Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

13.04.2017 MENÜM
KAHVALTI
OMLET
5 ZEYTİN
BİRAZ MAYDONOZ
AZ PEYNİR
ÖGLE
KIYMALI KABAK YEMEĞİ
YARIM KASE YOĞURT
SALATA
SEBZE ÇORBASI
ARA
ÇAY
2 AVUC ÇEKİRDEK
1 HURMA
15 FINDIK
10 ANTEP FISTIĞI
YARIM KURU İNCİR
AKŞAM
KIYMALI KABAK YEMEĞİ
SEBZE ÇORBASI
AZ SALATA
SU : 1200 ML
TOTAL KARB : 35-45 ARASI

Slm balıklama dalmış olacağım ama küçük çocuğu varken ikinciyi doğuran biri olarak hiç tavsiye etmiyorum 2 yaşında oglum kızım da 38 günlük 2 yas sendromu tuvalet eğitimi vs yetmiyormuş gibi bir de kardeşe alışmaya çalışıyor yavrum ve eğer yardım edecek kimse yoksa etrafınızda çok çok zorlar sizi benim annem yanımda ona rağmen zorlaniyoruz büyüğün ilgisi eksik kalıyor benim tecrubem şimdi alıştı sayılır yine de ama ilk 20 gün bir felaketti

merhaba canım hoşgeldin.
yok dal dal sorun değil.
zor olacağını biliyorum hem de çok iyi biliyorum. kızım ece, 11 aylık.
Allah uzun ömür versin ama çok kolay bir bebek olmadı maalesef.
geçirdiğim stresli hamileliğe veriyorum.
Öte yandan yaşım 39, erteledim diyelim olacak mı ? Yaş ilerlerdikçe kafadan riskli gebelik addediliyor, testler olasılıklar filan ben bunları kaldırabilecek kadar güçlü olamayabilirim.
İstiyorum, gönülden, kızım yalnız kalmasın bir kardeşi olsun çok istiyorum.
Beklemek isterdim en azından 4 yaşını doldursun vs ama yılar geçiyor ben daha da gençleşmiyorum maalesef.
Ayrıca başka şartlar da henüz olgunlaşmış değil..

Menum 13.04.2017 Perşembe
Sabah
1 brdk maydanoz kürü
2 dlm ekmek
3 zeytin
1 yumurta
3 bardak cay
Akşamdan aç idim yedim

Öğle
1 por. Kofte
Az salata

Akşam
5 köfte
1 kase yoğurt
1.dlm ekmek

3 lt su 2 kayisi 1 nescafe 70 dakika yürüyüş

Cok hastayimm kizlar herkese hayirli aksamlar dilerimm

Ausencia 30 kilo vermene hayran kaldımmm
Bugün dikkat ettim kekten sonra burada yarışırken 6 önceisnde de 4 kilo vermiştim 10 kilo verme sürecimde cikolata dahil ara sıra yedim hiç yemem dediğim bi şey olmadı nefsimi körelttim en kötü ama bi şekilde toparladım şu an daha 3 gündür dikkat etmeye başladım inşallah vermeye başlarım :)

Kimleri görüyorumm fıstııkkk naber

Peki aynı zamanda geri dönmemiz nasıl bir tesadüf şeker ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…