Ben hamilelikte yuvarlak oluyorum ama cook guzellesmistim kendimim diye demiyorum cok guzel bi hatun olmustum.hatta herkes bana senin kesin oglun olacak dediler guya hamilelikte erkek anneleri guzellesirmis cook ayva yedim ondan mi acaba bidahada o guzelligi yakalayamadim ).badem yaglarini gobuse surerdim bacaklara da ))
Aus kaptanım eyer ki ben bi karar verirsem ve istersem yaparım...bak kaç sınavdan geçtim...kendimi sana yaranmak için paraladım ayolşaka bi yana bilirim kaptanım.nasıl uygun görürsen...
İlk defadır pro günü yaptım işe yararsa her perşenbe pro yapıcam artık.ve gerçekten hiiiiç aç deyilim hatta çokkk tokummm
Menümü de yazayim...
11.00 2yumurta
Lor
Yeşil çay
17.30 3parça tavuk
Kara bib.li ayran
Lor
3litre su
2yeşil çay
Aynura ilk merhaba yazdıgında bunu sana yazacaktım ama kendin gör istedim.
Ausum ben aynurayı bu takıma kaptan getirdim ve onu diyet guruplarında tarihte ilktir Kaptan olarak denemeye aldım ve o benim yüzümü hiççç kara çıkartmadı şu anki heyacanı o an paylaşım alanına "ben kaptan olmak istiyorum bana takım verin " dediği andaki heyecanıyla aynıdır.
Herşeyiyle kefilim
Bugünkü sacma menüm ( evde degildim )
Sabah
Limonlu su
Yarim muz
Yesil cay
Kahvalti-ögle
1 kücük alman ekmegi (brotchen)
1dilim arpa ekmegi
Peynir zeytin salata
Domatesli biber
Biraz ciss
Ara
Yarim muz
Aksam
1.5 dilim sucuklu tost
2 bardak ayran
1 yesil elma
Su 2 olur
Duygulandım ablam ya...ama bi kere gelip kaybolmuşdum ya aus bana güvenmiyordu biliyorum hiss ediyordum ben
Çok şükür 4 4 luk bi 4 gunluk bitti nokta
Bu 4 günlük diyetin sonucunu cook merak ediyorummm) bende baslayabilirimmm
Yasemim ablayla konuştum şimdi vp tan...onu tanıyan tanımayan herkese selam söyledi...
Oh evime geldim hemen sahile attım kendimi taktım kulaklık Özgür Luk harika birşey 1.5 saat yurudum
Menü vereyim
Kahvaltı
Biraz peynir
3 yeşil zeytin
Öğle
Yoğurt
Az salata
Tavuk döner
1 kepçe sebze çorbası
Ara sade türk kahvesi
Akşam
Chiali yoğurt
Su 2lt
Zencefil 2
1 sade türk kahvesi
Ausencia
ayy ben de sana dicektim bilion mu
eccük bekle aus kiloları verem de ikinciyi yapak diye
ada81 de gelsin, hamilelikte güzellik ve bakım konusunda yardımı olur hem, malum kokoş ada
bu arada niye kalori sayıyon kibenimki düşük kalori diyeti değil bilion
evet @_AYNURA_ da demiş ara çok oldu diye, evet çok oldu haklısınız
aynura aynura şaka değil gerçek bir perşembe menüsüydü bacım
ama ben 2018 e yetişebilir miyim onu bilmiyorum ya, eşimle bu konuyu hiç konuşmadık öyle üstünkörü kardeş mardeş dedik ama çok yakın zamanda yapamayız gibime geliyorbana uyar sanki ..az daha düşüneyim
Sen eksileri epeeeeeey bir gördün de perşembe perşembe o menü ile geldin bence
ama ben 2018 e yetişebilir miyim onu bilmiyorum ya, eşimle bu konuyu hiç konuşmadık öyle üstünkörü kardeş mardeş dedik ama çok yakın zamanda yapamayız gibime geliyor
ve evet sanırım yüz buldum of yai şu bogazıma bi hakim olsam bende şimdi altmışlardaydım kesin
Benimde catlagim cook az olduu zayiflayinca cikti ortayaBu hatundan bakımlı hamile olur dediydim demi
benim karnım pek çatlamadı bilion mu ada, bende o kremlerden filan kullandım ama sag tarafımda avuc içi kadar bir yerde epey bi çatlak var.
orası da ecenin hep oturduğu bana tekmük attığı yer,beni sola heç yatırmazdı, saga da, ne sırt üstü ne yan böyle yarım yamalak yatardım.
ah anılar anılar, şimdi dibimde emekliyor, ay ne güzel yaa
Maaşallah hiç öyle bir bebeğim olmadıBenimde catlagim cook az olduu zayiflayinca cikti ortaya)) benim kizim hsmilelikte hic uzmedi beni ben normal yattim sadece reflu vardi onun icin iki yastikla yattim onun disinda sakin bir bebekti...yada ben cook yogun calisiyordum hic kendimi dinlemedim bilmiyorum bazen hamile oldugumu bile unuturdum ...cook sansli bi anneydim hic uyku sorunu yasamadik buyuk adam gibi koyduk aksamdan sabah uyandi biz uyandirirdik sut icirirdik geri uyurdu ))
Aynen canim ,bende isterim bi kac ayda sıkıp bu isi bitirmeyi ama olmuyor iste 2 verip 3 aliyorum en iyisi az olsun benim olsun ayda 1 kilo versem bile 1 sene sonra 68 kilo olurum :) tabi bu arada bir cosup bi kac kilo vermiyecegim anlamina gelmiyor sadece beynimi diyetteyim psikolojisinden cikarip dikkat ediyorum psikolojisine sokmak istiyorum :)4/4 lük 4 gün oldu saydınım .. hiç bozmadan ... eminim güzel sonuç gelecek yarın ... dely çok iyiydi ...rekor kıracaktı ama dişinden dolayı bozdu ...
Bence listeye çok yakışacaksın ... dur bakalım hele bir yarın ola ...
Pronun dibi olmuş ...saf pro buna derim ben
Gördüm görmem mişu gözlere bak bende ...
Kendime benzettim aynurayı ...hem metasını hem azmini ... sonuçta burda bir çok arkadaşım feci azimli ama bir de meta olayı giriyor devreye ... bunu pamukta da hissetmiştim ... lunya zaten şüphesiz...
Yani alışma süreci , sıkmadan diyet için hiç fena değil ... büyük kilolar gitmez ama gider mumu ... önemli olanda hepten koyvermek yerine ayda 1-2 kilo gitsin ...istikrarla gitsin
Yok yahu ... öyle özel bir güvenmemezlik hissim .. ama bu sefer sağlam geldiğin çook belli
canım daktırım yaaaa ... yoğunsun bu ara biliyorum da bu 4 lükte etkiledi seni sanki .. yarın azıcık beslen de :) muhabbete gel ..yine özledim ..seminer üstü 4 gün fazla geldi bana
Hiç durma derim beeeeen ..... sende bile:) en az 1.5 gider ...
Ve aleyküm selaaaam
Ooooooo bir günlerden perşembe ağzımı kapadım gece menüsü dahayarın çok güzel şeyler söyleyecek tartı .
bana uyar sanki ..az daha düşüneyim
Sen eksileri epeeeeeey bir gördün de perşembe perşembe o menü ile geldin bence
İyice utandım şimdiYavrummm yine takımda ve listedesin sence ?
Kendi gırtlağını tutamadığın zaman takımını ve arkadaşlarını düşüneceksin diye ...
Ya şimdi tam birinci olacakken listede biri çok yedi diye kaçsa o birincilik sevinci ....
Bence liste bu sorumlulukla önemli ve güzel...
Benimde catlagim cook az olduu zayiflayinca cikti ortaya)) benim kizim hsmilelikte hic uzmedi beni ben normal yattim sadece reflu vardi onun icin iki yastikla yattim onun disinda sakin bir bebekti...yada ben cook yogun calisiyordum hic kendimi dinlemedim bilmiyorum bazen hamile oldugumu bile unuturdum ...cook sansli bi anneydim hic uyku sorunu yasamadik buyuk adam gibi koyduk aksamdan sabah uyandi biz uyandirirdik sut icirirdik geri uyurdu ))
Hic sallamadim sallamayi da ogrenmediMaaşallah hiç öyle bir bebeğim olmadı
İyice utandım şimdi
Ama listede olmasam daha çok yer, akşamda telafi etmezdim.
Şu an açım mesele, normal de yogurt yerdim onuda yemiyorum @Auscencia
Ayy @ada81 maşallah kızına ya, keşke bizde de.öyle olsaydi 2. Ci direkt yani.
Bu ara ecenin uyku olayı şu bu ara.
Gece 23.30 00.00 arasi uyur, 07.00 civari kalkar, gunduzde aşağı yukari 2 tane2 saatlik 1 tane 1.saatlik 3 uyku uyur.
Düzene sokmay calis.imkansiz.
Uyuma guhduzkizim desem.yorgunluktan ağlar.
Bende saldim istedigo gibi yapıyorum,
Bekarken 9 saat altı uyuyujca kafayı siyiran ben alti.yedi saate tavim
Zaten sizleri okuyunca ooo diyorum masallah biz kolay atlatmisiz..Allah kolaylik versin uykusuzluk zor gercekten...İyice utandım şimdi
Ama listede olmasam daha çok yer, akşamda telafi etmezdim.
Şu an açım mesele, normal de yogurt yerdim onuda yemiyorum @Auscencia
Ayy @ada81 maşallah kızına ya, keşke bizde de.öyle olsaydi 2. Ci direkt yani.
Bu ara ecenin uyku olayı şu bu ara.
Gece 23.30 00.00 arasi uyur, 07.00 civari kalkar, gunduzde aşağı yukari 2 tane2 saatlik 1 tane 1.saatlik 3 uyku uyur.
Düzene sokmay calis.imkansiz.
Uyuma guhduzkizim desem.yorgunluktan ağlar.
Bende saldim istedigo gibi yapıyorum,
Bekarken 9 saat altı uyuyujca kafayı siyiran ben alti.yedi saate tavim
Merhaba canlarım.asfarovski canım kaç gündür aklımdasın bebiş doğudumu nasılsın
Benim ablacim, seninle beraber bende sayıyorum ilk hediyesini ben alacağım yeğeniminMerhaba canlarım.
Ablacım şükür herşey yolunda 28+2 olduk yarın kontrol var. Ise devam ediyorum hayat yoğun ve yorucu geçiyor bu ara malum.
Nanam sen misin o Lunyaevet kuzum dediğin kadar var iki buçuk ay daha
Vero ve ahum iyiyim kızlar şükür
Vampirim çok teşekkür ederim sen ne yaptın bitti mi okul yoksa kilo alıp mi geldin kürkçü dükkanına
Senin duan yeter kuzum benim sağlıkla gelsin oğlum ben birşey istemem. Sen nr yapıyorsun kuzum sen de mi kelebek gibi kemik aldırmaya karar verdin yoksaBenim ablacim, seninle beraber bende sayıyorum ilk hediyesini ben alacağım yeğenimin
Senin duan yeter kuzum benim sağlıkla gelsin oğlum ben birşey istemem. Sen nr yapıyorsun kuzum sen de mi kelebek gibi kemik aldırmaya karar verdin yoksaben top oldum yuvarlanıp gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?