bende sallama içiyorum aromalı acık cay olduğunu zannetmiyorum ancak kendin yeşil caya baska seyler katıp yapabilirsin ..
ya tatlım bu zayıflama ilacı kullanıyordu benim eniştem içöindekileri okudum hibisküs var hem ender saraçtan da duydum onu bende aldım böyle ekşi bir tadı var ama rengi çok güzel kırmızı tadıda güzel
böğürtlen tarcı bişi demekki görürsem bende alayım denemiş olurumm
ay zaten benim iş yerindeki odamda hersey var arkadaslar geliyorlar aktara girdik gibi oluyoruz değil değişik ot kokuyor içersi hep diyip gülüşüyorlar bana
glüm kahvaltını beğendimde su oranını hiç beğenmedim günün yarısı bitti daha 3 bardak olmuss
o cay ne işe yarıyor minavercim tadı nasıl :26:
evet canım yanlış duydun, ben çayıma-kahveme hiç şeker atmıyorum ki senelerdir.. atamıyorum aslında.. yanlışlıkla şekerli içersem midem bulanıyo.. geçen kuaföre gitmiştim, kahve içermisin dediler, içerim dedim.. demez olaydım.. meğer 3ü bir arada kahve yapıyorlarmış, mahvoldum 2 yudum içtim de..
sade yeşilçayın tadı hoşuma gitmiyor, o yüzden şekersiz olarak sadece bergamotlu içebiliyorum.. zaten siyahçaya da bergamot katıyoruz, ofiste de evde de.. aroması hoşuma gidiyor..
ne alem kızsın ya bişeyler bulamazsak senin odanda arıyalım o zaman
cnm ben gunde enfazla 2litre su iciyorum..benim icmeme gore normal...fazlasini icemiyorum..aksama daha cok var..suyumu disaridaykende goturuyorum yanima..hic merak etme sen yani
cnm ben gunde enfazla 2litre su iciyorum..benim icmeme gore normal...fazlasini icemiyorum..aksama daha cok var..suyumu disaridaykende goturuyorum yanima..hic merak etme sen yani
çok yoruldum ben yaa ..
çok yoruldum ben yaa ..
çatlaklar ne yaptınız öyle 30 sayfa birikmiş akşam 6 dan sonra ..........okuyup geliyooom....
hadi hazırlanalım ancak cıkarızzacıktım ben deeeeeee12 olsada eve gitsek galiii
çatlaklar ne yaptınız öyle 30 sayfa birikmiş akşam 6 dan sonra ..........okuyup geliyooom....
kızlar ben de dün spora gittim, 15 dakika bisiklet yaptım sonra 3,5 km yürüdüm hızlı tempoda.. spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum.. ancak işten erken çıkabildiğim zamanlarda spora gidiyorum ki normal işten dönüş saatimde yani 7 gibi evde olabileyim.. aksi takdirde benim oğlum kıyametleri koparıyo.. dün biraz spor çıkışı çağırdığım taksinin gelmesini bekledim, eve vardığımda 7.05'ti baktım dedesi ile oğlum apartmandan iniyo.. yıkmış ortalığı saat 7 olup da ben gelmeyince, nasıl anlıyor bilmiyorum ama anlıyor işte.. :26::26:
çenemize vurduuuu
allah korusun bişey olmaz inş...hehe geldim valla
Tunus'lu komsumu Tunus'a yolcu ettim,araba geldi.arkasindan el salladim falan.kötü oldum yaa.halbuki 10 günlügüne gidiyor sadece.ama Tunus'ta savas baslamis yine.korkuyorum onun icin.
süpeeersiiiin.....Sekerlerimmmmmmmm,,,ballarimmmmmmmmmmm...kurabiyelerimmmmm... hepinizin gunu aydinnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..bugun tartildim ve 1.3 kilo eksideyimmyazilanlara cok moralim bozuldu ve iki gun yogurt yedim bir iki kisi daha boyle sonuc alirsa kesin birinciyizzzz
inş...sizde çabalayın kız hoşşikler...bizle yürümez bu gemiii....bu akşam herkes sinameki-kirazsapı karışımı içsiiiin.....cuma ya kadar içiniz dışınız boşalsııın...
gülüm takım sana saferana doğaya emanet biz kuru gürültüyüz bu aralarr
şekersiz katkısız olursa olur...size ne oldu bu hafta bahar iştahınızı açmış...yaa ben de doymuyorum bu hafta hiç.. portakal suyu tok tutuyo beni acaba gün içinde acıkınca portakal suyu mu içsem?? çok kilo aldırır mı kızlar yaa??
bayılmaya mı merak ettşi,in allah iyiliğini versin....emiii...ay canim yaaaaa.hassas frangiii.bende hayatimda hic bayilmadim.cok merak ediyorum nasil bir duygu
bana da söyleyiiin.....:84::84::84::84:noldu Dogaaaaa.kiz catladinmi merakindan
ay cok güldüm bugün yaaaaaaaaaa
beni nasıl unutursun cadııııııııııııııııııııııııı............bu takımın yarısı nerdee
minaver..
julia..
ganfed..
cemre..
minnos..
unuttuğum varmıydı ki :44:
kızlar gecmişi okurken cok yorulucaksınızz
meyve şekerim bende şüphelenmeye başladım hamilemiyim acaba diye bir testmi alsamki
he yaaa azacuk gevezelik ettiknapim ama yoksa kırmızım kızıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?