tamam şekerim veririm ben o kiloları neki 8 kg be şekerim sadece sıkmam lazım d.tümüSizin desteğinizle gider o kilolar. Ya adet söktürücü bişeyler varmı varsa söyleyin
günaydın güzeller ya ben bişey dicem benim iştahım kapandı normalde kahvaltıda 2 ince dilim ekmek yerdim 2-3 gündür yarım dilimi zor yiyorum dometesi salatalığı bitiremiyorum ne oluyor bana yaaaa...
ay ne güzel minaver.ben meyve ve frangiyede tam tersi oldu.biz bugünlerde doymuyoruz.hep aciz
e sevin iste, ne güzel kiz:87:
nevcim ben asureyi cokkkk severim..hemen bir yere not edim senin tarifi..Hanımlar 2.5 litre suya:
*3 yeşil alma(çekirdekleri alınmış kabuklu halde rastgele doğranmış)
*1 çay kaşığı karabiber
*5-6 tane kuru karanfil
*1 yemek kaşığı tarçın
*1 yemek kaşığı bal
düdüklüde tam 7 dakika kaynatıp,2 günde tüketiyoruz.Yani güne 4 fincan düşüyor ortalama.Ben sıcak içtim,kızlar kokusu ve tadı aynı aşure,eminim çok seveceksiniz.
haaa iyi ozaman, ben birde bayilma numarasi yaparim
ayy tanıdıklara kızmıyorum gülüm sen bendensinn eniştemize istediğin kadar naz yapabilirsin oyununa ortak olabilirimmm ..
benim kızdığım tanımadıkları insanların içinde yaptıkları ciddiyetsizlik..
hmm..ozaman sacmaymis cnm..sen haklisin..ama ne muayenesi?? odurumda nasil muyane oluyorki:26::26:yok kizzzz muayene ettiktan sonra öyle dedi düsün yani sen gerisini
dogada bana derbanada deyinnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:
ayyy cocukluk aski gibi varmi yaaa...ben 6.5 yasindaydim ve sinifta kisa boylu top gibi bir cocuk vardi adi coskundu ondan hoslaniyordum...okadar kiz oturmus konusuyorduk...en yakin arkadasim ben hamzayi seviyorum deyince bende coskun demistimaynen canim bende tam acamiyorum.birakalim kalsin.ben biliyorum gercegi niye o zaman 3 ay gelmedigini.söylimmiiiiiiii
Kamuran diye birine kara sevdaya tutulmustumisme bak yaaaa.Kamuuuraaaan,Kamuuuuraaaannnn
cocuk okulun en gözdelerindendi.bende platonik asik olmustum.coook sessiz bir cocuktum ben eskiden.kendi kendime icimde cok büyütmüstüm onun askini.bu yüzden olmustu.
ay esim bunlari okusa ne yapar acaba
gülüm gülüm gülümmmmm gülümmmmmmmm
ay ne güzel minaver.ben meyve ve frangiyede tam tersi oldu.biz bugünlerde doymuyoruz.hep aciz
var ama gebe olmadığından eminmisin :44:
ahh ahh keske bizde öyle olsak hiç iştahım kesilmedi hayatım boyunca bi öğünde yemediysem ondan sonrakinde mutlaka fazlasıyla yedim
ahh ahh keske bizde öyle olsak hiç iştahım kesilmedi hayatım boyunca bi öğünde yemediysem ondan sonrakinde mutlaka fazlasıyla yedim
aaaaaa Masallah ogluna.nasil anliyorki acaba?oglan cocuklari zaten anne delisidir.benim oglumda öyle.kocaman oldu halada beni öper öper öper.,doymaz.agzinda hep annecim annecim.insallah büyüyüncede böyle kalir
gülüme sesimi duyurmaya calısıyorum ama beni duymuyorr
çağtayada enişte demiştim oysaa :))))
Ayy masallah ne guzel ya...hissediyor demekkikızlar ben de dün spora gittim, 15 dakika bisiklet yaptım sonra 3,5 km yürüdüm hızlı tempoda.. spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum.. ancak işten erken çıkabildiğim zamanlarda spora gidiyorum ki normal işten dönüş saatimde yani 7 gibi evde olabileyim.. aksi takdirde benim oğlum kıyametleri koparıyo.. dün biraz spor çıkışı çağırdığım taksinin gelmesini bekledim, eve vardığımda 7.05'ti baktım dedesi ile oğlum apartmandan iniyo.. yıkmış ortalığı saat 7 olup da ben gelmeyince, nasıl anlıyor bilmiyorum ama anlıyor işte.. :26::26:
hosgeldin canim..sinavin stresinden migden kuculmustur belkigünaydın güzeller ya ben bişey dicem benim iştahım kapandı normalde kahvaltıda 2 ince dilim ekmek yerdim 2-3 gündür yarım dilimi zor yiyorum dometesi salatalığı bitiremiyorum ne oluyor bana yaaaa...
bu günü azerim sana bana ve frangime dünya aclar günü ilan ediyorumm
dünya aclar günümüz kutlu olsunn
valla bilmiyorum canım ama ben doğum iznimden sonra hemen işe başladım, bir ay sonra falan başladı bu.. biraz alışveriş için falan gecikince ağlamaya başlıyor dediler.. biraz ayaklanınca geleceğim saatte kapının önünde beklemeye başlamıştı.. artık kapıyı açın diye söylenmiş evde dün, sonra da önüne oturup ağlamış çok..
hosgeldin canim..sinavin stresinden migden kuculmustur belki...sinav sonuclarin ne zaman belli olacak canim
hadi şekerler yeşil cay saati
hadi şekerler yeşil cay saati
ya sizde de oldu mu site bakımdadır falan yazdı mesjım gimedi allah allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?