Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saydin78 canım emek hiç boşa gitmez h gün değil de yarın yansır.yarin ola hayr ola .semim hormonlarda etkiliyordur. Bi sürü stres yaşadın ama tebrik ederim 4 4 luk 4 guncu çıktın.
Teşekkür ederim kelebeğim ♡♡♡ sen de süper performans gösterdin maşallah troid hormonlarım da bu ara iyi değil. O da etkiledi sanırım. Evet yaşananlar hep üst üste, o da etkiledi Kelebeğim haklısın Allahım feraha çıkarsın inşallah. Yarın babam için tekrar gidiyoruz bacaklarında ağrı devam ediyor bi bakalım ne diyecekler

Ben bir kaç aydır dikkat ettim canim, Karnim resmendavul oluyor. 3~4 gün sürüyor bu.
O gun geciyor sonra fos.
Bu arada kelebekin eşi gibi bu eniştem de benin gibi koç burcu dimek.
Doğum günü kutlu olsun...

Hiç moralini bozma.bence moral bozulacak tek durum kopukluk.diyetle alakası olmayıp kilo verme hayali.obur türlü illa bi yerde gidiyor bir bir

Ben bir kaç aydır dikkat ettim canim, Karnim resmendavul oluyor. 3~4 gün sürüyor bu.
O gun geciyor sonra fos.
Bu arada kelebekin eşi gibi bu eniştem de benin gibi koç burcu dimek.
Doğum günü kutlu olsun...
Ben de takip edeyim Shery'im belki bende de öyle bir durum olabilir. Evet canım koç teşekkür ederim tatlım eksik olma :) ♡♡♡

Ececim canim yavrum kolyelerimi keşfetti.
Hepsini birbirine sokup düğüm yapmış
Aman dikkat et agiz larına alıp cektiryiolar kopMasin... kızz bunlar yuruyunce ne olacak oraya tirman buraya Tırman. Altini değişmek hele bici bici yaptirmak kas gücü istio. Pitir pitir hiç mi yorulmuon yavru ! 6 buçuk 7 de kalkar. Tam gaz devam. . Ama var ya ne zaman böyle düşünsem geçen de bi hasta oldu ya . Yattığı yerden başını ceviremezdi kuzum.allah sağlık versin . Ben koşarim arkasindan

Titiz Nare83 o ev işi hicccccccc bitmez yat kuzum sabah baskulde randevun var.
Aaaa bu arada betulu gören var mı @Betulina

Kız vallahi titizlikten degil ..
Süt gelmiş aldım bugün onu kaynar mayalar, mutfak topla, cm at yıkamanın as, b.makinasi boşalt ancak yetişti oğlan uyuyunca yaptım anne yanımda otur diyip durdu

Süt gelmiş aldım bugün onu kaynar mayalar, mutfak topla, cm at yıkamanın as, b.makinasi boşalt ancak yetişti oğlan uyuyunca yaptım anne yanımda otur diyip durdu
Nasıl oldu daha iyi mi

Kuzum sen birde yakinda ikinciye.de.kosacan.
Valla allahkolaylik.versin.
Ben eceyi yikadim bu.gece, kiveti banyoya sugmayinca leğen aldım onda yikiyorum eski usul. Cip cip.yapmayı öğrendi simdi.
Ama.bas kizim bacaklarını yıkıyim diom oturuyor yine legene,
Babayida ise.yolladik simdi yalniziz.
Aldim ayağımda salliyorum su an, inşallah yarjm saati gecmez uyumasi.
Dun cok zorladi.beni 1.saat ayagimda salladim uyumayinca kalktik sonra 1.de yatti.
Uykusu.var diyoruz uyumuyor. Canı sağolsun ama zor.be

Hiç moralini bozma.bence moral bozulacak tek durum kopukluk.diyetle alakası olmayıp kilo verme hayali.obur türlü illa bi yerde gidiyor bir bir
Haklısın moral bozunca birsey değişmiyor canım. Hayalini kurduğum hayatı düşünmekten var olan hayatımı yaşayamadığı hissediyorum. Çok yıprandim. Silkelenmem lazım. Hayat devam ediyor

Kedibochi onu oğluma alayım
Benim oğlan ip istedi.verdim bi baktım boncuklari dizip kolye yapmış.sana yaptım dedi.taktim çok güzel oldun dedi.6 yasinda
Oy yerim ben.onu.yaa.
Bu saksida bitki yetiştiren miydi?
Kizim.doktor koca.bulamadi ama doktor kv si olacak.
Ah.ah.benim kizimi ne.daktirlar istedi de
Verdim gitti

Banu gecen hafta da yazmustin yazamadim.
Zaten yazmak istediğim çok şey oluyor atlıyorum o an yazamayinca.
Ay demeyin bu.yazamayan halin mi diye
Heee heeeeee
Neyse uzatmayayim banada çarşamba günleri süt geliyor,.dün aldım 5kilo yoğurt yaptim. Eceye hep.ev yoğurdu yedirdim, paketli.birsey mumkun mertebe.vermemeye calisirim tabi arada olmuyor değil.
Marketten alinan.yogurdu yiyemiyprum.oooooo.geliyor amaaa ec yoğurdu şahane dimi

Sağol canım. Evet iki sene önce sahurda çalıştım busene ramazan zor benim gelecek kısa öderim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…