Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya mimu da güzel yapıyor, ugraşıyor güzel de kilo veriyor. ama bu tür şeyler bana göre değil. normalde yemicem şeyleri diyet diye tüketmemeliyim gibi geliyor bana.
yoksa mimuşumda işe yaradı..
yine de ilgimi çekti, bi bakayım, atsana özelden

Bu arada masum acaba if yapsa işe yarar, madem aç kalmakla derdi yok, intermittent fasting yapabilir, sen ne dersin ?

begum75 mücverimmmm selamlaşmadık bugün hiç ...senden alıntı yapmadığımın boşluğunu hissettim şu an

saydin78 dan da
kaptanım çok yoğunum arada nefes almak için sayfayı yenileyip gördüğüm şeylere yorum yazıp gidebiliyorum fazla sohbete katılamıyorum o yüzden alıntı yapamamışsındır
sorun yok,rahat ol

yaaa gerçekten miii aaay mükemmel oluuurrr şu an gözlerim doldu çok sevindim :) yaşasın

canım ben normalde de tüketmezdim ama öğrendim sağlıklı yaşam için kuralları bu konuda da çok işe yaradı bende sağlıklı yemek ve spor hayatım da hep olmalı yoksa gittiği gibi geri gelir... ayrıca kaptanımda olan kitap daha geniş daha bildiğimiz listeler bende ki ölçü ölçü gıdım gıdım

Öğleden sonra özel mesaj kutunda bil

Banu için bir şey diyemiyorum çünkü ..aralıklı İF te kilo alabilir ... 24 saatlik açlık oruçlu ifte ..düşer bayılır ..zor yani ...işte çünkü ...evde de maraton ...

kaptanım çok yoğunum arada nefes almak için sayfayı yenileyip gördüğüm şeylere yorum yazıp gidebiliyorum fazla sohbete katılamıyorum o yüzden alıntı yapamamışsındır
sorun yok,rahat ol

Dondurucuda ne zamandan kalma bilmediğim 4 köfte buldum ama kediye verdim az evvel. Içim almadı.
Kayseri nin ünlü iskendercisini geldim ya ben bi diyet yapıyorum da dört köfte kadar et lazım dedim

Aştık diyorummm ya aştıkkk .

Ben de bu durumun eksikliğini hissediyordum şu an canımsın

Tmm hanımefendi dediler 40 tl hesap cikardilar

Kayseriden korkuyorummmm :))) sormasan gitti 40 tel 4 köfteye

Hadi çıktım bennnn ...
Tembel mod yeter ...
Yemek hazırlık ...
Çamaşır asma ... yeniden yıkama ...
Ev süpürme ...
Toz ...
Hepsi 1 saat içinde bitmeli ... (yemekte kıyak geçtim kendime bu öğle 5 dk da beşiktaş çılbır yapacağım değneğe)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…