- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol kuzumtebrikler kuzum.
İşte bu sana söylemiştimAmaniinn aksmki fasulyeler çok siş hissettiro amma tartı sukur olalala hissettrdi.Eki Görüntüle 1982278 sanirim bü benim son kozum daha da altına dusemem. Vakit artı vakti
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.6
Fark - 300
Neden acaba canım yine vermişsin tabi ama oranı az sporda yapıyorsun kas mı yapıyor acabageçen hafta : 74.2
bu hafta : 74.1
giden 100 gram
%0.13
artık epey zorlanıyorum
spor : 380 dk
Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cumalar
Özledim sizi.. İnşallah gelecek hafta beraberiz yine.
Ausencia
geçen hafta: 74.9
Bu hafta: 74.5
Fark: 400 gr
Canım bu hafta yoğun bir süreç yaşıyoruz, bir arkadaşın yerine bakarken şartname usullerinde yanlışlık yapmışım, pazartesiden beri full telefonlaşıyorum, sıyırmak üzereyimİnşallah pazartesiye feraha çıkacağız..
Bi diyet postaladım dün, bir baksana sence yapmak için uygun mu? dur sana özelden de göndereyim, arama boşuna
Yok saraycam ya. Benim hiç midem bulanmadi oglusta aksine deli gibi iştahım. Açık. Simdide öyle ilerde ne olur bilmiom. Deli iştah açıktebrik ederim kuzum, ilk 3 ay kilo verebilirsin, bulantın vs. olabilir.
Sağol kuzum
İşte bu sana söylemiştim
Neden acaba canım yine vermişsin tabi ama oranı az sporda yapıyorsun kas mı yapıyor acaba
Tebrik ederim canım
Sağol tatlım. Ama sanirm artık veremicem. Vermiyim de diom ama.su 57 yı göremeden. . Icimde kalıcak yahuSağol kuzum
İşte bu sana söylemiştim
Neden acaba canım yine vermişsin tabi ama oranı az sporda yapıyorsun kas mı yapıyor acaba
Tebrik ederim canım
Mide bulantın yok değil mi eğer başlarsa eminim görürsünSağol tatlım. Ama sanirm artık veremicem. Vermiyim de diom ama.su 57 yı göremeden. . Icimde kalıcak yahu
Yok canım ya. Hiç olmadı.Mide bulantın yok değil mi eğer başlarsa eminim görürsün
Aynen mide bulantısı da dayanılacak gibi değildir kuzum inşallah bulanmazYok canım ya. Hiç olmadı.umarım olmaz da kız. Boşver görmesem de olur
Ooo çok geçmiş olsunGünaydın kızlar hayırlı cumalar küçük emrah moddayım dün 8,30 uyudum midem dişim her bir yerim gece uykularımdan uyandım .
Geçen Hafta 83,6
Bu Hafta 81,1
Giden 2,5
Yüzde % 3,00
Teşekkür ederimm canımm geçen haftadan eksi 300 garantiydiOoo çok geçmiş olsunTartı felaket olallala demiş tebrik ederim harikasın
Günaydın hayirli cumalar .havalar ısınınca erken kalkmaya başladım aksam çok gec uyumuştum oysa ki.
Kilo bildireyim
Geçen hafta 64.8 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.9
% 1.39
Az kalsın ponponu unutuyordum
Spor geldi ama geç geldi sanırım kaptanım kafa olarak hala listede hissediyorum kendimi ama tartı benim ilk koruna haftanda hüsran maalesef haliyle spor yok vücuda uzun süre sonra giren karbonlar bunu bekliyordum
Geçen 59.3
Bu hafta 59.6
Fark +300
Bu hafta mutlaka spor eklemeliyim Yoksa koruma olmayacak
Günaydın
Geçen hafta:67.9
Bu hafta :67.6
Giden :300
Emeğin karşılığını alamadığımiz , bir cumadan daha selam olsun
Ausencia kaptanım minikte olsa ponpon sallamak istiyorum en azından artıları verdim dün bu sabah birazda olsa şişim indi dün akşam arkadaşa gittik yeni taşındı evinde kombi açılmamış alttan alttan yedim mi soğuğu eve bir geldim karnım davul Lavaboya falan çıktım da Allahtan biraz sakinledi eminim bugünde dikkat edersem yarın daha da eksilecek tartı çünkü dün 12 buçuk gibi uyudum vücudum ödemli
Dünki menüm
Sabah; 07:00 - 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı + 1 kupa su
07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 11:50 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 15:00 - 5 ad.gün kurusu kayısı
2,5 lt su bitmiş oldu.
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon kıymalı ıspanak + 2 ymk kaşığı yoğurt + 1 ad.minik but ızgara tavuk(bunu arkadaşa gittik zorla verdiler o tabakta lahmacundan tut tatlıya varana kadar vardı bununla zor kurtardım)
Ara; 21:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Geçen hafta ; 53.4
Bugün ; 53.2
Yüzde ; 0.38
Kaptanicee kahvaltı dan önce tartilsaydin merak ediom kilonu
Okumadan yazayım
Günaydın kızlar
74 .7 300 Gr cik
Amaniinn aksmki fasulyeler çok siş hissettiro amma tartı sukur olalala hissettrdi.Eki Görüntüle 1982278 sanirim bü benim son kozum daha da altına dusemem. Vakit artı vakti
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.6
Fark - 300
geçen hafta : 74.2
bu hafta : 74.1
giden 100 gram
%0.13
artık epey zorlanıyorum
spor : 380 dk
Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cumalar
Özledim sizi.. İnşallah gelecek hafta beraberiz yine.
Ausencia
geçen hafta: 74.9
Bu hafta: 74.5
Fark: 400 gr
Canım bu hafta yoğun bir süreç yaşıyoruz, bir arkadaşın yerine bakarken şartname usullerinde yanlışlık yapmışım, pazartesiden beri full telefonlaşıyorum, sıyırmak üzereyimİnşallah pazartesiye feraha çıkacağız..
Bi diyet postaladım dün, bir baksana sence yapmak için uygun mu? dur sana özelden de göndereyim, arama boşuna
Günaydın kızlar hayırlı cumalar küçük emrah moddayım dün 8,30 uyudum midem dişim her bir yerim gece uykularımdan uyandım .
Geçen Hafta 83,6
Bu Hafta 81,1
Giden 2,5
Yüzde % 3,00
Kıyamam canımAnlatman iyi olmuş hakkında ne hayırlısıyla üzülmeden çözülsün inşallah şu mübarek günün hürmetine
Harikasınız tebrik ederim
Canım karbonları yavaş yavaş aldın mı hiç farketmedim bence sporu bırakmandan olmuştur spor yap derim başka türlü koruyamayacağız gibi
Masumum Günaydın senin niye böyle oluyor anlamıyorum acaba sen aç kalmadan veremiyorum düşüncesini yanlış mı yapıyorsun vücudun farketmeden sıkıyor salmıyor kendini olabilir mi yoksa hiç normal değil bu kadar açlığa
Günaydın kızlar hayırlı cumalar küçük emrah moddayım dün 8,30 uyudum midem dişim her bir yerim gece uykularımdan uyandım .
Geçen Hafta 83,6
Bu Hafta 81,1
Giden 2,5
Yüzde % 3,00
Tebrikleeeeeeeer .... hadi sırada ki hafta gelsinnnn
Sana yazmıştım tatlım , spor var ya da yok ... sıkı bir diyetten çıkıp direkt cız cozlarla başlamak yerine , beyaz ekmek hariç ekmek eklemek .. salata ile pas geçtiğimiz akşamlara çorba vs eklemek ...belki geç saate kalmayan sütlü tatlı eklemek... yavaş yavaş artırmak gerekiyor
O hiç belli olmaz , bu hafta iki haftalık toplam emek alırsın belki
Cumadan motive konsantrasyon ... geçen hafta gibi bugün cuma diyip börekte yeme ... sende sıkı yönetim olmazsa 500 üstü çıkmıyor çünkü .
Ben demiştim ama wc etkisi diye :))
Gayet güzel canım , artık kilo kilo verecek değiliz.. almayalım , takılmayalım aynı kiloda yeter ... tebrikler o yüzden.. arkadaşı da iyi atlatmışsın bence
Aynı olmuşuz şimdi gördüm ....
Cık yok cık yok :)
Gayet 1 kilo 1 kilo gidiyordu ... bir ara bir durur ...o dönemdir ... bir de geçen bol galetalı menünü hiç sevmemiştim ..etkisi olabilir.
Diyetisyenin bir el atacaktır .
Tebrikleeeer , gayet güzel ... bende 58.6
Yeni keşifler zamanı demek senin için ceydam .... çok kilo kaybın oldu .. vücudunun direnç dönemi göstermesi gayet normal ... bir hafta kadar almamak üzere bir düzen kurup , şaşırtsan ...detoksları bir sonra ki haftaya ertelesen iyi olabilir.
Yani haftaya 74 ten altını hedefleme ..ama düzenli tartıl , bu arada şok olmayalım artılarla:))))
Hayırlı sabahlar , Hayırlı Cumalar ...
400 gr. beklenen rakam .
Tebrikler.
Çok çok iyi canım pes etmemek neler sonuçTeşekkür ederimm canımm geçen haftadan eksi 300 garantiydiilk defaa bu rakam şükürler olsun
Ben demiştim ama wc etkisi diye :))
Gayet güzel canım , artık kilo kilo verecek değiliz.. almayalım , takılmayalım aynı kiloda yeter ... tebrikler o yüzden.. arkadaşı da iyi atlatmışsın bence
Delimmmmm kıyamam ya .... ne çektik beeee bu dişten oldun tam
Veeee tabiiii sipariş verdiğin ; 100 adet pon pon ... sayarak koyurorum ben ... bizde söz ağızdan çıktı mı tamamdır o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?