Yeni bir detoks öğrendim soğan kabuklarıyla ilgili ekliyormuşuz sıcak su ekleyip 15 dakika demleniyormuş gece yatmadan önce içiliyormuş
Gerçek postacı yürüşü yapıyor musun mimum ?
Ben sadece tempo arttırıp , adımları sıklaştırıyorum .. yoksa o el kol ile herkes deli der bana karamürselde
Bugün idare eder Aynura senin de evdeki durumları okudum.yok öyle gelenek melenek kendini savun kocan da istediği tarafı seçsin sen kendini savunmaktan vazgeçme sen kendi değerini kendine ver Sonra gerisi gelirRabbim yokuna koydun en kısa zamanda
Evet hep böyle ve artarak devam etsin inşallah sen otobüse binmeden yürümek için yürümüşsün ya 20 dk verdim onada 5 point.maksat coşalım demi ama
Dondurucuda ne zamandan kalma bilmediğim 4 köfte buldum ama kediye verdim az evvel. Içim almadı.
Kayseri nin ünlü iskendercisini geldim ya ben bi diyet yapıyorum da dört köfte kadar et lazım dedim
Tmm hanımefendi dediler 40 tl hesap cikardilar
Kayseriden korkuyorummmm :))) sormasan gitti 40 tel 4 köfteye
Eşcazım hasta naz çekiyorum aynuram
Var gibi yani henüz normal seyirde bakalım geri kalan 500 ml içersem 2 lt tamamdır yediğimde sanırım icraata geçerimafiyet olsun nilişkoo
kayısıların tipi kaysın mühim değil,tadı nasıl tadı? bağırsaklarda ekşın varmı?onu de sen hele
yoo yooo yoooo
ivettttt yemegimi yedim geldim efenimmm...
yarım kepçe domates çorbası, 3 tavuk köfte avuç içi kadardı köfte
2 bardak ayrannnnn
bundan sonrası bol sıvıı hadi bakalım
diyet hesaplarından birinde görmüştüm ben de , işe yarıyor demişti yapanYeni bir detoks öğrendim soğan kabuklarıyla ilgili ekliyormuşuz sıcak su ekleyip 15 dakika demleniyormuş gece yatmadan önce içiliyormuş
diyet hesaplarından birinde görmüştüm ben de , işe yarıyor demişti yapan
Yeni bir detoks öğrendim soğan kabuklarıyla ilgili ekliyormuşuz sıcak su ekleyip 15 dakika demleniyormuş gece yatmadan önce içiliyormuş
Var gibi yani henüz normal seyirde bakalım geri kalan 500 ml içersem 2 lt tamamdır yediğimde sanırım icraata geçerimTadı güzel gün kurusunu sıkmışlar gibi Şimdi türk kahvesi patlatacağım bir de gel
Niye yooo gayette güzel olur
Afiyet olsun kuzum inşallah dayanırsın
canım bir bardak yeterli fazlası zarar aman diyeyim tansiyon çok düşürüyor dün gece benim tansiyonum bi çltüm 9 / 5 ayyy fenaydımmm eşim hemen tuzlu ayran yaptıı iyi geldi 10/6 olduda kendime geldim......bir sürü söylendi sen bugün ne yedin ne içtin diyeeeee paptya çayı içmiştim o mu yaptı acaba bilemedim yaniiiiiyemekhaneye inip maydanoz aldım
kaynattım koca bir bardak içicem şimdii
ada81 maydanoz güzeli bir bardak yetermi iki bardak yapim mi
ay vallaaa yarına eksi gelsin diyee sapları ile yemeye razıyım ahahah
valla öyle , ben de ne bulsam denedimAyy kendimi deneysel faaliyetlerin içinde
Hissettim ne bulsak ne yapsak araştırması
Bende deneyeceğim az buçuk kistlerimde var onlara da fayda sağlardiyet hesaplarından birinde görmüştüm ben de , işe yarıyor demişti yapan
Ahaha evet hep içiciyizne olacak bizim bu halimizzz yaaa , sürekli bi içme hali
kafayı bulucaz yaaa
üstüne kahveni içince bu iş tamamdır bence
geliyorum
benim daha 1 litre bittiBende deneyeceğim az buçuk kistlerimde var onlara da fayda sağlar
Ahaha evet hep içiciyiz
Bugün 3 lt yapacağım herhalde daha saat 2 olacak 2 lt bittiGel kuzum şöyle bol köpüklü şekersiz Malatya abi 2 haftaya kadar memleketine gidiyor bana gelirken gün kurusu kayısı getirecekmiş
benim daha 1 litre bittioda sana bitti demek için kalan 500 ü bi anda diktim ve şiştim
akşam fazla su içme son gün ödem yapmasın
eline sağlık güzel olmuş kahve
ooo kayısının memleketinden hemde getirsin getirsin tabikide
Ahahah iyi olmuş akşama kadar 1 lt daha bitir ben sabahta çörek otu yağıyla bir kupa içtim akşam da d vitaminiyle 1 kupa içerim bitti gitti sanırım 3 lt doğru giderimya da bunu bitireyim daha da içmeyeyim ya 2,5 iyidir
Afiyet olsun şekerim senin kadar tatlı değil amaEvet keşke yakın olsaydık hepinize dağıtırdım
Yok gazlı içecek sevmiyorum, içmiyorum ama biraz düzensiz beslendimKola da iciosan kuserim senle ona göre. He he gene dagittim listeleri . Bireysel de birincilik bilem aldimgerçi sen beni örnek alma adım çıkmis yiyerek veren vero die her hafta gitti şükür . Darısı başına . Kontrolü elden birakma. Çok gencsin. Ben bu sene full 12 ler é giriorum. Yahu o kadar kilolu öğrenciler var ki bakınca hayret edio yorum yani daha Üniv var evlilik var doğum var 300 kilo olur bence onlar . Hala da ellerinde cikiltalar çekirdekler.. dağa bugün yani !!! Ne bilim sen dikkat et
Tam kilomu bilmiyorum ablam şuan tartının pili bitmişkoza16 kııızz hoşgeldin hani bi bakıyım kaç kilo aldın ben instagramda pek anlamıyodum kilo aldığını kaç oldun kız Koza18
evetttt geçmiş okundu bittiii geldimmmm sabah gelemedim sağlık ocağına gittim kan verdim genel bütün tarama istedik eşimde yaptırdı bende bakalım yarın sonuç ne çıkacak kan depomada baktırdımbegum75 aklıma geldiii ....
Hoşbuldum ablacımgünaydın kızlar, bundan sonra her gün tartılmıycam bu ne ya, dün +100 gr dım bu gün -1 kg
koza16 fıstık hoşgeldin
@aeben ve @Ahu060812 geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?