- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
doktorum d vitamininin yağlı şeylerle daha iyi etkili olduğunun etkisinin 4-5 kat arttığını söylemişti acaba o çörek otu yağına d vitaminini direk damlatıpta içsen nasıl olur kidoktoruma soralım kelebekolacam
3 litre çok 2,5 iyidir zaten minnaksın nerene içiyosun o kadar suyu
evet yaa keşke herkesle yakın olsak kahveleri beraber içerdik
Dolduruyorum hemennNihayet bu sabaha varabildimmmmmmbu kadar birinkince anı yakalamadan öğlen oldu .
Spor şahane .
Keki götürmüş müdür bilemem tabi ?
Şu da var .... ilk zamanlar yeni arkadaşlara hep derim ... yorum yapmak için sizi ve metanızı tanımam lazım .Ezbere değil kişiye özel yorum yapmayı seviyorum yani
Açıkcası kek yiyerek iyi kilo verebilen biri isen gr lara takılmdan , o kek gözüme batmaz . Ne mutlu sana derim az kısarak küçük dokunuşlarla kilo verebileceksin .
Amaaaaa bu kekler tartıyı oynatmazsaaa.... neyse onları tartı sonuçlarını görünce konuşuruz canım .
Poğaça yemediğin için tebrikler ... akşam ki bulgur hariç güzel menü .
Öğle dolma da pirinç , akşam bulgur ııı ıhhh yani :)
Temponu arttırıp azaltılırsan , yani interval yaparsan ... 40 dk yağ yakmak için gayet güzel .
Haaaaay ağzın bal yesin .
Bugünde beyninin şu sesine kulak ver... bunu diyetisyen değil aus diyor .. yarın o 59.8 gelecek ... ona göre hareket etmeliyim .... ve daha da güzeli bundan zevkte alacaksın .
Bi daha yesin
Tamam fatmacım , o zaman geç saatlere bırakma ..sabahtan bildir ...sizin yarış heyecanlı .
Gel yavrum gel ..gel kuzum .
Özet geçmişsin tanıtımı ama şu ilk sayfadaki formu da doldur hele.
Sonrasına bakarız ... Bizde liste dışı listeden daha kalabalık zaten
Güzel olmuş aebenim . Sabah ki karbon ve ekmek iyidir iyi .
İkindi de ki fazla olmuş .
Tekrar geçmiş olsun çok eşine .
tamam canım yarın 11 gibi gider alırım sonuçlarıııada çok iyi yapmışsın,sonuçlar çıkınca bizede bilgi ver
Bana da yazsana özelden Ececim. Söz kimseye söylememKaptana özelden kilolu yazdım
Burda yazmadım neme lazım biz bu kiloyu asla veremeyiz deyip vazgeçen olur kimsenin son gün gunahına girmeyeyim
saydin78 kelebekolacam DelyDoly N Neshve kime diyorum aloooo sesim gelirmü
koza hoşgeldinADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 17.5
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: Kendi tartımın pili bozukAma en son 68.2 idii
HEDEF KİLONUZ: 56
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aslında bir aralar 59 kilo idim ama bu yıl okul+dershane+sınavlar derken ve tabii ki spor yapmamamın etkisiyle kilo aldım .
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Her şeyden önce sağlıklı yaşam bana sağlık ve mutluluk veriyor :) Hayatımın otokontrolü bende oluyor. Yemek için yaşamıyorum da yaşamak için yemiş oluyoruum.. Ve sivilcelerim bile geçiyor..
Kendimii daha mutlu, özgüvenli ve özgür hissetmem ! Sabah uyandığımda ufak da olsa göbeğimin olması ya da en basitinden yeni bir pantolon aldığımda 2 ay sonra basenler yüzünden yıpranmasıı ...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
İlk olarak bu takım ile 2015 de tanıştım.. Okul yoğunluğum yüzünden dönem dönem gelemedim... Lise 3 e gidiyorum.. Bu şekilde :) Sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplarım
Hoşgeldin canımADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 17.5
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: Kendi tartımın pili bozukAma en son 68.2 idii
HEDEF KİLONUZ: 56
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aslında bir aralar 59 kilo idim ama bu yıl okul+dershane+sınavlar derken ve tabii ki spor yapmamamın etkisiyle kilo aldım .
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Her şeyden önce sağlıklı yaşam bana sağlık ve mutluluk veriyor :) Hayatımın otokontrolü bende oluyor. Yemek için yaşamıyorum da yaşamak için yemiş oluyoruum.. Ve sivilcelerim bile geçiyor..
Kendimii daha mutlu, özgüvenli ve özgür hissetmem ! Sabah uyandığımda ufak da olsa göbeğimin olması ya da en basitinden yeni bir pantolon aldığımda 2 ay sonra basenler yüzünden yıpranmasıı ...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
İlk olarak bu takım ile 2015 de tanıştım.. Okul yoğunluğum yüzünden dönem dönem gelemedim... Lise 3 e gidiyorum.. Bu şekilde :) Sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplarım
oyyy doğum günüsü kutlu olsun minnak kuşununbugünde benim ayyüzlü kızımın doğum günü ama kutlamayacağız ablamlar gelince kutlamayı düşünüyoruz....
Amacımız aynıysa hep bir yerlerde karşılaşıyoruz dimi Begüşkoza hoşgeldinben seni tanıyorum daha önce aynı gruplarda konuşmuştuk
bu arada oğlumla yaşıtsın :))
Canım nice güzel yaşları olsun sizlerle beraber inşallah iyi ki doğmuşbugünde benim ayyüzlü kızımın doğum günü ama kutlamayacağız ablamlar gelince kutlamayı düşünüyoruz....
teşekkür ederimmm minnak ablasıııoyyy doğum günüsü kutlu olsun minnak kuşunun
nice nice mutlu sağlıklı yaşları olsun
tşekkürlerrr minnakımmm darısı sana inşallahhh... aman geç kalma derimmmm inan ben çok pişmanım evliliğim 3. yılında doğurdum keşke daha erken doğursaydım diyorum.... kendim özellikle şimdi değil diye diye öteledim ama pişmanım inanın yaş çook önemliii ...Canım nice güzel yaşları olsun sizlerle beraber inşallah iyi ki doğmuş
Amin inşallah Ada'mtşekkürlerrr minnakımmm darısı sana inşallahhh... aman geç kalma derimmmm inan ben çok pişmanım evliliğim 3. yılında doğurdum keşke daha erken doğursaydım diyorum.... kendim özellikle şimdi değil diye diye öteledim ama pişmanım inanın yaş çook önemliii ...
teşekürler masumcummm bütün evlatlarımızı Rabbim korusun güzel yaşlar güzel kaderler nasip etsin....ada81 mutlu yaşları olsun cnm kızının
canım ben 29 yaşında evledim 32 yaşında kızımı doğurdum ...bak senin çook ideal şimdi hamilekalsan 28 de doğurursun 32 de 2. doğurursun.... hiç kaçırma bu zamanları...... Eğer maddiyat diye düşünürsen onun hiç sonu gelmez ilk çocukta herkes bişeyler alıyor yapıyor bebeklik bi bakmışssın ufak tefek şeyler almışsıın bitti gidiyor....Amin inşallah Ada'mKaç yaşında doğum yaptın kuzum ben 27 yaşındayım 2 senelik evliyim
Maddiyat değil de Rabbim affetsin ama hazır hissetmiyorum kendimi sanki anne olunca herşey bitecekmiş gibi eşimle bu kadar aramız olmayacak bozulacak gibi ne bileyim eşimden eminim iyi bir baba olur ama sanırım çevremden gördüğüm bütün olumsuzluklar az daha hayatın tadını çıkarmamız yönündecanım ben 29 yaşında evledim 32 yaşında kızımı doğurdum ...bak senin çook ideal şimdi hamilekalsan 28 de doğurursun 32 de 2. doğurursun.... hiç kaçırma bu zamanları...... Eğer maddiyat diye düşünürsen onun hiç sonu gelmez ilk çocukta herkes bişeyler alıyor yapıyor bebeklik bi bakmışssın ufak tefek şeyler almışsıın bitti gidiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?