1 de kapama ... 1 de kapadın mı da gitmeyecekse gitmiyor .
Sen bilirsin yine de ... 1 de kapatıp akşam tartıl ..işe yarıyorsa zaten iyi bir eksi görmen lazım akşamdan .
Biliyorum canım ... foto bile attı geçen arkadaş ... orda yürüyor o da .. şimdi salona geçti gerçi ..ara ara gidiyor .
Çok büyük ve güzel bir alan .
Yok yaaaa sen bakma mimuya ..o 2. kitaptan yapıyor ... çok havalı onunkiler .... bende en fazla beyaz çay , domates suyu ,yaban mersini falan var ...
Yap sen yap...eksi 2 garanti hemi de yağdan
-1 kg diyorum, bu gün pro yapcam diyorummmmaşkol neden görmeyimmmm
Olarrrrrrrgelem miii yardıma
Dondurucuda ne zamandan kalma bilmediğim 4 köfte buldum ama kediye verdim az evvel. Içim almadı.
Kayseri nin ünlü iskendercisini geldim ya ben bi diyet yapıyorum da dört köfte kadar et lazım dedim
Senede en az 3-4 görüşürüz o arkadaşımla ... en son kazadan sonra geldi bana geçmiş olsuna .. şimdi iade i ziyaret yaklaşıyor ... yani demem o ki .. .Ramazan gelmeden bi karşıklıklı kahve içeriz mimum
ya mimu da güzel yapıyor, ugraşıyor güzel de kilo veriyor. ama bu tür şeyler bana göre değil. normalde yemicem şeyleri diyet diye tüketmemeliyim gibi geliyor bana.
yoksa mimuşumda işe yaradı..
yine de ilgimi çekti, bi bakayım, atsana özelden
Bu arada masum acaba if yapsa işe yarar, madem aç kalmakla derdi yok, intermittent fasting yapabilir, sen ne dersin ?
ya mimu da güzel yapıyor, ugraşıyor güzel de kilo veriyor. ama bu tür şeyler bana göre değil. normalde yemicem şeyleri diyet diye tüketmemeliyim gibi geliyor bana.
yoksa mimuşumda işe yaradı..
yine de ilgimi çekti, bi bakayım, atsana özelden
Bu arada masum acaba if yapsa işe yarar, madem aç kalmakla derdi yok, intermittent fasting yapabilir, sen ne dersin ?
kaptanım çok yoğunumarada nefes almak için sayfayı yenileyip gördüğüm şeylere yorum yazıp gidebiliyorum fazla sohbete katılamıyorum o yüzden alıntı yapamamışsındır
sorun yok,rahat ol
Dondurucuda ne zamandan kalma bilmediğim 4 köfte buldum ama kediye verdim az evvel. Içim almadı.
Kayseri nin ünlü iskendercisini geldim ya ben bi diyet yapıyorum da dört köfte kadar et lazım dedim
Pardon sizde 4 köfte 40 tl mi dedim ayyy o 4 yarım porsiyonmus.Tmm hanımefendi dediler 40 tl hesap cikardilar
Hakkaten deTmm hanımefendi dediler 40 tl hesap cikardilar
Ben de bu durumun eksikliğini hissediyordum şu ancanımsın
Tmm hanımefendi dediler 40 tl hesap cikardilar
yaaa gerçekten miii aaay mükemmel oluuurrr şu an gözlerim doldu çok sevindim :) yaşasın
canım ben normalde de tüketmezdim ama öğrendim sağlıklı yaşam için kuralları bu konuda da çok işe yaradı bende sağlıklı yemek ve spor hayatım da hep olmalı yoksa gittiği gibi geri gelir... ayrıca kaptanımda olan kitap daha geniş daha bildiğimiz listeler bende ki ölçü ölçü gıdım gıdım
Sen nasıl oldun hülyam ??
iyiyim aebenim..eşine de çok geçmiş olsun..Sen nasıl oldun hülyam ??
DelyDoly Geçmiş olsun diş işi zor allah kolaylık versin ben jiç tırsmam niyeyse dişçiden ağrı eşigim yüksek geliba
Pardon sizde 4 köfte 40 tl mi dedim ayyy o 4 yarım porsiyonmus.
Uleyn tmm 4 4 de ordan 4 yarım porsiyon nasıl cikatdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?