merhabaaa iyi akşamlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo vermeler
Aus sopalama ama açım be.
Keşke yatip uyyabilsem uykumde var ama kizim hunharca evi talan ediyor hala
Menü yazayım
Sabah 1 kase yogurtla pirinc bugDay gevregi
Öğle
Bisüru peynir bisürü lorlu salata
4 zeytin
1domates salatalık
2 kepekli grissini
Aksm
1 tabak dolusu k.fasulye
1 kaşık pilav
1 kaşık makarna salata yoğurt
Cay 1hurma 1 avuç dut 1 mini cikilata
Spor yok su 2 lt
Ausencia saftim kaydı tabiri caizse.2 gün dur kosturuyorum.yenege zor fırsatım oluyo tikaniyorum.
Sabah kahvaltıda ne yesem tuhaf bi şekilde aç değilim.yada canım bisey istemiyor.
Haklısın moral bozunca birsey değişmiyor canım. Hayalini kurduğum hayatı düşünmekten var olan hayatımı yaşayamadığı hissediyorum. Çok yıprandim. Silkelenmem lazım. Hayat devam ediyor
HoşbuldumHoşgeldiniz kızlar
Valla ablam ya ne iyi olduKız wampirellayi görünce sen geldin aklıma çağırdım ben de
Oyy ablam bir de yarın tam regl günüm bakalımYarın tartı günü oyyiiii. . Merakla beklioz
Düşkünü yazdım abla da bi bak gün sayısına altıda altı yaptınmı hergün sporunuEline sağlık ahım dund n bir saat bisiklet vardi
Gözğnaydın sherry bardağı ıssırt azıcık bile diş çıksa çın çın derAcilinnnn en.bi gec anne olaniniz geldi.
38 yaşındaydım malum,
Bende 2. Yi gönlümden geçiriyorum ama şu an.hem.ece küçük hem şartlar uygun degil.
Yasta geçiyor ama.bakarsınız bende ünlüler gibi 40 küsür de dogururum
Bu arada kizimin.disleri alttan.beyaz beyaz belli oluyorlar. Bir kaç gündür de ağzı salyali,.Ayy inşallah sonunda dişleri geliyor galiba.
Aynuram eğer adet kanından azıcık bişey bile karışsa 30 dk bekledikten Sonra ikinci çizgi pembede olsa görünür daha önce başıma geldi o yüzden 30 dk dan Sonra çıkan çizgiler önemsenmez.bebek değildir belki.suçlanma suçlama yinedeO kadar çok anlatacak şey var ki...adet oldugumdan bi önceki gün test yapmıştım şimdi baktım meyersem silik çıkmış ya.o sinir stresden tutunamamış yavrum.yoksam 8gün erkenden regl mi olur...bunu da tam kocamla konuştuğumda gördüm ve daha bi çıldırdım.neyseki konuştum içimdekileri döktüm.. ohh rahatladım...bakalım ne olacak...
Hala hastayım sinüsler de doldu secdeye eğilemiyorum o derece yaa artık iyileşmek istiyorum tat ve koku da sıfır halaAhu060812 nasıl oldun.
Fatma adını ne koyacaktın kız unuttum emira aklımda kalmışMerhaba canlarım.
Ablacım şükür herşey yolunda 28+2 olduk yarın kontrol var. Ise devam ediyorum hayat yoğun ve yorucu geçiyor bu ara malum.
Nanam sen misin o Lunyaevet kuzum dediğin kadar var iki buçuk ay daha
Vero ve ahum iyiyim kızlar şükür
Vampirim çok teşekkür ederim sen ne yaptın bitti mi okul yoksa kilo alıp mi geldin kürkçü dükkanına
uyudumu uyudumu diye stres altında ayakta sallama 50 puanHerkese ıyi geceler millet yatiyo bende ayak kasi yapıyorum buda spor işte..
Ahuu kız yaz bana
Teşekkür ederim kelebeğim ♡♡♡ sen de süper performans gösterdin maşallahtroid hormonlarım da bu ara iyi değil. O da etkiledi sanırım. Evet yaşananlar hep üst üste, o da etkiledi Kelebeğim haklısın Allahım feraha çıkarsın inşallah. Yarın babam için tekrar gidiyoruz bacaklarında ağrı devam ediyor bi bakalım ne diyecekler
Kedibochi onu oğluma alayım
Benim oğlan ip istedi.verdim bi baktım boncuklari dizip kolye yapmış.sana yaptım dedi.taktim çok güzel oldun dedi.6 yasinda
Düşkünü yazdım abla da bi bak gün sayısına altıda altı yaptınmı hergün sporunu
Gözğnaydın sherry bardağı ıssırt azıcık bile diş çıksa çın çın der
Aynuram eğer adet kanından azıcık bişey bile karışsa 30 dk bekledikten Sonra ikinci çizgi pembede olsa görünür daha önce başıma geldi o yüzden 30 dk dan Sonra çıkan çizgiler önemsenmez.bebek değildir belki.suçlanma suçlama yinede
Hala hastayım sinüsler de doldu secdeye eğilemiyorum o derece yaa artık iyileşmek istiyorum tat ve koku da sıfır hala
Fatma adını ne koyacaktın kız unuttum emira aklımda kalmış
uyudumu uyudumu diye stres altında ayakta sallama 50 puan
bide uyandırmadan yerine koymak için harcanan eforda 100 puan
Ben de gelel 2 3 gün oldu canım iyiyim bende koşturmaca aynı:)Aa sen de mi burdasın canım seni görmek ne güzeelİyiyiiim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?