Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kapsül kullanıyorum kuzum 1000 ıu kelebekolacam internetten duyduğum yemeklerle beraber tüketmem gerektiği olmadı çörek otu yağına da ekleyip sabahları içebilirim

Ben çok seviyorum suyu ya pc ye bakarken ne ara bitiyor anlamıyorum lavaboya sürekli in çık sıkıntısı olmasa daha çok içerim

Dolduruyorum hemenn

ADINIZ: Bilge

YAŞINIZ: 17.5

BOYUNUZ: 170

KİLONUZ: Kendi tartımın pili bozuk Ama en son 68.2 idii

HEDEF KİLONUZ: 56

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aslında bir aralar 59 kilo idim ama bu yıl okul+dershane+sınavlar derken ve tabii ki spor yapmamamın etkisiyle kilo aldım .

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Her şeyden önce sağlıklı yaşam bana sağlık ve mutluluk veriyor :) Hayatımın otokontrolü bende oluyor. Yemek için yaşamıyorum da yaşamak için yemiş oluyoruum.. Ve sivilcelerim bile geçiyor..
Kendimii daha mutlu, özgüvenli ve özgür hissetmem ! Sabah uyandığımda ufak da olsa göbeğimin olması ya da en basitinden yeni bir pantolon aldığımda 2 ay sonra basenler yüzünden yıpranmasıı ...

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
İlk olarak bu takım ile 2015 de tanıştım.. Okul yoğunluğum yüzünden dönem dönem gelemedim... Lise 3 e gidiyorum.. Bu şekilde :) Sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplarım

koza hoşgeldin ben seni tanıyorum daha önce aynı gruplarda konuşmuştuk
bu arada oğlumla yaşıtsın :))

Hoşgeldin canım Lise dönemlerinde falan ben hep topluydum Boyun var maşallah 60 bile olsan seni kurtarır eminimSağlık herşeyden önce haklısın Basenler yüzünden benim pantolonlarım yıpranırdı bacak aram özellikle çok iyi bilirim o durumu o yüzden hep bacak aramı eritmek istedim o cümleni görünce kendimi hatırladım duygulandım

Canım nice güzel yaşları olsun sizlerle beraber inşallah iyi ki doğmuş
tşekkürlerrr minnakımmm darısı sana inşallahhh... aman geç kalma derimmmm inan ben çok pişmanım evliliğim 3. yılında doğurdum keşke daha erken doğursaydım diyorum.... kendim özellikle şimdi değil diye diye öteledim ama pişmanım inanın yaş çook önemliii ...

Amin inşallah Ada'mKaç yaşında doğum yaptın kuzum ben 27 yaşındayım 2 senelik evliyim

Amin inşallah Ada'mKaç yaşında doğum yaptın kuzum ben 27 yaşındayım 2 senelik evliyim
canım ben 29 yaşında evledim 32 yaşında kızımı doğurdum ...bak senin çook ideal şimdi hamilekalsan 28 de doğurursun 32 de 2. doğurursun.... hiç kaçırma bu zamanları...... Eğer maddiyat diye düşünürsen onun hiç sonu gelmez ilk çocukta herkes bişeyler alıyor yapıyor bebeklik bi bakmışssın ufak tefek şeyler almışsıın bitti gidiyor....

Maddiyat değil de Rabbim affetsin ama hazır hissetmiyorum kendimi sanki anne olunca herşey bitecekmiş gibi eşimle bu kadar aramız olmayacak bozulacak gibi ne bileyim eşimden eminim iyi bir baba olur ama sanırım çevremden gördüğüm bütün olumsuzluklar az daha hayatın tadını çıkarmamız yönünde Bir de gezip görmek istediğim bir kaç yer var en azından çocuktan sonra ilk 3-4 sene yapamayacağım diye yapıyım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…