- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
63.9 ay o 9 aslnda çok güzel bişi . Hemn gitsin 62 gelsin istio insan ve gelirrrrrr! TebriklerGünaydın hayirli cumalar .havalar ısınınca erken kalkmaya başladım aksam çok gec uyumuştum oysa ki.
Kilo bildireyim
Geçen hafta 64.8 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.9
% 1.39
Az kalsın ponponu unutuyordum
Tartını sevsinler senin ben dé wc gidem foto atam. Bakalimm mevzu hal netice nedir . WeyyyiiiuuuAusencia kaptanım minikte olsa ponpon sallamak istiyorum en azından artıları verdim dün bu sabah birazda olsa şişim indi dün akşam arkadaşa gittik yeni taşındı evinde kombi açılmamış alttan alttan yedim mi soğuğu eve bir geldim karnım davul Lavaboya falan çıktım da Allahtan biraz sakinledi eminim bugünde dikkat edersem yarın daha da eksilecek tartı çünkü dün 12 buçuk gibi uyudum vücudum ödemli
Dünki menüm
Sabah; 07:00 - 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 1 kupa su
07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 11:50 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 15:00 - 5 ad.gün kurusu kayısı
2,5 lt su bitmiş oldu.
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon kıymalı ıspanak + 2 ymk kaşığı yoğurt + 1 ad.minik but ızgara tavuk(bunu arkadaşa gittik zorla verdiler o tabakta lahmacundan tut tatlıya varana kadar vardı bununla zor kurtardım)
Ara; 21:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Geçen hafta ; 53.4
Bugün ; 53.2
Yüzde ; 0.38
Bence iyisin bu hafta gayet dikkat ettin kuzuTartını sevsinler senin ben dé wc gidem foto atam. Bakalimm mevzu hal netice nedir . Weyyyiiiuuu
Kaptanicee kahvaltı dan önce tartilsaydin merak ediom kilonuGünaydınnnnnn
Hayırlı Cumalar
Herkesin yüzünü güldüren tartılara ben hazırım efenimm
Pon pon da bıraktım
Kahvaltıdan sonra burdayım inşallah ...
Hadi bakalım güzeller ... iyi bir hafta olsun
Kıyamam canımO kadar çok anlatacak şey var ki...adet oldugumdan bi önceki gün test yapmıştım şimdi baktım meyersem silik çıkmış ya.o sinir stresden tutunamamış yavrum.yoksam 8gün erkenden regl mi olur...bunu da tam kocamla konuştuğumda gördüm ve daha bi çıldırdım.neyseki konuştum içimdekileri döktüm.. ohh rahatladım...bakalım ne olacak...
Günün ilk bildirimini ben yapayım hazır sabahın erken saatinde yola düştüm
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:64.8
Fark:1 kg
Yüzde:1.51
Harikasınız tebrik ederimGünaydın hayirli cumalar .havalar ısınınca erken kalkmaya başladım aksam çok gec uyumuştum oysa ki.
Kilo bildireyim
Geçen hafta 64.8 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.9
% 1.39
Az kalsın ponponu unutuyordum
Canım karbonları yavaş yavaş aldın mı hiç farketmedim bence sporu bırakmandan olmuştur spor yap derim başka türlü koruyamayacağız gibiSpor geldi ama geç geldi sanırım kaptanım kafa olarak hala listede hissediyorum kendimi ama tartı benim ilk koruna haftanda hüsran maalesef haliyle spor yok vücuda uzun süre sonra giren karbonlar bunu bekliyordum
Geçen 59.3
Bu hafta 59.6
Fark +300
Bu hafta mutlaka spor eklemeliyim Yoksa koruma olmayacak
Günaydın
Geçen hafta:67.9
Bu hafta :67.6
Giden :300
Emeğin karşılığını alamadığımiz , bir cumadan daha selam olsun
Tebrik ederim canım gramda gramdır haftaya daha fazla verirsin inşallahOkumadan yazayım
Günaydın kızlar
74 .7 300 Gr cik
teşekkür ederim, seni merakla bekliyorum kankamHarika canim tebtikler ponponlar geliyor sana
Günaydın
Geçen hafta:67.9
Bu hafta :67.6
Giden :300
Emeğin karşılığını alamadığımiz , bir cumadan daha selam olsun
Ausencia kaptanım minikte olsa ponpon sallamak istiyorum en azından artıları verdim dün bu sabah birazda olsa şişim indi dün akşam arkadaşa gittik yeni taşındı evinde kombi açılmamış alttan alttan yedim mi soğuğu eve bir geldim karnım davul Lavaboya falan çıktım da Allahtan biraz sakinledi eminim bugünde dikkat edersem yarın daha da eksilecek tartı çünkü dün 12 buçuk gibi uyudum vücudum ödemli
Dünki menüm
Sabah; 07:00 - 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 1 kupa su
07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 11:50 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 15:00 - 5 ad.gün kurusu kayısı
2,5 lt su bitmiş oldu.
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon kıymalı ıspanak + 2 ymk kaşığı yoğurt + 1 ad.minik but ızgara tavuk(bunu arkadaşa gittik zorla verdiler o tabakta lahmacundan tut tatlıya varana kadar vardı bununla zor kurtardım)
Ara; 21:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Geçen hafta ; 53.4
Bugün ; 53.2
Yüzde ; 0.38
63.9 ay o 9 aslnda çok güzel bişi . Hemn gitsin 62 gelsin istio insan ve gelirrrrrr! Tebrikler
Okumadan yazayım
Günaydın kızlar
74 .7 300 Gr cik
Canım bu hafta yoğun bir süreç yaşıyoruz, bir arkadaşın yerine bakarken şartname usullerinde yanlışlık yapmışım, pazartesiden beri full telefonlaşıyorum, sıyırmak üzereyim
kız nerenden veriyorsun 300 grAmaniinn aksmki fasulyeler çok siş hissettiro amma tartı sukur olalala hissettrdi.Eki Görüntüle 1982278 sanirim bü benim son kozum daha da altına dusemem. Vakit artı vakti
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.6
Fark - 300
400 cu gelmsssss hanımmmm. Gene de tebrikler betisko. Kolay gelsin .Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cumalar
Özledim sizi.. İnşallah gelecek hafta beraberiz yine.
Ausencia
geçen hafta: 74.9
Bu hafta: 74.5
Fark: 400 gr
Canım bu hafta yoğun bir süreç yaşıyoruz, bir arkadaşın yerine bakarken şartname usullerinde yanlışlık yapmışım, pazartesiden beri full telefonlaşıyorum, sıyırmak üzereyimİnşallah pazartesiye feraha çıkacağız..
Bi diyet postaladım dün, bir baksana sence yapmak için uygun mu? dur sana özelden de göndereyim, arama boşuna
tebrik ederim kuzum, ilk 3 ay kilo verebilirsin, bulantın vs. olabilir.Amaniinn aksmki fasulyeler çok siş hissettiro amma tartı sukur olalala hissettrdi.Eki Görüntüle 1982278 sanirim bü benim son kozum daha da altına dusemem. Vakit artı vakti
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.6
Fark - 300
kız nerenden veriyorsun 300 gr
aynen400 cu gelmsssss hanımmmm. Gene de tebrikler betisko. Kolay gelsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?