bende tam su an elimde yesil cay iciyorum.
kizlar maalesef cikmam lazim birazdan.offff
mevlüte gidicem.gec bile kaldim.ama sizden kopamiyorum napiyim.
daha kalkip giyinicem
Dogam nerdesin.alttasin ama yoksun.görüntü var ses yok.
ben hayatin zorluklarina erken yasta atlamisimDemek Coskun haaaa.Coskuuuuunnnnn Coskuuuuuunnnnnnn
benim kaynimin ismi Coskun.o ismide hic sevmem ya.iyiki esime o ismi vermemisler.kiz sen 6,5 yasinda 1 sinifa gitmiyormuydun.ne cabuk asik olmussun sen kiz.abooowwww benim kizim 2 ye gidiyor varmidir ondada biseyler.amaniiiiiiiiii
iyi dedin canım hemen alayım geleyim.. ben normal yeşil çay içemiyorum yaa, sadece bergamotlu hoşuma gidiyor.. siz sade yeşilçay mı içiyorsunuz?
ben senelerdir çay, kahve hepsini şekersiz içerim, bitki çayları ve yeşilçayın sadesi hiç güzel olmuyor şekersiz..
günaydın güzeller ya ben bişey dicem benim iştahım kapandı normalde kahvaltıda 2 ince dilim ekmek yerdim 2-3 gündür yarım dilimi zor yiyorum dometesi salatalığı bitiremiyorum ne oluyor bana yaaaa...
bende olmadi canim.ama senin bana yazdigin mesaj iki kere geldi.
ayy ne güzel işte canım yaaa, keşke bizim de canımız istemese böyle..
olabilir canım stres etkilemiştir muhtemelenkız bende öyleyim gerçekten iştahım çok açıktır yani ben ilk ergenliğe girdiğimde 10 kilo aldım birden topaç gibiydim zorla zorla 63 oldum ve 3 yıldır aynı kilodaydım ama öyle durmak için neler çektim gel sen sor bana ama şimdi niye böyleyim anlayamadım sınavlar falan vardı stresten mi oldu acaba?
kiz anca gelebildim napim..ben gecmiste kaliyorum habire.
Ayy masallah ne guzel ya...hissediyor demekki
hosgeldin canim..sinavin stresinden migden kuculmustur belki...sinav sonuclarin ne zaman belli olacak canim
afiyet olsun canımmbende tam su an elimde yesil cay iciyorum.
kizlar maalesef cikmam lazim birazdan.offff
mevlüte gidicem.gec bile kaldim.ama sizden kopamiyorum napiyim.
daha kalkip giyinicem
iyi dedin canım hemen alayım geleyim.. ben normal yeşil çay içemiyorum yaa, sadece bergamotlu hoşuma gidiyor.. siz sade yeşilçay mı içiyorsunuz?
ben senelerdir çay, kahve hepsini şekersiz içerim, bitki çayları ve yeşilçayın sadesi hiç güzel olmuyor şekersiz..
1 litre suyum 1 kupa cayım bitti öğle yemeğine kadar yarım litre su ve 1 kupa yeşil cayda bittimi bu iş tamam demektir..
ayy salatamla daha cok ekmek yiyesim var ama minnosuma sz verdim diyeti harfiyen uygulicam 1 dilim diyorsa bir dilim baska yolu yok bunun
1 litre suyum 1 kupa cayım bitti öğle yemeğine kadar yarım litre su ve 1 kupa yeşil cayda bittimi bu iş tamam demektir..
ayy salatamla daha cok ekmek yiyesim var ama minnosuma sz verdim diyeti harfiyen uygulicam 1 dilim diyorsa bir dilim baska yolu yok bunun
neyse kizlar ben kactim.eteklerimi topklaya toplaya kacmam lazim.gec kaldim
sefiyom sisleriiiiiiiiiiiiiiiii
sen bana demesen bende sana dememeişimi bitirdim şimdilik ahanda geldim nerde kalmıştık hah banada anlatınnnnn
ayy ben zencefilliyide limonluyuda sevmiyorum tek içebildiğim tarcın karanfil karısımlı olanıbende cayimi kahvemi hep sekersiz icerim.meyve caylarida dahildir buna.hayatta sekerli icemiyorum nedense.halbuki tatliya ölürüm yani.
ben yesil cayimi sade icemiyorum.limonlusu var,zencefilli var,vanilyali var burda.onlari aliyorum
neyse kizlar ben kactim.eteklerimi topklaya toplaya kacmam lazim.gec kaldim
sefiyom sisleriiiiiiiiiiiiiiiii
akıllı kızsın işte bak ne güzel sözünde duracaksın
kizlar..okadar isin yogunlugun arasinda uzerime bir agirlik coktu uykum geldi vallahi,,evde olsamda uyusaydim keske..
sabahki menum?
iki dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta ve bir dilim kasar peynir
1 fincan yesil cay
3 bardak su
benimde bitti 1 litre suyum ama ben bugün yeşil çay değil hibisküs çayı içeceğim....
:
ayy ben zencefilliyide limonluyuda sevmiyorum tek içebildiğim tarcın karanfil karısımlı olanı
vanilyalı zaten tr de hiç görmedim :26:
inş canım bi kazaya kurban gitmezsem gerci minnosum beni napar öyle bi durumda bilemiyorumm :18::18::18:
ayy ne ne neee yanlısmı duydum yeşil caya sekermi atıyorsunn
olucak işmi o hiç ben bergamotludan nefret ediyorum zor içiyorum sadeyide aynı sekilde ama hafta sonu yanlıslıkla ondan almısım işkence gibi şimdi onu içiyorum(
glüm kahvaltını beğendimde su oranını hiç beğenmedim günün yarısı bitti daha 3 bardak olmuss
o cay ne işe yarıyor minavercim tadı nasıl :26:
gitmezsin gitmezsin.ya ben yeşil çayımı sallama içmiyorum normal demleme onlarında böyle aromalandırılmışları var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?