Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemekte taze fasulye vardı tam mevsimi değil ama yedim gitti begum75 kayısıların tipi kaydı kuzu

afiyet olsun nilişkoo
kayısıların tipi kaysın mühim değil,tadı nasıl tadı? bağırsaklarda ekşın varmı?onu de sen hele

Yeni bir detoks öğrendim soğan kabuklarıyla ilgili ekliyormuşuz sıcak su ekleyip 15 dakika demleniyormuş gece yatmadan önce içiliyormuş

yoo yooo yoooo

Gerçek postacı yürüşü yapıyor musun mimum ?

Ben sadece tempo arttırıp , adımları sıklaştırıyorum .. yoksa o el kol ile herkes deli der bana karamürselde

Dondurucuda ne zamandan kalma bilmediğim 4 köfte buldum ama kediye verdim az evvel. Içim almadı.
Kayseri nin ünlü iskendercisini geldim ya ben bi diyet yapıyorum da dört köfte kadar et lazım dedim

Tmm hanımefendi dediler 40 tl hesap cikardilar

Kayseriden korkuyorummmm :))) sormasan gitti 40 tel 4 köfteye

Sonuçta ne kadar odedin

Eşcazım hasta naz çekiyorum aynuram

Geçmiş olsun evet erkeklerin nazı bir başka arkadaş demişti eşim grip olunca vasiyetini yazar bizimle helallesir diye

afiyet olsun nilişkoo
kayısıların tipi kaysın mühim değil,tadı nasıl tadı? bağırsaklarda ekşın varmı?onu de sen hele

yoo yooo yoooo
Var gibi yani henüz normal seyirde bakalım geri kalan 500 ml içersem 2 lt tamamdır yediğimde sanırım icraata geçerim Tadı güzel gün kurusunu sıkmışlar gibi Şimdi türk kahvesi patlatacağım bir de gel

Niye yooo gayette güzel olur
ivettttt yemegimi yedim geldim efenimmm...

yarım kepçe domates çorbası, 3 tavuk köfte avuç içi kadardı köfte
2 bardak ayrannnnn

bundan sonrası bol sıvıı hadi bakalım

Afiyet olsun kuzum inşallah dayanırsın

üstüne kahveni içince bu iş tamamdır bence
geliyorum

yemekhaneye inip maydanoz aldım
kaynattım koca bir bardak içicem şimdii

ada81 maydanoz güzeli bir bardak yetermi iki bardak yapim mi
ay vallaaa yarına eksi gelsin diyee sapları ile yemeye razıyım ahahah
canım bir bardak yeterli fazlası zarar aman diyeyim tansiyon çok düşürüyor dün gece benim tansiyonum bi çltüm 9 / 5 ayyy fenaydımmm eşim hemen tuzlu ayran yaptıı iyi geldi 10/6 olduda kendime geldim......bir sürü söylendi sen bugün ne yedin ne içtin diyeeeee paptya çayı içmiştim o mu yaptı acaba bilemedim yaniiiii

diyet hesaplarından birinde görmüştüm ben de , işe yarıyor demişti yapan
Bende deneyeceğim az buçuk kistlerimde var onlara da fayda sağlar
ne olacak bizim bu halimizzz yaaa , sürekli bi içme hali
kafayı bulucaz yaaa
Ahaha evet hep içiciyiz

üstüne kahveni içince bu iş tamamdır bence
geliyorum

Bugün 3 lt yapacağım herhalde daha saat 2 olacak 2 lt bitti Gel kuzum şöyle bol köpüklü şekersiz Malatyalı abi 2 haftaya kadar memleketine gidiyor bana gelirken gün kurusu kayısı getirecekmiş

Son düzenleme:
benim daha 1 litre bittioda sana bitti demek için kalan 500 ü bi anda diktim ve şiştim
akşam fazla su içme son gün ödem yapmasın
eline sağlık güzel olmuş kahve
ooo kayısının memleketinden hemde getirsin getirsin tabikide

Ahahah iyi olmuş akşama kadar 1 lt daha bitir ben sabahta çörek otu yağıyla bir kupa içtim akşam da d vitaminiyle 1 kupa içerim bitti gitti sanırım 3 lt doğru giderim ya da bunu bitireyim daha da içmeyeyim ya 2,5 iyidir

Afiyet olsun şekerim senin kadar tatlı değil ama Evet keşke yakın olsaydık hepinize dağıtırdım

doktorum d vitamininin yağlı şeylerle daha iyi etkili olduğunun etkisinin 4-5 kat arttığını söylemişti acaba o çörek otu yağına d vitaminini direk damlatıpta içsen nasıl olur ki doktoruma soralım kelebekolacam

3 litre çok 2,5 iyidir zaten minnaksın nerene içiyosun o kadar suyu

evet yaa keşke herkesle yakın olsak kahveleri beraber içerdik

Yok gazlı içecek sevmiyorum, içmiyorum ama biraz düzensiz beslendim Çok haklısın abla sözlerinde ne yazık kii 12 de biraz rahat oluyosun Sınav var diye yiyip şişiyorsuuun

koza16 kııızz hoşgeldin hani bi bakıyım kaç kilo aldın ben instagramda pek anlamıyodum kilo aldığını kaç oldun kız Koza18
Tam kilomu bilmiyorum ablam şuan tartının pili bitmiş Zaten aldım ama çok yansımadı görüntüme azıcık simitlerim doldu bi de biraz basen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…