Dün aklımdan geçtin fıstık nasılsın? ♡♡♡merhabaaa iyi akşamlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo vermeler
Cok tesekkurler canim evet burclari koc olunca tepkileride ayni sanırsam hahaAaa adacım kızının doğum günü kutlu olsun bebeyim.bak çok yaşıtlarmış kızlarımız...desene nazları kaprisleri de aynı
Ay yeminlen abla güleceyim yoktu...bin bir karış surat oturuyorum gülümsettin beni....Neyyy aus sana sade promu yap dedi hemde benle yarış haftanda .
Aussssss tarafmı tutuyonnn bakimmm
Nehir kız sendemi aöf desin sınava az kaldı çalış yavrum çalış27 kuzum açık öğretimden üniversiteyi bitirmeye çalışıyorum
Menüm
Sabah :
yr . Dl ekmek , az salata ,az omlet ve peynir .
Öğlen :
Tavuk çorbası
Yeşil salata
3 çt kırmızı et
Ara: ( bu saatde hep şiddetli açlık oluyor bi geçmedi )
1 avuç kuru yemiş .
1 kş tahin .
Ara:
Yr. Elma, yr. Kivi
Akşam :
Tavuk dönerle yogurt
Domates
Su 2 lt
Spor yok ..
iyiyim çok şükür ablam +1 -1 gidip geliyor spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum almadım kilo
Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı yoğurtlu karabuğdaylı yeşil elma
Ara: ıspanaklı smoothie (mükemmeldi)
Öğlen: peynirli cevizli kırmızı lahana salatası
Ara: ananaslı yoğurt
Akşam: nohut köftesi
Son ara ve akşamı parkta banka oturup yaptımhahahah
Aaa o güzel gülen yüze asık surat hiç yakışırmı ayolAy yeminlen abla güleceyim yoktu...bin bir karış surat oturuyorum gülümsettin beni....
Bu gazla doguracam sanirim hahahaOyyyy benim güzel kuzum .... evde iyice dinlersin... ben sana özet geçerim :)
Hadi bakalım şifreli mifreli menü yaz da kopma güzellik ...
Çok iyi arkadaşımm ... perşembe diyor bugün menü :)
Yarın tartıda güzel olacak eminimmmmmm.
Duuur yahuuuu ... hemen baba evine ... konuş , fikrini sağlam belirt.. ama döneceğin yere gidiyorum resti çekme .
Gel 40 ta beraber doğurup burdan 2018 annelerine atlayalım ,ada81 da alalım
wooowoooo bir perşembe iddialı menüsü daha ...yarın pon pon salllamaktan ellerimi yoracaksınız anlaşıldı .
O ara hariç hepsi çok iyi de .. o arada kalorileri sayamadım şeri...
Yat dinlen kuzum ...yarına geçer ağrın sızın inşallah ... soğuk sıcak yememeye bak..daha da sızlamasın .
Tamamdır , bundan sonrasını sen menüleri yazdıkça ve cuma kilo bildiriminde anlayacağız bakalım ...
Gayet güzel adacımmm , bir spor yok diye tartının yüzüne gülmeyeceğini hiç sanmıyorum yarın .
Çok çok güzel ....su miktarı 2 nin altına inmesin ..hele spor varken daha da ihtiyaç var.
Roxenimmmmmmmmmmmmm
Nasılsın bakalım canım ? Kilolar ne durumda ? gelmiyorlar değil mi geri ?
Ablan 58 lerde
Çok iyi bir yüzdesi gelirse , listede olabilir aynura ... tamamen listesel düşünceler tatlım , seninle yarışı arada kaynadı
Bak valla listeye alma niyeti oldugunu bile söylemediAaa o güzel gülen yüze asık surat hiç yakışırmı ayolben seni hep gülümserken gördün aksini gözümün önüne getiremiyorum
Ausa gelince demek sana tavsiyede bulundu hııı
Bende aof sosyoloji okuyorum ama daha baslayamadim baslamam lazim...Nehir kız sendemi aöf desin sınava az kaldı çalış yavrum çalış
yorum için mersi şekerimde aynuraya perşembe sırf pro yaptırma tiyonu yazdım bi kenaraŞİddetli açlığı yine de iyi dizginlemişsin .
Bence güzel perşembe olmuş ....
süpersinnnnn .
69.9 ...geeeeee-liiiiii-yooooooor
Kızlar dün hastanede Dr yanındaki memurun bir davranışı beni çok mutlu etti duygulandım
Sıra bize gelmiş içerde bekliyorduk bir bayan geldi çocuğum Biraz sorunlu beni önden alır mısınız dedi bende Allah affetsin benimkiler De dışarda ağlıyor diye içimden geçirdim (gerçekten sesi içeriye kadar geliyordu) meğer durum farkliymış çocuk hafif otistik tahmini 7,8 yaşlarında elinde bir tomar reklam kağıda geldi memur kadına kolaylık gösterdi bizde memnun olduk ama en güzeli memur ve ordakilerin davranışı öyle guzeldiki çocuğa karşı annesinin gözleri doldu şaşırdı kimbilir bu zamana kadar nelerle karşılaştı hele memur kalem verdi sohbet etti kağıt verdi her türlü kolaylığı gosterdi
Bu dönem ilk umut özetlerini aldım murat yayınlarını bıraktım sanki bu daha iyi gibi . Gerçi sınavlarda belli olur . 8 dersim var hepsini oturup kitaptan çalışacak vakitmi varBende aof sosyoloji okuyorum ama daha baslayamadim baslamam lazim...
İyi akşamlar kızlar bende perşembe menümü vereyim
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık fındık bal
ARA form çayı biraz leblebi
Öğlen çorba yoğurt salata müsakka
ARA sade kahve yanında 1 kare bitter sonraki ara 1 elma
Akşam salata 4 köfte
ARA form çayı
Su 2.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş 40 dk pilates
yorum için mersi şekerimde aynuraya perşembe sırf pro yaptırma tiyonu yazdım bi kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?