Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun canım yine çok güzel bir menü yarın güzel bir eksi görürsün inşallah

merhabaaa iyi akşamlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo vermeler

Hoşgeldin fıstık nasılsın

Aus sopalama ama açım be.
Keşke yatip uyyabilsem uykumde var ama kizim hunharca evi talan ediyor hala

Alıntılamıştım ama sonradan okudum ... yemeden yatmana çoook sevindim ....

Afiyet olsun ... akşam çok olmuş tabii ...

Ausencia saftim kaydı tabiri caizse.2 gün dur kosturuyorum.yenege zor fırsatım oluyo tikaniyorum.
Sabah kahvaltıda ne yesem tuhaf bi şekilde aç değilim.yada canım bisey istemiyor.

Bence klasik kahvaltı ... peynir bol yeşillik ... 1 dlm ekmek vs ....

Ya da bi omlet lorlu maydanozlu ...

Haklısın moral bozunca birsey değişmiyor canım. Hayalini kurduğum hayatı düşünmekten var olan hayatımı yaşayamadığı hissediyorum. Çok yıprandim. Silkelenmem lazım. Hayat devam ediyor

Çok güzel ya ...
Ne mi güzel ?

Hayalini kurduğum hayatı düşünmekten var olan hayatımı yaşayamadığı hissediyorum.

Şu cümle .... sadece sana senin durumuna özel değil ... hepimizin ders alması gereken bir cümle ...

Huuu kızlar uyudunuzmu bi evden çıktım çıkış o çıkış açlıktan da ölüyorum menümü paylaşayım bugün en azından düzgün yedim ama tat alma duygumu kaybettiğim için boşa yemeyim dedim
Sabah
4 parmak kadar tost
Az peynir
Az zeytin
Öğlen
Bi kase salatalıklı biberli yoğurt
Akşam
Bi kepçe çorba
3 kaşık pazı kavurma (yoğurtlu)
Salata

Eline sağlık ahım dund n bir saat bisiklet vardi
Düşkünü yazdım abla da bi bak gün sayısına altıda altı yaptınmı hergün sporunu
Gözğnaydın sherry bardağı ıssırt azıcık bile diş çıksa çın çın der
Aynuram eğer adet kanından azıcık bişey bile karışsa 30 dk bekledikten Sonra ikinci çizgi pembede olsa görünür daha önce başıma geldi o yüzden 30 dk dan Sonra çıkan çizgiler önemsenmez.bebek değildir belki.suçlanma suçlama yinede
Hala hastayım sinüsler de doldu secdeye eğilemiyorum o derece yaa artık iyileşmek istiyorum tat ve koku da sıfır hala
Fatma adını ne koyacaktın kız unuttum emira aklımda kalmış
Herkese ıyi geceler millet yatiyo bende ayak kasi yapıyorum buda spor işte..
Ahuu kız yaz bana
uyudumu uyudumu diye stres altında ayakta sallama 50 puan
bide uyandırmadan yerine koymak için harcanan eforda 100 puan

Babacığına çok geçmiş olsun
Eşinede seninle beraber geçireceği huzurlu mutlu bir ömür dilerim

Kedibochi onu oğluma alayım
Benim oğlan ip istedi.verdim bi baktım boncuklari dizip kolye yapmış.sana yaptım dedi.taktim çok güzel oldun dedi.6 yasinda

Alemsin oğlum banada yap

O puanlardan bende isterim hala ayağımda 3 gündür ayağımda kestiriyoruz uyumuyoruz bu günde öksürük nöbeti tutuyorum geçecek inş

Aslında balgamli öksürüğe çok tarif varda benimkisi içmez tam zor zaman küçük olunca zorla büyük olunca ikna ederek icirde bu yasta hiçbiri sökmüyor ilaçlar bile şırınga ile yarısı içine yarışı dışına ilaç saati gelecek diye tırsıyorum buna şükür Rabbim dermansız dert vermesin bütün hastalaraŞafi ismiyle şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…