Bacım canım amin inşallah Allah razı olsun. Duamda sin biliyorsunasfarovski Fatmam sağlıcakla oğlunu kucağına al inşallah bitanem ♡♡♡ seni gördüğüme sevindim :) Allaha emanet olun
Düşkünü yazdım abla da bi bak gün sayısına altıda altı yaptınmı hergün sporunu
Gözğnaydın sherry bardağı ıssırt azıcık bile diş çıksa çın çın der
Aynuram eğer adet kanından azıcık bişey bile karışsa 30 dk bekledikten Sonra ikinci çizgi pembede olsa görünür daha önce başıma geldi o yüzden 30 dk dan Sonra çıkan çizgiler önemsenmez.bebek değildir belki.suçlanma suçlama yinede
Hala hastayım sinüsler de doldu secdeye eğilemiyorum o derece yaa artık iyileşmek istiyorum tat ve koku da sıfır hala
Fatma adını ne koyacaktın kız unuttum emira aklımda kalmış
uyudumu uyudumu diye stres altında ayakta sallama 50 puan
bide uyandırmadan yerine koymak için harcanan eforda 100 puan
Günün ilk bildirimini ben yapayım hazır sabahın erken saatinde yola düştüm
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:64.8
Fark:1 kg
Yüzde:1.51
Allah razı olsun canım
Çok kilo almamissin vampirim. Çabucak verirsin. Bu hafta güzel vermişsin tebriklerGünün ilk bildirimini ben yapayım hazır sabahın erken saatinde yola düştüm
Gunaydin canim seninde cuman mubarek olsun...senin tarti sonucunu heyecanla bekliyoruz..Günaydın kızlar cumanız bereketli olsun
Harika canim tebtikler ponponlar geliyor sanaGünaydın hayirli cumalar .havalar ısınınca erken kalkmaya başladım aksam çok gec uyumuştum oysa ki.
Kilo bildireyim
Geçen hafta 64.8 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.9
% 1.39
Az kalsın ponponu unutuyordum
Çok sağol Ececim ♡Babacığına çok geçmiş olsun
Eşinede seninle beraber geçireceği huzurlu mutlu bir ömür dilerim
Alemsin oğlum banada yap
O puanlardan bende isterim hala ayağımda 3 gündür ayağımda kestiriyoruz uyumuyoruz bu günde öksürük nöbeti tutuyorum geçecek inş
Allah razı olsun Fatmam sağolasın ♡Bacım canım amin inşallah Allah razı olsun. Duamda sin biliyorsun
Evet giydiğin şeyin yakışması harikakesinlikle geçici değil
ve sürekli giyindikçe zevk veren bir şey bu
fit olmak.
Evet canımcım çok az kaldı ve daha son dersi yarım yamalak çalıştım bir de çıkmış sorulara hepsinin şöyle bir üstünden sorularına bakacağım 4 ders varNehir kız sendemi aöf desin sınava az kaldı çalış yavrum çalış
SüpersiinHatırlıyorum önceden de sporun, menün gayet güzeldii
Spor geldi ama geç geldi sanırım kaptanım kafa olarak hala listede hissediyorum kendimi ama tartı benim ilk koruna haftanda hüsran maalesef haliyle spor yok vücuda uzun süre sonra giren karbonlar bunu bekliyordumAaaaa spor gelmiş :)))
menüde tam perşembe menüsü ..hayırdır yarında listede misin ?böyle gideceğini bilse idim bir hafta daha mezun etmezdim seni
Seni de listeye alayım mı
Tebrikler başlangıç için süper umarım böyle devam eder.Günün ilk bildirimini ben yapayım hazır sabahın erken saatinde yola düştüm
Kızzz artı gelmisss. Bişiler yapman şart ! İlk ve son olsun . AMaa 59 seninle ya ona bak şükürSpor geldi ama geç geldi sanırım kaptanım kafa olarak hala listede hissediyorum kendimi ama tartı benim ilk koruna haftanda hüsran maalesef haliyle spor yok vücuda uzun süre sonra giren karbonlar bunu bekliyordum
Geçen 59.3
Bu hafta 59.6
Fark +300
Bu hafta mutlaka spor eklemeliyim Yoksa koruma olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?