Günaydın kızlar hayırlı cumalar küçük emrah moddayım dün 8,30 uyudum midem dişim her bir yerim gece uykularımdan uyandım .
Geçen Hafta 83,6
Bu Hafta 81,1
Giden 2,5
Yüzde % 3,00
Dellllyyyy yürüyor yürüyor veeee delyden mükemmeeeeel bir atlayış :)
yaş kibusuna dikkat etmemesi canım dediğin gibi her geçen gün risk artıyor allah hayırlısını versin tabi yalnız kalmasın kuzu ben tek çocuğum kendim çok zor gerçekten çok çekiyorum eksikligini dünyaya gelen nasılsa büyüyor biraz yıpratır ama birlikte büyürlermerhaba canım hoşgeldin.
yok dal dal sorun değil.
zor olacağını biliyorum hem de çok iyi biliyorum. kızım ece, 11 aylık.
Allah uzun ömür versin ama çok kolay bir bebek olmadı maalesef.
geçirdiğim stresli hamileliğe veriyorum.
Öte yandan yaşım 39, erteledim diyelim olacak mı ? Yaş ilerlerdikçe kafadan riskli gebelik addediliyor, testler olasılıklar filan ben bunları kaldırabilecek kadar güçlü olamayabilirim.
İstiyorum, gönülden, kızım yalnız kalmasın bir kardeşi olsun çok istiyorum.
Beklemek isterdim en azından 4 yaşını doldursun vs ama yılar geçiyor ben daha da gençleşmiyorum maalesef.
Ayrıca başka şartlar da henüz olgunlaşmış değil..
hepimiz istediğimiz kilolara tez elden kavuşalım inşallahteşekkür edeirm.
bi çıksın da inşallah. çok hevesim var ya
hayırlı olsun bebegin.
ben dogurdum dediğimde 70 değil 96 kiloyum diyordum surat yapma bence
bu arada şu an bile 70 kilo olamadım
TSK ederimHayırlı olsun sağlıkla büyütün :)
sağol ablacım TSK ederim hisbuldumMakbuşşş hoşgeldin
Rabbım analı babalı eylesin
hiç bi fikrim yokii , birde yarın sabah tartıacagım eger - göremezsem
farklı bir yöntem deniycemmmmm
bakalım bugüns abah yumurta peynir yedim
öglen dügün çorbası , salata
Çok çok iyi canım pes etmemek neler sonuç
Sağol kaptanım bildiğin 800 gram gittiaz bozuldu arkadaşım ama yapacak bir şey yok oturup yeseydim o bülbül yuvalarını ben yuvadan uçardım
Günaydınlarrrrr...güzel bi cuma olsun tüm takım adına...herkes güzel rakamlar görsün.. benim karnım ve miydem sanki sırtıma yapıştı şimdidenama kalçalar ve popom tam takır fışkırıyor...neyseeee gelelim kiloma...ödem mödem her şey gitti.şimdiden gelecek cumayı düşünüyorum
Geçen hafta: 69.5
Bu hafta:68.3
Fark:1200
Yüzde hesaplamadım zaten kaptan hep kendi hesaplar1.7li bi şey olmalı ama
sanada hayırlı cumalar canım... kilon az olduğu için kilo vermende senin gibi minnak minnakHayırlı cumalar herkese inşallah herkes için harika bir gün harika bir hafta olur
geçen hafta 72.1
bu hafta 71.1
giden 1
yüzde 1.39
mahşerin 4 atlısının 4.cüsü geldi hanımmmmmmmmm......
Hayaaaaaatımınnnn en zayııııfff günündeeeeen GÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAYDINNNNNN
geçen hafta: 70.7
Bu hafta69.9
Giden: 800 gr
Tartı da 6 rakamını görmek paha biçilemez
Woooow daktırım bırak sen 4 lüyü atlıyısenden regl öncesi 1 kilo gitti yaaaa
Tebrikler en bi pon ponlusundan
69.9 altmışdokuznoktadokuz
Bir şeyin geleceğine bu kadar inanırsannnn sıkıysa gelmesinnnnnn
Tebrikler güzelliğim tekrardan
Bende bildirim yapayım .
Korumada aus kilo bildirimi
Geçen Hafta :58.8
Bu Hafta : 58.6
Fark : 0.2
%0.34
wawwwwwww tebriklerrrr alkışlarrrrrrr hatta ıslıklarrrrrrGünaydın kızlar hayırlı cumalar küçük emrah moddayım dün 8,30 uyudum midem dişim her bir yerim gece uykularımdan uyandım .
Geçen Hafta 83,6
Bu Hafta 81,1
Giden 2,5
Yüzde % 3,00
Valla ablacım delirmiştim geç geldi ama geldi sonunda kendisini 2 hafta önce bekliyorduk ama sen kırmızı hali serdim diyince asil ya geldi
@mimu88ben bıraktıgın tozları alırım sen uç emi.
he demi.hemde bişey deyimmi.4 günlüğe başladıgımda artı 600 düm ben.nerden geldiğini bilemediğim birde nur topu gibi 600 ü verdim.Woooow daktırım bırak sen 4 lüyü atlıyısenden regl öncesi 1 kilo gitti yaaaa
Tebrikler en bi pon ponlusundan
hiç bu kadar poponum olmadı bu meta ilede olmayacak sanırımmmDelimmmmm kıyamam ya .... ne çektik beeee bu dişten oldun tam
Veeee tabiiii sipariş verdiğin ; 100 adet pon pon ... sayarak koyurorum ben ... bizde söz ağızdan çıktı mı tamamdır o iş
kapa gözünü kapa gözünü umayın çekirgesi seniiiiiYav gizli rakibem kelebeğim sen beni yakalarsın yakamı bırakmazsın Emin'im :) ama ilk 69 u ben gördüm
@mimu88ben bıraktıgın tozları alırım sen uç emi.
Ayyy korumanın en güzeliii bu olsa gerek sen 55 i görürsün benim mezuniyete kadar :)
ya neden negatif msj çekiyorsun bilinç altına .hayatta herşey mümkündür.yeterki sağlık olsun .delycimde aylardırrrr gr lara talim ediyordu.hiç bu kadar poponum olmadı bu meta ilede olmayacak sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?