Teşekkür ederim kelebeğim ♡♡♡ sen de süper performans gösterdin maşallahsaydin78 canım emek hiç boşa gitmez h gün değil de yarın yansır.yarin ola hayr ola .semim hormonlarda etkiliyordur. Bi sürü stres yaşadın ama tebrik ederim 4 4 luk 4 guncu çıktın.
Ben bir kaç aydır dikkat ettim canim, Karnim resmendavul oluyor. 3~4 gün sürüyor bu.Canım bozmadan yaptım bakalım tartı ne diyecek? Ama pek bir kararsız tartı dabir eksi bir sabit bir artı ovülasyon günüm shery gibi bende mi bu dönemde artı çıkıyorum acaba :) daha önce hiç dikkat etmedim ama olabilir mi?
Hiç moralini bozma.bence moral bozulacak tek durum kopukluk.diyetle alakası olmayıp kilo verme hayali.obur türlü illa bi yerde gidiyor bir birTeşekkür ederim kelebeğim ♡♡♡ sen de süper performans gösterdin maşallahtroid hormonlarım da bu ara iyi değil. O da etkiledi sanırım. Evet yaşananlar hep üst üste o da etkiledi Kelebeğim haklısın
Ben de takip edeyim Shery'im belki bende de öyle bir durum olabilir. Evet canım koçBen bir kaç aydır dikkat ettim canim, Karnim resmendavul oluyor. 3~4 gün sürüyor bu.
O gun geciyor sonra fos.
Bu arada kelebekin eşi gibi bu eniştem de benin gibi koç burcu dimek.
Doğum günü kutlu olsun...
Aman dikkat et agiz larına alıp cektiryiolar kopMasin... kızz bunlar yuruyunce ne olacak oraya tirman buraya Tırman. Altini değişmek hele bici bici yaptirmak kas gücü istio. Pitir pitir hiç mi yorulmuon yavru ! 6 buçuk 7 de kalkar. Tam gaz devam. . Ama var ya ne zaman böyle düşünsem geçen de bi hasta oldu ya . Yattığı yerden başını ceviremezdi kuzum.allah sağlık versin . Ben koşarim arkasindanEcecim canim yavrum kolyelerimi keşfetti.
Hepsini birbirine sokup düğüm yapmış
Nasıl oldu daha iyi miKız vallahi titizlikten degil ..
Süt gelmiş aldım bugün onu kaynar mayalar, mutfak topla, cm at yıkamanın as, b.makinasi boşalt ancak yetişti oğlan uyuyunca yaptım anne yanımda otur diyip durdu
Kuzum sen birde yakinda ikinciye.de.kosacan.Aman dikkat et agiz larına alıp cektiryiolar kopMasin... kızz bunlar yuruyunce ne olacak oraya tirman buraya Tırman. Altini değişmek hele bici bici yaptirmak kas gücü istio. Pitir pitir hiç mi yorulmuon yavru ! 6 buçuk 7 de kalkar. Tam gaz devam. . Ama var ya ne zaman böyle düşünsem geçen de bi hasta oldu ya . Yattığı yerden başını ceviremezdi kuzum.allah sağlık versin . Ben koşarim arkasindan
Haklısın moral bozunca birsey değişmiyor canım. Hayalini kurduğum hayatı düşünmekten var olan hayatımı yaşayamadığı hissediyorum. Çok yıprandim. Silkelenmem lazım. Hayat devam ediyorHiç moralini bozma.bence moral bozulacak tek durum kopukluk.diyetle alakası olmayıp kilo verme hayali.obur türlü illa bi yerde gidiyor bir bir
Oy yerim ben.onu.yaa.Kedibochi onu oğluma alayım
Benim oğlan ip istedi.verdim bi baktım boncuklari dizip kolye yapmış.sana yaptım dedi.taktim çok güzel oldun dedi.6 yasinda
Banu gecen hafta da yazmustin yazamadim.Kız vallahi titizlikten degil ..
Süt gelmiş aldım bugün onu kaynar mayalar, mutfak topla, cm at yıkamanın as, b.makinasi boşalt ancak yetişti oğlan uyuyunca yaptım anne yanımda otur diyip durdu
Hoşgeldiniz kızlarKalplerimiz birmiiş
Sağol canım. Evet iki sene önce sahurda çalıştım busene ramazan zor benimAyy canım ya . Sağlıkla gelsin kuzularimiz. Seninle geecen snee az yazismadik sahur da sen calisiodun sanıırm o saatlerde de . À geçen sene değil önceki sené idi. Geçen sene sahurda ben lohusa idim kız . Minnak bebé ile uyku haramdi. Bu sene hamis gecrcem bakam.oyy zaman hayat. . Ne garip. . Sen de oglusunü uyutup gelirsin bi vakit .. biz gibi . Verirsin kiloları benim gibi. Hiç üzülme tombak oldum Dié. Hemen veririsz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?