Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şİddetli açlığı yine de iyi dizginlemişsin .
Bence güzel perşembe olmuş ....

iyiyim çok şükür ablam +1 -1 gidip geliyor spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum almadım kilo

süpersinnnnn .

69.9 ...geeeeee-liiiiii-yooooooor

Bu gazla doguracam sanirim hahaha

Kızlar dün hastanede Dr yanındaki memurun bir davranışı beni çok mutlu etti duygulandım
Sıra bize gelmiş içerde bekliyorduk bir bayan geldi çocuğum Biraz sorunlu beni önden alır mısınız dedi bende Allah affetsin benimkiler De dışarda ağlıyor diye içimden geçirdim (gerçekten sesi içeriye kadar geliyordu) meğer durum farkliymış çocuk hafif otistik tahmini 7,8 yaşlarında elinde bir tomar reklam kağıda geldi memur kadına kolaylık gösterdi bizde memnun olduk ama en güzeli memur ve ordakilerin davranışı öyle guzeldiki çocuğa karşı annesinin gözleri doldu şaşırdı kimbilir bu zamana kadar nelerle karşılaştı hele memur kalem verdi sohbet etti kağıt verdi her türlü kolaylığı gosterdi

Aaa o güzel gülen yüze asık surat hiç yakışırmı ayol ben seni hep gülümserken gördün aksini gözümün önüne getiremiyorum

Ausa gelince demek sana tavsiyede bulundu hııı
Bak valla listeye alma niyeti oldugunu bile söylemedi bende sanıyorum ki 2.cumam...şimdi hesap yaptım 3müş ayol...çıldlran smileeee

Neeee?liste miiii? Ayyyy heycan yaptım yaaa...hi aklıma gelmemişti auuusss...hadi bakalım yarın ola hayr ola...
Ausencia

Son dk süprizi ...
Söz yok ama hesap kitaba bağlı bu işler ...bilirsin sen :)

Sende hiç artı sabit çıkmadan , bu ii kotaracak ışığı gördüm ben , sen ne dersin aeben ?

İyi akşamlar kızlar bende perşembe menümü vereyim

Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık fındık bal

ARA form çayı biraz leblebi

Öğlen çorba yoğurt salata müsakka

ARA sade kahve yanında 1 kare bitter sonraki ara 1 elma

Akşam salata 4 köfte

ARA form çayı
Su 2.5 litre

Spor yarım saat yürüyüş 40 dk pilates

Bazen bazı yerlerde cidden çok iyi insanlar var ...
Güler yüzle iş yapan ... hepsinden Allah razı olsun .

Bende aof sosyoloji okuyorum ama daha baslayamadim baslamam lazim...
Bu dönem ilk umut özetlerini aldım murat yayınlarını bıraktım sanki bu daha iyi gibi . Gerçi sınavlarda belli olur . 8 dersim var hepsini oturup kitaptan çalışacak vakitmi var .
Seçim olmasaydı bu hafta sınavdı

O kadar çok anlatacak şey var ki...adet oldugumdan bi önceki gün test yapmıştım şimdi baktım meyersem silik çıkmış ya.o sinir stresden tutunamamış yavrum.yoksam 8gün erkenden regl mi olur...bunu da tam kocamla konuştuğumda gördüm ve daha bi çıldırdım.neyseki konuştum içimdekileri döktüm.. ohh rahatladım...bakalım ne olacak...

Aaaaa spor gelmiş :)))
menüde tam perşembe menüsü ..hayırdır yarında listede misin ? böyle gideceğini bilse idim bir hafta daha mezun etmezdim seni

yorum için mersi şekerimde aynuraya perşembe sırf pro yaptırma tiyonu yazdım bi kenara

Seni de listeye alayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…