Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

böğürtlen tarcı bişi demekki görürsem bende alayım denemiş olurumm

ay zaten benim iş yerindeki odamda hersey var arkadaslar geliyorlar aktara girdik gibi oluyoruz değil değişik ot kokuyor içersi hep diyip gülüşüyorlar bana

ne alem kızsın ya bişeyler bulamazsak senin odanda arıyalım o zaman

glüm kahvaltını beğendimde su oranını hiç beğenmedim günün yarısı bitti daha 3 bardak olmuss

o cay ne işe yarıyor minavercim tadı nasıl :26:

cnm ben gunde enfazla 2litre su iciyorum..benim icmeme gore normal...fazlasini icemiyorum..aksama daha cok var..suyumu disaridaykende goturuyorum yanima..hic merak etme sen yani

ayy frengicim ben varya ne safımm..
şimdi uzun zaman oluyor tek kalıyorum yaa cay demlemek sacma geliyor kendime annemde sallama al dedi ii dedim gitttim burdaki markete aldım raftan bi cay doğus marka varmıstı hiçde doğus cay içmedim ee eve geldim demledim tadı bi garip ama içiyorum neyse 3-4 defa bu cayı aralıklı aralıklı içtim aradan da 2.5 ay falan gecti annemlerede sürekli ne kötü caymıs demliyorum demliyorum çiğlik kalıyor bi garip tadı var bunun diyip duruyorum
nys annemler geldi işte evde cay yok onlarada o caydan yaptım annemdemesinmi bu cay aromalı diee bide ne göreyim üzerinde bergamotlu yazıyor :90::90::90:
hiç bakmadan bergamotlu cay almısım aklımın ucuna gelmez burda aromalı cay olacağı ki hayatımda zaten içmemişim bergamotlu cay nys işte ilk tanısmam öyle oldu bergamotla ama hiç sevmedm kendilerini hiççç

cnm ben gunde enfazla 2litre su iciyorum..benim icmeme gore normal...fazlasini icemiyorum..aksama daha cok var..suyumu disaridaykende goturuyorum yanima..hic merak etme sen yani

o 3 liter olsa daha güzel olur ama 2 de hiç yoktan iyidir ben artık alıştım dakikada bir susuyorum..

çatlaklar ne yaptınız öyle 30 sayfa birikmiş akşam 6 dan sonra ..........okuyup geliyooom....

Canım ya benimkiside öyle evde olmam gereken saatlerde ya camdadır yada apartman kapısının orda holde oturur elinde oyuncaklarıyla beni bekler. kendilerine göre saat kavramı yapmış bunlar yaa. egeye bak sen akıllı bııdık

hehe geldim valla
Tunus'lu komsumu Tunus'a yolcu ettim,araba geldi.arkasindan el salladim falan.kötü oldum yaa.halbuki 10 günlügüne gidiyor sadece.ama Tunus'ta savas baslamis yine.korkuyorum onun icin.
allah korusun bişey olmaz inş...
süpeeersiiiin.....

gülüm takım sana saferana doğaya emanet biz kuru gürültüyüz bu aralarr
inş...sizde çabalayın kız hoşşikler...bizle yürümez bu gemiii....bu akşam herkes sinameki-kirazsapı karışımı içsiiiin.....cuma ya kadar içiniz dışınız boşalsııın...

yaa ben de doymuyorum bu hafta hiç.. portakal suyu tok tutuyo beni acaba gün içinde acıkınca portakal suyu mu içsem?? çok kilo aldırır mı kızlar yaa??
şekersiz katkısız olursa olur...size ne oldu bu hafta bahar iştahınızı açmış...
ay canim yaaaaa.hassas frangiii.bende hayatimda hic bayilmadim.cok merak ediyorum nasil bir duygu
bayılmaya mı merak ettşi,in allah iyiliğini versin....emiii...

ben de hiç bayılmamıştım taaa kli ilk kızımın doğumuna kadar ..sancıdan ve acıdan bayılıp durmuşum ..ben uyuyom sanıyom..bi bakıyom ebeler tokatlıyıp uyandırıyor...
noldu Dogaaaaa.kiz catladinmi merakindan
ay cok güldüm bugün yaaaaaaaaaa
bana da söyleyiiin.....:84::84::84::84:
bu takımın yarısı nerdee

minaver..
julia..
ganfed..
cemre..
minnos..

unuttuğum varmıydı ki :44:

kızlar gecmişi okurken cok yorulucaksınızz
beni nasıl unutursun cadııııııııııııııııııııııııı.....................az işim vardı anca geldiiim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…