Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy sahalara döndüm seni yalnız bırakır mıyım

Yapıyorum ablacım koşu parkurunda koşuyorum çünkü yani elimde geldiğince karın içerde popo sıkı kollar dik :)

Burda parkur yok ... sahil var ... orda da arkadaşlarım emekli teyzeler..amcalar ... hatta yürüyüş 3 tur dönsem teyze hala bana doğru doğru geliyooooor ... ve tabii bitiminde en yakın çay bahçesinde simit çay partisi yapıyorlar ...
Ahtım var bir gün takılacağım onlara

Bizim parkuru görmen lazım mükemmel bir yer aaa neresi biliyor musun çukurbostan vardı eskiden, senin zamanında kurbanlık getirilen yer olabilir böyle devasa bi çukur aynısı Fatih Çarşamba'da da var. Bizans döneminden kalma bi su kuyusuymuş aslında belki hatırlarsın.

07 - 14 Nisan Bireysel Kapışmalar

Bu hafta çetin geçen yarışlar olsun . O yüzden farkındaysanız kendim herkesi eşleştirmiyorum . Gönlü olan , gerçekten rakibini de kendini de biraz daha motive etmek için gaza getirecek olanlar kendilerini seçiyor .

Kimler kimlere meydan okudu bakalım bugün ?

Ya da kimler orti olup beraber bu hafta baş koydu ?

İddialı İkili Kapışma

@fatmanurkaya ....... @Lunya ' ya karşııııııııı

4 Gün Diyeti Kapışması

saydin78 ...... DelyDoly ya karşııııııııı

ecemavi ........... kelebekolacam a karşıııııııııııııııı

Büyük Düello

aeben ........ _AYNURA_ ya karşıııııı

4 lü orti /morti Savaşı

Sağ köşede ada81 ve Sarayca ...... sol köşede kelebekolacam ve @daydream- a karşıııııı

Cengaver İkilinin Kapışması

Nare83 ..... Sarayca ya karşıııııı

Sen mi 59 Ben mi 69 Yarışması

mimu88 ........ Sekercikiz a karşııııı

Büyük Meydan Okuma

N Neshve ....... ecemavi ye karşııııııı

İnsanoğlunun En Çetin Savaşı

Ahu060812 ............ @Nefsineee karşı

Varsa yeni meydan okumalar .. ki bence olsun ... onu da eklerim ....

Dediğim gibi yarışta olmak için olmak değil ... dişe diş gaz ve motive için

Son 24 saat ...
Son kozlar ...
Rakibe havlu mu atıracaksınız , tebrikler diyerek önünüzdeki maçlara mı bakacaksınız ????

Heeeeeey henüz hiç bir şey bitmedi... bir gece de 1 kilo gidenler gördük ... verdim diye salıp 1 kilo alanlar görmedik ama artı çıktılar :)))

bugün yemekte
domates çorbası
tavuk köfte ve ayran var

akşam yemiycem öglen 1 de kapatıcamm gırtlagı , evet iyi degil hoş degil
ama ancak böyle geliyor benim eksiler

1 de kapama ... 1 de kapadın mı da gitmeyecekse gitmiyor .
Sen bilirsin yine de ... 1 de kapatıp akşam tartıl ..işe yarıyorsa zaten iyi bir eksi görmen lazım akşamdan .

Biliyorum canım ... foto bile attı geçen arkadaş ... orda yürüyor o da .. şimdi salona geçti gerçi ..ara ara gidiyor .
Çok büyük ve güzel bir alan .

ay yok yaa siz yapın ben alamam öyle antin kuntin şeyler, chialar maşa fasulyeleri vs vs.

low carb'ıma devam, böyle güzel seviom ben şimdilik iyi..

Yok yaaaa sen bakma mimuya ..o 2. kitaptan yapıyor ... çok havalı onunkiler .... bende en fazla beyaz çay , domates suyu ,yaban mersini falan var ...
Yap sen yap...eksi 2 garanti hemi de yağdan

sabahları spor hocası geliyor oraya bi görsen tüm amcalar teyzeler üstü dedeler nineler herkes spor da ramazanda da çok güzel oluyor orası serin serin :)

sabahları spor hocası geliyor oraya bi görsen tüm amcalar teyzeler üstü dedeler nineler herkes spor da ramazanda da çok güzel oluyor orası serin serin :)

Senede en az 3-4 görüşürüz o arkadaşımla ... en son kazadan sonra geldi bana geçmiş olsuna .. şimdi iade i ziyaret yaklaşıyor ... yani demem o ki .. .Ramazan gelmeden bi karşıklıklı kahve içeriz mimum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…