Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu hatundan bakımlı hamile olur dediydim demi
benim karnım pek çatlamadı bilion mu ada, bende o kremlerden filan kullandım ama sag tarafımda avuc içi kadar bir yerde epey bi çatlak var.
orası da ecenin hep oturduğu bana tekmük attığı yer,beni sola heç yatırmazdı, saga da, ne sırt üstü ne yan böyle yarım yamalak yatardım.
ah anılar anılar, şimdi dibimde emekliyor, ay ne güzel yaa

4/4 lük 4 gün oldu saydınım .. hiç bozmadan ... eminim güzel sonuç gelecek yarın ... dely çok iyiydi ...rekor kıracaktı ama dişinden dolayı bozdu ...

Bence listeye çok yakışacaksın ... dur bakalım hele bir yarın ola ...

Menümü de yazayim...
11.00 2yumurta
Lor
Yeşil çay

17.30 3parça tavuk
Kara bib.li ayran
Lor

3litre su
2yeşil çay

Pronun dibi olmuş ...saf pro buna derim ben

Gördüm görmem mi şu gözlere bak bende ...
Kendime benzettim aynurayı ...hem metasını hem azmini ... sonuçta burda bir çok arkadaşım feci azimli ama bir de meta olayı giriyor devreye ... bunu pamukta da hissetmiştim ... lunya zaten şüphesiz...

Yani alışma süreci , sıkmadan diyet için hiç fena değil ... büyük kilolar gitmez ama gider mumu ... önemli olanda hepten koyvermek yerine ayda 1-2 kilo gitsin ...istikrarla gitsin

Duygulandım ablam ya...ama bi kere gelip kaybolmuşdum ya aus bana güvenmiyordu biliyorum hiss ediyordum ben

Yok yahu ... öyle özel bir güvenmemezlik hissim .. ama bu sefer sağlam geldiğin çook belli

Çok şükür 4 4 luk bi 4 gunluk bitti nokta

canım daktırım yaaaa ... yoğunsun bu ara biliyorum da bu 4 lükte etkiledi seni sanki .. yarın azıcık beslen de :) muhabbete gel ..yine özledim ..seminer üstü 4 gün fazla geldi bana

Bu 4 günlük diyetin sonucunu cook merak ediyorummm ) bende baslayabilirimmm

Hiç durma derim beeeeen ..... sende bile:) en az 1.5 gider ...

Yasemim ablayla konuştum şimdi vp tan...onu tanıyan tanımayan herkese selam söyledi...

Ve aleyküm selaaaam

Ooooooo bir günlerden perşembe ağzımı kapadım gece menüsü daha yarın çok güzel şeyler söyleyecek tartı .

bana uyar sanki ..az daha düşüneyim

Sen eksileri epeeeeeey bir gördün de perşembe perşembe o menü ile geldin bence

bana uyar sanki ..az daha düşüneyim

Sen eksileri epeeeeeey bir gördün de perşembe perşembe o menü ile geldin bence
ama ben 2018 e yetişebilir miyim onu bilmiyorum ya, eşimle bu konuyu hiç konuşmadık öyle üstünkörü kardeş mardeş dedik ama çok yakın zamanda yapamayız gibime geliyor

ve evet sanırım yüz buldum of yai şu bogazıma bi hakim olsam bende şimdi altmışlardaydım kesin

Yavrummm yine takımda ve listedesin sence ?
Kendi gırtlağını tutamadığın zaman takımını ve arkadaşlarını düşüneceksin diye ...

Ya şimdi tam birinci olacakken listede biri çok yedi diye kaçsa o birincilik sevinci ....

Bence liste bu sorumlulukla önemli ve güzel...

Benimde catlagim cook az olduu zayiflayinca cikti ortaya )) benim kizim hsmilelikte hic uzmedi beni ben normal yattim sadece reflu vardi onun icin iki yastikla yattim onun disinda sakin bir bebekti...yada ben cook yogun calisiyordum hic kendimi dinlemedim bilmiyorum bazen hamile oldugumu bile unuturdum ...cook sansli bi anneydim hic uyku sorunu yasamadik buyuk adam gibi koyduk aksamdan sabah uyandi biz uyandirirdik sut icirirdik geri uyurdu))

Maaşallah hiç öyle bir bebeğim olmadı

Aynen canim ,bende isterim bi kac ayda sıkıp bu isi bitirmeyi ama olmuyor iste 2 verip 3 aliyorum en iyisi az olsun benim olsun ayda 1 kilo versem bile 1 sene sonra 68 kilo olurum :) tabi bu arada bir cosup bi kac kilo vermiyecegim anlamina gelmiyor sadece beynimi diyetteyim psikolojisinden cikarip dikkat ediyorum psikolojisine sokmak istiyorum :)

İyice utandım şimdi

Ama listede olmasam daha çok yer, akşamda telafi etmezdim.
Şu an açım mesele, normal de yogurt yerdim onuda yemiyorum @Auscencia

Ayy @ada81 maşallah kızına ya, keşke bizde de.öyle olsaydi 2. Ci direkt yani.
Bu ara ecenin uyku olayı şu bu ara.
Gece 23.30 00.00 arasi uyur, 07.00 civari kalkar, gunduzde aşağı yukari 2 tane2 saatlik 1 tane 1.saatlik 3 uyku uyur.
Düzene sokmay calis.imkansiz.
Uyuma guhduzkizim desem.yorgunluktan ağlar.
Bende saldim istedigo gibi yapıyorum,
Bekarken 9 saat altı uyuyujca kafayı siyiran ben alti.yedi saate tavim

Evet bir 4 günlüğünde sonuna geldim
Benim ilkti artık bundan sonrasina nasip
Ama nasıl bir psikolojiyse oruçlu gibi yemeklerin tuzuna bile bakamadım
Hakkını verdigimi düşünüyorum bide hastalık araya görmeseydim spora yuklenecektim ama olmadı ya nasip
Sabah
1 kase yoğurt 1 adet armut (orta boy)
Öğlen
4 adet köfte salata
Akşam 3 adet baget salata
1 kupa kakuleliYeşil çay 2 adet Türk kahvesi
1bardak sabah 2 bardak akşam olmak üzere toplam 3 bardak çay
Su iki litreyi biraz gecti

Maaşallah hiç öyle bir bebeğim olmadı
Hic sallamadim sallamayi da ogrenmedi )) ama bizim sorunumuzda suydu 1 yasina kadar eve misafir kabul etmedi hatun kim gelirse gelsin agliyordu deli gibi..ve bizde hic kimseye gidemedik gittigimiz bi misafirlikte sadece salona girdik nasil agliyor nas agliyor anlatamam geri ustumuzu giydik ciktik eve geldik bunun gibi cok animiz oldu...simdide oyle sosyal bi kiz ki herkesin dikkatini çekiyor ayari yok bunlarin....

Annelik böyle birşey yapamayacağını yaptırır adama

Zaten sizleri okuyunca ooo diyorum masallah biz kolay atlatmisiz..Allah kolaylik versin uykusuzluk zor gercekten...

asfarovski canım kaç gündür aklımdasın bebiş doğudumu nasılsın
Merhaba canlarım.

Ablacım şükür herşey yolunda 28+2 olduk yarın kontrol var. Ise devam ediyorum hayat yoğun ve yorucu geçiyor bu ara malum.

Nanam sen misin o Lunya evet kuzum dediğin kadar var iki buçuk ay daha

Vero ve ahum iyiyim kızlar şükür

Vampirim çok teşekkür ederim sen ne yaptın bitti mi okul yoksa kilo alıp mi geldin kürkçü dükkanına

Benim ablacim, seninle beraber bende sayıyorum ilk hediyesini ben alacağım yeğenimin

Senin duan yeter kuzum benim sağlıkla gelsin oğlum ben birşey istemem. Sen nr yapıyorsun kuzum sen de mi kelebek gibi kemik aldırmaya karar verdin yoksa ben top oldum yuvarlanıp gidiyorum

İnşallah sagsalim atlatacaksiniz doğumu çok yoğunum ablacim, sen benim kemiklerimi gördün mu
Sen bi doğur, yine incecik olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…