Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Son dk süprizi ...
Söz yok ama hesap kitaba bağlı bu işler ...bilirsin sen :)

Sende hiç artı sabit çıkmadan , bu ii kotaracak ışığı gördüm ben , sen ne dersin aeben ?
Aus kaptanım eyer ki ben bi karar verirsem ve istersem yaparım...bak kaç sınavdan geçtim...kendimi sana yaranmak için paraladım ayol şaka bi yana bilirim kaptanım.nasıl uygun görürsen...
İlk defadır pro günü yaptım işe yararsa her perşenbe pro yapıcam artık.ve gerçekten hiiiiç aç deyilim hatta çokkk tokummm

Allah razi olsun o memurdan

Bende murat yayinlarindan ozet kitap aldim bide cikmis sorulari kitabini aldim...aofun kendi kitaplarındaki 10 soru varya onlarida kopardim onlara bakip gidecem )

Son dk süprizi ...
Söz yok ama hesap kitaba bağlı bu işler ...bilirsin sen :)

Sende hiç artı sabit çıkmadan , bu ii kotaracak ışığı gördüm ben , sen ne dersin aeben ?
Aynura ilk merhaba yazdıgında bunu sana yazacaktım ama kendin gör istedim .
Ausum ben aynurayı bu takıma kaptan getirdim ve onu diyet guruplarında tarihte ilktir Kaptan olarak denemeye aldım ve o benim yüzümü hiççç kara çıkartmadı şu anki heyacanı o an paylaşım alanına "ben kaptan olmak istiyorum bana takım verin " dediği andaki heyecanıyla aynıdır .
Herşeyiyle kefilim

Duygulandım ablam ya...ama bi kere gelip kaybolmuşdum ya aus bana güvenmiyordu biliyorum hiss ediyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…