SüpersiinVerirsin tabi ki bende 10 kilo vermiştim sonra 5-6 kilosunu geri aldım bu sene içinde şimdi tekrar verdim o kadar vermesem de verdim zaten o kadar vermek istemiyordum
Sabah: 1 yumurta, domates-salatalık, 1 kk peynir
Ara: 1 elma
Öğle: 2 yk yoğurt, 3 yk tavuk yemeği (sadece tavuğundan), yeşil salata
Ara: Ayran
Akşam: 6 yk pırasa , 3 yk yoğurt
Su: 1,5 lt
Spor: 7 plie squat + 7 leg swings + 7 side lunges + 30 sn plank
Aa sen de mi burdasın canım seni görmek ne güzeelKimleri görüyorumm fıstııkkk naber
Kalplerimiz birmiişPeki aynı zamanda geri dönmemiz nasıl bir tesadüf şeker ?
Doğum günü kutlu olsun miniğinGuya bugun doğum gunu kutlamayacaktik ama babası dayanamis pasta almis gelmis baba kiz yiyorlar ben miii aslaaa agzimi bile surmedim..)
Tesekkurler canim..Doğum günü kutlu olsun miniğin
Kız wampirellayi görünce sen geldin aklıma çağırdım ben deKalplerimiz birmiiş
Yarın tartı günü oyyiiii. . Merakla bekliozSelamlarDershaneden ne yazık kii eve yeni geldiiim ve bir baktım 180 mesaj hepsini okuyamıyorum Okul dergisinde editör oldum gidip onlarla uğraşıcam şimdii Yarın sabah tartılıcam ama bu pili hala değiştiremedim yaa
Canım bozmadan yaptım bakalım tartı ne diyecek? Ama pek bir kararsız tartı da4/4 lük 4 gün oldu saydınım .. hiç bozmadan ... eminim güzel sonuç gelecek yarın ... dely çok iyiydi ...rekor kıracaktı ama dişinden dolayı bozdu ...
Bence listeye çok yakışacaksın ... dur bakalım hele bir yarın ola ...
Pronun dibi olmuş ...saf pro buna derim ben
Gördüm görmem mişu gözlere bak bende ...
Kendime benzettim aynurayı ...hem metasını hem azmini ... sonuçta burda bir çok arkadaşım feci azimli ama bir de meta olayı giriyor devreye ... bunu pamukta da hissetmiştim ... lunya zaten şüphesiz...
Yani alışma süreci , sıkmadan diyet için hiç fena değil ... büyük kilolar gitmez ama gider mumu ... önemli olanda hepten koyvermek yerine ayda 1-2 kilo gitsin ...istikrarla gitsin
Yok yahu ... öyle özel bir güvenmemezlik hissim .. ama bu sefer sağlam geldiğin çook belli
canım daktırım yaaaa ... yoğunsun bu ara biliyorum da bu 4 lükte etkiledi seni sanki .. yarın azıcık beslen de :) muhabbete gel ..yine özledim ..seminer üstü 4 gün fazla geldi bana
Hiç durma derim beeeeen ..... sende bile:) en az 1.5 gider ...
Ve aleyküm selaaaam
Ooooooo bir günlerden perşembe ağzımı kapadım gece menüsü dahayarın çok güzel şeyler söyleyecek tartı .
bana uyar sanki ..az daha düşüneyim
Sen eksileri epeeeeeey bir gördün de perşembe perşembe o menü ile geldin bence
Ayy canım ya . Sağlıkla gelsin kuzularimiz. Seninle geecen snee az yazismadik sahur da sen calisiodun sanıırm o saatlerde de . À geçen sene değil önceki sené idi. Geçen sene sahurda ben lohusa idim kız . Minnak bebé ile uyku haramdiMerhaba canlarım.
Ablacım şükür herşey yolunda 28+2 olduk yarın kontrol var. Ise devam ediyorum hayat yoğun ve yorucu geçiyor bu ara malum.
Nanam sen misin o Lunyaevet kuzum dediğin kadar var iki buçuk ay daha
Vero ve ahum iyiyim kızlar şükür
Vampirim çok teşekkür ederim sen ne yaptın bitti mi okul yoksa kilo alıp mi geldin kürkçü dükkanına
Benim de karnım dà hiç çatlak yokBu hatundan bakımlı hamile olur dediydim demi
benim karnım pek çatlamadı bilion mu ada, bende o kremlerden filan kullandım ama sag tarafımda avuc içi kadar bir yerde epey bi çatlak var.
orası da ecenin hep oturduğu bana tekmük attığı yer,beni sola heç yatırmazdı, saga da, ne sırt üstü ne yan böyle yarım yamalak yatardım.
ah anılar anılar, şimdi dibimde emekliyor, ay ne güzel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?