Eşcazım hasta naz çekiyorum aynuramSevgili rakibemaeben sultan nerelerdesin bakem?
Eşcazım hasta naz çekiyorum aynuram
1 de kapama ... 1 de kapadın mı da gitmeyecekse gitmiyor .
Sen bilirsin yine de ... 1 de kapatıp akşam tartıl ..işe yarıyorsa zaten iyi bir eksi görmen lazım akşamdan .
Biliyorum canım ... foto bile attı geçen arkadaş ... orda yürüyor o da .. şimdi salona geçti gerçi ..ara ara gidiyor .
Çok büyük ve güzel bir alan .
Yok yaaaa sen bakma mimuya ..o 2. kitaptan yapıyor ... çok havalı onunkiler .... bende en fazla beyaz çay , domates suyu ,yaban mersini falan var ...
Yap sen yap...eksi 2 garanti hemi de yağdan
Açlıktan bayılmazsan iyi vallahiBende akşam pek yemeyeceğim
ya mimu da güzel yapıyor, ugraşıyor güzel de kilo veriyor. ama bu tür şeyler bana göre değil. normalde yemicem şeyleri diyet diye tüketmemeliyim gibi geliyor bana.
yoksa mimuşumda işe yaradı..
yine de ilgimi çekti, bi bakayım, atsana özelden
Bu arada masum acaba if yapsa işe yarar, madem aç kalmakla derdi yok, intermittent fasting yapabilir, sen ne dersin ?
-1 kg diyorum, bu gün pro yapcam diyorummmmzafere az kaldı diyorum , daha ne diyeyim
Dondurucuda ne zamandan kalma bilmediğim 4 köfte buldum ama kediye verdim az evvel. Içim almadı.
Kayseri nin ünlü iskendercisini geldim ya ben bi diyet yapıyorum da dört köfte kadar et lazım dedim
Tmm hanımefendi dediler 40 tl hesap cikardilar
Öğleden sonra özel mesaj kutunda bil
Banu için bir şey diyemiyorum çünkü ..aralıklı İF te kilo alabilir ... 24 saatlik açlık oruçlu ifte ..düşer bayılır ..zor yani ...işte çünkü ...evde de maraton ...
Aştık diyorummm ya aştıkkk .
Pardon sizde 4 köfte 40 tl mi dedim ayyy o 4 yarım porsiyonmus.
Uleyn tmm 4 4 de ordan 4 yarım porsiyon nasıl cikatdin
Hadi çıktım bennnn ...
Tembel mod yeter ...
Yemek hazırlık ...
Çamaşır asma ... yeniden yıkama ...
Ev süpürme ...
Toz ...
Hepsi 1 saat içinde bitmeli ... (yemekte kıyak geçtim kendime bu öğle 5 dk da beşiktaş çılbır yapacağım değneğe)
yaaa gerçekten miii aaay mükemmel oluuurrr şu an gözlerim doldu çok sevindim :) yaşasın
canım ben normalde de tüketmezdim ama öğrendim sağlıklı yaşam için kuralları bu konuda da çok işe yaradı bende sağlıklı yemek ve spor hayatım da hep olmalı yoksa gittiği gibi geri gelir... ayrıca kaptanımda olan kitap daha geniş daha bildiğimiz listeler bende ki ölçü ölçü gıdım gıdım
Geliiir geliiiiiir , hesap yapıyor o şimdi ... ne yapsam ne etsem de sabaha 67 ... çıksam ... şu ausun çenesinden kurtulsam ...
Bana da cevap yazmadı bugün hiç
Sağoalsın canımmm teşekkür ederim eşine geçmiş olsun acil şifalar dilerim sanadaSen nasıl oldun hülyam ??
DelyDoly Geçmiş olsun diş işi zor allah kolaylık versin ben jiç tırsmam niyeyse dişçiden ağrı eşigim yüksek geliba
sen süper yapıyorsun mimuş, valla takdir ediyorum,ama ben cidden yapamam yaa...
tamam, ausum bi çıtlatsın bakem bana, bakarısn ben de 69 u görürüm yakında,
ayy ne kaa güzel olur
Sevinçten bayılmış olursun o zaman inşallah
cnmmm valla akşam yemegi yemeyim
günüde erken kapatayımd iyorum öglen gayet doyurucu yemek var
acıkınca kahve su idare ederim , püskküüt vardı çok eskiden perşembeleri hep lapa yaaprdı
yada 500 kalori alırdı..
bende cidden eski görüyorum perşembe işi sıkı tutarsamm
yok ya bayılmamm baya tok tutar ayran , köfteee -1 kg göreceksemde bayılıyım ahahah
cnmm if bende baya raştırdım ama o oruç diyeti çok garip geldi banaa
3 gün hurharca ye , 4 gün yeme gibi
ama if ile oruç diyeti farklı bence , ben baya bi araştrmıştım zmanında if yi
bi yol bulacagız bakalımmm
şimdilik rakibem oldugun için birşey demiyorumm
daha bu işin bugünü varrrr gün dogmadan neler dogar
diyetçi heryerde diyetçi
ya valla bende bilemiyorum aus ama , oruç diyeti cıkkk gzüel degilll
bizimle degilll
benim tel sorunum cidden sabah 6 da tartılmak zorunda olmakk
yok devenin bale papuçu diyeydinnn
kolay gelsinnnnnn, motor takıyorum bende böyle oldugu zmannn
Olacak olacakayy inşşşş
K.baba Yok artık sıcak getirmiyiSağol canım yardımın için tadına göre bakacağım artık
Begüşte geliyor aklıma ekmek görüncebegum75 sıcacık güzel hatırlıyorum sizi işte
kelebekolacam bi kiloya yakın kıyma alırdın 40 tl ye yaa
ben dışarda ne zaman bir yemeğe aşırı para versek içimden bu tür hesaplar yapıyorum
Çokta lezzetli olur o he ama kepekli falan ye olmadı nasıl paketin bittiğini anlamazsınK.baba Yok artık sıcak getirmiyiyemiom kız vala bak. Grissini yiyom kıtır kutur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?