Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam şekerim veririm ben o kiloları neki 8 kg be şekerim sadece sıkmam lazım d.tümü Sizin desteğinizle gider o kilolar. Ya adet söktürücü bişeyler varmı varsa söyleyin

var ama gebe olmadığından eminmisin :44:

günaydın güzeller ya ben bişey dicem benim iştahım kapandı normalde kahvaltıda 2 ince dilim ekmek yerdim 2-3 gündür yarım dilimi zor yiyorum dometesi salatalığı bitiremiyorum ne oluyor bana yaaaa...

ahh ahh keske bizde öyle olsak hiç iştahım kesilmedi hayatım boyunca bi öğünde yemediysem ondan sonrakinde mutlaka fazlasıyla yedim

nevcim ben asureyi cokkkk severim..hemen bir yere not edim senin tarifi..
haaa iyi ozaman, ben birde bayilma numarasi yaparim beni bir odaya alirsin taammi..ama anniskolari disarida birak...sadece cagatayim girsin iceriye anlarsin yaa:78::78:
yok kizzzz muayene ettiktan sonra öyle dedi düsün yani sen gerisini
hmm..ozaman sacmaymis cnm..sen haklisin..ama ne muayenesi?? odurumda nasil muyane oluyorki:26::26:
banada deyinnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:
dogada bana der
ayyy cocukluk aski gibi varmi yaaa...ben 6.5 yasindaydim ve sinifta kisa boylu top gibi bir cocuk vardi adi coskundu ondan hoslaniyordum...okadar kiz oturmus konusuyorduk...en yakin arkadasim ben hamzayi seviyorum deyince bende coskun demistimcoskunla hamza en yakin arkadaslardi..dusunun yani ozamandan beri varmis icimde
gülüm gülüm gülümmmmm gülümmmmmmmm

kizzz isler cogaldi, ustune bak millette ugrastikca siz cene yapmissiniz gecmislerden gelecege anca gelebildim

ay ne güzel minaver.ben meyve ve frangiyede tam tersi oldu.biz bugünlerde doymuyoruz.hep aciz
e sevin iste, ne güzel kiz:87:

sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim kendimi bildim bileli ilk defa böyle iştahsız görüyorum anneme diyorum anne ne oluyor yoksa ben ölcem mi falan diyorum kafama vuruyor sus kız o nasıl laf diye

var ama gebe olmadığından eminmisin :44:

ahh ahh keske bizde öyle olsak hiç iştahım kesilmedi hayatım boyunca bi öğünde yemediysem ondan sonrakinde mutlaka fazlasıyla yedim

bende öyle yaa.hic istahsiz biri olamadim.offfff

birde üstelik sevmedigim yemek hic yoktur,herseyi severim.hele en kalorili seyler en sevdigim seylerdir.offfff

kız bende öyleyim gerçekten iştahım çok açıktır yani ben ilk ergenliğe girdiğimde 10 kilo aldım birden topaç gibiydim zorla zorla 63 oldum ve 3 yıldır aynı kilodaydım ama öyle durmak için neler çektim gel sen sor bana ama şimdi niye böyleyim anlayamadım sınavlar falan vardı stresten mi oldu acaba?

Demek Coskun haaaa.Coskuuuuunnnnn Coskuuuuuunnnnnnn

benim kaynimin ismi Coskun.o ismide hic sevmem ya.iyiki esime o ismi vermemisler.kiz sen 6,5 yasinda 1 sinifa gitmiyormuydun.ne cabuk asik olmussun sen kiz.abooowwww benim kizim 2 ye gidiyor varmidir ondada biseyler.amaniiiiiiiiii

ay ne güzel minaver.ben meyve ve frangiyede tam tersi oldu.biz bugünlerde doymuyoruz.hep aciz
e sevin iste, ne güzel kiz:87:

sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim kendimi bildim bileli ilk defa böyle iştahsız görüyorum anneme diyorum anne ne oluyor yoksa ben ölcem mi falan diyorum kafama vuruyor sus kız o nasıl laf diye

aaaaaa Masallah ogluna.nasil anliyorki acaba?oglan cocuklari zaten anne delisidir.benim oglumda öyle.kocaman oldu halada beni öper öper öper.,doymaz.agzinda hep annecim annecim.insallah büyüyüncede böyle kalir

valla bilmiyorum canım ama ben doğum iznimden sonra hemen işe başladım, bir ay sonra falan başladı bu.. biraz alışveriş için falan gecikince ağlamaya başlıyor dediler.. biraz ayaklanınca geleceğim saatte kapının önünde beklemeye başlamıştı.. artık kapıyı açın diye söylenmiş evde dün, sonra da önüne oturup ağlamış çok..

gülüme sesimi duyurmaya calısıyorum ama beni duymuyorr
çağtayada enişte demiştim oysaa :))))
kiz anca gelebildim napim..ben gecmiste kaliyorum habire.
Ayy masallah ne guzel ya...hissediyor demekki
günaydın güzeller ya ben bişey dicem benim iştahım kapandı normalde kahvaltıda 2 ince dilim ekmek yerdim 2-3 gündür yarım dilimi zor yiyorum dometesi salatalığı bitiremiyorum ne oluyor bana yaaaa...
hosgeldin canim..sinavin stresinden migden kuculmustur belki...sinav sonuclarin ne zaman belli olacak canim

oy kiyamam.Allah sana bagislasin yavrunu.yerim ben onu yerim

hadi şekerler yeşil cay saati

iyi dedin canım hemen alayım geleyim.. ben normal yeşil çay içemiyorum yaa, sadece bergamotlu hoşuma gidiyor.. siz sade yeşilçay mı içiyorsunuz?
ben senelerdir çay, kahve hepsini şekersiz içerim, bitki çayları ve yeşilçayın sadesi hiç güzel olmuyor şekersiz..

1 litre suyum 1 kupa cayım bitti öğle yemeğine kadar yarım litre su ve 1 kupa yeşil cayda bittimi bu iş tamam demektir..
ayy salatamla daha cok ekmek yiyesim var ama minnosuma sz verdim diyeti harfiyen uygulicam 1 dilim diyorsa bir dilim baska yolu yok bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…