Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia kaptanım minikte olsa ponpon sallamak istiyorum en azından artıları verdim dün bu sabah birazda olsa şişim indi dün akşam arkadaşa gittik yeni taşındı evinde kombi açılmamış alttan alttan yedim mi soğuğu eve bir geldim karnım davul Lavaboya falan çıktım da Allahtan biraz sakinledi eminim bugünde dikkat edersem yarın daha da eksilecek tartı çünkü dün 12 buçuk gibi uyudum vücudum ödemli

Dünki menüm

Sabah; 07:00 - 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 1 kupa su
07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 11:50 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 15:00 - 5 ad.gün kurusu kayısı
2,5 lt su bitmiş oldu.
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon kıymalı ıspanak + 2 ymk kaşığı yoğurt + 1 ad.minik but ızgara tavuk(bunu arkadaşa gittik zorla verdiler o tabakta lahmacundan tut tatlıya varana kadar vardı bununla zor kurtardım)
Ara; 21:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Geçen hafta ; 53.4
Bugün ; 53.2
Yüzde ; 0.38

Eklentiler

• WP_20170408_001.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın hayirli cumalar .havalar ısınınca erken kalkmaya başladım aksam çok gec uyumuştum oysa ki.

Kilo bildireyim

Geçen hafta 64.8 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.9
% 1.39

Az kalsın ponponu unutuyordum
63.9 ay o 9 aslnda çok güzel bişi . Hemn gitsin 62 gelsin istio insan ve gelirrrrrr! Tebrikler

Tartını sevsinler senin ben dé wc gidem foto atam. Bakalimm mevzu hal netice nedir . Weyyyiiiuuu

Kaptanicee kahvaltı dan önce tartilsaydin merak ediom kilonu

Kıyamam canım Anlatman iyi olmuş hakkında ne hayırlısıyla üzülmeden çözülsün inşallah şu mübarek günün hürmetine
Günün ilk bildirimini ben yapayım hazır sabahın erken saatinde yola düştüm

Geçen hafta:65.8
Bu hafta:64.8
Fark:1 kg
Yüzde:1.51

Günaydın hayirli cumalar .havalar ısınınca erken kalkmaya başladım aksam çok gec uyumuştum oysa ki.

Kilo bildireyim

Geçen hafta 64.8 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.9
% 1.39

Az kalsın ponponu unutuyordum
Harikasınız tebrik ederim
Canım karbonları yavaş yavaş aldın mı hiç farketmedim bence sporu bırakmandan olmuştur spor yap derim başka türlü koruyamayacağız gibi
Günaydın
Geçen hafta:67.9
Bu hafta :67.6
Giden :300

Emeğin karşılığını alamadığımiz , bir cumadan daha selam olsun

Masumum Günaydın senin niye böyle oluyor anlamıyorum acaba sen aç kalmadan veremiyorum düşüncesini yanlış mı yapıyorsun vücudun farketmeden sıkıyor salmıyor kendini olabilir mi yoksa hiç normal değil bu kadar açlığa

Harika canim tebtikler ponponlar geliyor sana
teşekkür ederim, seni merakla bekliyorum kankam

Günaydın
Geçen hafta:67.9
Bu hafta :67.6
Giden :300

Emeğin karşılığını alamadığımiz , bir cumadan daha selam olsun

haftaya daha iyi verirsin nasılsa ortim

tebrikler kuzum.

63.9 ay o 9 aslnda çok güzel bişi . Hemn gitsin 62 gelsin istio insan ve gelirrrrrr! Tebrikler

teşekkür ederim canım, mutluyum hakikaten, haftaya gelsin 62 ler,

Okumadan yazayım
Günaydın kızlar
74 .7 300 Gr cik

tebrikler canım

Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cumalar
Özledim sizi.. İnşallah gelecek hafta beraberiz yine.

Ausencia
geçen hafta: 74.9
Bu hafta: 74.5
Fark: 400 gr

Titiz @masumm o ev işi hicccccccc bitmez yat kuzum sabah baskulde randevun var.
Aaaa bu arada betulu gören var mı Betulina
Canım bu hafta yoğun bir süreç yaşıyoruz, bir arkadaşın yerine bakarken şartname usullerinde yanlışlık yapmışım, pazartesiden beri full telefonlaşıyorum, sıyırmak üzereyim İnşallah pazartesiye feraha çıkacağız..
Bi diyet postaladım dün, bir baksana sence yapmak için uygun mu? dur sana özelden de göndereyim, arama boşuna

400 cu gelmsssss hanımmmm. Gene de tebrikler betisko. Kolay gelsin .

Amaniinn aksmki fasulyeler çok siş hissettiro amma tartı sukur olalala hissettrdi. Eki Görüntüle 1982278 sanirim bü benim son kozum daha da altına dusemem. Vakit artı vakti
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.6
Fark - 300
tebrik ederim kuzum, ilk 3 ay kilo verebilirsin, bulantın vs. olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…