Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tebrikler kuzum.
Sağol kuzum
Amaniinn aksmki fasulyeler çok siş hissettiro amma tartı sukur olalala hissettrdi. Eki Görüntüle 1982278 sanirim bü benim son kozum daha da altına dusemem. Vakit artı vakti
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.6
Fark - 300
İşte bu sana söylemiştim
geçen hafta : 74.2
bu hafta : 74.1
giden 100 gram
%0.13

artık epey zorlanıyorum

spor : 380 dk
Neden acaba canım yine vermişsin tabi ama oranı az sporda yapıyorsun kas mı yapıyor acaba

Tebrik ederim canım

Sağol kuzum

İşte bu sana söylemiştim

Neden acaba canım yine vermişsin tabi ama oranı az sporda yapıyorsun kas mı yapıyor acaba

Tebrik ederim canım
Sağol tatlım. Ama sanirm artık veremicem. Vermiyim de diom ama.su 57 yı göremeden. . Icimde kalıcak yahu

geçmişe az bakayım dedim ama benim tel mesaisi başladı bi de yurtdışından misafirim var, Allah'tan otelde kalıyorlar ama işten misafirlere koş geceye kadar gez, sonra eve geç gel, geç yat, sabah başı dumanlı kalkkkk..
İnşallah haftasonu bakmaya çalışırım geçmişe..

Şimdilik herkesin sağlıklı ve mutlu olduğunu umarım

Günaydın hayirli cumalar .havalar ısınınca erken kalkmaya başladım aksam çok gec uyumuştum oysa ki.

Kilo bildireyim

Geçen hafta 64.8 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.9
% 1.39

Az kalsın ponponu unutuyordum

Tebrikleeeeeeeer .... hadi sırada ki hafta gelsinnnn

Sana yazmıştım tatlım , spor var ya da yok ... sıkı bir diyetten çıkıp direkt cız cozlarla başlamak yerine , beyaz ekmek hariç ekmek eklemek .. salata ile pas geçtiğimiz akşamlara çorba vs eklemek ...belki geç saate kalmayan sütlü tatlı eklemek... yavaş yavaş artırmak gerekiyor

Günaydın
Geçen hafta:67.9
Bu hafta :67.6
Giden :300

Emeğin karşılığını alamadığımiz , bir cumadan daha selam olsun

O hiç belli olmaz , bu hafta iki haftalık toplam emek alırsın belki
Cumadan motive konsantrasyon ... geçen hafta gibi bugün cuma diyip börekte yeme ... sende sıkı yönetim olmazsa 500 üstü çıkmıyor çünkü .

Ben demiştim ama wc etkisi diye :))
Gayet güzel canım , artık kilo kilo verecek değiliz.. almayalım , takılmayalım aynı kiloda yeter ... tebrikler o yüzden .. arkadaşı da iyi atlatmışsın bence

Kaptanicee kahvaltı dan önce tartilsaydin merak ediom kilonu

Aynı olmuşuz şimdi gördüm ....

Okumadan yazayım
Günaydın kızlar
74 .7 300 Gr cik

Cık yok cık yok :)
Gayet 1 kilo 1 kilo gidiyordu ... bir ara bir durur ...o dönemdir ... bir de geçen bol galetalı menünü hiç sevmemiştim ..etkisi olabilir.
Diyetisyenin bir el atacaktır .

Amaniinn aksmki fasulyeler çok siş hissettiro amma tartı sukur olalala hissettrdi. Eki Görüntüle 1982278 sanirim bü benim son kozum daha da altına dusemem. Vakit artı vakti
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.6
Fark - 300

Tebrikleeeer , gayet güzel ... bende 58.6

geçen hafta : 74.2
bu hafta : 74.1
giden 100 gram
%0.13

artık epey zorlanıyorum

spor : 380 dk

Yeni keşifler zamanı demek senin için ceydam .... çok kilo kaybın oldu .. vücudunun direnç dönemi göstermesi gayet normal ... bir hafta kadar almamak üzere bir düzen kurup , şaşırtsan ...detoksları bir sonra ki haftaya ertelesen iyi olabilir.
Yani haftaya 74 ten altını hedefleme ..ama düzenli tartıl , bu arada şok olmayalım artılarla:))))

Hayırlı sabahlar , Hayırlı Cumalar ...
400 gr. beklenen rakam .
Tebrikler.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar küçük emrah moddayım dün 8,30 uyudum midem dişim her bir yerim gece uykularımdan uyandım .
Geçen Hafta 83,6
Bu Hafta 81,1
Giden 2,5
Yüzde % 3,00

Delimmmmm kıyamam ya .... ne çektik beeee bu dişten oldun tam

Veeee tabiiii sipariş verdiğin ; 100 adet pon pon ... sayarak koyurorum ben ... bizde söz ağızdan çıktı mı tamamdır o iş

hiç bi fikrim yokii , birde yarın sabah tartıacagım eger - göremezsem
farklı bir yöntem deniycemmmmm

Günaydın kızlar hayırlı cumalar küçük emrah moddayım dün 8,30 uyudum midem dişim her bir yerim gece uykularımdan uyandım .
Geçen Hafta 83,6
Bu Hafta 81,1
Giden 2,5
Yüzde % 3,00

bakalım bugüns abah yumurta peynir yedim
öglen dügün çorbası , salata

Teşekkür ederimm canımm geçen haftadan eksi 300 garantiydi ilk defaa bu rakam şükürler olsun
Çok çok iyi canım pes etmemek neler sonuç

Ben demiştim ama wc etkisi diye :))
Gayet güzel canım , artık kilo kilo verecek değiliz.. almayalım , takılmayalım aynı kiloda yeter ... tebrikler o yüzden .. arkadaşı da iyi atlatmışsın bence

Sağol kaptanım bildiğin 800 gram gitti az bozuldu arkadaşım ama yapacak bir şey yok oturup yeseydim o bülbül yuvalarını ben yuvadan uçardım

Günaydınlarrrrr...güzel bi cuma olsun tüm takım adına...herkes güzel rakamlar görsün.. benim karnım ve miydem sanki sırtıma yapıştı şimdiden ama kalçalar ve popom tam takır fışkırıyor...neyseeee gelelim kiloma...ödem mödem her şey gitti.şimdiden gelecek cumayı düşünüyorum
Geçen hafta: 69.5
Bu hafta:68.3
Fark:1200
Yüzde hesaplamadım zaten kaptan hep kendi hesaplar 1.7li bi şey olmalı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…