- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Hmm ben yeni gördüm ya bilemedim ondan iyiymiş kalorisi de azdırCanim 2 haslanmis lahana 3 yk yogurt bir tatli kaşığı z.yagi gezdirip yiyorum herkes biliyor diye cok detayli yazmamistim usendim haha)
Aus kaptanım eyer ki ben bi karar verirsem ve istersem yaparım...bak kaç sınavdan geçtim...kendimi sana yaranmak için paraladım ayolSon dk süprizi ...
Söz yok ama hesap kitaba bağlı bu işler ...bilirsin sen :)
Sende hiç artı sabit çıkmadan , bu ii kotaracak ışığı gördüm ben , sen ne dersinaeben ?
Allah razi olsun o memurdanKızlar dün hastanede Dr yanındaki memurun bir davranışı beni çok mutlu etti duygulandım
Sıra bize gelmiş içerde bekliyorduk bir bayan geldi çocuğum Biraz sorunlu beni önden alır mısınız dedi bende Allah affetsin benimkiler De dışarda ağlıyor diye içimden geçirdim (gerçekten sesi içeriye kadar geliyordu) meğer durum farkliymış çocuk hafif otistik tahmini 7,8 yaşlarında elinde bir tomar reklam kağıda geldi memur kadına kolaylık gösterdi bizde memnun olduk ama en güzeli memur ve ordakilerin davranışı öyle guzeldiki çocuğa karşı annesinin gözleri doldu şaşırdı kimbilir bu zamana kadar nelerle karşılaştı hele memur kalem verdi sohbet etti kağıt verdi her türlü kolaylığı gosterdi
ablam geçen sende benim aklıma geldin iyiyim çok şükür sen nasılsınDün aklımdan geçtin fıstık nasılsın? ♡♡♡
Bende murat yayinlarindan ozet kitap aldim bide cikmis sorulari kitabini aldim...aofun kendi kitaplarındaki 10 soru varya onlarida kopardim onlara bakip gidecemBu dönem ilk umut özetlerini aldım murat yayınlarını bıraktım sanki bu daha iyi gibi . Gerçi sınavlarda belli olur . 8 dersim var hepsini oturup kitaptan çalışacak vakitmi var.
Seçim olmasaydı bu hafta sınavdı
Aynura ilk merhaba yazdıgında bunu sana yazacaktım ama kendin gör istedimSon dk süprizi ...
Söz yok ama hesap kitaba bağlı bu işler ...bilirsin sen :)
Sende hiç artı sabit çıkmadan , bu ii kotaracak ışığı gördüm ben , sen ne dersinaeben ?
Bugünümüze şükür canım, bildiğin gibi herşey aynı bıraktığın gibi, bir değişiklik yok kuzum :)ablam geçen sende benim aklıma geldin iyiyim çok şükür sen nasılsın
YOk yok o tirsar listedenAaaaa spor gelmiş :)))
menüde tam perşembe menüsü ..hayırdır yarında listede misin ?böyle gideceğini bilse idim bir hafta daha mezun etmezdim seni
Seni de listeye alayım mı
Duygulandım ablam ya...ama bi kere gelip kaybolmuşdum ya aus bana güvenmiyordu biliyorum hiss ediyordum benAynura ilk merhaba yazdıgında bunu sana yazacaktım ama kendin gör istedim.
Ausum ben aynurayı bu takıma kaptan getirdim ve onu diyet guruplarında tarihte ilktir Kaptan olarak denemeye aldım ve o benim yüzümü hiççç kara çıkartmadı şu anki heyacanı o an paylaşım alanına "ben kaptan olmak istiyorum bana takım verin " dediği andaki heyecanıyla aynıdır.
Herşeyiyle kefilim
Laydim be yemiş bakimm@Sherrysherrylady kafama takılmıştı canım arada çok çok yemişsin ya.ben sandınmi şaka yazacaksın bi yere
4 günlük liste yapıyorum canım, bugün son günüydü o sebepten böyle yedimMenü çok güzel saydınım.ama kahvaltıda hep mi böyle yiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?