Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aradaki lahana, lahana yemeği mi nasıl onu bilemedim ben
Diğerleri

_AYNURA_ cım bende bilmiyordum Azerbaycanlı olduğunu. Eğer Türkiye'de Doğup büyümediysen çok güzel ve düzgün bir Türkçen var maşallah.
G leti y yazması hariç bi onları düzeltemedi .

Aynura türk tv bizden iyi izler .
Aynura adını sen koy dizisine bakıyormusun

merhabaaa iyi akşamlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo vermeler

Roxiiiiiiiiii bak bakkkk hoşgeldinnn dün akşam aklımdan geçtin koruma nasıl gidiyor diye benim kiloma baksanaaa :)

G leti y yazması hariç bi onları düzeltemedi .

Aynura türk tv bizden iyi izler .
Aynura adını sen koy dizisine bakıyormusun

Ablacım valla maşallah. Yazım dilinde bu kadar iyi olması dikkatimi çekti. Her alanda Türkçemizi güzel kullanmaya gayret etmeliyiz. Aynurada maşallah çoğu üniversite okuyan Türkçe eğitim alandan güzel kullanıyor dilimizi.

Menüm

Sabah :
yr . Dl ekmek , az salata ,az omlet ve peynir .

Öğlen :
Tavuk çorbası
Yeşil salata
3 çt kırmızı et

Ara: ( bu saatde hep şiddetli açlık oluyor bi geçmedi )
1 avuç kuru yemiş .
1 kş tahin .

Ara:
Yr. Elma, yr. Kivi

Akşam :
Tavuk dönerle yogurt
Domates

Su 2 lt
Spor yok ..

Menüm

Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı yoğurtlu karabuğdaylı yeşil elma
Ara: ıspanaklı smoothie (mükemmeldi)
Öğlen: peynirli cevizli kırmızı lahana salatası
Ara: ananaslı yoğurt
Akşam: nohut köftesi

Son ara ve akşamı parkta banka oturup yaptım hahahah

Ben okuyamadıkca sayfa üstüne sayfa eklenmiş
Açım, öğlen yemek yiyemeyecek kadar yoğun bir gündü

Oyyyy benim güzel kuzum .... evde iyice dinlersin... ben sana özet geçerim :)

Devam ins canim ama sıkmadan :) menü yazarken üstü kapali yazarim artik ,ilk hedefim +lardan kurtulmak ve ramazana kadar 75 olmak ins

Hadi bakalım şifreli mifreli menü yaz da kopma güzellik ...

Ben ıspanagı çokkk severimmm...ama aus kaptanın isteyi üzerine saf pro günü yapıyorummm...

Çok iyi arkadaşımm ... perşembe diyor bugün menü :)
Yarın tartıda güzel olacak eminimmmmmm.

Duuur yahuuuu ... hemen baba evine ... konuş , fikrini sağlam belirt.. ama döneceğin yere gidiyorum resti çekme .

Gel 40 ta beraber doğurup burdan 2018 annelerine atlayalım , ada81 da alalım

wooowoooo bir perşembe iddialı menüsü daha ...yarın pon pon salllamaktan ellerimi yoracaksınız anlaşıldı .

O ara hariç hepsi çok iyi de .. o arada kalorileri sayamadım şeri...

Yat dinlen kuzum ...yarına geçer ağrın sızın inşallah ... soğuk sıcak yememeye bak..daha da sızlamasın .

Tamamdır , bundan sonrasını sen menüleri yazdıkça ve cuma kilo bildiriminde anlayacağız bakalım ...

Guya bugun doğum gunu kutlamayacaktik ama babası dayanamis pasta almis gelmis baba kiz yiyorlar ben miii aslaaa agzimi bile surmedim..)

Gayet güzel adacımmm , bir spor yok diye tartının yüzüne gülmeyeceğini hiç sanmıyorum yarın .

Çok çok güzel ....su miktarı 2 nin altına inmesin ..hele spor varken daha da ihtiyaç var.

merhabaaa iyi akşamlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo vermeler

Roxenimmmmmmmmmmmmm

Nasılsın bakalım canım ? Kilolar ne durumda ? gelmiyorlar değil mi geri ?
Ablan 58 lerde

Neyyy aus sana sade promu yap dedi hemde benle yarış haftanda .

Aussssss tarafmı tutuyonnn bakimmm

Çok iyi bir yüzdesi gelirse , listede olabilir aynura ... tamamen listesel düşünceler tatlım , seninle yarışı arada kaynadı

Raki ablammmm ben pro yaptım bugün.ilk defa bakalım nasıl etki edecek bana...yarınl sabıesızlıkla bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…