Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeginiSlm hanımlar nasılsınız
Ben doğurdum 38 gün oldu 70 kıloyum
Slm balıklama dalmış olacağım ama küçük çocuğu varken ikinciyi doğuran biri olarak hiç tavsiye etmiyorum 2 yaşında oglum kızım da 38 günlük 2 yas sendromu tuvalet eğitimi vs yetmiyormuş gibi bir de kardeşe alışmaya çalışıyor yavrum ve eğer yardım edecek kimse yoksa etrafınızda çok çok zorlar sizi benim annem yanımda ona rağmen zorlaniyoruz büyüğün ilgisi eksik kalıyor benim tecrubem şimdi alıştı sayılır yine de ama ilk 20 gün bir felakettiAcilinnnn en.bi gec anne olaniniz geldi.
38 yaşındaydım malum,
Bende 2. Yi gönlümden geçiriyorum ama şu an.hem.ece küçük hem şartlar uygun degil.
Yasta geçiyor ama.bakarsınız bende ünlüler gibi 40 küsür de dogururum
Bu arada kizimin.disleri alttan.beyaz beyaz belli oluyorlar. Bir kaç gündür de ağzı salyali,.Ayy inşallah sonunda dişleri geliyor galiba.
TSK ederim cnmHayırlı olsun güle güle büyüt bebegini
Slm balıklama dalmış olacağım ama küçük çocuğu varken ikinciyi doğuran biri olarak hiç tavsiye etmiyorum 2 yaşında oglum kızım da 38 günlük 2 yas sendromu tuvalet eğitimi vs yetmiyormuş gibi bir de kardeşe alışmaya çalışıyor yavrum ve eğer yardım edecek kimse yoksa etrafınızda çok çok zorlar sizi benim annem yanımda ona rağmen zorlaniyoruz büyüğün ilgisi eksik kalıyor benim tecrubem şimdi alıştı sayılır yine de ama ilk 20 gün bir felaketti
teşekkür edeirm.Hadi hayırlı olsun ilk dişleriniz
hayırlı olsun bebegin.Slm hanımlar nasılsınız
Oooo artık lunya demek aklıma mortal kombat oyunundaki sonya geliyo nick,ni okuyuncaEksss kaptan nana ben
Çok saçma sapan bi gündü valla haklısınNe keki. .. ne aksm aksam.2 dilom. Ekmek. 1 neyine yetmio kizzzz
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün :)Slm hanımlar nasılsınız
Ayyy ayyyyy ablacııım çoook sevindiiim ya hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebişBu arada beni hatırladın çok mutlu ettin, canımsın Ben de artık buraya dönmeyi düşünüyodum hissettim sanırım bir gireyim dedim etiketini gördüm
asfarovski canım kaç gündür aklımdasın bebiş doğudumu nasılsın
MerhabalarBen Koza yanii ismim Bilge Eskiden olan arkadaşlarım, ablalarım varsa hatırlarlar beniii
Ausencia Merhaba kaptanım :) Bir ara gelip yazmıştım ama sonra yoğunluktan yazamadım 11.sınıfım ve okulum, dershanem çok yoğun bir tempodayım :/ Tabii kilo da aldım hem de baya Tekrat buraya yazsam olur muu Amacım liste falan değil sadece sizlerin de yardımıyla yaz geliyor azıcık kilo vermek
Guya bugun doğum gunu kutlamayacaktik ama babası dayanamis pasta almis gelmis baba kiz yiyorlar ben miii aslaaa agzimi bile surmedim..)
Adacım kuzuna hayırlı yaşlar dilerimGuya bugun doğum gunu kutlamayacaktik ama babası dayanamis pasta almis gelmis baba kiz yiyorlar ben miii aslaaa agzimi bile surmedim..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?