- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Tesekkurler canimmm operimmm
Sağolasın doktorum çok teşekkürler ♡♡
Bu 4 günlük diyetin sonucunu cook merak ediyorummmÇok şükür 4 4 luk bi 4 gunluk bitti nokta
Menümü de yazayim...
11.00 2yumurta
Lor
Yeşil çay
17.30 3parça tavuk
Kara bib.li ayran
Lor
3litre su
2yeşil çay
Bence ablam.Daktırım bakalım ablanmı çok verecek 4 günlükte senmi ?
saydının eşinine hayırlı yaşlar dilerim .
Teşekkür ederim Aebenim ♡♡Daktırım bakalım ablanmı çok verecek 4 günlükte senmi ?
saydının eşinine hayırlı yaşlar dilerim .
Doktorum baktın mı hiç kilona? ne diyo tartıBence ablam.
Amannn menüye bakOkurken tansiyonum düştü abla
çok değişken.regl oldum olacam. O yüzden 4.ben olurum zannimcaDoktorum baktın mı hiç kilona? ne diyo tartı
MenucukAmannn menüye bak
Belli olmaz canım yaa bende de bi eksi bi sabit bi artıçok değişken.regl oldum olacam. O yüzden 4.ben olurum zannimca
ayy ben de sana dicektim bilion muOyyyy benim güzel kuzum .... evde iyice dinlersin... ben sana özet geçerim :)
Hadi bakalım şifreli mifreli menü yaz da kopma güzellik ...
Çok iyi arkadaşımm ... perşembe diyor bugün menü :)
Yarın tartıda güzel olacak eminimmmmmm.
Duuur yahuuuu ... hemen baba evine ... konuş , fikrini sağlam belirt.. ama döneceğin yere gidiyorum resti çekme .
Gel 40 ta beraber doğurup burdan 2018 annelerine atlayalım ,ada81 da alalım
wooowoooo bir perşembe iddialı menüsü daha ...yarın pon pon salllamaktan ellerimi yoracaksınız anlaşıldı .
O ara hariç hepsi çok iyi de .. o arada kalorileri sayamadım şeri...
Yat dinlen kuzum ...yarına geçer ağrın sızın inşallah ... soğuk sıcak yememeye bak..daha da sızlamasın .
Tamamdır , bundan sonrasını sen menüleri yazdıkça ve cuma kilo bildiriminde anlayacağız bakalım ...
Gayet güzel adacımmm , bir spor yok diye tartının yüzüne gülmeyeceğini hiç sanmıyorum yarın .
Çok çok güzel ....su miktarı 2 nin altına inmesin ..hele spor varken daha da ihtiyaç var.
Roxenimmmmmmmmmmmmm
Nasılsın bakalım canım ? Kilolar ne durumda ? gelmiyorlar değil mi geri ?
Ablan 58 lerde
Çok iyi bir yüzdesi gelirse , listede olabilir aynura ... tamamen listesel düşünceler tatlım , seninle yarışı arada kaynadı
Ben hamilelikte yuvarlak oluyorum ama cook guzellesmistim kendimim diye demiyorum cok guzel bi hatun olmustumayy ben de sana dicektim bilion mu
eccük bekle aus kiloları verem de ikinciyi yapak diye
ada81 de gelsin, hamilelikte güzellik ve bakım konusunda yardımı olur hem, malum kokoş ada
bu arada niye kalori sayıyon kibenimki düşük kalori diyeti değil bilion
evet_AYNURA_ da demiş ara çok oldu diye, evet çok oldu haklısınız
aynura aynura şaka değil gerçek bir perşembe menüsüydü bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?