiyeceğim
Günaydıııınnn
Ses gidik burun dolu ciğerler dolu başım ağrıyo ama iyiyim yinede bugün iyiyim iyi
Özledim canlar sizi
sormaaa güzelimmm komedii salı gidecegim
Ayy bu.kiraz sapi mısır puskulu çayı bir harika güzeller. Ne zaman icsem ertesi güne eksiyim. Süper ödem atıcı.
İnşallah yarina süper o lalalarima devam ederim
@Ausencia heyy kaptanim kaptanimmm uyanda gel sabah oolduuu hedefin tuttuu.geçtim bileee şimdiden.
23.nisan.hedefine 1.1 kilom.kaldi, kusuratli olur anca öyle yakalrim diyordum
Ama.sanirim düz 73 olabileceğim
Ahu060812 geçmiş olsun cnmmm , özeledik bizde seni
Kedibochi süper cnms evindim senin adına benim tartı inatla kımıldamıyor malesef
sallama çay mı senin dedigin ?
benimde deniz hasta yaa kusuyor
sabah iki ayagım bi papuça girdi vallahii
yumurta bile yapmayı untutum kendimeee
sabah gidip yürüdüm bir saat ama tarı no
hiç kımıldamıyorum
akşam 67,8
sabah 67,8
kaçamak yok, wc var
Anaaam geçmiş olsun Banu sizde kapılmayın bu rüzgara sakın.bi girdimi herkese ellemeden geçmiyo fortçu virüs
SPOR ÇETELESİ 18.HAFTA
Ausencia 15+20+25+20+20+20
Ahu060812 0+20+0+20+0000000
@kelebekolacam0+20+10+10+15
DelyDoly 20+15+15+15
ada81 15+0+0+0+10+10
begum75 0+0+0+15+15
@Dilekiyi25+15+10+10+15
@Bebetomm0+10+15+15+0
@ecemavi5+5+10+15+5+10
N Neshve 0+0+0
Sarayca 0+20+0+15+15+20
Nare83 0+0+15+0+15
@Lunya15+20+20+15+20+15
@aeben20+15+20+25+15
Sekercikiz 0+15+0+15+0
mimu88 15+25+15+25+20+20
Antepia27 0+15+20+15+15+15
Günaydınlar kızlar...çoook rüzgarlı Bakü sabahından herkese selamlar...bugun günlerdem perşenbeeee...hadi bakalım yarın bi haftalık emekleri toplama zamanı...bende güne yumurta lor ve 2dilim kızarmış ekmekle başçıyacaktım ama aus kaptanımın mesajını görünce vazzz geçtim kıtır ekmeklerimden...bugun saf protein günüüüüüüü....
Ausencia
Çarşamba MENÜSÜ
SABAH
bir portakal
dil peyniri
badem
ÖĞLEN
kereviz çorbası
ARA
1hurma, 1kayısı
ayran
AKŞAM
Tavuk
Ayran
Uyumadan chialı limonlu soda içtim, wc ye yardımcı oluyor.
2lt su
Korkumdan daha önce tartılmamıştım. İlk defa bu sabah tartıldım, -200 geldim.. İnşallah yarına daha da eksilir
Leptine güveniyorum ausumonları revize saklıyorum hatta sporu bile bakkkk ekmeksiz bi kahvaltı yaptım sırf senin için inan.listede olmasam bile her üyenin verdiyi kilonun kaptanı nasıl mutlu ettiyini çok çok iyi bilirim.emekler boşa gidemez gitmemeli...hele listede olan arkadaşlarsa baya dikkat etmeli etmek zorundalar diyer arkadaşlarının da emeyini çöpe atmamak için...herkes elini taşın altına koymalı....
Çalışıyorum dedin,hergün işe mi gidiyorsun sen bence hayırbide editör sen mi oldun?yani seabahar deyil mi artık?
Hadi inşallah kaptanım yoksa bu yediklerimi tutuyor vücut kafa atacağım kendisineTabii ki de biz buna kısaca wc etkisi diyoruzyarın sabah bir bakıyoruz -600
Geçmiş olsun dely ... dolgu düşmesi tehlikeli ..sonuçta dişini iyice oydu temizledi ... o boşluk acı verir. salıyı bekleme bence..devlet hast. sinde bile diş acil var .
Heee işte orhun kitabesi yapıp tüm geçmişi alıntılamayı en çok bu yüzden seviyorum . Parça parça okuyup alıntılayınca ... bir önce ki sitemim havada kaldı şimdi
Olsun bana ne ... yine de çok yemişsin
BU arada sana yakala dedim , nerdeee hani dedin ... tutmuşsunda haberin yokmuş şeri.
Yarın sabah 67 ...
Kaçarı yook .
Allahın delisi yaaaaaa
Evet işte buuuu !!!!
Bu yüzden tartılıp moral bozmayın diyorum ... artı mı var yarına şok bir eksi gelecek inanın diyorummm
Eline emeğine sağlık güzelim ....
mimu88
sığdık sığdık bi koltuğaaaa
Süpersinnnn
Yaaaa aşk olsun ahu sırdı bu
O elbise de sünnete giyip salına salıına dolanacağım elbise
Güzel menü olmuş ... bugün de güzel ve az atlatırsan 500-600 gelir , gelmeli yani ... yarım kilo altı ciddi sorun .
Yok canıım şu an çalışmıyorum ... daha önce de kendi işimdi ... sabah 1-2 saat gider toparlar dönerdim ... bir de 3-4 gibi ...
Cuma zayıflama grup editörü Bahar . Benim ediyörlüğüm tüm Diyet Bölümü , yarışmada dahil ..ama tabii ki yarışma geçmişinde Baharın emeği bile bilgisi , arşivi yanında ben sadece diğer bölümlerle ilgileniyorum .
BU arada sözlerine aynen katılıyorum .
Nasıl ki bir öğretmen sınıfının genel başarısızlığından , bir müdür personelin düşük motivesiden sorumlu ise ... bende burda başarısız sonuçlarda kendime büyük pay çıkarırp üzülüyorum ve o yüzden kimsenin sen elinden geleni yapıyorsun , ben dayanamayıp yedim demesi içimdeki o duyguyu bastırmıyor
Bugün idare eder Aynura senin de evdeki durumları okudum.yok öyle gelenek melenek kendini savun kocan da istediği tarafı seçsin sen kendini savunmaktan vazgeçme sen kendi değerini kendine ver Sonra gerisi gelirAhu060812 nasılsın bitanem?
Evet hep böyle ve artarak devam etsin inşallah sen otobüse binmeden yürümek için yürümüşsün ya 20 dk verdim onada 5 point.maksat coşalım demi amaTeşekkürler Ahu hasta hasta uğraşmışsın
Laf aramızda bende baya spor yapmışım
ilk üç gene kaçırdım, az spor yapın da dereceye gireyim daaSPOR ÇETELESİ 18.HAFTA
Ausencia 15+20+25+20+20+20
Ahu060812 0+20+0+20+0000000
@kelebekolacam0+20+10+10+15
DelyDoly 20+15+15+15
ada81 15+0+0+0+10+10
begum75 0+0+0+15+15
@Dilekiyi25+15+10+10+15
@Bebetomm0+10+15+15+0
@ecemavi5+5+10+15+5+10
N Neshve 0+0+0
Sarayca 0+20+0+15+15+20
Nare83 0+15+15+15+25+15
@Lunya15+20+20+15+20+15
@aeben20+15+20+25+15
Sekercikiz 0+15+0+15+0
mimu88 15+25+15+25+20+20
Antepia27 0+15+20+15+15+15
Kız Mimu bugün sana göre günlerden ne pArşAmbA mı
Ausencia evet yedim dün bu haftada aslında hiç başarılı geçmemiştir diyet açısında ama yine de eksi, şaşkınım yani.
her halde bana d günü hediyesi verdi metacıgım
benim meta cidden güvenilmez ama eksiler güzel yaaa.
herkes regl dönemi şişer bana pek etkisi olmuyor, geçen haftada regl öncesi zamandı normalde şişmem lazım benden 500 gr gitmişti.
kabus dönem, davul gibi şiştiğim ovulasyon yaklaşıyor, hazırlıklı olmalı
ilk üç gene kaçırdım, az spor yapın da dereceye gireyim daa
öğlen bende yürüycem puan almazsa eksiler gelirKız Mimu bugün sana göre günlerden ne pArşAmbA mı
yok point bugün ama eksiler seninle güzelim..
Kız Mimu bugün sana göre günlerden ne pArşAmbA mı
yok point bugün ama eksiler seninle güzelim..
Tabii ki de biz buna kısaca wc etkisi diyoruzyarın sabah bir bakıyoruz -600
Geçmiş olsun dely ... dolgu düşmesi tehlikeli ..sonuçta dişini iyice oydu temizledi ... o boşluk acı verir. salıyı bekleme bence..devlet hast. sinde bile diş acil var .
Heee işte orhun kitabesi yapıp tüm geçmişi alıntılamayı en çok bu yüzden seviyorum . Parça parça okuyup alıntılayınca ... bir önce ki sitemim havada kaldı şimdi
Olsun bana ne ... yine de çok yemişsin
BU arada sana yakala dedim , nerdeee hani dedin ... tutmuşsunda haberin yokmuş şeri.
Yarın sabah 67 ...
Kaçarı yook .
Allahın delisi yaaaaaa
Evet işte buuuu !!!!
Bu yüzden tartılıp moral bozmayın diyorum ... artı mı var yarına şok bir eksi gelecek inanın diyorummm
Eline emeğine sağlık güzelim ....
mimu88
sığdık sığdık bi koltuğaaaa
Süpersinnnn
Yaaaa aşk olsun ahu sırdı bu
O elbise de sünnete giyip salına salıına dolanacağım elbise
Güzel menü olmuş ... bugün de güzel ve az atlatırsan 500-600 gelir , gelmeli yani ... yarım kilo altı ciddi sorun .
Yok canıım şu an çalışmıyorum ... daha önce de kendi işimdi ... sabah 1-2 saat gider toparlar dönerdim ... bir de 3-4 gibi ...
Cuma zayıflama grup editörü Bahar . Benim ediyörlüğüm tüm Diyet Bölümü , yarışmada dahil ..ama tabii ki yarışma geçmişinde Baharın emeği bile bilgisi , arşivi yanında ben sadece diğer bölümlerle ilgileniyorum .
BU arada sözlerine aynen katılıyorum .
Nasıl ki bir öğretmen sınıfının genel başarısızlığından , bir müdür personelin düşük motivesiden sorumlu ise ... bende burda başarısız sonuçlarda kendime büyük pay çıkarırp üzülüyorum ve o yüzden kimsenin sen elinden geleni yapıyorsun , ben dayanamayıp yedim demesi içimdeki o duyguyu bastırmıyor
Gerçek postacı yürüşü yapıyor musun mimum ?
Ben sadece tempo arttırıp , adımları sıklaştırıyorum .. yoksa o el kol ile herkes deli der bana karamürselde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?