Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben hayatin zorluklarina erken yasta atlamisim belki kizininda vardir canim, o yaslarda insan kimseye birsey soyleyemiyor..benim hep platonik bir sevdigim,hoslandigim vardi:78::78: ama bu yasta insan eskileri dusundukce guluyor vallahi...ama yinede cocukluk herseyden guzel..dert yok tasa yok...ohhh tek derdin yemek oynamak uyumak

bende cayimi kahvemi hep sekersiz icerim.meyve caylarida dahildir buna.hayatta sekerli icemiyorum nedense.halbuki tatliya ölürüm yani.
ben yesil cayimi sade icemiyorum.limonlusu var,zencefilli var,vanilyali var burda.onlari aliyorum

günaydın güzeller ya ben bişey dicem benim iştahım kapandı normalde kahvaltıda 2 ince dilim ekmek yerdim 2-3 gündür yarım dilimi zor yiyorum dometesi salatalığı bitiremiyorum ne oluyor bana yaaaa...

ayy ne güzel işte canım yaaa, keşke bizim de canımız istemese böyle..

olabilir canım stres etkilemiştir muhtemelen
kiz anca gelebildim napim..ben gecmiste kaliyorum habire.

Ayy masallah ne guzel ya...hissediyor demekki

hosgeldin canim..sinavin stresinden migden kuculmustur belki...sinav sonuclarin ne zaman belli olacak canim

gülüm gecmiş gecmiştir bosver
bende tam su an elimde yesil cay iciyorum.
kizlar maalesef cikmam lazim birazdan.offff
mevlüte gidicem.gec bile kaldim.ama sizden kopamiyorum napiyim.
daha kalkip giyinicem
afiyet olsun canımm
görşrüz azerim dua et benim içinde babişkom kabul etsin damadını

ayy ne ne neee yanlısmı duydum yeşil caya sekermi atıyorsunn
olucak işmi o hiç ben bergamotludan nefret ediyorum zor içiyorum sadeyide aynı sekilde ama hafta sonu yanlıslıkla ondan almısım işkence gibi şimdi onu içiyorum (

akıllı kızsın işte bak ne güzel sözünde duracaksın

benim de 1 litre suyum bitti, şimdi yeşilçayımı içiyorum..

kizlar..okadar isin yogunlugun arasinda uzerime bir agirlik coktu uykum geldi vallahi,,evde olsamda uyusaydim keske..

sabahki menum?

iki dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta ve bir dilim kasar peynir

1 fincan yesil cay

3 bardak su

işimi bitirdim şimdilik ahanda geldim nerde kalmıştık hah banada anlatınnnnn
sen bana demesen bende sana dememe
:60
:
bende cayimi kahvemi hep sekersiz icerim.meyve caylarida dahildir buna.hayatta sekerli icemiyorum nedense.halbuki tatliya ölürüm yani.
ben yesil cayimi sade icemiyorum.limonlusu var,zencefilli var,vanilyali var burda.onlari aliyorum
ayy ben zencefilliyide limonluyuda sevmiyorum tek içebildiğim tarcın karanfil karısımlı olanı
vanilyalı zaten tr de hiç görmedim :26:
neyse kizlar ben kactim.eteklerimi topklaya toplaya kacmam lazim.gec kaldim
sefiyom sisleriiiiiiiiiiiiiiiii

akıllı kızsın işte bak ne güzel sözünde duracaksın

inş canım bi kazaya kurban gitmezsem gerci minnosum beni napar öyle bi durumda bilemiyorumm :18::18::18:

kizlar..okadar isin yogunlugun arasinda uzerime bir agirlik coktu uykum geldi vallahi,,evde olsamda uyusaydim keske..

sabahki menum?

iki dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta ve bir dilim kasar peynir

1 fincan yesil cay

3 bardak su

glüm kahvaltını beğendimde su oranını hiç beğenmedim günün yarısı bitti daha 3 bardak olmuss
benimde bitti 1 litre suyum ama ben bugün yeşil çay değil hibisküs çayı içeceğim....

o cay ne işe yarıyor minavercim tadı nasıl :26:

gitmezsin gitmezsin.ya ben yeşil çayımı sallama içmiyorum normal demleme onlarında böyle aromalandırılmışları var mı acaba?

evet canım yanlış duydun, ben çayıma-kahveme hiç şeker atmıyorum ki senelerdir.. atamıyorum aslında.. yanlışlıkla şekerli içersem midem bulanıyo.. geçen kuaföre gitmiştim, kahve içermisin dediler, içerim dedim.. demez olaydım.. meğer 3ü bir arada kahve yapıyorlarmış, mahvoldum 2 yudum içtim de..

sade yeşilçayın tadı hoşuma gitmiyor, o yüzden şekersiz olarak sadece bergamotlu içebiliyorum.. zaten siyahçaya da bergamot katıyoruz, ofiste de evde de.. aroması hoşuma gidiyor..

glüm kahvaltını beğendimde su oranını hiç beğenmedim günün yarısı bitti daha 3 bardak olmuss

o cay ne işe yarıyor minavercim tadı nasıl :26:

ya tatlım zayıflama ilacı kullanıyordu benim eniştem içindekileri okudum hibisküs var hem ender saraçtan da duydum onu bende aldım böyle ekşi bir tadı var ama rengi çok güzel kırmızı tadıda güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…